Vinterkyla

2012-01-28 @ 11:08:15
Äggröra till frukost var inte helt fel! Varje morgon till frukost i Egypten gjorde de äggröra "på beställning" och man fick välja hur många ägg man ville ha och välja av ett annat antal ingredienser. De gjorde den hur god som helst! Min blev inte lika god men den blev helt okej :)


Nu har jag klätt på mig och gjort mig i ordning för några timmar på stan. Jag behöver en ny jacka (varm och bekväm) eftersom jag klarar mig snart inte med min andra. Det är mer en höstjacka (som inte ens tål regn) men nu är det fruktansvärt kallt och jag behöver något varmare. Så det ska jag leta efter idag! Annars blir det att jag beställer en som jag hittade på junkyard.se igår. Jag hittade två, men den ena fanns inte i min storlek och det var den jag ville ha mest. Jag ska upp till pojkvännen snart också (Trondheim) och jag tror nog att jag behöver något varmare då. Jag höll på att frysa ihjäl förra vintern jag var där. Brrr! Men längtar ändå <3

God Morgon

2012-01-27 @ 08:20:36
Ja, jag är vaken såhär dags på min "lediga" dag. Med det menar jag att inga föreläsningar står på schemat. Men jag ska gå och träna snart så därför är jag uppe nu. Efter träningen skall jag dock till skolan ändå och plugga. Läsa kurslitteratur är verkligen det bästa jag vet!... Eller?
Jag har inte tränat sen i tisdags (katastrof) så idag blir det ett rejält gympass. Så hårt ska det bli att jag nästan spyr! JAAA! Thats my plan ;)
Så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med det jag planerat idag :)
Kramiz

25 januari 2012

2012-01-25 @ 10:04:52
Klockan är 10 och jag har ännu inte kommit mig till skolan. Lite besviken på mig själv, men som tur är har vi ingen föreläsning så jag har hela dagen på mig än. Så fort detta är gjort löper jag.
Segt att komma upp imorse igen. Satt klockan först på 6 för jag trodde jag skulle orka till gymmet. Men det gjorde jag inte! Vaknade 5 och upptäckte att aldrig kommer jag orka stiga upp vid 6 o gymma. Så istället satte jag klockan på halv 9. (Även det var segt). Inget gym blir det idag!
Nu blir det då skolan hela dagen och ikväll blir det att fira Tinas födelsedag med en födelsedagsförfest innan vi drar vidare till studentpuben. Det måste bli lugnt för min del ikväll eftersom jag har föreläsning klockan 9 imorgon. Surt! Men men, det ska jag nog fixa. Är väl illa tvungen!

A Cup of Coffee

2012-01-24 @ 10:06:32
The beginning of a new day! Den startar jag med en kopp nybryggt kaffe. Det behövdes minsann eftersom det var förfärligt svårt att stiga upp ur sängen idag (de senaste 2 dagarna egentligen). Idag blev det mest på grund av att hela kroppen är slut efter träningen igår och att jag var på bio igårkväll. Jag kom inte hem förrän halv 12 och då var det bums i säng. Först tänkte jag att jag skulle gå upp halv 9, men det var omöjligt. Men det var samtidigt svårt att somna om. Orsaken till att man ligger kvar är ju för att det är så skönt att ligga där o dra sig och bara värma sig under det mysiga täcket. 45 min extra blev det i sängen, sen så tvingade jag mig upp. Satte igång kaffet, sminkade mig och klädde på mig. Så nu är jag redo för ännu en dag! Ännu en kall dag! Men solen skiner och snön ligger kvar, så det piggar ju också upp lite. Vill dock inte gå ut för då fryser näsan sönder. Det gjorde den nästan igår i alla fall. Behöver en näsvärmare!
Nu ska jag ta den sista skvätten som finns kvar av kaffet!
Have a nice day as someone like me would say ;)
På tiden att börja igen

2012-01-23 @ 12:00:14
Oj! Ett halvår sedan jag skrev! Jag skäms nästan. Eller nej förresten, inte nästan, det gör jag! Tiden bara rinner iväg utan att man ens tänker på det. Det har varit flera gånger som jag velat lätta på hjärtat, men så fort jag börjar så ångrar jag mig och intalar mig att jag gör det en annan gång för jag kommer på mig själv att det nog inte var så intressant det jag tänkte skriva.
Men nu ska jag strunta i det och skriva vad jag vill och om det inte är ett dugg intressant eller spännande så ska jag ignorera det.
Så vi kör en kort sammanfattning om vad som hänt det senaste halvåret:
Genomfört höstintroduktionen på högskolan. Det var riktigt tufft! Krävdes extremt mycket arbete, men det var riktigt kul. Dock blev man väldigt sliten efter det (2 veckor). Jag fick ta det lugnt i 2 veckor efter det för att få tillbaka min krafter, jag var så trött!
Flyttat till en ny och mycket större lägenhet, som även är belägen lite närmare skolan också. Jag trivs hur bra som helst! Eget sovrum, ett vardagsrum, ett mindre kök och en "klädkammare" (jag ser det mer som ett förråd men vännerna anser att det är en klädkammare) Avundsjuka:P
Börjat andra året på högskolan, genomlidit 3 kurser, varav 2 har blivit VG och sedan väntar jag ännu på det 3:e betyget. Jag har i princip bott på skolan i höst! Man har blivit bättre sen i ettan och faktiskt går till skolan och läser, för att det är helt omöjligt att få något gjort hemma.
Tränar som fan och börjar få lite muskler. Men matvanorna måste ännu jobbas på :P
Firat jul på ön med familjen, träffat vänner, jobbat (kom till jobbet och fick då veta att jag skulle öppna och stänga, första dagen man kommer tillbaka efter sommarens slit), men det gick väldigt bra. Var rätt sliten efter det.
Jag har varit i Egypten en vecka med min älskling och hans familj. Vi åkte på nyårsafton och hade det varmt och skönt en heeeel vecka! Hade gärna stannaten vecka till. Under den tiden hade jag ridit på en kamel, simmat på djupt vatten (även fast jag fick panik ett antal gånger) snorklat bland korallreven, det var verkligen jättefint och blivit brun :P
Jag har blivit 21 år. Dagen tillbringade jag på skolan med grupparbete. Men efter det tog jag en fika med några vänner! Det blev även en födelsedagsfest veckan efter. Denna gången hade jag iaf festen hemma hos mig själv och inte hemma hos min kompis. Förra året hade jag så litet att det var omöjligt att kunna bjuda hem någon till mitt. Jag fick knappt plats! Så skönt när jag nu har större!
Börjat nya kurser: strategisk marknadsföring och finansiell ekonomi. Intressant!
Ja, det var väldigt kortfattat. Det är säkert mer som har hänt men det orkar jag inte ta upp. Blev ett snabbt urval!
Jag ska bli bättre med detta bloggande. Kanske inte varje dag, men nån gång lite oftare än ett halvår emellan varje inlägg. Jag ska be min käraste hjälp mig med designen också för den gör det tråkigare att blogga då :P
Puss o kram <3

RSS 2.0