Fikapaus

2012-03-20 @ 11:31:50

Dags för en kopp te! Behövdes en paus från tentaplugget! Men snart är det tid för det igen! Blää! Dessutom är det strax lunch och jag är vrålhungrig!


Time for reading

2012-03-19 @ 09:02:48

Då var det dags för några dagars intensivt plugg! Speciellt då det är tenta på torsdag! Vilket jag verkligen ser fram emot(?)! Eller inte..... Det är helt underbart då man vaknar upp med halsont också, särskilt nu när jag sannerligen inte har tid med det! Det sänker ju motivationen till att plugga. Helt fel tidpunkt; som alltid! Men det är bara att hålla ut. Jag får käka många halstabletter och hålla tummarna att de fungerar effektivt.

Påsarna under ögonen blir man fantastiskt glada över! Jag har försökt följa dem så gott det bara går. Undrar hur det egentligen kommer gå idag? Har en känsla av att jag kommer somna när jag ska försöka läsa, eller se i kors :(
Håll ut Zenita!


Träningsdags

2012-03-15 @ 16:42:36

Äntligen ska jag få träna! Det har varit mycket plugg den senaste veckan så träningen fick ligga på hyllan ett tag. Hade tenta idag så det gick ju före träningen! Bara en kvar, nästa vecka på torsdag! Då kan man äntligen få några lugna dagar och inte göra ett skvatt! :) längtar! Men idag ska jag fira med lite träning att ena tentan är gjord!


Minnet från igår

2012-03-11 @ 16:03:59
Grattis till bästa Therése som fyllde år igår och tack för en helt underbar kväll! 

Började dagen med några timmars plugg på skolan. Det gick inte så värst bra! Vi försökte göra ett par uppgifter på en övningstenta, men det gick allt annat än bra. Vi fastnade hela tiden eftersom vi hade ingen aning om varför våra svar var fel. Uträkningarna var ju som de står i boken...(?) Men åndå blev svaren fel. Detta förstärkte inte motivationen till att forsätta. Ju mer vi försökte desto mer irriiterad blev jag och ville lägga ner. Slänga miniräknaren i sopkorgen och boken ut genom fönstret. Bara motgångar nu!

Efter 3 timmar packade jag ner allt och gick...gick till frisören. Hade en klippningstid! Har inte klippt mig sedan augusti, så med andra ord var det rätt så slitet. Det var en väldigt bra dag att göra det på också. Nyklippt inför fest! Det var också födelsedagsbarnet som ordnade denna klippning åt mig till ett reducerat pris då hon kände frisörskan. Tack Therése! :) Så nu har det blivit någon centimeter kortare, det slitna borta, kortare lugg (dock forfarande lång) och mer uppklippt. Det har fått sig ett lyft igen :)

Direkt efter blev de att springa hem och göra sig i ordning för kvällens bravader. Först till en lugn förfest och vidare till den stora festen med mat, liveband och musikquiz. En oerhört bra kväll! Dansade hela natten lång, eller till halv 3 i alla fall. Jag klarade kvällen hyfsat bra med de höga klackarna. Bytte till converse strax innan jag begav mig hemåt.

Turned out efficient

2012-03-04 @ 21:48:10
Jag trodde aldrig för en sekund att jag skulle orka upp ur sängen kl 10 i morse. Vaknade upp helt svettig och kände mig vilsen. Ögonen mer svillna än vanligt. Jag har haft vagel i båda ögonen under två veckors tid och i morse var det jättesvullet under mitt vänstra öga. Det är ingen bra idé att börja klia, för så fort man kommer i närheten gör det ont. Rör jag det, känns som om någon trycker på ett blåmärke och vet säkert hur det känns.
Men i alla fall kom jag upp, satte mig vid datorn och såg färdigt filmen som jag börjat på igår, men somnade efter 20 min. Fick därför fortsätta idag. 

Tog mig till skolan runt halv ett, men blev inte så glad då jag inte kom in dit jag ville. Vilket även var där jag hade mina gymkläder som jag behövde ha till ett senare tillfälle. Mina gymplaner fick därför bli inställda idag. Fick sätta mig i datasalen och efter cirka 2 timmar ringer min älskling <3 Men skrämmer dock nästan livet ur mig då jag har den där alarm-ringsignalen på iPoden. Lika rädd varje gång!


Senare får jag sms av syster och frågar om jag använder skype och jag typ borde göra det mer nu för nu har mamma fått ett konto. Och under dagen testade vi även det (också när jag satt i datasalen på skolan). Roligt att få se dem igen. Har inte sett dem sedan jul. Snart blir det dock IRL, eftersom jag kommer till ön i påsk. 3 härliga lugna dagar, förhoppningsvis. Det brukar sluta med att jag åkt runt överallt för att hinna träffa så många som möjligt samtidigt som jag ska ha hunnit vara med familjen. 

Det blev ett långt videosamtal och det behövde jag. Nu känner jag av mer drivkraft för de nästkommande 2-3 veckorna (tentaperiod). Jag har mycket att göra!
Satt i skolan till klockan 7 och fram tills nu har jag hunnit duscha, lagat mat (ugnsstekt laxfilé och bulgur för måndag och tisdag) och skrivit matschema för den kommande veckan. Jag och en kompis har ingått i en liten deal nu fram till sommaren. Vi ska ha godisförbud, MEN vi kommer att få ha EN onyttig dag i veckan. Och den som inte klarar detta får bjuda den andra på bio. Nu gäller det att peppas och göra ordentliga scheman och försöka hålla sig till dem! Jag vill klara detta! Jag har sagt det till mig själv att jag ska låta bli så mycket men redan dagen efter har jag förlorat. Men nu har jag någon jag kan göra det med! Hoppas vi kan peppa varann! Hjälp! Veckan som kommer nu blir min onyttiga dag på lördag för då fyller en av mina absolut bästa vänner 25 år! Då blir det fest! :D Hurra hurra!

RSS 2.0