Happy New Year! - 2010!

2009-12-31 @ 17:00:32

Gott nytt år på er
Bara några timmar kvar till ett nytt år börjar. Jag känner på mig att mycket gott kommer hända. Längtar lite!

Nyåret i år firas med familj och släkt (en liten del) i Vibble. Där kommer det bli god mat och förhoppningsvis god dricka. Mohaaha! :)

Tänkte visa kvällens klädsel. Köpte en ny tröja på Vila och nya skor (är då inte på bilden) i helgen. Love them!


artwork

2009-12-30 @ 17:22:29
Nu var det ett tag sen IGEN! Men jag skriver inget för att jag har inget roligt att skriva. Och så har jag ingen lust heller. Men hur svårt är det egentligen att skriva ett par ord varje dag..?

Allt är bara finemang här i alla fall. Julen är över, och nu njuter jag av näst sista dagen på detta år. Ännu ett år har gått. Yee! Fort går det. Nu är det bara 5 månader kvar tills  jag tar studenten. Och det är inte länge. Det är mycket jag ska hinna med. Jag ska söka in till högskola, och det lutar mycket åt Borås faktiskt. Så nu ska jag bara be om hjälp från studie- o yrkesvägledaren i skolan. Jag har kollat in några progam också, men bara som hastigast. Ska kika in på det lite mer.

Ja, nu har jag skrivit lite iaf.
Tänkte också bara visa en helt underbar bild som min kompis Anna gjort åt mig, fick den som julklapp. Jag gillar den verkligen!! Hon har ritat mig.

Frustrerad, ledsen och arg!

2009-12-08 @ 22:13:02
Ska jag orka skriva några ord ikväll? Ja, det kan jag väl bidra med.
Inte för att jag känner för det. Men jag behöver bara skriva nånting. För jag är ARG. Allt är bara skit! Skolan vet jag inte hur den går. Nån gång ska väl bli den första gången som man får ett G. Ett G!!!!! SKIT! Men det är inte mitt fel. Det är inte jag som ska lära ut vad jag SKA lära mig. Så det är inte mitt fel att det går dåligt på proven som är 50 gånger svårare än de i boken. Och jag förstår knappt dem i boken heller. JAG FÖRSTÅR INTE! Jag blir så frustrerad och ledsen för jag får inte den hjälp jag behöver. Hur ska jag då kunna få högre betyg om ingen hjälper mig?

Aah! Det här är inte rätt. De bedömmer helt fel. ALLIHOPA! Jag kommer fan inte komma in på det program som jag kommer läsa efter gymnasiet. För jag inte har tillräckligt med poäng.
Jag vill ju förstå allt jag gör nu. Men det går bara inte! In genom ena örat och ut genom det andra. Och fotografiskt minne har jag inte heller. Aschshdk! Blää! Jag kommer verkligen inte våga titta på betygen sen när jag får dem. Jag har ett halvår på mig att försöka bygga upp dem. Jag gör så gott jag kan. Men med ett tajt tidschema så hinner man aldrig!

vad ska jag ta mig till?? :(

RSS 2.0