Spara spara spara

2010-02-19 @ 21:37:29
Suttit med fönstret uppe nu i 5 minuter och funderar på vad jag kan skriva. Jag kände inte alls för att skriva, men några ord ville jag få ned.

Det är då fredag och helgen är här. Dock kommer helgen rusa förbi för den är helt fullspäckad. Idag jobbade jag efter skolan och fram till 19. Det gick mycket bra. Ska även jobba på söndag. Och bara där försvinner en hel dag. Imorgon ska jag på "kalas" hos en kompis som har fyllt åt. Vi får se om jag kommer kunna ta mig dit eftersom det sägs att det ska bli oväder nu i helgen. Där försvinner även en dag.

Bara en vecka kvar och sedan sportlov, det ska bli riktigt skönt, men varför känns det alltid som att man inte har något val än att även plugga då?
Det är däremot inte kul. Men jag ska nog se till att få jobba lite då, för nu ska jag spara så mycket som möjligt till Stockholm och Borås. Ska försöka hitta en studentklänning. Det är nära!

Jag är mycket trött nu, funderar seriöst på att gå och lägga mig. Men ska nog se sista avsnittet på the OC, säsong 4 först.

Ha en trevlig helg

Give me control

2010-02-17 @ 22:35:41
Dagen har rusat förbi i ilfart. Har man ens hunnit tänka på den tid som varit? Tveksamt.
Gick upp kvart över 6, åt frukost, tog bussen klockan 7 till skolan. Hade redovisning på religionen (skönt att ha det avklarat) och därefter matte där vi fick räkna vidare. Det märks att det börjar bli sjukt svårt nu. Fattar verkligen inget ibland känner jag en viss panik att jag bara vill börja gråta. Hade projektarbete sen, men vi i gruppen bestämde att vi skulle jobba enskilt idag, så jag åkte hem halv 1 och jobbade lite. Det var skönt att komma hem lite tidigare. Har även suttit med matten nu ikväll, men i helhet gick det inte så jättebra som jag önskade. *Suck* för det vissa gånger.

Men ska snart ta och gå och sova. Ganska trött som vanligt. Jobbade även igår kväll. Men glad att det inte blev så sent (vi var två som stängde istället). Fast ändå trött idag. Inget hjälper.


Övertid igen då

2010-02-11 @ 23:31:44
En intensiv dag idag. Var i skolan från 8 till halv 4, sedan var det jobb mellan 4 och 9. Övertid blev det också. Kom därifrån typ halv 11, jag trodde jag skulle hinna lite fortare. Men nej nej. Fattar inte hur tiden bara kunde springa iväg sådär. Pengar pengar, men ändå!

Nu ska jag sova, för nu är jag fruktansvärt trött. Ska till skolan imorgon igen. Upp klockan 6 igen då! Yes!

Inga åtgärder fungerar

2010-02-10 @ 20:00:10

Svart himmel, lyktorna på gatan är tända, i huset är det även mörkt. Jag har inga lampor eller ljus tända. Jag sitter här i min ensamhet, där ljuset från skärmen lyser upp framför mig. Det är väldigt mysigt här. Sitter och kollar på filmer på datorn och därför är allt släckt. Jag skapar filmstämning,

Egentligen borde jag vara disciplinerad och jobba med skolarbeten, men jag vill inte. Varför göra det när massa annat roligt finns att göra?
Men om jag inte gör det går det inte ut på bara mig. Jag får helt enkelt se film en annan kväll. Imorgon blir det dock inget med det, eftersom då ska jag jobba. Mellan ca kl. 4 och 9 ska jag vara där (+ övertid utöver det.)

Min bror ringde förut och skulle hjälpa mig med ett datorproblem som jag bad honom hjälpa mig med. Men det är svårt att ta det över telefon. Det är bara det att jag har gjort massa saker för att åtgärda det men det händer inget. Jag får ta med den till honom när jag har tid så han får se på det, annars får han ta hjälp av sin dataexpert till kompis (kontakter vettni).
I am not alright

2010-02-09 @ 22:31:16
Jag är i en svår situation. Ha kvar som vän eller släppa taget helt?
Jag vill inte att det ska vara så här. Jag vill inte förlora en stor del av mig.
Ha kvar som vän kommer säkert plåga mig, men jag kan inte släppa taget. Jag behöver först en annan livlina innan jag släpper taget.
Jag vill kunna prata utan att sakna det som är utom räckhåll.

Mycket beröm

2010-02-08 @ 20:17:29
Första stängningen själv igår gick mycket bra. Kom då därifrån lite senare än vad jag hade tänkt mig, men det var ju ganska mycket som skulle göras. Idag fick jag även mycket beröm för det verkade vara en bra stängning jag gjorde. Jag hade tydligen bara missat en sak, och det var bra jämfört med andras första stängning. För de hade glömt betydligt fler saker. Så jag är verkligen glad och nöjd.

Hade första matteprovet på D-kursen idag och det kändes riktigt bra. Jag hade nog inte behövt åka in till skolan tidigt imorse till klockan 8 och plugga, eftersom för det första räknade jag bara i 1,5 timme och för det andra började jag inte förrän kvart i ett. Jag hade gärna tagit lite mer sovmorgon. Nästa måndag tänker jag sova länge!

Har även kommit ganska långt i boken Molnfri bombnatt på 554 sidor som vi ska läsa på 3 veckor (dock bara 2 veckor kvar). Jag får dock ta och sätta lite mer fart om jag ska hinna färdigt.Enough pressure

2010-02-07 @ 11:08:41

Uppe halv 9 på en söndag morgon. Inte det första jag skulle ha gjort egentligen, men var tvungen eftersom jag ska in till jobbet idag. Okej, inte förrän klockan 12, men var tvungen att stiga upp för att duscha och plugga matte. Vi har prov imorgon och jag känner mig lite stressad eftersom jag inte kommer hinna plugga så mycket idag. Jag ska även stänga själv för första gången ikväll och jag kommer säkert inte därifrån förrän runt 7 skulle jag tro. Det blir att skynda sig hemåt efteråt!

Åt precis lite rester från igårkväll. Pizza. Så jag tror jag ska klara mig till ikväll nu. Hoppas det blir ganska lugnt på jobbet. Är tillräckligt stressad så det räcker.


Vart är mitt hjärta?

2010-02-06 @ 20:23:07

Det här är det värsta som har hänt mig och jag har aldrig blivit så sårad förut. Killar är inget att ha, de bara leker med ens känslor och det vet jag säkert nu.

Jag har anat att det här skulle hända, men jag har inte velat förbereda mig inför det. Det ångrar jag nu. Men den nyheten kom så hastigt att jag direkt hamnade i storgråt. Jag fick ingen luft! Så har jag aldrig känt förut. Jag önskar att jag kunde ha varit mer förberedd på det.

Här har man blivit pressad för att ses, men när jag äntligen gett med mig och gärna börjat planerat så blir man dissad.  
Det jag hatar mest och det som sårat mig allra värst är att jag fick falska förhoppningar. Det är inte rätt!
Arg, besviken och ledsen!
Grät i bilen på väg in till stan igår och det var inget jag heller kunde gömma för mina vänner.

There is now a hole in my chest where my heart used to be
Det kommer ta ett tag innan det blir fyllt igen och hur det ska gå till vet jag inte. Jag har svårt att tänka på något annat nu.


Snart myskväll

2010-02-04 @ 17:40:07
Fredag imorgon och hur skönt är inte det. Jag slutar även tidigare imorn och det är ett stort plus i kanten. Vi ska åka skridskor imorgon bitti och det ska bli rätt kul, hoppas det inte kommer göra ont i foten på grund av att skridskon kommer att klämma mot mitt ajaj!

Idag har varit en vanlig dag i skolan, nästan. På eftermiddagen blev det ett besök på fornsalen. Rätt drygt. Kul att vi fick leka lite sen i fenomenalen. Jag och Josefina gick sedan tillsammans på Öster en stund och hon väntade med mig. Jag väntade på Anna. Så en liten stund på stan blev det idag också.

Snart så ska jag in till stan igen och då ska jag och några till hyra film och ha lite mysigt.
Först ska jag ta och äta lite mat, för nu är jag hungrig. (JAG HATAR SKOLANS POTATIS)

No more today

2010-02-03 @ 22:13:14
DONELIST
Skotta snö - CHECK
Duscha - CHECK
Äta mat - CHECK
Svenska instuderingfrågor till artikel på fredag - CHECK
Några sidor i matteboken - CHECK

TODOLIST
Börja läsa i Molnfri Bombnatt
Sova

Ingen friluftsdag

2010-02-03 @ 08:11:43
Asså, kan man ha bättre tur än oss eller. Vi skulle egentligen bege oss ut till Svaidestugan för att åka skidor och skridskor, men nu är den inställd på grund av vädret. Riktigt skönt! Jag orkar inte ha det idag.

Seriöst, det är verkligen storm här. Kaos på vägarna. Folk insnöade. Bussar inställda. (Nästan) Inga lärare. (De är också insnöade). Ingen värd dag överhuvudtaget idag. Istället kunde man varit hemma och ta vara på tiden (sova, äta, se på tv och plugga på det som behövs.) Fast jag har ju ännu matte på förmiddagen, undrar om den också är inställd?

Mina tröjor från Kan Dee are here

2010-02-02 @ 19:57:07
Sitter med matteböckerna öppna framför mig och det går bra. Jag har inte fastnat på någon uppgift än och det är ett gott tecken.

Sitter även och tittar på the OC samtidigt som jag räknar matte. Mycket avslappnande.

Blev skitglad när jag kom hem i eftermiddags. Jag hoppade typ som ett litet barn när jag såg att ett paket hade kommit med posten. Jag och syrran beställde tröjor från Kan Dee Shop och det var dem som hade kommit. Superduperlycklig! De passade perfekt.

Snart får du fan....?

2010-02-01 @ 22:24:44
Vad fan är det med dem egentligen?
Ena studen säger de att de vill vara med en, men varför verkar det som att de inte tar sig tid till det då om de verkligen vill det?
DUBBELSPEL??
Jag kan sitta o gråta och undra vad som kan vara fel.
Jag blir snart less på det här.
Aah!

Tomorrow is tuesday

2010-02-01 @ 16:44:31
Var superduktig idag och åkte in till skolan till 8 och pluggade matte även fast man inte började förrän klockan kvart i ett. Matte D började vi med för nån vecka sen. Men det var inte det vi åkte in att räkna på. Vi tänkte att vi skulle börja jobba med inlämningsuppgiften från matte C. Den måste lämnas in för att man ska kunna få ett betyg i C-kursen.

Pratade även med yrkesvägledaren idag. Blev väl inte mycket klokare. Men en aning kanske.

Sedan var det då matte som var på schemat och vi hade genomgång om sinussatsen om ni vet vad det är. Sen jobbade vi bara på i boken.

Nu sitter jag hemma. Lider för att jag vet att jag måste ta tag i pluggandet. Vi har prov imorn och jag vill kunna så mycket som möjligt. Jag fattar inget av det och nu när man ska stress-lära sig det så kommer resultatet säkert suga. Men jag ska vara positiv, då kanske det löser sig.

Men först ska jag ha en saffransbulle, för det finns nog kvar i frysen. Ohhlalala

Peace out

RSS 2.0