Ser verkligen fram emot.....

2011-01-24 @ 09:39:15
.......några timmas matteplugg i skolan. Men måste man så måste man. Vi har tenta om en vecka, men det krävs bara repetition på C-matten från gymnasiet. Så det ska nog gå vägen.

Igår gjorde jag inte ett dugg. Man var rätt avslagen sedan i lördags efter OVE-sittningen. Jag kom i säng runt 2-tiden och ringde pojkvännen, han var inte hemma så han fick ringa mig när han kom hem istället. Jag trodde inte det skulle bli så sent, han ringde mig vid 6. Så han hade varit hos sin kompis under hela tiden och spelat GT. Det måste verkligen vara roligt eftersom de sitter så länge med det!? Fast jag måste erkänna att jag tycker bilspel är roligt! :)

Sedan igår kväll gick jag över till grannen och såg handboll, Sverige - Kroatien.
Därefter blev det facetime resten av kvällen med pojkvännen.

Nää, nu måste jag börja med matteplugget så man får gå hem nån gång.

OVE-sittning

2011-01-22 @ 16:42:03
Tog en lång sovmorgon idag, förstår inte hur jag kunde sova så länge. Halv 12 vaknade jag! Det var skönt, nästan 12 timmars sömn satt inte fel det naj! Dock väcktes jag vid halv 4 av att pojkvännen ringde, men jag blir alltid lika glad när han ringer så it doesn't matter what time it is! <3 Under kvällen fick jag sitta hemma och sakna honom medan han var borta.
Sedan begav jag mig av till Maxi för att köpa hem lite mat att fylla kylen med, men det var mest mjölk jag behövde, ändå blev det en full kasse jag kom hem med.
Brorsan och hans tjej var här för en lite stund sen och det blev inte länge de stannade för hon mådde inte så bra. Hon började kräkas nästan så fort de kom in genom dörren.
Jag hann med att få en liten present iaf, en kokbok för mig som flyttat hemifrån :)
Snart ska man iväg på fest, OVE-sittning. Ett evenemang för oss med OVE (overaller). Så jag ska använda mina gula snickarbyxor, där gul är den färg som tillhör min institutions festförening. Hoppas det blir skoj! Först är det middag sedan efterfest på Kåren. 

Bokad Norgeresa

2011-01-21 @ 21:54:28
Först av allt måste jag dela med mig av att jag klarade mikroekonomin! Det säger jag bara tummen upp till. Jag satte mig 5 dagar innan och började plugga, minst 12 timmar varje dag. Helt otroligt att jag klarade mig! Nu slipper jag ha den hängande efter mig. Om jag inte hade klarat mig hade det varit omtenta den 14 februari, rolig dag att ha det på. Det hade varit kring den helgen som jag hade tänkt åka till Norge, så allt hängde på om jag klarade mikron eller inte. Därför hade vi inte bokat upp något. Men eftersom jag klarade mig (även med lite marginal) så bokade jag en resa till min underbaraste pojkvän den helgen. Kommer vara borta i 6 dagar! Det ska bli helt underbart! Bara tre veckor kvar och jag längtar verkligen tills jag får hålla om honom igen, för jag saknar honom så! <3
Dock måste jag ha med mig skolböckerna eftersom vi MÅSTE plugga en del då jag är där. Men huvudsaken är att vi får vara tillsammans, det är det enda jag bryr mig om! <3
Det hände också något förfärligt nu i veckan. Jag fick veta att en kille i vår klass råkade ut för en bilolycka och klarade sig inte. Jag kände honom inte personligen, men jag kände till honom. Han var inte någon som var osynlig, så lite tagen blir man ändå av något sånt här hemskt. Han var inte så gammal heller, runt tjugoårsåldern. Han hade knappt börja leva! :( R.I.P.

SUBWAY

2011-01-17 @ 20:53:08
Egentligen var det min lediga dag idag från föreläsningar, men var ändå tvungen att hjälpa till med introduktionen för de nya eleverna som började nu till våren. Eftersom jag är representant från IDA (den institution jag går på) i IntroK (en grupp som planerar introduktionerna på hösten och våren) så ska jag då vara med och hjälpa till såklart under dessa dagar. Det är inte lika många elever nu som det brukar börja till hösten. Det var ingen som började på vår institution nu till våren. Det var bara vårdare och pedagoger.

Jag fick hjälpa till att dela ut lunchkuponger och introduktionshandböcker till de nya studenterna, samt ta emot lunchkupongerna när det väl blev lunch. Lunch hade vi beställt från SUBWAY, 500 mackor! MEN, jag tror ca en tredjedel gick åt bara (det var mindre antal studenter än vad vi hade räknat med) så jag åt två till lunch och tog med mig fyra stycken hem och några till mina vänner till grannar :) Så nu har jag lunch och middag för imorgon och kanske onsdag :) Soft!
Sedan var man och tränade idag för första gången i år och för första gången på en månad: Herrejisses vad det kändes bra alltså! Träningen ska jag ta tag i och skolan också! Det är vad jag har för planer framför mig!
Nu tar jag det lugnt framför tv, och imorgon börjar en ny kurs som även börjar 10 vilket betyder liiiite sovmorgon ändå! Vilket är riktigt skönt! Precis lagom :)

FINALLY IT'S YOU AND ME

2011-01-16 @ 19:21:51
Tyvärr har jag varit lika dålig som alltid på att försöka uppdatera min blogg regelbundet. Men på något viss går det bara inte! Det är inte alltid som jag har något att säga och då är det ingen mening med det och sedan finns den orsaken då det inte har funnits tid. Det säger jag jämt och ständigt! Men nu har jag massvis att berättaFörst och främst vill jag säga att jag har skaffat pojkvän. Någon som jag varit hopplöst förälskad i länge. Jag vet inte om ni kommer ihåg, men jag träffade ju en norrman för 1,5 år sedan på Gotland, mitt hem. Det tog sedan ett år innan vi sågs igen, så innan det hade vi bara haft kontakt på telefon och chatt. Vi har betett oss som ett par sedan ett halvår tillbaka, men det blev aldrig svart på vitt. Men för två veckor sen gjorde vi det officiellt att vi är ett par och ni kan bara föreställa er hur förbaskat lycklig jag blev!! <3 Vi var på hyttetur i Norge och under dem dagarna vi var där bestämde vi att vi är tillsammans! Nu saknar jag honom oerhört mycket, eftersom han bor i Norge och jag här i Borås, men vi försöker ses så mycket vi kan. Vi har ju även skolan att fokusera på, så vi kan inte resa bara sådär. Krävs lite planering!
Det andra är inte så viktigt, det är bara att jag haft en tenta i en kurs och redovisning i en annan. Resultatet på tentan verkar det som vi får imorgon. Hoppas jag klarar det, för om inte så ligger omtentan på den dagen som jag vill tillbringa med min underbara pojkvän. Så just nu håller jag tummarna på att jag fått godkänt!
Okej, en annan sak kanske var liiiite viktig: Jag blev 20 år! NO LONGER A TEENAGER! Känns inte direkt som en större skillnad än innan, dock bara att jag faktiskt kan gå på Systemet. Det var en aning konstigt att gå där inne och kunna handla själv.

RSS 2.0