Jag flyttar till Borås

2010-07-19 @ 10:49:23
Det har hänt mycket nu under två veckors tid. Norrbaggen har varit här igen och stannade hos mig i 2 veckor, han åkte hem i lördags i stormen. Vi har varit på stranden, i stan, jobbat har jag även gjort, tagit premiärdopp i poolen (som vi badade i nästan varje dag efter det), varit ute med vänner, ätit pizza, varit på MAX (han är besatt av MAX), varit på bio och myst hemma om kvällarna, förutom att jag ofta somnade i soffan runt 23 varje kväll. Men det har varit riktigt mysigt.
I måndags fick jag även beskedet på att jag kommit in på högskolan. Så i höst läser jag till civilekonom i Borås. Det ska bli riktigt spännande. Nu håller jag på att få tag på en lägenhet. Det finns en som jag skickat en anmälan på och jag hoppas på att jag får den. Helt perfekt vore det! Jag flyttar snart! Helt otroligt!

Exciting afternoon

2010-07-02 @ 13:10:34

Det väntas en spännande eftermiddag idag. Först kommer Mikaela och hämtar upp mig, då åker vi vidare in till staden och strösar runt där tills vi ska möta upp 3 andra brudar vid halv 4. Därefter ska vi alla på fotografering. Så alla ska ha med sig 3 outfits. Håret får vi fixa själva där, men sminket gör dem där. Det ska bli riktigt skoj. Det var dock svårt att välja vad man ska ha på sig. Jag har kommit underfund med att jag inte har nånting överhuvudtaget (även fast garderoben är FULL med kläder) men inget som passar en sån här tillställning. Jag vill ha massa nytt!

Men jag har lyckats skrapa ihop 3 outfits. Men skor var värst. Får se hur det blir med den saken. Kanske blir barfota på några foton.

Ikväll väntas även kanske en utgång. Tur att då har man sminket redan klart och så kan man välja en av de outfits man har vid fotograferingen. Så vi får se hur det blir med det.
Trevligt trevligt

Ha en bra fredag :)


Nytt linne beställt från Kan Dee

2010-07-01 @ 16:14:52
Beställde nyss hem ett nytt linne från Kan Dee. Jag var illa tvungen till det, det låg och väntade på mig. Mitt favorittryck på en hur snygg modell som helst. Ett linne med brottarrygg, hur kan man motstå det då? Det gick inte. Satt och tänkte mycket på det i förmiddags på om jag skulle beställa det eller inte, och jag kunde inte låta bli. Det var nått som jag INNERLIGT ville ha. Så nu är det i alla fall beställt. Nu är det bara att vänta, hoppas jag får det nätsa vecka, för det är ett perfekt strandlinne.

Dagen har sett ut så att man solat mestadels, sedan ganska nyligen tog jag en dusch. Fick bort all sololja. Det blir verkligen kladdigt.

Strax....eller om någon timme ska jag in till stan. För ikväll blir det bio, Eclipse. Gud så man har väntat. Vi blir ett sällskap på 4-5 personer. Det är jag, syster, Anna och hennes syster. Sedan blir det nog en till, en kompis till Anna. Roligt när man blir fler.


RSS 2.0