Middag

2012-04-14 @ 18:12:07

Fick äntligen använda den nya kokboken som mamma gav mig :) det blev stekt kyckling med squashpasta. Det blev lite väl mycket vitlök i såsen bara, men gott var det! Räcker även till matlåda imorgon :) nu ska jag äta det samtidigt med ett nytt avsnitt av Grimm.


Peppad till 100

2012-04-14 @ 09:40:21
Upp kl 8.30 en lördag är inte alls dåligt! Bara för att jag måste hinna träna innan jag ska till skolan. Ja, ni läste rätt, skola på en lördag. Jag har lite att plugga på och jag klarar inte att göra det hemma. Oftast uppstår det massa annat att göra hemma som är betydligt mycket roligare att göra.

Tänkte först att jag skulle vara på gymmet vid 9.30 då det öppnar, men jag sitter ännu hemma. Förberett mig med träningskläderna på, så jag behöver inte slösa tid på gymmet till att byta om i alla fall. Det tar cirka en halvtimma att gå dit också.

Känner mig peppad till hundra! Igår var jag då ut och jogga lite, men det gick inte så bra som i onsdags. Det beror på att det var ju små uppförsbackar där jag sprang igår, de slog ut mig på en gång! Hehe..

Men nu ska jag kila och förhoppningsvis går det bra på löpbandet idag :)

Promenad - Jogging

2012-04-13 @ 16:52:58

Tvekade nästan på rubriken då det är påväg in mörka moln och det har börjat duggregna. Men så tänkte jag att det inte skulle hindra mig från att komma ut! Så nu springer jag!


Torsdag - träningsvärk

2012-04-12 @ 08:21:24

God morgon! Tidig uppstigelse, klockan 7. Det gick bra att stiga upp tack o lov. Men har en ganska stark träningsvärk överallt. Den sitter i rumpa, lår och rygg. Allt man egentligen behöver för att gå rakt! :p detta blir en intressant dag. Får se om det går att träna idag också.

På en timma har jag hunnit fixa frukost, kaffe, lockat håret, sminkat och klätt på mig :) inte alls dåligt! ;)

Strax ska jag bege mig till skolan för en heldag med föreläsningar. Jag känner att det inte kommer gå speciellt snabbt, jag har svårt att koncentrera mig på hans föreläsningar. Dagen kommer kännas som en oändlighet!
Ha en bra dag! :)


The mile - Check!

2012-04-11 @ 23:29:30
Helt otroligt! Jag kan knappt tro det själv!
JAG KLARADE MILEN! Tio jobbiga kilometer, 10 000 meter! Jag kände mig så grym när jag tryckte på stoppknappen på löpbandet och faktiskt såg på mätaren att jag lyckades nå milen! Något av det skönast jag upplevt! EN MIL! Jag blir fortfarande lika förvånad över att jag ens kan säga det! Ni kan inte ana hur stort det är för mig! För ca 5 år sedan hade jag svårt att ens komma upp i 300 meter (vilket är inget egentligen) och för bara någon vecka sedan var jag glad över att jag klarat 3 km! Sedan blev det ungefär två-tre veckors uppehåll från träningen då det varit tentaplugga, pojkvännen var på besök, varit sjuk och så nu var det påsk. Men jag sprang lite även hemma på ön under påsken. Igår tog jag tag i träningen igen och sprang hela 5 km, vilket kändes helt underbart, sen en dag senare lyckades jag med det dubbla. Det är sjukt! Jag kämpade hårt! Det var jobbigt! Och jag är till och med förkyld! 


Nu sitter jag i soffan och kan inte röra mig! Benen är sköra och viker sig så fort jag ens tänker på att ställa mig upp! Även lite öm i ryggen(?). Hur det kan vara, vet jag inte!?

Men jag får nog ta mig till sängen då klockan är mycket. Har ju föreläsningar imorgon att infinna mig på. Jag kommer göra ett tappert försök att ta mig dit! Hoppas kroppen kan hålla med!

Godnatt

RSS 2.0