Topplistan - nr 2: Shia LaBeouf

2009-01-31 @ 21:26:09
Shia Labeouf
Shia - "Transformers" and "Disturbia"

Mänsklig

2009-01-31 @ 21:24:19
Gick upp 7.....på en lördag, det är inte ofta det händer. Det blev så för att jag skulle köra med pappa till bowlingen idag, eftersom han skulle tävla. Det var också väldigt roligt när jag satt där och såg på medans han värmde upp, han strechade lite....Har aldrig sett honom göra det förut, sedan var det också som en chock när han böjde sig framåt och kunde nå sina fötter och golv utan att böja på benen....det jag tänkte på var hans mage skulle ta emot..HAHA, men det gjorde den inte, helt otroligt! =)

Mamma kom o hämtade upp mig vid halv 10, då åkte vi och handlade mat, sedan åkte vi till Öster för att handla present till min kusin Jessica, som fyller 19 idag, GRATTIS! =)

Vid typ kanske halv 12 släppte mamma av mig vid syrran för hon och jag skulle även köra idag också. Det gick mycket bättre än med pappa för hans STORA WOLKSVAEGEN..CADDY?? är så dum....en liten skoda fabia räcker för mig...mycket lättare att köra. Snart är det uppkörning som gäller!!

Jag, mamma och pappa sitter hemma o ser tv...slappar bara! Jätteskönt! =)
Om 5 minuter ungefär är det flashpoint. So, gotta go!
pusspuss

Topplistan - nr 3: James Lafferty

2009-01-30 @ 22:08:13
James Lafferty
James - "One Tree Hill"

Myspys kväll

2009-01-30 @ 22:04:54
Ja, det hände något i morse som nog aldrig har hänt mig förut....JAG FÖRSOV MIG! Helt otroligt! Jag hade satt klockan på 10 i 6, men tänkte efter den ringt att jag kunde sova till 5 över, för det skulle jag hinna...så jag ställde om klockan.....sen så vaknar jag av att pappa kommer upp och frågar om jag har sovmorgon, jag svarar yrvaket: NEJ! och tittar på klockan och flyger upp....Klockan är nästan 20 över 6....hur bra är det! Upp och klä på sig, springa ner och äta frukost...borsta tänder och cykla iväg som tusan till bussen. Jag hann...men det var första gången som jag försov mig! Haha.

Ändå hade det inte gjort något om jag hade försovit mig, för det var ingen rolig spanska-lektion på morgonen iaf, plus att jag senare inte har någon företagsekonomi lektion, så nästa lektion började inte förrän halv 12, visst är det typiskt??

På kvällen bestämde jag och några till att äta middag ikväll...så jag åkte inte hem efter skolan, jag gick ner på stan, hämtade syrrans nyckel till lägenheten, drog hem till henne...såg film, drog ner till stan igen för att lämna tillbaka nyckeln....gick därefter till Josefina där middagen hölls...Jag kom till henne ungefär vid halv 6, då var det bara jag och hon där....sedan kom Isabelle och vid 6-tiden skulle vi till Willys för att möta upp Caroline och köpa mat. Det blev fläskfilé med potatisklyftor, jättegott! Till efterrätt gjorde Josefina en kladdkaka....men den var svår att få ned, eftersom man åt den tätt intill maten....som var mättande! Men kladdkakan var ändå oemotståndlig... MÅSTE ÄTAS! Vi hade det jättemysigt med stämningsmusik och myspys prat. Underbart! Vi skulle även sjunga singstar, men allt blev så hastigt och jag skulle bli hämtad vid 9-tiden. Så vi bestämde att det fick bli en annan dag! =)

Det var väldigt halt på vägen hem, mamma höll väl kanske 60-70 hela vägen hem....när vi nästan var hemma, kom jag på att jag ännu hade min cykel uppe vid vägen, så mamma fick släppa av mig, så att jag kunde få hem cykeln. Om jag inte hade tagit den då, så hade jag glömt bort den, och skulle säkert komma försent till bussen nästa vecka..Haha, naj, så jag tog den med en gång. Sadeln var helt isig! Små droppar hade frusit till is, tur att jag inte satte mig på det!

Naj, ska gå och lägga mig när som...Jättetrött, kan inte förstå det egentligen...har ju sovit ganska mycket den här veckan!!!??? Imorn ska jag även upp tidigt för jag ska köra med pappa in till bowlingen imorgon.. KLOCKAN 8!

Puss puss

Sängdags

2009-01-29 @ 20:46:35
Om 15 min ska jag ligga i sängen och läsa lite. Det kommer inte att bli så värst länge, eftersom jag ska upp tidigt imorn.
Det har varit helt underbart dessa tre dagar då jag har sovit som minst 9 timmar. Jag kan verkligen inte beskriva hur marvelous det är. Det är något jag inte gjort på länge. Detsamma blir idag, från 21 till 6 imorgon bitti.

Natti natti

Topplistan - nr 4: Sean Faris

2009-01-29 @ 19:52:02
Sean Faris
Dearest Sean - "Life as we know it"

torrssadaaaaag!

2009-01-29 @ 19:49:49
Usch i bush! Vilken dag, tråkiga dag. Skola som vanligt, suck, med stora bokstäver. Hade svenska först klockan halv 10, där vi fick jobba enskilt med något. UPPLYSNINGEN! Jippi, jättekul! Därefter filosofi, där halva klassen skulle diskutera om lite varsom, vi fick en text till idag som vi skulle ha gjort och gjort några uppgifter till den. Jag tyckte vi diskuterade väldigt bra, även läraren tyckte det och det är ett plus, med stora bokstäver och ett utropstecken! Sist på schemat var matte, där vi gick igenom andragradsfunktioner, helt sjuka grejer som man inte förstår sig på. HAHA, som alltid.

Efter skolan drog jag ner till körskolan för att göra några datorprov. Jag hade gjort ett om bilen, fordonet eller vad man ska säga och då fick jag 41 rätt av 70 möjliga...men idag gick det vägen, det gick skitbra. Jag blev nästan chockad över resultatet. 65 AV 70!!!!!!!!!!!! Vad fan, det är ju asbra. Fan vad glad jag blev. Det är nära nu, så det är bäst det håller i sig..Hoppas det kan gå så här bra på uppskrivningen...som är.............................!! Haha, nää, jag tänker inte säga..En överaskning! =)

Jag ringde hem till morsan och tvingade henne att vi skulle äta våfflor idag. Jag fick nå ryck eller ngt och ville bara ha våfflor. Jag fick gå in och handla på Coop, sprang runt som en yr höna för att jag hittade inga våfflor. Så jag bad om hjälp!
Också precis när jag frågade vilka sorts våfflor jag skulle ta,.....ja, men vad händer inte då....då dör telefonen, jippi! Så jag plockade bara åt mig en sort. När jag betalat och gått ut ur affären, då kommer jag på att jag skulle handla tv-tidningen...jaja, det var bara att gå in igen det...Allt blev så stressande när allt hände på en gång!! ajhkjhsk.

Kom hem vid 18, gjorde i ordning våfflor på en gång... Riktigt gott blev det....har ont i magen efter allt nu! Ahhehww.
naj, ska försöka läsa lite nu och se hur det kommer gå....kanske somnar, jag e trött!

Well well, byebye, puss puss, th´jingan

Ett löfte är till för att hållas

2009-01-28 @ 20:48:21
Jag höll löftet! Bara så ni vet! Jag läste sidorna till svenskan och gjorde några få anteckningar, försökte svara på filosofi-frågorna som skall diskuteras imorn, sedan har jag läst i trafikkunskapboken, men det behövs definitivt läsas mer. Det känns som om man kan ganska mycket, men det kanske inte är just det som senare kommer att vara på provet. Imorn skulle jag kört med Carola, hon slöt inte förrän 5, så då skulle jag sitta vid hennes jobb och plugga så länge, men nu blev det inte så...vi kommer att köra i helgen. Mycket stadstrafik ska det bli! Allt möjligt får vi hitta på! Måste ju lära mig ordentligt! Men eftersom vi inte skulle köra imorn, så sticker jag nog ner till körskolan och gör några datorprov och hoppas på att de visar sig vara bra resultat.

På lördag ska jag nog också köra med pappsen, klockan 8 på morgonen in till Bowlinghallen.. woohoo! Men jag får ta vad jag får, så lätt är det.

Börjar sent imorgon, halv 10, med svenska som första lektion. Sovmorgon är skönt och jag ska faktiskt vara duktig och gå och lägga mig nu, har verkligen försökt vart duktig den här veckan. Jag behöver sömn. Det har väl blivit mellan 9, halv 10, 10 som man har lagt sig och det är bra. Så nu ska man ner och borsta tänderna. NOGA!

Gonatt, sov gott, dröm sött, puss puss

Topplistan - nr 5: Cam Gigandet

2009-01-28 @ 14:00:36
Cam Gigandet
Cam - "The OC" and "Twilight"

Tidigt slut

2009-01-28 @ 13:58:38
Ooooohmmm! Ganska skön dag idag. Kort dag! Från kvart över 8 till 11, bättre än bra. Egentligen skulle man ha slutat 12 och kommit hem klockan 13, men inte idag. Naj, idag då kunde man komma hem klockan 12 istället. Väldigt behagligt! Det var längesen som jag kom hem så tidigt, för det har alltid varit att man vart och kört efter skolan på körskolan, men inte idag. Nej, halvt ledig istället. Men nu, snart, efter jag gjort mitt lilla inlägg här, så ska jag plugga svenska, filosofi och trafikkunskap. Nu när det inte är så sent på dagen, så känner man att man kan hinna med lite mer, hoppas det kan bli så också. Jag ska försöka ta vara på tiden idag, och inte sitta här vid datorn, det får jag göra sen senare ikväll istället.

Kommer more senare tonight, vad I have gjort idag. Om jag har pluggat som jag ska, det får ni veta sen. Ni får skälla ut mig om jag inte höll mig löfte. JAG LOVAR ATT JAG SKA PLUGGA!

Byebye
Zenita

Föreläsning

2009-01-28 @ 08:08:01
Sitter i skolan och väntar på att en föreläsning ska börja. Det är ekonomi hela dagen på schemat, och idag ska vi lyssan på någon företagare från Krusmyntagården. Sedan är det någon som ska informera oss om vårt inriktningsval till 3:an. Marknadsföring eller redovisning och bekskattning. JIppi, jag vet inte vad jag vill hålla på mig. Hoppas jag får veta det kanske idag, efter föreläsningen.

Jag slutar vid 12 idag och då ska jag åka hem med halv 1 bussen. HEM O PLUGGA! Svenska och trafikkunskap blir det nog idag. Det blir säkert också lite filosofi.

Naj, nu måste jag se om det är några i från klassen som har kommit!
Byebye <3

Topplistan - nr 6: Adam Brody

2009-01-27 @ 21:05:27
Adam Brody
Adam - "The OC"

Three..is the magic number! "tune"

2009-01-27 @ 21:02:21
Jag sov 9 timmar inatt. Hur skönt var inte det....JÄTTE! Men jag var ändå trött i morse, och jag vet inte hur det kunde komma sig. Men jag är inte trött nu, så det var väl bara en liten fas i morse. Men jag kommer ändå lägga mig tiditg ikväll. Ska faktiskt gå o sussa vid 9. SWEET

Var i skolan idag. Hade på förmiddagen både matte och filosofi, sedan på eftermiddan blev det idrott, styrketräning. Woohoo! Den klenaste människan i Världen, har styrketräning, Vilket skämt! Men faktsikt så kan jag nog inte säga att jag är klen, jag klarade faktiskt av det ganska bra idag. Jag trodde jag inte hade någon styrka i armarna, men lite hade jag nog. Det var en stång som hände kanske 2 meter up...?? Aa, och man skulle dra sig upp och hålla sig uppe ett tag...och jag hade faktiskt lite muskler och kunde hålla mig däruppe i kanske 5-6 sekunder....okej, det kanske låter lite kort, men för mig var det ganska länge....Så jag är verkligen nöjd, det funkade två gånger, upp och ner...men sen tog det stopp..Haha.Sedan var det en då jag höll, jag tror det var 4 eller 5 kilo med vikter i varje hand, sedan skulle man lufta upp dem sidled och hålla dem där....jag klarade ganska länge, jag kände verkligen att det skakade i armarna...Haha, fy fan vad kul det var! (Det var någon som typ började sjunga på 3-låten, "Three, is the magic number...." Det fick mig direkt att tänka på när jag ringde upp pappa, som har det abonnemanget....man får höra en liten bit av låten när man ringer upp honom, jag började asgarva när jag gjorde det...jag blev så paff!)

Ehm, efter gympan tog jag bussen hem halv tre. Kom hem strax efter tre, åt lite mat. Busade lite med dagbarnen. Pluggade matte, gjorde ganska mycket i boken faktiskt, helnöjd är jag. Sedan försökte jag mig på filosofi-uppgiften som jag inte alls förstår mig på. BEHÖVER HJÄLP!

Syrran ringde också förut och undrade lite saker. Hon frågade om jag tagit körkortet, jag skämtade lite med henne och sa: Japp, det är klart jag har!....Hon börja typ skrika: VA!!? NÄÄ, är det sant!? Lät typ helt hysterisk....men jag sa att jag bara skämta... Hon försökte lura mig till att säga när jag har upp körningen, men det gick inte vägen...haha, vilken filur!

Naj, nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova 9 timmar igen! SWEET
Natti natti, my dearest readers!


Topplistan - nr 7: Benjamin Mckenzie

2009-01-26 @ 21:07:35
Benjamin McKenzie
Ben - "The OC"

Helt vanlig tonåring

2009-01-26 @ 21:04:13
Det gick bra idag, men inte jättebra. Körde vid 4 idag, men det var inte mitt bästa presterande. Ibland har jag verkligen ingen koll på alla skyltar, vad man får göra. Som idag till exempel, då parkera jag på en plats där man måste ah tillstånd för. Hur kul e det? Jag hade blivit kuggad om jag gjort det på uppkörningen. Det är verkligen det sista jag vill. Det var så mycket slarvfel jag gjorde och jag vet inte om det berodde på att jag var trött. Jag var verkligen jättetrött, kunde väl kanske inte då koncentrera mig tillräckligt.

Innan jag körde fikade jag, Micko och Louise. Jag fick äta pajen ganska snabbt, för det var knappert med tid. Haha....men efter körningen var jag med dem igen, då gick vi lite på stan och jag handlade lite kläder.

När jag kom hem och pratade med pappan, så visade han mig min telefonräkning. Jag trodde han skämt när han sa hur mycket den var på. Men det var så mycket avgifter som alltid är den första när man tecknar ett nytt abonnemang. Roligt att den gick på 400....jag hoppas sen att den kommer vara strax över 100 nästa månad. Det blir verkligen tajt denna månad ut, men skönt att man får pengar på fredag. Men jag behöver också söka ett jobb, det skulle inte sitta helt fel just nu.

Naj, ska väl lägga mig om lite mer än en halvtimme. Ska se lite tv. Sen ska jag sova till 7, så skönt. Börjar halv 10 imorn.
Så...byebye

Tjingeling

DIARY

2009-01-26 @ 13:11:50
Befinner mig i skolans bibliotek. Har Mikaela till vänster sida om mig och Denise mitt emot mig. Vi surfar på internet, LIKSOM!! ;P
Vi väntar på att spanska nska börja, som börjar kvart över ett. Jag längtar redan tills klockan halv 3 för då slutar vi, yahooooo! Efter skolan kommer jag och Mikaela gå ner på stan, shoppa lite och fika lite, eftersom det är hennes 18 årsdag idag, GRATTIS GUMMAN på 18- ÅRSDAGEN!!!! HIPP HIPP HURRA!

Sedan vid ungefär tio i 4, så ska jag dra till körskolan o köra lite. Ska bli kul! Jag ska försöka ge några förslag om vad jag själv skulle vilja träna på. Uppkörningen blir ju inom snart, så jag vill kunna det mesta så klart!

När jag kommer hem, ska jag läsa lite kanske i min engelska bok "Freedom Writers Diary" tror jag den heter. Jag tror den kan vara bra. Jag ska göra en muntlig presentation för den i en grupp på 4 i vår klass. Så det känns lite spänt. Men det kommer att gå bra.

Naj, jag får väl ta och kila till lektion. Måste ännu hämta mina böcker i skåpet! Jag undrar vad vi kommer hitta på idag??? Hoppas också att jag får tillbaka spanskauppsatsen! =)

Byebye, puss, hörs senare! ^^

Topplistan - nr 8: Chad Michael Murray

2009-01-25 @ 22:49:20
Chad Michael Murray
Chad - "One Tree Hill"

Det brann bokstavligen

2009-01-25 @ 22:46:55
uschan buschan!! Jag hatar verkligen när det blir så här stressigt, som det är för tillfället. Visst kan jag jobba bra under lite stress, men idag blev det alldeles för mycket. Jag var seriöst på väg att börja gråta. Jaja, låter barnsligt, ni får tycka vad ni vill, men det är inte ett dugg roligt med så mycket plugg som man har. Efter imorn kan man hoppas på att vi inte får mer läxor den här veckan.

Jag gick och la mig VÄLDIGT sent igår kväll. Vaknade TIDIGT, för att jag hade så dåligt samvete. Det blev heller inte bättre efter att jag satt mig direkt vid tv:n på morgonen och såg film istället för att börja plugga. Men vem orkar och vem bryr sig..inte jag...eller jo, det gör jag, men inte lika mycket som förut. Nu hoppas jag bara på det mesta när jag gör något. Vid kanske halv 1 började jag skriva på engelska arbetet. Och blev klar för ja, en halvtimma sen kanske. Runt 10! Det blev inte bättre när allt sket sig efter 8, när jag skulle skriva källförteckning. Men jag gjorde så gott jag kunde. Fast jag trodde verkligen att jag skulle explodera, det var på snåret.

Kanske borde gå och lägga mig nu, ska upp tidigt. Trodde att jag skulle komma i säng tidigt också, men så blev det inte...pga engelskan..Woohoo! SHIT

Fick massa bilder igår från i somras. Ganska roligt, jag saknar sommaren så mycket!
Sommar 2008

Topplistan - Nr 9: Ed Westwick

2009-01-25 @ 00:08:21
 Ed Westwick
 Ed Westwick - "Gossip Girl"

Möss i huset

2009-01-25 @ 00:06:28
Gick upp klockan halv 10 idag. Det var riktigt skönt, fick sova ut lite grann ialla fall. Det kommer att behövas ännu mer....men efter måndag, kan jag slappna av en aning igen. Hoppas stenen i bröstet kan falla ner då.

Mamse och jag åkte till stan strax innan halv 11, först åkte vi till Öster. (Hon köpte två cider till mig från Systemet, till att dricka ikväll..NICE!) Sedan rände vi fram och tillbaka för att försöka hitta raggsockor, SOM INTE FANNS NÅGONSTANS!
När vi inte kunde hitta några drog vi oss vidare mot Skarphäll, jag skulle in på Rusta för att köpa några mattor till mitt rum. Vi åkte in på Willys o köpte mat efter turen på Rusta.

Mamma ville åka in o prata med mormor och morfar, efter besöket på stan, för hon har inte pratat med dem på mer än en vecka...KATASTROF =)....hehe, jag har saknat dem också. jag har nog inte pratat med dem på mer än två veckor. Så det var rätt mysigt. Jag försökte hjälpa mormor med att installera något för att kunna lägga in bilder från mobilen till datorn. Men inget verkade funkade, så jag blev skitarg, och gav upp. Det var lika bra, för annars hade jag nog blivit ännu argare och börja svära, det brukar jag göra när inget fungerar.

Så inget blev av med det. Jag lånade med mig några filmer hem. Men har inte sett någon av dem ikväll. Det har blivit massa annant grejs istället. Jag började städa mitt rum nu på kvällen. det såg ut som om en bomb slagit ned i rummet. Jag fick även lägga in mina nya mattor på rummet. Nu ser det mycket bättre ut, än vad det gjorde med de röda mattorna.
Hela övervåningen städad.

Usch, det var så hemskt ikväll. När jag satt här vid datorn och var helt knäpptyst, kunde jag höra hur det knastrade i väggen. MÖSS!!! Jag hatar det verkligen... Jag trodde att de skulle gräva igenom väggen. De är verkligen inte långt ifrån. på nedetvåningen kan man se att de gnagat jättemycket, för att det ligger lite frigolit på golvet ibland.

Imorgon blir det att skriva färdigt engelskan. Den ska ju in på måndag, så det blir min största prioritering imorn. Jippi! Det är alltid kul att plugga, eller hur????

Nästa inlägg får ni se vem som ligger 9:a på min topplista! (Det kommer strax)
Byebye :P

Katy Perry - Hot N Cold

2009-01-23 @ 23:34:43


Helg

2009-01-23 @ 23:24:58
Återigen helg, sköna sköna helg! Men inte mycket ledigt kommer det att bli, eftersom jag till mesta delen ska göra färdigt engelskan, som ska vara inne till på måndag. Jag har skrivit en sida och om en uppfinning och det ska bli om två till..så det är bara att skriva på. Gjorde även klart spanskan idag. Blev väl ganska nöjd. Sedan fick man reda på vart man ligger i företagsekonomin, och jag ska vara JÄTTEGLAD! Hoppas det kan hålla i sig till B-kursen!

Gick på stan med Anna efter skolan. Jag letade efter present till Mikaela, som faktiskt fyller 18 år på måndag! =)
jag hittade faktiskt något och jag hoppas hon blir nöjd! Vi skulle nog gå och fika på måndag efter skolan....jag kommer vara med till 10 i 4, för då ska jag övningsköra....gå igenom lite lätta saker bara! Ska bli kul!

Såg precis på Samantha på Tv4, lite roligt faktiskt. Nu tänkte jag se ett avsnitt av Prison Break, det som jag spelade in i måndags....man hinner ju inte se det i veckan, eftersom man ska hinna med skolan först...så man får se på helgerna istället.

Först tänkte jag bara göra en lek här med några av de snyggaste boyzzz'en according to MOI...En bild varje dag! Tell me if you think he's HOT as FIRE or COLD as ICEEEEEE! dahahahdahha!

På tionde plats har vi: Hayden Christensen

<3

Lifehouse - You and Me

2009-01-22 @ 21:44:24



Because it's YOU and ME

SUCK!!!!

2009-01-22 @ 21:41:05
ÄNTLIGEN KLAR med den förbaskade analysen. Jag satt från klockan 6 till halv 9 med den. Så nu är det äntligen svart på vitt. Jag är ganska nöjd med den, men den skulle blivit mycket bättre om jag hade läst boken tidigare och mycket noggrannare...då skulle jag kunna svara på frågorna mycket bättre! Men nu är det som det är, så det får man ta. Försöker man inte, så blir det i slutändan kanske inte så bra. Men det otroliga idag var också att jag blev klar EN DAG INNAN due day. Jag brukar alltid vara i sista minuten.. MEN INTE NU! Det är jag faktiskt riktigt stolt över.

Idag började man halv 10, med svenska. Där började vi med något nytt, upplysningen. SUCK! Svårt! Därefter lunch, SOPPA = ÄCKLIGT! Sedan började filosofin, det är faktiskt ganska intressant. Mycket vi pratar om som man egentligen inte lägger märke till. KUL! Sist var matte på schemat. Där fick vi fortsätta arbeta i boken. Alla vi ligger lite efter så det blir att jobba på nu framöver! =)

Efter skolan drog jag, Mikaela, Isabelle och Josefina till ÖB, där jag skulle handla aftonbladet och tv-tidningen för mamma. Det blev även lite gott gott! :$ Sedan walka vi till Schell-macken för att hyra "Ett öga rött"(i samband med boken i skolan)....Mikaela har sina kontakter där och vi fick det lite billigare..Jätteschysst! =) Sist gick vi hem till M. och satte på filmen, drack lite saft och åt kakor.. MUMS! Vid halv 5 tiden blev J hämtad, så det var jag, M & I kvar, så efter filmen satt vi o prata lite innan vi alla drog oss hemåt. Det var jättemysigt att bara sitta och prata lite!

Nu pysslar jag med inget! Ska lägga mig inom kort, behöver sova...Men fasar över imorgon då spanska ska vara klar...Jag är LÅNGT IFRÅN FÄRDIG! Det är så fruktansvärt svårt..SUCK SUCK SUCK!!!

Ska sussa, gonatt <3

Only ONE knows

2009-01-21 @ 21:50:35
Om bara ett par minuter ska jag bädda ner mig under mitt varma duntäcke. Men det första jag kommer märka är mina kalla ben mot mina varma ben när jag kryper in under täcket.  Jag brukar alltid kura ihop mig i fosterställning för att få upp värmen. Det blir så automatiskt, när jag ska värma mig. Men det är skönt. Det tar år för att få upp värmen i mitt rum. Det är så fruktansvårt kallt därinne. Nästan så man fasar för att gå in där. Blir som en rusch så fort man stänger dörren. Byter om till pjamas fort som tusan och sedan släcker lampan och hoppar till sist in under täckert. Skakar lite först, men får försöka slappna av.

Har nu under kvällen skrivit på analysen, men är långt ifrån färdig. Jag har gjort halva, så nu är resten kvar som jag måste göra imorn, när jag kommer hem.

Men först måste jag sova ut ordentligt..Första kvällen på länge som jag sover innan 10! sjyst!!!

byebye // love

Broken Strings

2009-01-21 @ 19:18:33

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

...............................................................................................................

Något som bara måste göras

2009-01-21 @ 19:12:34
För en gångs skull på länge så har jag vart glad idag, iaf enligt min åsikt. Jag bryr mig inte vad andra säger. Det vikrigaste är vad jag anser!
   Igår läste jag typ igenom hela trafikkunskapsboken för att träna till dataprov som jag kan göra hemma. Som sagt så gjorde jag ju då ett igår kväll, och det gick faktiskt hyfsat bra. Fick 59 av 70, så det var inte totalt misslyckad. Det var ju Godkänt i alla fall. Det är det enda som räknas. Jag gjorde ett nytt idag när jag kom till skolan i morse, då var det om stadstrafik. Där fick jag till och med 61 av 70. Det var ju inte heller helt fel.
   Efter skolan gick jag ner och gjorde några fler prov på bilskolan för att "visa" mina kunskaper om jag är redo för uppkörning och uppskrivning. Där gick det väl också bra, lite sämre, men det var ändå godkänt. Så jag hoppas inom snart att jag får göra min uppkörning. För jag vill verkligen ha mitt körkort nu, speciellt när det är så nära. Det enda jag antagligen behöver göra nu är definitivt att plugga mer i trafikboken...speciellt om bilens egenskaper eller vad man ska säga....för på provet om "fordonet" gick det väl inte så bra. Jag fick 41 av 70. Så där kan man summera att det va en aning sämre. Men det ska jag fixa, tro mig! =)
   Kom hem strax efter tre, ringde till Mikaela, för att prata lite. Om hur det gick på hennes omprov i matte. Jag hoppas för alla världars framtid att det gick bra!
   Sedan därefter började jag på min analys om "Ett Öga Rött", det har väl gått ganska bra. Men det är fruktansvärt svårt. Men jag vill bara skriva den och ha den färdig i tid, resten struntar jag just nu i.
   Naj, jag ska nu renskriva det jag har skrivit på analysen. Sen får jag fortsätta med den!

Byebye =) Take care

Uppåt och nedåt

2009-01-20 @ 21:42:38

Jag tror jag har haft lite humörsvängningar idag. Men jag vet inte om jag kan avgöra det. Det enda jag vet är att jag var lite 'ledsen' i förmiddags. Fast mot eftermiddagen, efter körningen så blev jag jätteglad. Läraren sade till mig att det var jättebra och om jag hade gjort uppkörningen idag så hade jag fått mitt körkort. Tänk om det verkligen hade vart så, fatta vad kul det hade vart. Nu börjar allt verkligen flyta på, om kanske 2-4 veckor har jag förmodligen mitt körkort om allt går som det ska. Jag hoppas snarast att jag får boka in tid för uppskrivning och uppkörning.

Det ironiska som jag känner just nu är att mycket har förändrats sen jag började övningsköra. När jag först startade med körningen så gick det inte så bra och då trodde jag att jag skulle klara teorin bättre. Men nu är det helt omvänt. Nu känner jag att jag kommer klara uppkörningen bättre än uppskrivningen. Jag måste verkligen sätta fart på teorin. Läste VÄLDIGT mycket i den idag....Nu prioriterar jag det ganska mycket och skolan mindre, för jag vill verkligen ha det nu, speciellt när det är så nära, så nära.

Ska til körskolan imorn och göra några dataprov och sedan förhoppningsvis boka tid för uppkörning och uppskrivning!!! SPÄNNANDE

Byebye =)


The end of day

2009-01-19 @ 21:56:26
Slut på dagen. Såg lite film, depp depp! Men nu känns det ganska bra. Nu har det börjat sjunka in! Och det ska jag nog kunna leva med, men som alltid önskar man att allt var annorlunda!

Ska plocka ihop mina idrottskläder till imorn nu innan jag ska lägga mig. Hoppas jag kan sova ordentligt utan att behöva tänka på.............det som jag inte ska behöva tänka på!

natti natti

Sarah McLachlan - I Will Remember You

2009-01-19 @ 21:01:37

I think I'm feeling a little bit low??

Jag vill att det ska vara annorlunda

2009-01-19 @ 20:19:12
Sch...it... Jag vet inte hur jag ska summera dagen...Har den vart bra eller dålig? Jag vet seriöst inte. Den har väl vart lite deppig. Men det kan jag heller inte svara på varför. Jag har väl haft mycket i huvudet, som jag egentligen inte vill tänka på. Men vad kan jag göra? INGET!

Nu vet jag i alla fall vart vi står, tror jag. Nu slipper jag fundera på vad som kanske skulle kunna ha hänt. Jag behöver inte längre undra, tror jag. Jag önskar bara att situationen kunde ha varit annorlunda. I hate this island sometimes! =(

byebye

Hänger och blänger

2009-01-19 @ 11:38:02
Står vid bibblans dator och kollar runt lite. Snart börjar engelska lektionen, som man får väl pallra sig dit. Tänkte bara skriva några rader, för att sysselsätta mig i 5 minute...Så här har det lilla inlägget. Måste kila, vill ju inte komma försent till lektion. Det skulle ju vara katastrof!!

byebye

Leon Jackson - Caledonia

2009-01-18 @ 21:20:04

Sweet sweet boy

Jag reser till stjärnorna

2009-01-18 @ 21:14:26

Schhiiishe....jag borde nog ha läst på teorin mer. Visst kan jag säkert mycket, men det borde nog friskas upp betydligt mer. Och jag sa att idag skulle jag verkligen börja plugga, men har jag gjort det.....NEJ? Vad är det med mig, varför orkar jag inte? Jag är så förbaskat less på allt, jag vill bara stanna hemma i min ensamhet, och inte göra ett skit....Just nu vill jag inte tänka på skolan i första hand, jag vill bara tänka på körkortet nu...för om jag inte gör det kommer jag inte få det så tidigt som jag vill ha det....speciellt nu när jag ska boka tid för uppskrivning och uppkörning på tisdag......om nu körläraren tycker att jag är redo....olika lärare tycker väl olika...?..... vad fasen vet jag! Jag känner mig ganska redo, men lite uppfriskning på teorin som sagt skulle inte sitta fel.....

Nu ska jag gå och lägga mig, men först blir det nog lite läsning. Jag får se om jag kan hålla ögonen öppna en liten stund till.....
byebye =)


Vill inte sluta springa

2009-01-18 @ 16:21:56
Kom hem för lite mer än en timma sen. Ganska trött just nu. Var hos Anna inatt. Det var jättetrevligt. Jag kom väl dit vid halv 5 ungefär. Då gick vi in på Konsum och handlade mat för kvällen. Tacos var alternativet. Det blev jättegott! Sedan gick vi till Pressbyrån med hennes lillebror och hans kompis för att hyra film. Vi tog "The Mist" och dem tog någon annan. Vi satte igång filmen vid 9 tiden kanske. För vi hade lite problem med att få igång den, så istället fick pojkarna se filmen med oss för det enda stället vi kunde se på var i tv-rummet. "The Mist" skulle vara en rysare, men den var inte ett dugg läskig. Så jag vet inte om jag skulle kalla den för rysare, för det var långt ifrån. Men den var ju helt sjuk, jag trodde den skulle vara bättre, men ärligt så blev jag riktigt besviken på den. SJUUUUKT!!!

Vi gick o la oss vid halv 1, för vi satt och såg Shrek efter "The Mist", men efter 50 minuter, så höll jag bokstavligen på att somna. Vi bestämde oss för att gå o lägga oss. Men vi prata lite innan vi somna, det var mysigt! =)

Nu har jag fixat lite, svarat på några mail, ätit lite mat....Pysslat på rummet, som där ser ut som en bomb slagit ned. Men orkar inte städa just nu, det får vänta ett tag till.  Ska snart plugga lite, läsa lite i ett öga rött och så ska jag läsa teori. Det hann jag inte med igår, för min morbror kom förbi och gratta mig i efterskott, så jag fick sitta och vara sällskaplig tills mamma o pappa kom hem från stan och byta av mig. För att jag skulle ju iväg. Så det blev ingen teori...NU E DET STRESS STRESS!!
c ya latea!
Tjinga ling ling

Jag vill vara någon annanstans än här

2009-01-17 @ 14:04:49
Fick väl ingen perfekt sömn inatt, men den duger. Sov möjligen i 7,5 timma, men det är tyvärr inte tillräckligt för min del. Däremot vill jag bara leva livet just nu och inte tänka så mycket. Det har jag gjort alltför mycket, så jag behöver komma ifrån det. Så ikväll ska jag inte sitta hemma och inte göra något.  Jag ska till Anna, en av mina bästa vänner. Vi ska äta lite god mat och se lite film....kanske ska vi också spela lite Guitar Hero! Haha, jag har aldrig prövat det, så det kommer säkert inte gå så värst bra. Men det blir säkert askul ändå, vi kommer säkert skratta asmycket! Det behövs!

Mamsen och papsen åkte till stan i förmiddags. Morsan skulle till frissan och pappa vet jag inte vad han skulle göra under tiden som mamma var där. Han gör väl sina killgrejer. Vad det nu är, det vet jag inte! =)

Just nu gör jag inte så mycket. Åt precis lite mat, skymtade lite i tidningen. Kan inte påstå att det var så mycket som intresserade mig! Men men, kom precis på att jag kanske ska läsa lite i mina teoriböcker.. Need to learn! BIG TIME

Sååååå, tjingalinga bling ling =)

Det gör ont när jag håller kvar

2009-01-17 @ 00:31:41
Det var då Linda som åkte ut ur Let's Dance....Det var faktiskt några av paren som jag tänkte mig som kandidater som skulle kunna åka ut ikväll. Och tyvärr var hon en av dem...Men hon var definitivt bättre än en annan person.

Efter Let's Dance började någon ny serie, jag tror den hette "Samantha who", men jag är inte säker. Det var iaf med Christina Applegate. Jag tror hon är mest känd från "Våra Värsta År" och "Jesse". Den var faktiskt helt okej, jag kände först inte till henne, men sen kopplade jag att det var hon.

Därefter såg jag Lipstick Jungle, nästan detsamma som "Sex and The City". Finns en skitsnygg kille i denna nya serien.......HOT!!!!!!!!

Strax ska jag väl gå och lägga mig, men tänker på alldeles för mycket. Och det gör ont. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir så jävla irriterad att jag inte vet hur jag ska hantera det. Jag blir så less! Som förstör hela min uppfattning om dig. Jag tycker verkligen synd om dig. Jag ska försöka inte bry mig. Men tyvärr har du ristat in ett minne som inte går att radera. Vad gör du??????????

byebye

Leon Jackson - Creative

2009-01-16 @ 22:24:34

Look at him! He is so darn cute! =)

Lättnad

2009-01-16 @ 22:12:29
En vecka avklarad i skolan återigen. Nu väntar helgen. Jag ska till Anna imorgon eftermiddag o så skall jag sova över. Vi tänkte se lite film, äta pizza o ha jättekul. Det brukar vi ha! =)

Idag har vart en OKEJ dag, jag trodde jag skulle deppa ihop och gråta imorse. För att jag hade skrivit färdigt mitt reportage hemma, men av någon anledning kunde jag inte göra radavstånd. Så därför skickade jag det till min mail, och skulle skriva ut det i skolan imorse...Hade jag tänkt! Men när jag kommer till skolan och öppnar min mail.. SÅ FINNS DEN INTE DÄR!!! Vad händer inte då...jo, jag får världens jädra panik...vet inte vad jag skulle göra...Jag var seriöst beredd på att börja gråta...Men sen så kom jag på att jag hade skickat det till M....så jag ringde henne, frågade om hon hade det kvar...OCH DET HADE HON!!! Fatta vad glad jag blev...Men hon kunde inte skicka det just då, så vi gick hem till henne på en rast...så det gick därmed jättebra!
Hon är en riktig lifesaver!! =) thank you!!!!!!!!!

Sedan har man också blivit klar med företagsekonomin, hoppas den blev bra...jag och gruppen höll på som as för att bli klara i tid...så vi ska vara stolta tjejer!! Har även kommit igång med skrivningen på spanskan, men långtifrån färdig. Därefter blev jag HUR GLAD SOM HELST, när jag fick en reminder om att vi inte har engelska uppsatsen till på måndag..utan den är till måndagen efter nästa vecka...jätteskönt! Då behöver jag inte prioritera den i helgen!! =)

Jag körde även ikväll, från BilCity och hem! MÖRKER, jättekul! =)
Naj, ska ner och vara beredd på när Let's Dance börjar igen..Måste se vem som åker ut...Jag hoppas jag hoppas det blir..........................................?

Tjingeling

Långtifrån

2009-01-15 @ 21:25:33
Kom precis från tv:n. Har sett något program på tv4fakta. Något om bröst! ;P Haha, att man ska kolla sig i tid, om man kanske har bröstcancer eller att det finns möjligheter att operera sig om det är något man vill ändra på dem...större eller mindre....Jaja...Jag sa att jag skulle börja skriva på spanskan..och det gjorde jag, MEN usch så långt jag hann då...jag har nog kunnat få ner 6 rader på pappret. Helt freakin' omöjligt att komma på vad man ska skriva. Jag kan ju inte ens komma på på svenska vad man ska skriva, hur har man tänkt sig att det ska gå på spanska då? Ja, det kan man ju undra...................det ska inte in förrän nästa vecka, men jag har annat jag måste göra också...svenskaboken ska vara utläst till nästa fredag och en analys ska skrivas om den.....Till på måndag ska en "uppsats" lämnas på engelskan om världens viktigaste uppfinnigar eller nått sånt grejs. Och jag har knappt börjat med det, där har jag kanske fått ner 5 rader. jippi! det kommer man ju långt på liksom.

Naj, nu ska jag fan sova...för nu börjar jag bli så himla irriterande...Shit vilka hormonrubbningar jag har...Hur fan ska jag fungera?? Jag orkar inte. Jag e trött, och stör mig på andra hela tiden och de stör sig säkert på mig, på grund av hur jag är...Att dom står ut med mig, det är ett under! <3
GONATT
Tjingeling

Little Jackie - The World Should Revolve Around Me

2009-01-15 @ 19:08:03

Lade märke till dem när jag såg på 90210. När jag fastnar för något måste jag bara ha det, så enkelt är det. Jag älskar deras sound. Little jazzy!!! =)

2009-01-15

2009-01-15 @ 17:23:29
Trött som vanligt efter en tuff dag i skolan. Det är det varje dag. Skulle behöva sova ut i en vecka. Började inte förrän halv 12 idag, men jag gick upp kvart i 6 ändå för att åka med bussen till stan 10 över 7..... För att jag skulle köra klockan 8, jättekul. Men det var faktiskt kul. Jag kan typ jättemycket nu. Jag har lilla uppkörningen på tisdag och då ska jag boka tid för DEN STORA UPPKÖRNINGEN och teorin. Shit vad nervöst det blev nu, jag vill verkligen lyckas med det på första försöket. JAO, det ska jag nog klara. Ska bara läsa på teorin en massa nu!

Haha, när jag åkte hem med bussen idag. Så stannade busschauffören och gick bakåt i bussen och puffade på någon som tydligen skulle av, men han var så JÄVLA PACKAD att han knappt visste vem han själv var. Helt puckat!

Nu har jag nästan precis skrivit klart reportaget. Ska finputsas lite bara. Strax ska jag börja med spanskan..usch!!!
Fattar inget.. vi ska skriva om ett fritidsintresse..lätt liksom när man inte har ett.

Tjingeling

Jag tror jag är halvdöd

2009-01-14 @ 21:05:38
Ska gå och lägga mig så fort jag har skrivit något litet här. Vi får se hur litet det blir. Det kanske blir jättelångt.? Jag ska försöka låta bli det, men det lyckas aldrig bli på det viset.

Jag är redan skoltrött och jag har bara gått en vecka i skolan, sen det började efter lovet. Jag förstår inte hur jag ska klara mig. Det är redan hur mycket som helst. Jag hinner inte med. Mycket inlämningsgrejs i skolan, plus att jag måste hinna med körkortet. Nästa vecka på tisdag har jag min så kallade "lilla uppkörning" och tänk efter det ska jag ta mitt körkort. Och just nu känns det lite kärvt. Jag måste ännu börja läsa på teorin, men har knappt tid för det, för att skolan har just nu gått i första hand. Men i helgen måste jag verkligen börja med det.... Jag ska fasen jobba jättehårt dessa kommande dagar. Inte på lördag, för då ska jag till Anna och äta pizza och se film. Det ska bli mysigt.

Imorgon bitti, klockan 8 ska jag köra min sista vanliga körlektion. Usch. Hoppas det kommer gå bra. Jag kommer vara jättespänd, för att körkortet är inte långt ifrån nu. Naj, nu ska jag vara avslappnad. GOOD LUCK!

Måste sussa nu, ska upp skittidigt imorn, usch! =

Tjingeling

SKA HA EN GULDSTJÄRNA

2009-01-14 @ 16:56:43
Vilken underbar dag det vart. Men det kommer säkert inte låta som om det vart det, när jag berättat vad jag gjort egentligen. Började dagen klockan 8 med företagsekonomi, helt okej. Vi jobbade fort  med våra uppgifter och diskuterade våra svar väldigt nog, så vi förstod ordentligt. Sedan, kanske strax före 10 började vi med vårt grupparbete som ska lämnas in på fredag. Vi slöt egentligen klockan 12 men vi satt kvar till 1 först. Därefter gick vi till ÖB, och köpte lite godis. Så fort vi köpt vårt godis gick vi tillbaka till skolan och fortsatte med arbetet. Vi kände att det var mycket kvar att göra, så vi ville få det gjort så fort som möjligt. Vi satt i ett grupprum (tillsammans med godis) från halv 2 till 4. Så  nu ska vi bara läsa igenom allt vi gjort. Asså, fatta, vi satt över 4 h idag. Slöt ju 12 men satt över till 4. Så fatta, vi borde få beröm för det. Vår lärare kom typ in strax efter 3 och sa att vi var jätteduktiga som satt över och jobbade med det. Det borde vi få ett plus i kanten för.

Jag sitter nu hemma hos Micko och bloggar som ni förstår. Och hon pluggar spanska. Och jag försöker hjälpa henne så gott jag kan när hon ber om det =) Jag borde också plugga, men alla mina saker är hemma i Tofta på mitt skrivbord. Jag trodde jag skulle hem till 1 men det blev inte så, eftersom vi gjorde vårt arbete, men vi hade jättekul när vi höll på med det. Skrattade väldigt mycket. Vi hade typ sockersjukan, eftersom vi åt godis..HAHA. Det blev fnittrigt! =)

På tal om inget. Jag fick höra en hemsk nyhet igår av min mamma. Min kusin skulle ha barn i juni, men tyvärr blir det inte så. Hon förlorade det. Hon hade vart på ultraljud och då hade de inte hört något hjärtslag på den lilla. Det som också är värst är att hon måste föda fram det, bara för att det var för stort. Det hade till och med formats arrmar och ben. Jag var jätteglad för deras skull. De har en son som är två år och jag tyckte det skulle bli jättekul att han skulle få ett syskon nu, kanske en lillasyster. Sånt är verkligen hemskt att höra. Också när hon gått så långt, minst 4 månader. USCH!!

LOVE LIFE
Tjingelinge

Mörkret är farligt för oss som går

2009-01-13 @ 20:30:24
Kom hem för 1,5 timma sen kanske. Jag bad mamma hämta mig vid bussen. För jag orkade verkligen inte gå hem. Jag var helt slutkörd. Mina ben lyckas heller inte hänga med mig när jag går just nu, på grund av tröttheten, så jag dinglar lite hit och dit, då och då. Fast jag har i alla fall inte ramlat omkull ännu, ocg förhoppningvis behöver jag inte det heller.

Idag hade jag då omkörning och mörkerkörning. Det var kul faktiskt, men lite löjligt. Vi var 4 elever, två i varje bil med lärare. Så fick vi instruktioner då da, vad man ska göra och tänka på när man kör om. Att man ska kolla speglarna, blinka med helljuset för att visa att man tänker köra om. Sedan blinka ut åt vänster och kör i full fart förbi, sedan när man ligger jämsides så sätter man på helljuset...och när man ser hela fronten på bilen bakom i innerspegeln så blinkar man åt höger för att lägga sig framför den andra bilen..osv...Ja, ni förstår!?
det gick bra iaf. Vi fick även ut och gå lite. Vi skulle testa hur man ser i mörkret. På vilket avstånd man ser gående och vad de har på sig...reflex, ljusa kläder, mörka kläder. Japp, den ena bilen hade halvljuset på, så var vi tre stycken som började gå jättelångt bort från bilen mot bilen. Den ena personen hade reflexväst, den andra ljusa kläder och den sista mörka kläder. Vi gick mot bilen, och den blinkade så fort han såg personen med västen, då fortsatte vi andra att gå mot bilen. När vi kom mycket närmare blinkade han igen....då såg han personen med ljusa kläder....jag, som hade mörka kläder var väldigt nära bilen innan han blinkade med lyset, för att visa att han såg mig.... Lite läskigt att så är det i trafiken.. Så de uppmanar oss verkligen att använda reflex..Gör det du också! Du har ingen aning om hur mycket det hjälper!!! Jag fick till och med en reflex från bilskolan. En litet får tror jag det var.

Jag hade kört färdigt vid 6-tiden, och det var då 25 minuter tills bussen skulle gå hem. Ringde då hem och bad mig hämta mig vid bussen hemma, så jag slapp gå. Sedan ringde jag upp Micko, för att det var så tråkigt att stå helt själv vid bussen. Jag kunde behöva lite sällskap. Jag tror vi pratade mer än en halvtimma. Väldigt skönt! Pratade om hur det gick idag. Hon hade också kört mörker,-omkörning :P fast vid en annan skola! Och det var roligt att höra att det gick bra för båda två! =)

Nu ska jag försöka skriva lite på mitt reportage innan jag ska gå och lägga mig. Eller jag ska bara skriva rent det på datorn det som jag har skrivit, för just nu orkar jag inte fokusera på att skriva något mer. Så det blir så här nu!

Kram
Tjingeling

Isdans kommer snart

2009-01-13 @ 15:14:39
Befinner mig hemma hos Mikaela. Fördriver tiden lite hemma hos henne. Vi gör inte så mycket. Hon ligger och halvsover i sängen och jag sitter med datorn i knät i soffan. Vi kom väl hit för en timma sen kanske. Då hade vi precis vart och åkt skridskor. Skitkul. Jag lärde mig att bromsa lite grann iaf. Tappar balansen gör man då, men skit samma. Det är smällar man får ta. Jag ramlade väl några gånger. Flög in i några andra. Men det är sånt som händer om man inte direkt är van. Jag blir så avundsjuk på de som kan åka riktigt bra. JAG VILL OCKSÅ!! Finns det inte nån som kan lära mig?? Det skulle vara asbra.

Om en och en halv timma ska jag ned till körskolan och köra lite. Omkörning, jippi! Jag är så trött just nu, så jag får hoppas att det kommer gå bra ändå. Jag ska bära på en tung himla bag också, med skridskor och hjälm och hela kalabaliken. Idag på körskolan ska vi typ ut i två bilar, och så får man köra om varandra. Jättefånigt ju! Plus att det kommer var mörkt. För halv 5 ska jag ut på vägen. Så se upp för mig!!! =)

Tjingeling

Jobbig dag

2009-01-13 @ 09:18:24
Står vid datorerna i skolan. Det är ganska lugnt här. Jag är här med Anna, som står vid en dator bredvid mig och kollar sin Tjelvar. Vi kom precis med bussen, vi fick gå en liten bit då da, så jag är ganska trött just nu. Speciellt om man bär på en stor bag med skridskor och hjälm plus några saker till som böcker osv.  Jag sov på bussen hit, för att jag var ganska trött, men inte blev det bättre med lite sömn. Det blev nästan värre. Hoppas jag blir piggare under dagens gång.
I eftermiddag är det då skridkskoåkning med klassen. Det ska faktiskt blir riktigt kul. Bara det inte blir massa konstiga övningar som man säkert inte kommer klara av. Jaja.
Därefter ska jag köra mörkerkörning. Det är ju kul att jag hade kollat fel tid. Det är inte halv fyra jag ska köra utan halv 5 istället. Jättekul. Vad ska jag göra från 2 till halv 5 liksom? Jaja, jag hittar väl på något, det gör jag alltid, typ.

Naj, nu ska jag försöka hitta alla. De verkar försvunna! =)

Tjingeling

Beslutsångest

2009-01-12 @ 22:10:41
Packar skolväskan för imorn, men vet inte om jag ska gå på boxning imorn. Jag kommer nog vara helt död imorn. Först upp typ 7, därefter åka till skolan. Har matte och filosofi först. Sedan ska man till ishallen och åka skridskor. Där vet jag att jag kommer vara död efter att jag har åkt. Men det kommer bli superduper kul! Jag har inte åkt sen 9:an tror jag. Så det ska bli en upplevelse igen. Det enda jag inte kan på isen, är att stanna. Men då tar man hjälp av sarjen förstås, det fungerar alltid. Åkt rakt på den, så kabuusch! Så står man där, eller så blev det för hård krasch, o då ligger man istället där och muppar: Öööhh......vad fan, kan nån hjälpa mig upp? Sedan efter det blir det körning vid halv 4. Mörker,-omkörning....Vet inte hur länge det kommer ta. Därefter var det kanske meningen att jag skulle med på boxning. Fast jag har svårt att bestämma mig. Jag vill, men jag kommer troligen ligga död nånstans innan jag kommer dit. Så trött som jag säkert kommer vara. Speciellt i benen.

Haha, pappa kom hem för typ 10 minuter sen, och han ba: ska vi ta säkerhetskontrollen på bilen nu?
Jag ba: Jo men tjenna benny liksom!
Jag hade sagt till honom igår att vi skulle göra det idag. Men han har vart borta så....det blev nog lite sent att göra det vid 22. Jag sitter nästan och sover nu! Ska gå och lägga mig nu.

Tjingeling, pusspuss

Går snabbare än Berg-och-Dalbana

2009-01-12 @ 19:40:33
Läste ni GT,- GA idag? Min dikt fanns där. Jag har fått jättemånga fina kommentarer om den. Jag blir så glad när jag får höra sådant. Jag tror till och med jag blev lite rörd. På torsdag är det exakt 6 månader som han gick bort. Jag kan ännu inte förstå det. Det var inte så längesen som jag kan minnas jag träffade honom sist. Just nu känns det som om det var igår. Jag önskar att tiden inte gick så fort, men det gör den utan att man är medveten om det. Det som också känns lite läskigt att jag har trott att jag har sett honom. Jag var på stan, och blickade bort bara för en kort stund, och helt ärligt jag trodde verkligen jag såg honom. Det var som om att ha sett honom på pricken. Han som jag såg var så himla lik min kära farfar. Det kanske betyder att jag verkligen saknar honom!! <3

(Varför tror du det?...................Det är klart jag gör.)

Tjingeling

Welcome to paradise

2009-01-12 @ 13:08:20

En ny veckan har börjat. Det betyder skolan, igen..... Vet inte direkt om det är kul. För att det är ganska mycket som ska göras nu. Nu i två veckor framåt. Jag kommer antagligen få stressa mig igenom allt som jag alltid har gjort.

Kom precis från engelskan, där vi håller på att skriva om lite allt möjligt. Ska välja 3 viktiga uppfinningar på 1900-talet. Just nu har jag börjat skriva om P-piller. Därefter vet jag inte. Jag har inte bestämt vad mer jag ska skriva om. Fast det löser sig nog.

Nu ska jag ha spanska, där återigen vi ska skriva nån slags uppsats. Skriva om något man gör på fritiden, en hobby eller nått. Då är det ju jättekul om man ska göra det, fast man egentligen inte har någon hobby. Får se hur det blir med det. Får prata med läraren om det idag, och sen se hur jag ska göra med den saken.

Måste kila
Tjingeling, pusspuss


TAttOo

2009-01-11 @ 21:22:48
Såg på Miami Ink förut. Det är så förskräckligt bra! Alltså det är inte bara "tatueringar" de gör. Det är konst. Ett minne för livet. Man kan inte förstå att bara något så lite kan göra så mycket för en själv. Jag har tänkt att jag någon gång i framtiden eller nja snart förhoppningsvis, att jag skall tatuera mig. Jag sa det till mamma igår, att nu när jag är 18 så behöver jag inte ha någon förälder för att göra det jag vill egentligen. Hon tog mig nästan på allvar att jag tänkte tatuera mig på en gång. Men jag försökte få henne att förstå att jag NÅN GÅNG skulle göra det, inte typ att jag skulle göra det IDAG!

Gonatt
Tjingeling

Det skulle ha vart din dag idag!

2009-01-11 @ 18:29:05

Klev upp helt yrvaken, strax före 10 idag. Åt smörgåstårta till frukost idag, eftersom det blev över sen igår. Det var verkligen smarrigt. Satte mig framför tv:n och zappade genom kanalerna lite....Tror jag gick igenom 2 varv innan jag stannade på Canal+Action (tror jag), där de visade "Disturbia". Spännande. Där satt jag klistrad tillsammans med mamma och pappa. Jag har sett den förut så jag vet vad som händer, men mammis o pappis hade inte sett den, så.....ja, precis. Ehm, därefter sprang jag upp o satt på datorn för att jag skulle skriva ut min dikt som jag skrivit till farfar. Den finns här på bloggen om ni vill läsa den. (Saknaden är stor). Det skulle ha vart hans 75:e födelsedag idag. Så jag, mamma och pappa åkte ut till Ala, för att sätta nya blommor och sätta upp min dikt vid gravstenen. Jag hade inte vart där ute sen han begravdes i juli. Stenen var verkligen fin. Jätteblank och ren!

Efter besöket vid graven, begav vi oss mot Buttle, för att göra ett första besök hos Jonassons nya hus. Ett mysigt ställe faktiskt!

Vi kom väl hem igen vid halv fyra, då tvingade jag ut pappa att köra med mig. Jag körde till Klinte, sedan tillbaka till Tofta.

Körde nästan 60-65 hela vägen, för pappa hade inga dubbdäck på bilen och det var verkligen halt ute idag. Men det gick jättebra iaf.

Vi åt mat när pappa och jag kom tillbaka hem. Gott gott de! Och så har jag läst i min svenskabok "Ett öga rött", ska skriva på mitt reportage....hitta massa fakta till engelskan.....hur mycket som helst den här veckan!


Tjingeling




Farfars gravsten!

Min dikt till farfar min!

.....han behöver inte vara slagpåse

2009-01-10 @ 20:57:30
  JAAA, min bror hade inte glömt bort mig.... Han ringde väl för en timma sen tror jag! Det var en himla tur för honom det. Jag sa det till honom också, varför han inte ringt tidigare, och att han hade fått stryk av mig om han inte gjort det...Just när han  ringde var han och Emma (hans flickvän) ute på en promenad....här går det däremot inte att gå ut och gå, då kan jag direkt säga att då står man inte länge....glashalt....is med vatten ovanpå, det är ju jättekul!
  Men i alla fall, han sa att jag får min present när jag kommer upp till dem, till Gävle....då har jag något att se fram emot också....men självklart för att träffa dem också såklart...vi kommer åka upp dit på påsklovet, så det är ju ett tag till om man säger så! Så, än en gång, tur för honom att han ringde....Nu behöver han inte vara min slagpåse! =)

 Puss

18 år - Körkort..snart..dricka...snart

2009-01-10 @ 18:38:49
Dagen som jag säkert väntat på i 18 år är här nu. Fyller 18 himla stora år. Kan ni förstå det? Jag kan nästan inte det.
Gud, 18 år! Vad glad jag är. Hade faktiskt lite svårt att sova inatt, lite spänd för idag antagligen. Vaknade väl vid 9 tror jag, kolla tiden på mobilen, hade fått sms från Mikaela exakt klockan 04.21. Precis den tiden jag föddes för exakt 18 år sedan. Det var väldigt speciellt!
   Jag gick ner, ingen var vaken. Jag gjorde i ordning min frukost, gick upp och åt frukost i tv-rummet. Sedan måste jag somnat, för sedan hör jag mamma och pappa komma sjungande i trappan. "Ja må hon leva, Ja må hon leva" osv...Det var mysigt. Fick min väska som jag önskade mig! Jag blev riktigt glad över den! :D Det enda som inte var bra att det var för liten storlek på strumpbyxor, så de måste bytas tyvärr.
   Senare mot eftermiddan kom resten, syster yster och bror, mormor o morfar och Göran. Och där blev det lite till. Lite pengar, badlakan, och salladsskål (som jag kan ha till när jag flyttar hemifrån)
   Har typ även blivit bombarderad av meddelanden. Man blir glad över att de kommer ihåg att man fyller år iaf...Jämfört med min äldsta bror som ännu inte hört av sig alls. Dåligt tycker jag! Hoppas han inte glömt bort mig! 
 

Några saker av det jag fått. Väska, pengar, foundation, halsduk....en sminkväska med lite innehåll! =)
(Fick även ett svart badlakan, men som jag slängde in i tvättkorgen. Det kommer annars ludda av sig mycket. Sedan fick jag även en salladskål i glas, med två träslevar, och två glasflaskor för vinäger och olja. Samt också strumpbyxor)

Tjingeling! IT'S MY 18:TH BIRTHDAY!!!!!! =)

Så här är det, låt det vara.

2009-01-09 @ 22:42:23
Såg på Let's Dance för en stund sen med mamma och pappa. Vi kan ganska mycket om det. Bra på att avgöra om de dansar bra eller dåligt. Man har lärt sig från förra program, som vart sen innan. Det är lite kul faktiskt! Med deras hållning, fotarbete, taktkänsla och så vidare. Väldigt vågat att ens ställa upp i det här, men för oss tittare så får vi oss ett gott skratt i alla fall ibland.

Pappa berättade precis något riktigt roligt. Det var på radion förut. Att någon hade "busringt" till någon och sagt att han bokat en taxi, som kört dit, men ingen som vart där. Så han skulle få betala för den ändå. Men han sa hela tiden att han inte gjort det. De fortsatte att påpeka att han hade gjort det och så vidare, för de hade hans nummer från abonnenten eller vad man säger, så de visste att han gjort det. Och han fortsatte att säga nej, men till slut blev han arg och svor hur mycket som helst och ba: jag har inte ringt någon jävla taxi, vad fan fattar ni inte för i helvete. Vad fan heter du? Vad i helvete, jävlar vad är det du säger..Men för i helvete. Lägg av, jag har inte ringt någon jävla taxi, försök förstå det för fan...osv, ni förstår vad jag menar? han kanske inte sa just exakt så här, men något liknande. En massa svordomar hade det blivit i alla fall, för han hade ju blivit skitarg...Sedan hade han ju fått vetat det, och de frågade om de fick sända det i radio och det fick de tillåtelse till då da. Fan vad roligt det var när pappa berättade det. Jag tycker sånt är kul. Fast jag skulle fan också bli arg, om de inte förstod och bara upprepade samma sak hela tiden.


Tjingeling
PS. 10 januari kl. 04.21 blir jag 18 årar. Längtar!

Vännerna gör mig varm och glad

2009-01-09 @ 19:16:23
Jag har verkligen helt underbara vänner. Ni är förträffligt fantastiska allihopa, må jag säga! Jag kunde nog inte ha haft en mer utmärkt dag som denna. Det var riktigt mysigt.

Först var det då skolan, som man skulle gå till. Vet inte om det började så bra, höll på att ramla åtskilliga gånger. Trodde så gott som att jag skulle falla baklänges när jag klev av bussen imorse. Precis på en isfläck, trampade jag på. Det var inte så kul faktiskt. Jag kunde ha slagit i bakhuvudet eller något. Det fick mig just att tänka på damen, som ramlade utanför lasarettet, som slog i huvudet i trottoarkanten och avled. Det är ju hemskt. Tankarna flög verkligen omkring inom mig då. I alla fall, fick hålla i en kompis på vägen in, så vi inte skulle ramla. Hade spanska först, där vi fick tillbaka proven som vi gjort innan lovet. Det gick bra för mig, jag är definitivt nöjd. Gjorde inte så mycket annat i skolan idag. Jag och tre klasskompisar skulle däremot gå in i två olika klasser, för att göra en undersökning och jag fick prata inför dem, och det gick bra. Men annars hände inget speciellt.

Efter skolan, gick vi ner på stan, för att fika. Firade mig lite lätt, eftersom födelsedag imorgon. Vi blev 10 stycken, tror jag. Det var jättemysigt. Jag fick även några presenter, och jag blev jätteglad såklart. Det hade inte behövt, men sådant är alltid kul. Tack så jättemycket, ni är underbara! Jag var bara glad för att de kom med och fika såklart.

En del gick innan några andra. Jag, Anna, Isabelle, Mikaela och Christoffer satt kvar sist. Pratade lite om si sådär om allt möjligt. Vi gick väl kanske strax innan 5, då gick vi på stan lite, utan Christoffer..Han skulle göra något annat. Därefter åkte även Isabelle hem, o Mikaela fick tyvärr gå hem själv...Jag fick skjuts av Anna hem. Det var jättesnällt av dem, jag kunde lika gärna ha gått hem, och halkat lite hit och dit, så det var vänligt av dem att släppa av mig hemma.

Tack för en lyckad dag trots allt! <3
Tjingeling

Vinden gör mig kall inombords

2009-01-08 @ 17:44:22
Oj, vad kallt det är ute. Vindarna kommer från alla håll och kanter. Till och med det trångaste hörnen. Lätt när man har motvind, plus att det snöar. Man ser absolut ingenting, helt plötsligt har man väl gått in i någon innan man ens märker det. Okej, det hände inte mig då da, men det kunde ha gjort.

Skoladagen var lugn. Började med en ny kurs idag, filosofi (sträva efter vishet) som man skulle säga i SVENSKAN. Det var helt okej, bara det inte liknar historialektionerna som vi hade i 1:an, då blir det katastrof för min del. För det var inte så jättekul. Men det här  verkar mer intressant, än det andra.

Efter skolan gick jag och Mikaela på stan, hon ville veta ungefär vad jag önskade mig och så skulle jag vara smakråd, för någon annans present. Sedan bokade jag bord på Ringduvan, för typ 15 pers. Vi ska fika imorn tillsammans, litet "födelsedagskalas" para mi, nästan. Det ska bli mysigt! Åhhh, jag längtar till lördag! 18 freaking år! Förlåt att jag tjatar, men jag kan inte hjälpa det...För det ska bli så kul! :P

Tjingeling

Vad kan man göra...ta katten o köra!

2009-01-08 @ 09:20:15
Väntar på att svenskalektionen ska börja... Snarare helvetet! Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag har skrivit reportaget, men nu har jag fått veta att det kanske är för långt. Inte bra. Det fick max vara 3,5 sida MED radavstånd. Mitt problem är då att jag har 3,5 sida UTAN radavstånd. Förhoppningsvis löser det sig utan problem.

Slutar 2 idag, kommer att sitta i skolan och läsa i "Ett Öga Rött" tills halv 4. För det behöver jag. Jag tänker fasen inte stressa igenom det återigen. Nu ska jag vara i tid. Ska åka med Anna hem med bussen då.

Tjingeling

Kan inte förstå hur glädjande...

2009-01-07 @ 20:14:55
Skolan började idag. Och det kunde ha vart värre. Det var inte så farligt, riktigt skönt att få träffa alla igen. Och prata ut ordentligt med varandra.

Jag vet däremot inte om dagen började så beundransvärt bra. För det första har jag nog inte kunnat sova en blund inatt. Jag skulle gå och lägga mig vid 9, hade jag bestämt. Men jag höll på att fixa med bloggen (som ni ser, hoppas det blev bra?) Ja, och då rann tiden helt plötsligt bara iväg. Jag hann inte ens äta kvällsmat. Och ja, jag vet, jag borde inte missa det...Inte speciellt hur det egentligen är med mig, från stund till stund. Jag har inte ätit ännu ikväll, så jag borde nog ta och göra det, så fort jag har skrivit ett inlägg här. Det är ett måste. Det är sätt för mig, att förklara för er hur jag har det.
Men i alla fall, jag gick till sängs kanske vid tio tiden, var tvungen att fhitta vart "tyst läge" var på mobilen...Fatta inte hur svårt det var, men till slut fungerade allt som det ska, riktigt korrekt. Men senare satte allt igång, jag var helt borta i mina tankar att jag inte kunde sova. Jag tror inte jag somna förrän halv 1, och det var underligt för jag var hur trött som helst. Men inget tycktes få mig att sova, jag trodde jag skulle bli tokig. Jag ville ju få bra sömn, speciellt eftersom man skulle upp tidigt igen. Men nej, så blev det ju uppenbarligen inte. För det andra så fick jag sova till 20 över 4, för då plinga mobilen till för att säga att batteriet var slut. Det är ju alltid kul! Nej, verkligen inte. Aahja, det var bara att sätta den på laddning. Skulle då försöka somna igen...men nej, samma problem igen. Det gick bara inte. Jag vet verkligen vad som var felet. Jag behöver min sömn. För det tredje, så ville jag vara pigg för att jag skulle även köra idag....Vill ni veta hur det gick?.................Det gick SKITBRA! Jag har nog inte vart så glad på länge. Han sa att jag var jätteduktig, på allt det vi gjorde idag. Och jag känner mig faktiskt ganska så säker... Men inte alltid till 100. Fast det ska nog gå ändå, ska vi se.

Japp, sedan idag också, har jag bjudit med massa vänner att ta en fika på fredag. En födelsedagsfika. Tänkte göra något mysigt, eftersom jag fyller 18 på lördag. Yaawhooo! Ska bli jättekul, men lite skrämmande! Så vi ska ha kul tillsammans då. Som det ser ut nu så blir det en del. Hoppas att det håller i sig!

Måste äta, svälter här!
Tjingeling <3

Imorgon smäller det

2009-01-06 @ 19:47:08

Allah damn it! Oh HerreGud, skolan börjarimorgon. Är det egentligen någon som har orken eller lusten att göra det? Jag kan då säga att jag inte är så jätte förväntansfull för morgondagen. Man ska direkt sätta sig vid skolbänken imorgon bitti, klockan 8 med Företagsekonomi. Kul, eller hur? Naj, inte så speciellt. Känns nästan som att jag skulle behöva läsa igenom allt som vi har gjort, för att jag ska kunna komma ihåg. Och det gäller inte bara det, utan ABSOLUT ALLA ÄMNEN, allt är liksom nu som en dimma. Jag vet inget längre. Så blir det när man vart ledig alltför länge, 2,5 vecka. Däremot skulle jag inte ha något emot om man fick lite till. Nu när man börjar, så inleds också längtan till nästa lov, som då är sportlovet, tror jag. Det är väl runt 7 veckor dit skulle jag kunna sätta fingret på? Och det kan man nog stå ut med. Men ändå, jag har inte ens förstått att jag har haft lov. Vad har man gjort liksom.......INGENTING. Allt måste bli ändring på nu, absolut. Jag har så stora planer nu. Och dom borde inte vara så omöjliga att greja., men man ska bara ha tiden att hinna med de kraven. Och det är inte alltid lätt, må jag säga. Men jag är i alla fall klar med reportaget, och det är jag GLAD för. Naj. nu ska jag vara UPPÅT, allt kommer att bli bra nu. Ett nytt år, nya idéer, nya vänner, nya planer..och inget är omöjligt, vem vet det kanske kommer något/någon mer!

Tjingeling


Låt solen aldrig sluta brinna

2009-01-05 @ 22:18:40
Haft en jättebra dag idag. Fick besök av Anna. Jag mötte henne vid bussen vid halv ett och vi tog en promenad och prata och fota lite omkring oss. I snön. Det har vart jättebra väder idag, men det kunde ha fått vart lite soligare. Men vi lyckades klara oss med det vi fick. Det var i alla fall ljust ute. Vara ute idag, var riktigt uppfriskade. Speciellt med frisk luft och ha någon att prata med. Vi gick ner på stranden och lämnade spår efter oss, sedan gick vi hem till mig och värmde oss. Mina fötter var verkligen som isbitar, även fast jag haft 3 par strumpor på mig, det kanske var det som gjorde det.
Vi satt uppe och såg film och pratade tills hon åkte hem vid kvart i sju med bussen. Det var så fint ute när vi gick till bussen, när snön ligger så lätt på träden och det är mörkt ute, men att gatlyktorna lyser upp dem. Jättefint!

På onsdag börjar skolan, det kommer bli lite jobbigt...men kul ändå, att få träffa alla igen. Men det är så fruktansvärt mycket som ska göras, och jag kan ännu inte förstå hur jag ska hinna med.

Countdown: 4 dagar kvar!
Tjingeling

4 januari 2009

2009-01-04 @ 18:01:53
Dagen började 10 för mig idag, för vid det ögonblicket vaknade jag igen. Konstigt efter allt underligt som vart med mig i natt! Haft jättesvårt att sova. När jag vakna i förmiddags, kändes det nästan som om jag egentligen inte har sovit under hela natten. Att jag vart vaken hela tiden, det som är det underliga. Jag vet att låter lite knäppt, men så kändes det i alla fall. Jag har inte gjort något idag, bara suttit på rummet och sett tv, slumrat till ett par gånger, utan att jag vetat om det.

Har suttit här nästan hela eftermiddan och skrivit på mitt reportage. Jag lyckas inte få det att funka, men det är klart, det ska nog bara finputsas lite. Jag har bara skrivit ihop en smörja som jag kan hoppas räcker. Men jag orkar inte tänka på det mer nu. Nu tänker jag lämna det för idag.

Ska nog fixa med lite annat nu innan mina ögon blir fyrkantiga.
byebye

3-4 januari 2009 - 1 VECKA

2009-01-04 @ 01:37:54
Flög upp klockan halv 10 idag. Kände mig nästan stressad, men har ingen aning om varför. Vi skulle åka till stan och handla idag, och då ville jag upp o duscha först.... Jag trodde att mor o far var vakna, men icke. Jag tror att vi nog inte åkte hemifrån förrän 12 tror jag.....Annars brukar vi vara inne till 10. Men som sagt, det blev lite senare idag. Kanske för att vi la oss sent igårkväll, och de gick upp typ 6 imorse för att vinka av kusinerna :( jag var död då, så jag fick missa det den här gången...Men jag sa hej då igårkväll, ifall jag skulle missa imorse, som jag också gjorde.

Vi lunkade runt på stan, och jag visade lite av det jag önskar mig i present. Alltså, tänk....jag fyller år på lördag! Åhh, det ska bli så kul. Jag längtar! Men i alla fall, vi kom hem typ vid halv 4 igen...och då tog vi en fika...jag satt o såg lite tv....

Jag var så hungrig att jag gjorde iordning maten ikväll. Det var inte så svårt, bara skära upp lite grönsaker så vart de klart. Kycklingsallad, inte så avancerat! =) hehe Därefter såg jag The Happening, jag trodde faktiskt den skulle vara lite läskigare...men det var den inte... =)

Vid denna minut funderar jag på när jag ska gå och lägga. Tänker kanske att det borde vara bra att göra det nu, eftersom jag är ganska trött, måste jag erkänna! :D

Natti natti <3

2 januari 2009 - Halvfödelsedagen!

2009-01-02 @ 18:55:28
Hamnade i djup sömn i natt, med mycket drömmar och förväntningar. Fast vaknade tidigt, var orolig för vad som egentligen väntar. När jag trodde att jag skulle kunna somna om efter att ha legat och vridat och vändat i sängen, bestämde jag mig för att stiga upp. Åt frukost framför tv:n, men inget intressant visades där. Därefter satte jag mig och såg Kung Fu Panda istället, mycket roligare. En Panda i spagat? Kan det bli bättre. Eftersom lunchen blev klar, blev jag tvungen att pausa filmen mitt i visandet. O god mat blev det också, lasagne. Jag fortsatte att se klart filmen efter käket. Vid 3 tog jag en promenad ut i det kalla (efter att Freddy och Emma åkte tillbaka hem till Gävle.) Jag blev varm inombords men mina kinder var inte så varma. Var som om nålar kastats på mina kinder. Nålarna kom flygande längs med de iskalla vindarna. Självklart blir man lite rödmosig när man är ute medan det är kallt. Det är alltid mysigt, inte sant?

Mot kvällen satt vi och såg "Generation kill" någon serie på Canal+, med Alexander Skarsgård. Därefter satt jag på tv-rummet, och lite senare kommer moster in med ett paket till mig, eftersom jag fyller år snart. Det blev en tidig present, eftersom de åker hem imorgonbitti :/ Kommer sakna dem väldigt mycket! Det kommer bli fruktansvärt tomt här hemma. Då har jag ju ingen moster att retas med heller! =)

Ha en fortsatt trevlig kväll! puss <3

1 januari 2009

2009-01-01 @ 20:18:18
En ny början har äntligen fått sin start. Nu känner jag att jag behöver göra något med mitt liv. Vad fan jag fyller ju 18 om bara 9 dagar! Helt underbart! Men jag kan ännu inte fatta det själv ännu, känner mig inte så gammal. Vad kommer förändras när jag fyller 18? Det enda är väl att jag får börja dricka, köra bil (okej, inte samtidigt såklart), och så blir jag straffmyndig...Djuiii, bråk ska vi definitivt hålla oss undan..Har man klarat det nu, så borde det vara lätt som en pannkaka att fortsätta med det. Men helt ärligt.....jag misslyckas oftast med pannkakorna jag gör. =)

Men seriöst.....Måste börja bli mer aktiv. Fast jag förmodar att det inte kommer bli så, för att jag lyckas aldrig klara det...Nej, men i år, då ska jag verkligen ligga i. Det måste jag göra. Måste hitta ett sommarjobb. Får se om det blir nå resande också! Det kan man alltid hoppas på. Det hade vart bra om man får åka upp på fastlandet snart och till Valbo..Fick presentkort i julklapp, så måste upp o shoppa lite vore riktigt toppen absolut.

Något annat skulle också var mysigt just nu, men det går vi inte in på! =)

RSS 2.0