Trött!!...SOVA!

2008-12-30 @ 19:24:04
Har varit ganska hektiskt idag. Skulle då vara barnvakt idag...gick upp vid 9, för att jag tänkte att jag skulle cykla strax innan 10...sedan får jag ett sms, där det står om jag kan komma lite senare....Haha, jobbigt! Men det var ingen fara, då kunde jag läsa tidningen i lugn o ro, men jag tröttnade på läsningen...hittade inget intressant! Cyklade hemifrån kanske 20 över 10, och kom väl dit vid kvart i 11.....de bjöd på lite kaffe innan de åkte vidare till stan....Barnen brydde sig inte ett dugg om att de åkte. De hade så kul ändå, de var så glada att jag var där.. Jättegulliga ungar. Vi lekte lite med tågbanan, lillkillen körde sparkcykel inomhus framochtillbaka, såg lite tv, spelade lite spel. lagade mat, lekte lite till med tågbanan...lillkillen sov, jag och den andra buskillen körde lite twister...det gick väl inte så bra när man bara var två, för det var svårt att snurra pilen, när man hade båda händer och fötter upptagna....hehe... Aa, föräldrarna kom tillbaka vid halv 6, så 6 timmar hade jag suttit barnvakt.. Och jag fick en slant också...det tyckte dom att jag var värd!! De är jättehärliga och generösa..Jag fick till och med skjuts hem för att de ville inte att jag skulle cykla hem i mörkret, jag blev glad för jag hade inget lyse på min cykel..AJAJAJAJ! Det låg hemma, jag trodde jag skulle vart hemma innan det blev mörkt...Men nej, så blev det inte. Så det var snällt av dem, jätte!!!! När jag kom hem åt jag lite mat, hälsade på brorsans flickvän som kom idag....såg lite tv, PIPPI på de sju haven! haha nu sitter jag här och skriver om vad jag gjort idag..men det förstod ni säkert! =) Plus att jag äter godis.

Väldigt trött nu, så nu ska jag bara slappna av och inte göra ett dugg mer.... Ska vara utvilad till imorn också..sista dagen på året....Och det ska firas i Vibble!

pusspuss <3 Tjingeling


Nu har det verkligen slagit slint

2008-12-29 @ 21:46:08
Sitter nu och kollar på något program på tv400, men kommer inte ihåg vad det heter. Typ något med " The secret lif of the american teenager" eller något i den stilen...Sitter och skrattar för det mesta, men det är inte för programmet, utan för min kusin Noah.. ni skulle ha hört honom. Han kom upp skrikande från trappan " Zenita har en pojkvän, som hon inte får se igen" Så upprepade han det minst 100 gånger...och han håller ännu på...Han vet tydligen något som jag inte vet. Jag visste inte att jag hade en pojkvän....? haha, lite roligt.....det var ju snällt av honom att också att han säger "..som hon inte får se igen" det är ju alltid något man vill höra.. haha

Måste fortsätta se på programmet och höra på Noah och hans upprepande sång om min så kallade "pojkvän"
Tjingeling

Det är inte svårt att inte se

2008-12-29 @ 16:32:06
Sådär, nu har lite kläder försvunnit ur den fullproppade garderoben. Skönt att få bort lite. Nu finns det plats igen. Nu kan jag se vad jag har igen, det låg lite huller om buller därinne, men nu är det fixat.

Fick ett samtal förut där jag fick frågan om jag fortfarande ville vara barnvakt imorgon, och det var klart jag ville. Ska dit nånstans emellan 10 och halv 11 imorgon. Hoppas jag får skjuts, för att det kommer säkert vara frost imorn, o då kan det vara halt och jag vill helst inte cykla omkull.Det fixar sig!

Lyssnar nu på musik, väldigt avslappnande....har även försökt skriva lite på mitt reportage som är till skolan....men det låter konstigt det jag skriver....men men, det blir som det blir helt enkelt!

Ska sticka nu! Tjingeling

Tell me why, I can't seem to know the truth

2008-12-29 @ 13:07:27
Sitter och funderar på vad som kommer att hända idag. Det blev tyvärr inte stan med Anna idag...så får hitta på ngt annat... Satt framför tv:n o såg film förut. Men nu vet jag inte vad jag ska hitta på, tråkigt just nu att bo här...finns inget att göra.....

Kanske borde rensa ur min garderob lite, får inte plats  med mer och usch allting ligger inte i ordning. Och det är vikigt för mig att det gör....Det är så mycket gammalt skit som måste bort. Mm, jag tror faktiskt jag ska göra det, för att sysselsätta mig lite. Men först tror jag att jag ska hoppa i duschen....

I miss you! <3
kramar o pussar // Zenita

19 minuter över 12

2008-12-29 @ 00:18:58
Haft en lugn och stillsam kväll med familjen. Satt och såg En Riddares Historia, ganska bra faktiskt... Fast inte så roligt när man har en bror som kittlar en så man inte kan andas...Försöker komma loss, så man helt plötsligt sitter på golvet helt andfådd för att komma undan. Men jag älskar honom ändå, den knutten <3 haha

Sitter nu och funderar på vad man ska göra....Mja, jag vet vad jag ska göra nu..SOVA! Men senare, det var meningen jag o Anna skulle till stan..men jag har inte hört från henne..så jag antar inget blir av :/ På tisdag ska jag vara barnvakt åt två andra sorkar....från 10-14. :D ska bli intressant, har inte vart det åt dem förut...Men de känner till mig väl, annars skulle de inte ha bett mig! Dem e så snälla, hela familjen faktiskt.

Nja, ska sussa nu. Tjingeling blingeling

F**, repade nästan bilen ;)

2008-12-28 @ 19:42:47
Var då ute och körde med syrran idag. Det gick bra, förutom vid två tillfällen. Körde på en ganska smal väg och så fick jag möte uppe i allting, så jag skulle ut på kanten. Men jag kom lite fort i kurvan, så skulle jag då ut på kanten så han kunde komma förbi.... Vi hamnade nästan i diket, och när jag skulle iväg, fick jag motorstopp också mitt i allting... Shit happens! :P Sen så när vi kom hem till mitt igen, och skulle parkera nära kanten, så kom jag lite fort igen, och svängde in lite för mycket, så jag höll på att köra in i en stålgrejs på vägkanten. Syrran ba: SVÄNG! BROMSA! REPA INTE MIN BIL! Jisses, jag vet vad jag gör....behöver väl inte skrika...Jag märkte väl det själv...HAHA!!
Jaja, men annars gick det hur bra som helst..Faktiskt jättenöjd med dagens insats. Först så körde vi ner till Gnisvärd, men vände nere vid fiskehamnen.....Körde upp till Eskelhem, mot Sanda, och Klinte....när vi kom till Klinte körde jag hemåt igen....fast jag körde inte direkt hem, tog en annan väg, så att jag fick köra lite till...Körde tillbaka mot Eskelhem, fast åt andra hållet, svårt att förklara! :D

Japp, när jag kom hem igen...Så såg jag, moster, och kusin Noah "Toy Story"-filmer....Haha, dem har jag inte sett på länge, det var faktiskt ganska roligt att se....När jag såg dem då, fattade jag inte "skämten", men nu gör man det! haha..

Om 20 min börjar Bones, det ska jag se, tillsammans med de andra....Får se vad som händer i detta avsnitt
Byebye kram<3

Ljus förmiddag i december

2008-12-28 @ 12:39:18
Jag måste ha en iställd väckarklocka i huvudet, för att jag lyckas alltid vakna samma tid nästan varje dag. Det blir alltid mellan halv 10 och 10.... Inte för att jag klagar, för det är skönt.. Och jag kom i säng tidigt igår, så idag är jag ganska utvilad. Det måste jag vara för att syrran kommer snart och då ska vi ut  och köra. Det ska bli kul, bara det inte är så halt ute.... Men det är nog bra, så jag får känna ordentligt hur det är. Det ska nog gå bra!
Lunch är det också snart, även fast man åt frukost för inte så längesen. Men jag åt inte så mycket, var inte tillräckligt pigg för att fixa något stort mål. Lite mjölk och smulflingor. Det var inte så gott heller, kom jag nu på.

Började läsa i "Ett Öga Rött" igår kväll. Kom inte så långt, men jag var ganska trött, så det kanske var därför.. Jag tror till och med att jag såg i kors. Haha.

Nu ska jag kila ner, för jag tror jag hörde syrran komma nu... tjingeling

It matters to me

2008-12-27 @ 23:23:18
Har precis sett Flashpoint. Ursäkta att jag säger det här: j****pundare. Korruperade poliser, helt j****skruvade. Är det så det kan vara så är man ju för tusan rädd att var tillsammans med en polis. Usch! Då vet man ju inte vad man ska tro längre. Visst var det här på tv, men jag kan satsa på att det fungerar så här i den verkliga världen också. Och det stör mig oerhört mycket, måste jag säga.

Ska gå och lägga mig nu tror jag, det var längesen jag la mig innan 12..Haha...kanske kan vara skönt för en omväxling.. Måste ju också vara pigg imorgon för jag och syrran ska ut o köra..... övningsköra..woohoo! Jag har inte gjort det på lite mer än en vecka nu, jag behöver få komma ut nu....Det börjar också närma sig min dag... Två veckor exakt idag.... Jag längtar!!! jiippii! :D

Ps. I miss you <3 (hoppas du inte läser det här, pinsamt)

Stackars lilla pojken

2008-12-27 @ 21:32:03
Åt precis middag med familjen. Pizza, jättegott. Men blev så himla mätt. Först gnällde jag mycket för att jag var hungrig, för att jag inte ätit på hela dagen...nu gnäller jag för att jag e mätt. Nu får jag ta och skärpa mig. Jaja, svårt att äta när man skrattar mycket också, vi började upprepa allting från showen med Jeff Dunham. Fan, vad roligt det är: (Jeff och Melvin)
Jeff: Well, Melvin, do you have any powers?
Melvin: YES, really aha
Jeff: Like what?
Melvin: I can fly, really aha
Jeff: How far?
Melvin: how....far can you throw me?
jeff: Have any other powers?
melvin: X-ray vision, really aha
jeff: well,  can you see through something practical like clothes?
melvin: Oh, you're sick........yes (wispering)..I love looking at boobies...Ahhaahh, that's a beautiful pair..aaahaha.. I'm glad I'm wearing loose shorts...... Ohh, I forgot, I can't see through silicon. What , their good one knows they're superhooters. If she had a themesong, it'll be: ta taa ta taaaa! If she had a costume she has two D:s on her chest. Yeah, I can look, but I can't touch.
Jeff: why?
Melvin: I'm lactos intolerant
och så vidare (kolla in på youtube..... Jeff Dunham and Melvin...och mycket mer roligheter)

Ja, det var iaf det vi höll på med på middagen.... Fan så roligt upprepar jag!!
Jaja, min kusin Noah, är en liten gnällapa. :P Han brukar alltid ge min mamma en puss och frågar om han får gå från bordet..Har han lärt sig. Men ikväll sa vi ifrån och sa att han kunde vila ner maten liite..Usch, vad arg han blev....Och han höll på med en massa ljud, när vi höll på o pratade.... sa till att han fick lugna ner sig lite, o då börja han tjura...så blev det värre.....och började gråta...Han du, han e lite rolig ha...Ojojoj! hehe

Naj, ska nog gå ner och se lite tv...

Happily everly workely

2008-12-27 @ 16:46:14
God eftermiddag alla, eller go kväll? Vet inte vilket som stämmer in, klockan e halv fem, men det är jättemörkt ute...Man kan ju nästan tro att det är natt... Jaja, så kommer det vara ett tag till. Lyssnar för tillfället på musik, med full volym i sovrummet...hur skönt som helst! David Archuleta från American Idol, lyssnar jag på! :D

Idag har jag bara suttit hemma och inte gjort något speciellt, suttit vid tv:n för det mesta...Såg på Alvin och Gänget förut..Jag tycker dom e så söta! Speciellt när de sjunger...och lille Theodor..helt underbar!!! Så har jag pillat lite med min mobil, fixat några inställningar osv....Men börjar lära mig nu! haha

Tror jag måste äta snart, e jättehungrig eftersom jag inte ätit ngt idag än...och ikväll blir det pizza, men det dröjer nog ett tag till tror jag...

Naj, nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, så fruktanvärt tråkigt här.... Snälla hör av sig någon? :)

Kram

Mellandagsrea på expert

2008-12-27 @ 00:03:46

Vakna vid halv 10 tiden idag....Fast med utan strumpor liggande vid kudden. Jag gick ned för trappan, hasade mig ner för de långa trappstegen...Jobbigt! Kom ner till slut i alla fall, alla var vakna och satt lite utspritt i hela huset. Jag orkade i alla fall göra i ordning min frukost, varm choklad, snabbuppvärmning av mjölk och oboy i mikron. Pappa skar upp några skinkbitar till mig som jag sedan står med i 10 min för att plocka bort allt rent fett från det..USCH! Äckligt jue! Jaja, blev till slut färdig och kunde äta i lugn o ro vid matbordet, nästan i alla fall...Jaja, när klockan typ var lite över 10, får jag veta att vi ska åka till stan om typ 10 minuter....Usch tänkte jag, orka skynda sig! Men jag fick lite fart, skulle in på expert idag.

Det var jag, mamma, pappa o Freddy som åkte in.... Var inne lite överallt, och jag blev glad när jag kom in på Expert, den telefon som jag ville ha, var på rea....Sjunkit med 500 kr, så jag gjorde en bra deal idag..O i samband med mobilen, så skaffade jag Comvig istället, hur skönt som helst.... Nu behöver det inte bli så himla dyrt för mig längre. Så jag har då bytt nummer, så ni kan be om det...ni som vet vem jag är :P ( mitt gamla nummer fungerar ännu...)

Nu gör jag inte så mycket, ska snart sussa lite...Får se hur det kmr gå, speciellt när man e tät i näsan! :/
Imorn ska man nog inte göra ngt speciellt, kolla på lite film bara..slappa!

Så, byebye


En halv familjeträff

2008-12-26 @ 00:59:34
Vakna klockan 10. Det roliga då var att jag hade sovit med strumperna på, hade satt på mig dem igår kväll, men när jag vakna i morse var jag barfota. Kollade mig omkring, då såg jag att en strumpa låg på golvet och den andra.......bredvid min kudde....hur i herrans namn hade den hamnat där liksom? haha, det var lite kul.. Moster fick sig ett gott skratt i alla fall... Åt lite frukost, fick se ut, då ligger det snö på marken...Inte speciellt mycket men det syntes.....satte mig sedan framför tv:n och började sticka på min så kallade mössa, som ska matcha min sjal som jag har stickat. hehe! fint!
Därefter åt vi rester från igår, alltid gott att värma upp mat... NOT.... ehm, senare åkte vi till mormor och morfar för att fika och träffa några av kusinerna som bor på fastlandet. Och då kom kamerorna fram som vanligt, blixtar stup i ett. Jag tror faktiskt att det fortfarande blinkar i mina ögon, haha.
När man kom hem, satte jag mig med pappas dator i knät i sängen, gud vad skönt det är. Nu stör jag heller ingen annan när jag sitter här, kanske brorsan som sover i rummet bredvid....kanske hör när jag trycker på tangenterna..Oops! Jaja, det får han tåla, har ingen lust att sova ännu.... Känner mig ganska pigg, annars hade jag definitivt inte skrivit här om jag var trött, det ska man ha tålamod till i så fall. Så har man haft ganska kul ikväll, pratat med massa roligt folk, plus att jag sett på Jeff Dunham: Spark of insanity, skitkul! Jag har typ skrattat här oerhört mycket för det...Se på det, för ni kommer också tycka det är kul...om ni fattar det vill säga! :P


Här e min färdigstickade sjal...Fan vilket liv det blev när jag missade en maska! haha, fick skrika på mormor för att hon skulle hjälpa mig... Min dumma syster carola filmade mig med sin kamera utan min vetskap, med ljud....ni ska höra hur det låter..Haha

Merry Christmas to everyone out there! <3

2008-12-23 @ 22:40:57

Will you miss me?

2008-12-23 @ 21:33:55
Var hos farmor förut och gav henne lite blommor, därefter bjöd hon oss på fika. Must och pepparkakor, jättegott! Det är det alltid. Sedan gav hon oss julklappar som vi fick ta med hem, och som kommer ligga under granen imorgon. Vad mysigt! :)

Mm, nu ser jag på tv med familjen. Nere i vardagsrummet, med granen lysande i hörnet. Jättemysigt. Värsta julstämningen där nere! Här uppe är det ingen julstämning alls. Bara några ljusstakar som står i fönstret och lyser..HAHA

Jaja, men så kan det vara.
nej, nu ska jag fortsätta julmysa med familjen
pusspuss

When you believe........you'll know it'll suck

2008-12-23 @ 13:44:10
Jag längtar till imorn. Då kommer alla hit och äter god mat. Julbord bestående av massa intressanta nya och gamla rätter. Det godaste är julskinkan självfallet, därtill senapssill och potatis. Mums! Däremot så gör vi inte det först. Alla kommer vid 2-tiden, så främst blir det lite glögg, tillsammans med russin och nötter. Gött! Därefter kikar vi på Kalle Anka klockan 3, som alltid. Lite av en tradition. Längre fram ska maten lagas och dukas fram fint på bordet, kommer självfallet bli ett överflöd med mat, som det blir varje år. Mot kvällen, runt 6-7-tiden blir det julklappsutdelning. Mysigt, när alla sitter tillsammans i vardagsrummet och öppnar dem tillsammans.

Det finns bara en sak jag vill ha i julklapp, men det är inget jag kan få av familjen. Men jag tänker inte berätta vad det är. För det är bara en inbillning som jag kommer ha för mig själv. Jag ska försöka inte tänka på det, för då kommer jag antagligen bara bli besviken.

Peace out // Zenita

Shaked it through my hair

2008-12-22 @ 18:29:49

1 dag kvar till julafton! Tiden går fort. 3 dagar på lovet ha r redan försvunnit, man hinner ju knappt fundera på vad man ska göra. Har inte sovit klokt heller sen jag slöt. Var uppe till 1 i fredags för att vänta på kusinerna, sedan var man uppe till 1 i lördags, och uppe till halv 1 igår, för då kom brorsan med båten. Japp, sen gick man upp halv 9 för att åka in till stan. Jag gick typ och sov på stan, var så trött. Samma sak nu också. Haha

Just nu gör jag väl inte så mycket, är lite förbannad på datorn, för mycket fungerar inte och det gör mig väldigt irriterad.
Sen så har jag gjort lite slingor i mitt hår, som min moster hjälpte mig med. Det blev ganska bra, jag blev nöjd! :D

Om en stund ska man äta lite, sitta framför tv:n i föräldrarnas rum, för min tv har min kusin ockuperat...Och det kommer den vara i 1,5 vecka till! Klockan 20.00 är det 90210 på tv och det ska man självklart se. :P

Naj, detta går inte, måste kila!
byebye // Zenita


ÄNTLIGEN JULLOV!!!!!!!

2008-12-20 @ 23:54:33
Nu äntligen är skolan slut för det här året! Nu ska man försöka ta det lugnt i drygt tre veckor! Ska umgås mycket familjen, förhoppningsvis vänner också helt klart! :D Fått tillbaka en gammal vän också nu tror jag, känns faktiskt riktigt bra att få tillbaka kontakten! :D

Nu sitter jag här och gör inte ett smack, pratar med några vänner. Sätter upp ögonlocken med tändstickor! ;)
Känns som om jag somnar snart, sov inte så bra inatt, gick o la mig vid ett tiden, för mina kusiner kom då <3 men sen så vakna jag vid halv 9 och kunde inte somna om. Jag har då vart lite trött idag, och suttit framför tv:n och dåsat av lite då o då :P Så borde väl kanske gå o lägga mig

Ehm, hände en sak igår som gjorde mig lite skärrad och stolt på samma gång. Men vill helst inte gå in på vad det var!
Naj, det här går inte.... GO TO SLEEP

byebye // Z

Ever fallen in love?

2008-12-15 @ 22:00:21
You stir up my natural emotions
Make me feel like dirt (I'm hurt)
And if I start a commotion
I run the risk of losing you
What's worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in, in love with someone you shouldn't have fallen in love with

I can't see much of future
Unless we find out who's to blame, what a shame
And we won't be together much longer
Unless we realize that we are the same

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in, in love with someone you shouldn't have fallen in love with

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in, in love with someone you shouldn't have fallen in love with

You stir up my natural emotions
And make me feel like dirt (I'm a mess)
And if I start a commotion
I only end up losing you
What's worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in, in love with someone you shouldn't have fallen in love with

Sitting with a warm cup of chocolate in my hands

2008-12-14 @ 17:58:22
Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Har vart i Vibble och röjat..Haha, nää.... Mamma kom upp och väckte mig vid 11 och fråga om jag skulle med till stan (nja, halvvägs, de skulle släppa av mig i Vibble, för hon o pappa skulle julhandla, då fick jag inte följa med. De skulle sedan hämta mig för att vi skulle åka vidare till ett kalas.) Ja, hur som helst jag var helt slut, gick typ o la mig vid halv tre kanske.....Haha, men får väl skylla mig själv :P Japp, steg upp åt frukost en kvart senare blev det lunch. Sen bar det vidare till Vibble! Jag o Moffa var hemma, resten var i stan och julhandla. Jag läste i min bok "It's OK, I'm wearing really big knickers!" HAHAHA

IAF, nu så sitter jag med en varm kopp choklad i soffan och väntar på att OTH ska börja. Få se vad för sjukt som händer ikväll! Man blir förbannad. Ehm, så, måste kila, ha det tills vi hörs igen

byebye

Frisk som en nötkärna?

2008-12-13 @ 15:12:35
Var på stan med mamma och mormor idag. Hittade en julklapp till syrran, men vad fan Dennis e fan skitsvår att köpa till. Han får den dyraste klappen, då ska fan han köpa något bra till mig också :P Det är bara till han kvar, har två saker att välja mellan, så får se vad det blir :)
Sen så skulle jag och mormor in på Zoo Market, men det var stängt..Hade stängt typ precis då vi kom, det var så kul också, för mormor, hon ba: Scchitt! Haha, fy fasen vad jag börja skratta. Det var jättekul! HAHA

Mm, och pappa ligger sjuk hemma... Man blir typ sjuk bara att titta på honom, han är helt förstörd... Man önskar man kunde göra ngt..... :/

Naj, nu ska jag städa här...Det är fasen damm-elefanter här....Har typ inte städat på flera veckor, så det ser förjäkligt ut nu!! HAHA, men det ska fixas och donas :P

C ya later! :P


Julskinka och gröt dukat på bord

2008-12-12 @ 18:27:05
Ikväll ska jag, mamma o pappa på julbord med några från släkten. En tradition. Det ska bli kul. Hoppas att det var värt, istället för att vara barnvakt...........? Jo, det är det nog.....Tänk att det heller inte är så långt kvar till jul, bara 12 dagar kvar. Tiden går verkligen fort, också bara 5 dagar kvar i skolan...Ska bli så himla skönt att få vara hemma några veckor, ska nog bara ligga död i sängen. Fast det kan jag ju inte göra, har ju massa gäster i jul, mina kusiner kommer igen. <3 Saknar dem! Sedan kommer brorsan och Emma också så klart :P

Nej, ska nog kila iväg nu...och ÄTA. Jag kommer säkert spricka!

(PS. Jag fick inte IG på svenska-provet.!! :P)

puss XO

It's getting closer

2008-12-11 @ 21:20:19

30 dagar
720 timmar
43 200 minuter
2 592 000 sekunder

Hoppas på guldkortet i min ficka!
Sedan en flaska i min hand!


Who's gonna bring that blood and pain?

2008-12-06 @ 02:52:56
Please just kill me, I can't take it anymore! Varför ska allt läggas precis nu? Jag hinner inte med, två veckor kvar till jullovet och jag känner att jag då kommer bryta ihop totalt! Då ska man inte göra ett dugg. Sova ut ordentligt ligger först på listan...Sedan blir det att umgås med familjen...Mycket! Kusinerna kommer om två veckor, detsamma gäller brorsan! Som jag längtar efter oerhört!

Idag har man haft en redovisning i engelska, det gick hyfsat bra! Sedan hade vi svenskaprov, som sket sig totalt..ett IG kommer snart vara skrivet i pannan på mig....Jag har inte lust att få göra om det, för det kommer bli ett helvete....Mer än vad det redan är!!!OKej, det var kanske lite att ta i.

Igår hade jag halkkörning, det var skitkul...Var lite rädd i början, men det gick jättebra...Fick känna hur det kändes på halt väglag.... Bil på stödhjul, HAHAHA, jättekul!

I helgen blir det att slappna av så mycket som möjligt och försöka varva ner lite....Sedan blir det väl att plugga lite grann, som alltid.

Nej,nu ska jag fixa lite annat...C ya later^^

RSS 2.0