Gröt med solrosfrön

2010-09-30 @ 09:53:30
Satte klockan på halv 8 imorse, men mådde inte bra. Jag ska nog inte springa när jag så förkyld som jag är, det skulle säkert bara bli ännu värre. Det orkar jag inte med. Därför lade jag mig ner i sängen igen och sov två timmar till.
Nu sitter jag vid lilla matbod på ungefär en kvadratmeter (om det är ens är det, det tvivlar jag på) och äter frukost, havregrynsgröt med solrosfrön och mjölk. Solrosfrön är en nyhet i min gröt och jag måste säga att det är underbart gott!
Om förhoppningsvis en timme ringer de från ups transport och ber mig komma och hämta ett paket, de var här igår, men jag missade dem. Jag sökte även igår på var paketet var nånstans, då stod det att de inte kunde leverera till den adress jag angett. Vad ska man annars ange då om inte den plats man bor på? Jag ringde dem igår i alla fall och fick förklara hur det låg till, så idag ska de komma igen och då ska de ringa så jag kan få gå ner och hämta mitt fina paket. Jag kommer visa senare vad det är.
Efter att jag förhoppningsvis får mitt paket så ska jag hoppa in i duschen, laga lite mat och sedan gå till skolan och plugga lite. Jag har varit ganska dålig med det på sista tiden så jag måste ta tag i det.
Fredag/Lördag är det lek och fest. Rabalder heter evenemanget, ni kan läsa om det på Sexmästeriets hemsida.
Jag tror det kommer bli så kul!
Kram Kram

Introduktionen / Nollningen

2010-09-29 @ 23:30:52
Jag har varit grymt dålig på att uppdatera här i bloggen. Men jag tänkte att jag skulle lägga upp alla bilder från de två introduktionsveckorna och jag har inte orkat det och har heller inte haft tid med det. Det har varit fullt upp nonstop här i Borås. Jag stormtrivs verkligen här. Det är helt underbart. Leva själv, ta hand om sig själv. Ansvar! (Vilket jag lite har varit dålig med). Jag har träffat så sjuukt mycket härligt nytt folk! Jättekul alltså! :)
NU ska jag försöka uppdatera dagligen eller iallafallf regelbundet här i bloggen, så alla nära och kära hemma på Gotland kan läsa vad jag sysslar med. (Det är dumt att säga, men jag längtar inte hem.) Visst kommer jag komma tillbaka nångång, men just nu trivs jag så oerhört bra!
Här kommer snabb summering av vad som hände under de första två veckorna av skolstarten.
Förfest
Förfest, mingel
Brännboll vid Almenäs, lite pimpel dessutom
Tacosittning
Förfest i Rabalder (kårexpeditionen), och pubrunda.
Borås djurpark
Jag kände mig som ett litet barn bland alla djuren. Jag har aldrig sett en giraff! Helt i extas! :)
Båtrace i Viskan. Alla institutioner fick bygga sin egen båt, vilken man sen skulle tävla med.
Förfest och sedan pubrunda på PULS
Finsittning /blandat
(Dessa är få av många underbara galna bilder, ett utökat utbud finns på Facebook för dem som vill se mer)
PUSS

RSS 2.0