Hinner inte mer idag

2010-12-27 @ 13:08:27
Så har man varit lite flitig idag. Jag antar att det får räcka då jag sticker iväg om en stund. Ska hämta upp Anna vid bussen så drar vi vidare in till staden och tar en lunch.
Jag har skrivit färdigt min reflektion i en kurs och har skrivit på mitt framförande i redovisningen i samma kurs. Vet om jag kan säga att jag är nöjd, men det är det bästa jag kan åstadkomma nu. Jag orkar inte fokusera mer på reflektionen. Den får vara så som den är nu. Imorgon hoppas jag hinna med mer mikro.
Idag hinner jag då inte mer eftersom jag ska träffa Anna om en stund och så ska jag jobba i eftermiddag/ikväll. Usch vad trött man kommer vara när man kommer hem!

Nu ska jag sättas i arbete

2010-12-26 @ 10:53:59
Om en liten stund sticker jag iväg till jobbet, tid 12-18. Ja, i vanliga fall tar det kanske 20 minuter till jobbet, men vädret är inte så jättebra idag, så får nog åka ganska tidigt så att man kommer fram helskinnad. Det blir väl lite tidigare än vanligt dessutom för att jag behöver friska upp minnet (kunskaperna) lite extra, speciellt nu när de även skaffat en ny kassaapparat. Men det ska väl gå bra ändå! :) Jag har inte varit där på fyra månader och det är bannemej länge. Det kommer att kännas lite konstigt att jobba igen. Men på ett sätt ganska skönt.

Jag behöver lugn

2010-12-25 @ 16:50:29
Just nu mår jag inte bra! Kunde inte sova ordentligt inatt! Jag hade svårt att kunna slappna av och hade för mycket i tankarna. Svårt att slappna av på grund av skolan, det är mycket som måste göras innan jag börjar igen och jag har inte gjort nånting sen jag kom ner hit till ön. Vilket inte är bra! :( Det är det jag tänker på hela tiden nu och förstår inte varför jag inte gör något. På lovet vill man helst ta det lugnt och vara med familjen. Men jag är uppstressad till tusen! Jag sade till mig själv att jag skulle vara flitig veckan innan jul, men icke sa nicke. Det gick inte! Om jag ska hålla på så här hela tiden kommer jag att få magsår! Och jag känner mig själv att jag är dålig på att ta tag i saker och ting. Sedan blir inte saken bättre på grund av vädret då jag inte vet om jag kommer kunna ta mig hem om det inte blir bättre väder. Tåg blir inställda hit och dit, så jag får hoppas att det blir bättre nästa helg då jag ska åka hem. Jag vill ju även kunna ta mig till Norge (resan som redan är bokad) och hälsa på min underbara pojk också, men då får det inte heller bli några förseningar för då är det kört (Jag ska ska till Norge samma dag som jag åker från ön, hem till Borås och vända bara). Allt det här stör min koncentration och disciplin!
Imorgon väntar även jobb. Har fått tre pass på Konditori Norrgatt, där jag nu inte varit på 4 månader. Så det ska bli intressant att se hur det kommer att gå för mig. Det är trots allt väldigt längesen jag jobbade. Därför försvinner även massa timmar skolarbete där också. Hur ska jag hinna?

Julafton imorgon...

2010-12-23 @ 15:16:16

.....men vart är julkänslan?
Den här veckan som jag varit hemma på ön så har jag inte fått någon känsla för att det är jul och veckan har gått grymt fort. Jag vet inte vad det kan bero på. Det skulle kunna vara att tiden gått så fort att jag inte hunnit anpassa mig till julen. Det har även varit mycket annat som man har haft tankarna på.

Idag har man återigen varit i stan, med mamma, moster och mormor. 4 brudar på stan! Det blev visst två julklappar till. Hade inte tänkt köpa till mormor och morfar, men hittade något fint till dem som jag hoppas de kommer att tycka om.

Nu ska vi åka till farmor, som alltid gör dagen innan julafton. Lite dumt att säga det här, men det luktar inte så gott där. Men någon timme klarar man av. Så lite julfika blir det förmodligen.

Senare ska vi tona håret, ser fram emot det och hoppas det kommer blir bra.


Tid bokad

2010-12-22 @ 21:51:48
Sådär!
Nu har jag velat fram och tillbaka om jag ska till frissan och tona, samt klippa håret. Jag har bestämt mig för att bara klippa det där och så tar jag toningen själv hemma. Så mamma och jag har bunkrat upp med färg så imorgon ska vi nog tona det. Jag hoppas jag blir nöjd! Jag vill verkligen göra något med mitt hår, men jag är ändå ganska osäker för jag vill inte bli besviken om jag gör om det. Nu har jag äntligen min egen hårfärg och det känns dumt att förstöra det, men det behövs en förändring. Så vi får se imorgon hur resultatet blir, om vi då hinner göra det.

Idag har jag hunnit skriva ut hundra sidor minst från föreläsningar i mikro. Jag har inte haft någon disciplin alls med plugget. Det är inte bra!! :S
Mamma hämtade upp mig så åkte vi en stund till stan och julhandlade. Så nu har vi väl allt till julen, förhoppningsvis...

Jag har städat övervåningen och bäddat för kusinerna som kommer inatt med båten. Det ska bli hyggeligt att få träffa dem igen. Så nu kan jag ta det lite lugnt för jag är klar med allt som behövs göras! Sköönt!

Käka lite godis som man köpte i godisaffären idag?

Slitna toppar och död ton

2010-12-21 @ 20:32:18
Jag är så himla sugen på att klippa av mig minst 10-15 cm av håret och tona det i en kastanjebrun färg (brunt med lite rött), men att klippa av så mycket vågar jag inte, nu när jag äntligen har så långt! Men det är så slitet och är bara i vägen! Jag vill ha lite färg för det är så tråkigt! Fast...alltså, lägga ut 1200 spänn på det vet jag inte. Det är mycket pengar för en fattig student! Och nu när jag kommer jobba lite mellan jul och nyår så vill jag nog inte använda upp nästan alla pengar på att gå till frisören....
Jag har ångest! För nu vill jag göra något med mitt hår. Jag har inte varit hos frissan på ett halvår. Senast var när jag klippte mig inför balen i slutet av maj och det är väääldigt längesen.
Kanske är det dags för en förändring? Jag har faktiskt önskat mig det i julklapp, men hur stor är chansen att jag kommer få det...Hmm, men om jag inte får det så kan jag alltid önska mig det i present? Det är ju trots allt min födelsedag snart dessutom :)

Hemma på ön igen <3

2010-12-19 @ 22:51:53
Jag ber hemskt mycket om ursäkt, att jag inte skrivit på hur länge som helst! Det har varit fullt upp med allt, men att jag fortfarande inte tagit några minuters paus och gjort ett inlägg i bloggen är inte okej. Men att jag inte skrivit på en hel månad trodde jag inte. Skäms på mig!

Det har varit plugg och grupparbeten som tar mycket av ens tid, samt att jag fick besök av min underbaraste norrman <3 Det kom som en chock för mig. Han sa att han ville till mig och bokade några timmar innan han reste till mig! Hur underbar är man inte då?! Så en vecka stannade han hos mig! Det blev ganska mycket plugg och mys! Glad att jag får träffa honom om två veckor igen, för då åker jag till Norge så ska vi tillbringa några dagar tillsammans igen <3

Nu befinner jag mig hemma på ön igen och det känns hur konstigt som helst och det känns som om jag aldrig varit borta. Inget har förändrats! Förutom att mitt gamla rum nästan är helt tomt. Saknar det på ett vis! Saknar allt! Men jag trivs i Borås som tur är!

Jag kommer att stanna här på ön i två veckor (åker direkt härifrån hem till Borås den 2:a januari och sticker samma dag till Oslo) Här går det undan! ;)

Men tyvärr måste det även bli mycket studerande för jag har tentamen en vecka efter jag kommer tillbaka till Borås! Men den idiot som jag är så glömde jag ett viktigt anteckningsblock i min lägenhet i Borås och där gör den definitivt ingen nytta. Jag tog med mig ett av blocken som var till det ämnet och det är det blocket som har MINST anteckningar från föreläsningar. SATAN!....vad ledsen jag blev på mig själv då. Det här är ju viktigt för mig! Min data kraschade på något vis också så inget tycks fungera bra i mitt liv just nu. Det tycks vilja att jag ska faila?

Igår kväll träffade jag några av mina gamla vänner som jag inte sett sen jag flyttade härifrån, vilket är 4 månader sen. Det var verkligen helt underbart att få se dem igen! Saknar dem! :)

Nej nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen (vilket jag även gjort hela dagen) :P
Och imorn ska jag försöka plugga

ha det bra :)

RSS 2.0