Musik är min Galax

2009-04-26 @ 18:50:42
Vilken underbar dag det har varit. Solen har skinat absolut hela dagen och vad är inte bättre än det, ärligt? Promenaden i eftermiddags var jätteskön. Men gud så varm jag blev. Jag visste ju inte att det skulle vara så varmt innan jag begav mig ut. Men jag anade det eftersom det var 15 grader. Men det tänker man inte på när det samtidigt blåser. Jag var ute och gick i 40 minuter ungefär och när jag kom hem blev jag törstig. Så vatten blev det, gott! Sedan blev det lunch, kyckling. Mums. Strax efter lunchen stack jag hem till mormor för de hade "kidnappat" morfar från sjukhuset. Nja, alltså han fick komma hem en liten stund och det var han riktigt glad över. Han har typ inte vart hemma på 1,5 månad snart. Det blir ju långtråkigt att sitta där inne och inte gör någonting.

Kom hem för en timma sen och nu ser jag på One Tree Hill, och jag tror pausen är slut nu så jag måste kila. Byebye
Moi

Burn it up

2009-04-26 @ 12:47:37
Solen skiner, men det blåser. Jag har inte vart ute ännu, så jag vet inte om det är varmt. Men på termometern visade det 14 grader och det var bara i skuggan. Så jag tror faktiskt att det är ganska varmt. Jag funderar på om jag ska ta en promenad. Det skulle nog vara skönt. Stranpromenad kanske? Nja, det blir så sandigt. Jobbigt också att gå i sand.

Just nu lyssnar jag på musik. Skivan som jag brände igår till att ha i bilen. Inte världens bästa men det funkar än så länge tills jag hittat något bättre. Musik i bilen är riktigt skönt och ändå avslappnande även om det är högt.

Nu ska jag nog ut o gå. Hörs senare byebye
Listen 2 this

Hem ljuva hem

2009-04-25 @ 23:42:54
Japp, då var man hemma igen efter en underlig och rolig kväll på vägarna. Hämtade upp en något så när drucken bror och hans kompis. Det blev en massa flum i bilen må ja säga. Jag kunde heller inte låta bli att inte hålla mig för skratt. Jag åkte hemifrån vi halv 10 ungefär och kom hem för kanske en kvart sen. Det var en ganska lång bit och köra, men det kändes som att det gick ganska fort ändå, skönt. Nu är jag väldigt trött och funderar faktiskt starkt på att gå och lägga mig. Men jag kanske först ska läsa lite, men det beror lite på om jag kan hålla ögonen öppna eller om de kommer stängas automatiskt.

Gonatt och sov så sött mina vänner <3

Chaufför för kvällen

2009-04-25 @ 19:51:18
Igår blev det då en dag med Mikaela. Vi hyrde film My Sassy Girl och åt mat. Det var inte meningen att det skulle bli så sent innan vi stack hemifrån hennes och hem till mig, där hennes mamma skulle hämta henne. Jag tror vi kom hem till mig vid 22.30. Sedan blev hon hämtad och jag kom i sängs vid 23-tiden. Det var hur skönt som helst. Jag sov 10 timmar i natt och det var ett tag sen jag sov så länge.

Jag steg ur sängen klockan 9 ungefär. Gick ner och fixade med frukosten. Lätt frukost. Skärde lite kiwi och banan i bitar och blandade det med fil och müsli. Jättegott. Senare klädde jag på mig. Ännu senare åkte vi till stan och jag köpte ett par skor som jag hade sett igår. Jag tyckte dom var söta så jag var tvungen att ha dem. Det blev även en liten plånbok som behövdes.

Min bror sökte mig i morse och undrade vad jag gjorde ikväll. Jag upplyste honom att jag inte hade något för mig. Och jag förstod nästan direkt vad det var han ville fråga mig:
- Har du lust att köra på mig och några kompisar ikväll? Du kan få tjäna en slant.
Det är ju knappast att man tackar nej till den belöningen. Så ikväll ska jag hämta honom nånstans i ödemarken. Jag räknade ihop hur långt det blev som jag skulle få köra ikväll: 9 mil! Men det är ju lite kul att få komma ut och köra lite, när man även kan tjäna lite på det. Jag har även fixat en CD som jag ska ha i bilen sen. DUNKA DUNKA. Nja, det vet jag inte. HAHA

Nu ska jag gå ner och vara lite social inför våra gäster. Vi hörs kanske sen.

Shoes
Nya skor

Celebrate the SUMMER

2009-04-25 @ 19:22:35

Party!!!!

2009-04-24 @ 21:09:30

Är hos Micko just nu. Lyssnar på världens jädrans bästa partymusik. Fy fan vad vi blev partysugna just nu asså. Synd bara att jag kör ikväll, annars hade det blivit fest helt klart!!! Måste bli snart!!!

Gyllene dag

2009-04-23 @ 22:00:25
Dagen började för min del vid tio över 7 då jag först steg upp. Åt frukost i lugn och ro, läste tidningen, men hittade inget intressant. Sedan klädde jag på mig och packade ordning väskan. Jag tog bussen vid halv 9, där jag och Anna gjorde sällskap. Man kom till skolan vid 9 ungefär. Då var det svenska som gällde. Vi fick veta att vi inte har någon svenska imorgon och det är ju helt underbart för då slutar vi typ 1 och det är väldigt skönt. Speciellt eftersom det är en fredag.

Sist på dagen var det matteprov som gällde. Det var jättesvårt tyckte jag, men jag hoppas innerligt att det gick bra. Det var sista provet som vi hade nu. Men det som gäller nu är Nationella Provet istället. Men det är ju inte direkt något man kan plugga till. Man får väl läsa igenom lite av det som vi räknat om nu.

Bussen tog jag vid halv 4. Idag hade jag ingen bil så det fick bli buss. Jag klev av i Vibble och hälsade på mormor som inte var hemma. Det var ju typiskt. Men min morbror var där, så jag kunde iaf vara kvar där tills mamma och mormor kom tillbaka. Jag läste några av uppsatserna till engelskan som vi ska betygsätta. ENKELT liksom.

Imorgon blir det bilen, som dessutom måste tankas. Också imorgon ska jag och Mikaela tillbringa eftermiddagen tillsammas. Vi skulle nog hyra någon film och nog gå på stan. Vi får se ännu, inget är bestämt.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorn. Usch, orkar inte. Vill sova. Jag kanske borde ha gått och lagt mig tidigare. Woops!

Gonatt! Puss =)

Läder som jag träder...

2009-04-19 @ 14:43:15

Hejsan. Gud så fint det är ute må jag säga. Solen både skiner och värmer. Kan det bli bättre? Nää, jag tror inte det. Pappa har vart ute i det vackra vädret och varit snäll och bytat däck på min bil, GRACI Papi. Då slipper jag göra det, men så småningom blir det antagligen min tur. Något som man är tvungen till att lära sig, antar jag. Lite senare ska vi åka till faster för att Gratta henne för hon fyllde år förra veckan. Vi var ju inte här då eftersom vi var i Gävle, så vi får passa på nu istället.

Igår blev det stan med päronen, jag köpte in två par leggings och också ett läderarmband (som jag hittade på  herravdelningen på H&M). Jag måste säga att det finns mycket fina grejer på den sidan också. Jag blev så himla kär i armbandet. Jag har för tillfället blivit lite beroende av läderarmband. Måste måste ha fler!!! I alla fall, när jag skulle betala undrade kassörskan om jag ville ha armbandet inslaget......hon måste nog ha trott att det var en present till en pojk, men faktiskt var det till mig. En lite annorlunda situation kanske. Ett gott skratt fick jag. Senare blev det ett besök hos Dennis, bror min. Han fyllde också år på lovet ju, men var inte hemma så vi grattade honom igår då da. Han var lite bakis från dagen efter, så han såg ut som om han legat på toan hela natten.

Jaja, senare mot eftermiddagen bad jag pappa hjälpa mig med att montera ihop min bokhylla. Han tyckte att jag skulle göra det själv, och det kunde jag faktiskt lika gärna ha gjort. Jag gjorde det mesta själv. Jag trodde att det skulle vara svårare, men det var det inte. Det pappsen hjälpte mig med var att läsa instruktionerna och skruva till skruvarna lite hårdare än vad jag hade gjort. Nu är den uppe i alla fall och det blev SKITBRA måste jag säga. Jag absolut älskar det. Nu ska bara spegeln och byrån (som jag inte fått än) upp. Jag kan inte sätta upp spegeln innan jag fått byrån (som kan ta flera veckor innan jag kan få den för en billig peng av min syster) eftersom jag måste veta hur måtten kommer bli exakt. Jag har snedtak så därför krånglar det lite. Så jag får väl vänta då på att spegeln ska få sättas upp.

Nu måste jag göra mig i ordning. Vi ska, om ett tag, åka till faster och jag vill vara klar i tid. Jag får väl skriva senare då.
Byebye

Läder från herravdelningen på H&M

Ikea möbel
"Slutresultatet" för bokhyllan plats i rummet.
Lådorna köpte jag till, och dem gjorde bokhyllan mer stilig =)

Cocoo

2009-04-17 @ 20:50:40
Hejsan allihopa! Allt bra? Jo det måste det ju vara för det är ju äntligen helg. För mig blir denna helg att montera ihop min bokhylla som jag köpte på IKEA och jag kommer säkert be pappsen min, om hjälp. Men det får han stå ut med. Spegeln kommer jag nog inte få upp på ett tag. En annan spegel måste först plockas ned, bit för bit och sedan har jag en liten byrå som jag måste flytta på, men som jag inte vet vart jag ska ställa för att det är praktiskt taget fullt i vartenda liten vrå här i huset, tro mig.

Ikväll blir det en lugn kväll. Nja, den är ju snart slut så det finns väl inte så mycket mer att göra. Men jag ska nog slappa lite framför tv:n och bara mysa.

Åhh, jag måste också bara säga jag har hittat så himla fina smycken på en sida som heter Cocoo. Det finns hur mycket som helst som jag vill ha där, jag har snart tänkt att jag ska skicka efter några armband. Det kommer att bli hur läckert som helst. Besök den ni också, ni kommer nog också tycka om det. Gå in här på Cocoos hemsida!! =)

Byebye =)

Ordförråd

2009-04-16 @ 21:00:43
En torsdag i veckan som snart går till sitt slut. Om en timme eller så blir det sämgdags. Såg precis Ghost Wisperer på tv, GUD vad glad jag blev när Jim fick tillbaka minnet och blev sitt vanliga jag igen , förutom utseendet då da. Men vem bryr sig. HE'S BACK!

I skolan idag hände inte mycket. Svenska, där vi fick göra test om vårt ordförråd, svåra ord alltså på provet. Inte alla fel, men några hade man. Fick hemläxa också till imorgon som är jättejobbig, inte svår, men väldigt jobbig.

Nää, nu orkar jag inte skriva mer. Hörs snart! Puss♥

Önskar vi kunde vara där

2009-04-15 @ 20:02:04
Då var man tillbaka i skolan igen efter ett långt påsklov som gick väldigt fort. Var inte hemma en sekund på hela lovet. Jag önskar lite att jag var det för att bara få ta det lugnt. Jag var mest rädd för att jag inte skulle hinna skriva färdigt uppsatsen till filosofin som är till imorgon, men fantastiskt nog skrev jag nästan hela idag, från klockan 2 till 7 ungefär. Så nu är jag klar. Riktigt skönt känns det. Nu är det ingenting mer den här veckan som man behöver oroa sig över. Matteprovet är nästa torsdag så nu har jag en vecka att förbereda mig inför det och det ska nog kunna gå oerhört bra.
 
Idag har nog alla mått riktigt bra för solen har legat högt på himlen och värmt alla här. Vi satt på marken mot huset ute och solade. Det var typ det enda vi gjorde, för att inget vettigt var planerat på lektionen idag. Man kunde lika gärna ha varit hemma och jobbat med annat. Men man slöt kvart i 12 så man ska antagligen inte klaga heller.

Nu ska jag inte ögra någonting. Troligen ska jag se Grey's Anatomy vid 21, men det beror på om jag är trött eller inte. Har inte riktigt fått den sömn man behöver men imorn börjar man halv 10, så då kanman stiga upp vid halv 8 och ta bussen vid halv 9, soft! =)

Byebye ♥

Räddad av Ikea

2009-04-12 @ 19:06:39
Idag har inte hänt så himla mycket. Det kanske har varit värmen som just idag när den vart som varmast slagat all ork ur oss? Vem vet.....Det har i alla fall vart väldigt varmt idag. En riktigt sommardag verkligen. Har varit minst 18 grader i skuggan och därav borde det varit mer i solen. Jag satt en liten stund på balkongen och stekte mig, men det gick inte att sitta för länge, för det började brännas riktigt rejält. Men man ska väl inte klaga när solen väl är framme och värmer gott.

Mot eftermiddan stack vi in en snabbis på Ikea där jag äntligen fick köpa mina möbler och förvaringssaker. En bokhylla, en spegel och 4 förvarningslådor i färgerna vit och mörkblå. Det ska bli kul att få upp de på mitt rum när jag kommer hem. Men det får nog bli nästa helg då man kanske har mer tid för denna vecka kommer jag inte ha det. Inte förrän kanske på torsdagkväll har jag tid. Vi får se.

Nu sitter vi framför tv och ser något, jag vet inte vad det är. Men jag måste få se Gossip Girl, det får jag absolut inte missa. Så nu kilar jag iväg!! Bye
Bokhylla, Expedit, svartbrunBokhyllan från Ikea
Spegel, Stave, svart ramSpegel från Ikea

Glad Påsk

2009-04-11 @ 16:28:12
Vaknade lagom tid idag, varken sent eller tidigt. (Jag kallar halv 10 lagom tid.) När man steg upp såg man solen skina och en himmel klarblå som havets yta. Brorsan har en balkong utanför lägenhet och direkt gick man ut dit och lät solen skina på en. Det skulle vara riktigt skönt att ligga och sola och kanske ha lite tur att få lite färg, speciellt när man just nu är en blekfis. Jag tror inte man kan bli mer vit. Snart så, då är sommaren här och då kan man ligga ute och steka i timmar. Men det blir bara om man inte får något sommarjobb. Som det ser ut nu så har jag för tillfället inget. Vi får väl se lite längre fram hur det kommer att bli.

Vid halv 12 snåret gick vi alla ner på stan och jag köpte några armband, en kofta och en liten axelväska. Vi tog också en fika på Java, jättegott. Jag tog en hallon/rabarber paj med vaniljsås (Det tyckte jag att de var snåla med. det ska ju vara mycket sås.) Sedan drog vi oss hemåt och när vi kom hem plockade jag i ordning alla mina saker för de låg verkligen överallt, tro mig. Jag har också diskat och nu så slappar jag här en liten stund för snart blir det säkert att hjälpa till i köket. Det blir några gäster här i kväll och eftersom det är Påsk så blir det antagligen påskmat. Jippi! (med en sarkastisk attityd, alltid samma mat vartenda år. Man blir lite less på det.)

Ha en trevlig kväll, vi hörs!


Glad Påsk
Glad påsk

Kvällssolen skimrar mellan träden

2009-04-10 @ 18:42:21
Hallojsan alla glada läsare! Hur står det till idag då? Några långa promenader på stranden eller någon shoppingrunda på stan kanske? Om inte, vad har ni gjort annars då?

Men mig är det i alla fall bara bra, lite skeptisk bara över hur det ska gå med min uppsats till filosofin, som ska vara inlämnad om en vecka. Jag har ungefär bara skrivit 15 rader. JIppi för mig liksom! Undrar hur jag ska hinna färdigt. Det har inte funnits tid att hinna skriva på den speciellt nu när vi är på semester. Jag måste nog försöka ta mig tid snart.

Imorse steg man upp vid halv 10 och inte vid 8 som man gjort de flesta andra dagarna. Jag antar att det berodde på att vi var ute igår jag, Freddy och Emma. Först gick vi ju och såg bio Race to Witch Mountain och den var faktiskt bra, tyckte jag. Spännande! Filmen slöt kvart över 8 och klockan 9 skulle vi gå till konserthuset i Gävle för att se och höra på kompis till Emma, som var DJ. Innan vi stack dit tog vi några drinkar på en bar. Jag blev bjuden på två drinkar av Emma. P2 och Rosa Pantern. Rosa Pantern-drinken var inte så god. Vid 9 begav vi oss till konserthuset. Där blev det musik och prat och drinkar. Åhh, jag fick en så himla god drick som bartendern gjorde. Det var inslag av melon, ananas, apelsin och lime. JÄTTEGOTT, believe me! Det var inte meningen att vi skulle stanna så länge, kanske någon timme eller så, men vi kom inte hem förrän halv 1. Hehe! Det var därför man sov lite längre in på dagen idag.

Idag har vi varit ute och kört lite. Vi var på Valbo Köpcentrum där jag gjorde av med lite mer pengar. Det blev en tröja från Gina Tricot. Jag ville köpa ett armband på Brothers and Sisters som jag hade vart o kollat på några dagar innan, men när jag tänkte köpa det idag så fanns det inte. Det är ju inte lite typiskt. Otur!

Nu ska jag och resten av oss här dega i soffan och kanske stoppa in en film och ha lite myspys. Vi hörs snart.
Puss puss


(Om ni tänker se denna film, försök vara koncentrerad samtidigt som ni ser på Dwayne Johnson's triceps)

Bio

2009-04-09 @ 17:56:02
Vaknade idag med nackspärr...Jag skulle inte ha tagit bort den extra kudden!!!! Tusan. Som tur är har det blivit bättre, jag kan röra huvudet och så, jag är inte orörlig.

Nu om bara några minuter ska jag och brorsan gå ner på stan och möta upp hans flickvän och så ska vi gå på bio, igen. Vi ska se Race to Witch Mountain. Spännande. "The Rock" är med och han är grym.

Måste kila, men vi hörs kanske sen
Byebye =)♥

Så synd om pojken

2009-04-08 @ 18:46:33
Brorsan fyller ju år idag och vi är inte hemma och firar honom. Han blev lite besviken. Stackars liten!! Han trodde att bara för att vi inte var hemma så fanns det inga andra som kunde gratta honom på hans födelsedag, men det var några som tänkte åka in till honom ikväll, men vad är han inte då...jo, han tänker inte vara hemma, bara för att vi inte var hemma och grattade honom. Vilken stropp han är!! Jaja, då får han väl skylla sig själv lite grann.

Jag och mamma var på stan i eftermiddags och jag hittade äntligen ett par byxor som passade mig. Jag tror jag har minst prövat 50 par, fatta vad jobbigt det var. Jag känner att jag behöver ett par till. Jag får se om man kan ha turen att finna ett par till. Jag är i behov av byxor just nu. Det slits ju, så man behöver nya.

Ikväll tänker jag och jag tror familjen tänker likadant att vi tänker slappa framför tv:n med lite gottigott gott.. Mmmmmm! Ja, det tänker jag....Jag känner mig sugen på det i alla fall.

Nu ska jag äta lite kvällsmat först. Bröd och vatten! ;) Haha

Byebye, puss♥

Så går det

2009-04-08 @ 12:06:33
Hallojsan

Allt bra med er?  Med mig är det bra, lite trött bara. Det är inte så jätteskönt att sova på en madrass på golvet alltid. Vissa nätter har man kunnat somna utan problem och sovit hela natten igenom, men vissa andra nätter går det inte alls. Man ligger då och vrider och vänder för det är obekvämt. Det är sömnen man längtar till mest när man åker tillbaka till Gotland, då man får sova i sin egen säng igen.

Just nu funderar jag seriöst på att hoppa i duschen. Det skulle allvarligen sitta skönt. Sedan senare på dagen är det jag som ska stå bakom spisen och laga mat. Det blir kyckling med wok. Det ska bli gott. Tar lite tid bara att steka kycklingen. Men det ska nog gå bra.

Fösöker också precis nu försöka hitta lite musik på brorsans dator, men det var seriöst inte speciellt mycket. Bara tråkig musik. Jag antar att han har det mesta på skivor eller nått.

Innan jag sticker vill jag bara säga Grattis till min andra bror Dennis som blir 24 år idag!!!
Dennis 24 år <3
GRATTIS!! <3

Fast and Furious

2009-04-07 @ 21:01:59
Hej bloggen! Hur står ert humör till idag då? MItt är rätt trött. Igår kväll var vi på bio och såg Fast and Furious. Riktigt bra faktiskt. Jättetypiskt mig. Action är det jag lever för. Nja, hehe, men jag tycker det är skitbra. Jag levde verkligen mig in i filmen för allting gick så fort....så det var bäst att man hängde med i svängarna. =)  Vi kom inte hem förrän kanske halv 12, så vi var verkligen trötta. Idag skulle vi upp ganska tidigt också för att åka till Valbo and shoppa.  Vi gick väl upp vid 8 och åkte hemifrån mot Valbo vid halv 11. Jag köpte några tröjor på Gina Tricot och några örhängen på Glitter. Sedan har jag även köpt in 12 glas, som jag kan ha när jag flyttar hemifrån. Jag ska ännu köpa några möbler på Ikea, men vi måste mäta lite i bilen först innan jag kan köpa det, så vi vet om det passar....Men jag vet att jag ska ha dem iaf.  Vi kom hem vid 6 snåret och började laga lasagne...Gott! Och nu ska vi när som helst se The Mentalist.  Bra! Tillsammans med det blir det snacks, MUMS! Så byebye, ha en trevlig kväll! :P

Paul WalkerVin Diesel
Paul Walker                                                                  VIn Diesel

~ Monday ~

2009-04-06 @ 12:35:03
Sitter på kontoret i brorsans lägenhet i Gävle. Jag skulle bara skriva ut ett litet dokument till mamma härifrån, men jag tog mig friheten att skriva ett litet inlägg här också. Här är det bara bra med mig! Hur är det med er då?? Vi kom då hit i lördags eftermiddag. Vi gick då ner på stan och åt mat, för det hade vi inte hunnit med innan. Vi gick till Gallerian Nian, där inne finns en restaurangkedja kan man väl säga. Jag beställde lite friterad kyckling med ris och sötsur sås. Riktigt gott faktiskt. Men  man blev lite skeptisk över det, med tanke på sabotaget som har vart nu med kyckligen då man har hittat tonvis med glas i Kronfågelns kyckling. Elände! Det är hemskt. I alla fall, jag hittade inget glas i min kycklingrätt.
Sedan gick vi lite på stan. Det var ett så underbart väder. Solen sken och mitt humör steg till det bättre för varje sekund som gick. Det var hur varmt som helst. Man såg människor som gick i kortbyxor och kortärmad. Jag hade min vårjacka på då da, men jag måste säga att även det blev faktiskt lite varmt. Gårdagan var lite kyligare, speciellt på förmiddagen, men mot eftermiddagen blev det varmare och då kunde man sätta på sig vårjcakan igen. Det blev även igår en tripp på stan, jag köpte en tröja och ett par örhängen på Gina Tricot. Igår kväll åkte vi hem till brorsans flickväns föräldrar och åt Tacos, jättegott.

Idag ska vi gå en liten promenad lite senare efter maten som tillagas just nu. Och ikväll blir det kanske till och med bio. Vi ska nog gå och se The Fast and The Furious, den nya. Det kommer nog att bli kul. Mamma och pappa har typ inte vart på bio på över 20 år, så för dem kanske blir det extra kul.....eller så blir det tvärtom, vem vet??

Nu ska jag låta er fortsätta med det ni säkert höll på med och så ska jag fortsätta med det jag höll på med. Vi hörs snart igen.
Puss

Gävle <3

2009-04-03 @ 22:43:45
Nu har det efterlängtade lovet äntligen kommit. Det har man väntat på! Gud vad jag har försökt packa. Jag tycker det är ganska svårt att packa när man ska vara borta i mer än 1 vecka. Eller hur? Usch, jag har sprungit här som en yr höna för att bli färdig. Jag vet inte ens om jag än har blivit det....? Man blir stressad och då blir det också att man missar något fast jag hoppas jag inte kommer att göra det.

Imorn blir det en tidig morgon. Måste stiga upp vid kvart i 5, för jag måste duscha innan vi sticker, sedan kan jag packa ned det sista. Det ska bli så kul. Få komma bort ett tag, bort från ön, bort från skolan och bort från allt. Det kan jag verkligen behöva, speciellt så som det har varit nu, hektiskt.

Naj, nu måste jag sova, så jag orkar upp i morgon, tidigt! Ni får ha det så trevligt, alla som har lov och Glad Påsk på er om jag inte kan skriva nu på en vecka. We shall see! =)

Natti natti ♥

Snart lov

2009-04-03 @ 08:22:52
Hejsan! Hur mår ni idag då? Jag  mår jättebra. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Men det har inte funnits tid att skriva. Har man hur mycket som helst i skolan blir det ju det som går i första hand. Men idag så är det sista dagen i skolan på en hel vecka, för snart är det lov och det ska bli jätteskönt. Då drar jag till Gävle med familjen.

Jag kan väl säga lite vad som har hänt denna vecka.
Lördag: Middag med tjejerna. Vi lagade ihop en god lasagne.Det var ju samma kväll som man skulle släcka ner alla lampor mellan klockan 20.30 och 21.30. Vi gjorde det. men efter ett kanske 20 minuter var vi tvungna att tända lamporna eftersom vi blev rädda. Vi kom på att det kanske inte var så bra att prata om spöken osv när det är helt mörkt med bara några ljus på bordet. Inte smart. Jag åkte hem ungefär vid 1 på natten.
Söndag: Sömn, plugg och tv-tittande.
Måndag: Läste ut Den unge Werthers lidanden, till svenskan. Skrev lite grann på romantik-uppsatsen.
Tisdag: Hade matte, filosofi och idrott.  Var så trött efter den idrottslektionen. När jag kom hem, skrev jag lite till på romantik-uppsatsen.
Onsdag: Hade företagsekonomi hela dagen från 8-12. Väldigt slappt om jag får säga det själv. Vi hade en liten tävling i klassen. Jag och min grupp hade 4 rätt av 10 eller 12. (Kommer inte ihåg) Och det var mitt fel!!! =) Haha. Har skrivit klart Romantik-uppsatsen, den ska bara finputsas.
Torsdag: Svenska, filosofi och matte var på schemat. Jag har jobbat färdigt med uppgifterna i matteboken som man ska räkna. Bra! Har inte kommit långt med filosofin. Dåligt av mig!! När man kom hem var det engelska grammatik som gällde. Har prov.
Idag, fredag: Idag är det prov i grammatik som gäller. Det kommer nog inte gå bra. Det är fasiken inget som man kan plugga in. Det är att man känner det och redan vet. Usch, inte lätt. Jag får chansa.

Nu innan det blir prov har jag tänkt att jag ska plugga lite till och nu har jag suttit här alldeles för länge så nu måste jag verkligen kila. Vi hörs sen senare! Byebye ♥

RSS 2.0