Walk The Line + bubbelvatten + popcorn = Fredag

2009-07-31 @ 20:51:55
God kväll på er!
Allt bra?
Kan väl säga det är lite bättre med mig nu, men dock inte fullt återställd. Ännu lite upprörd över snedsteget med plakaten också. Annars flyter det på bra. Tänkte belöna mig med en film ikväll. Den gick inte för så längesen på tv:n, men jag såg den inte då. Så därför blev jag lite sugen att titta på den nu. Sedan blir det också lite popcorn (jag hittade en påse i kökslådan, YES!!)
Vad är era planer för denna fredagkväll? =)

Besviken o ledsen

2009-07-31 @ 18:03:49

Nu är jag inte ett dugg glad! Jag tänkte jag skulle vara duktig och hjälpa pappa med plakaten, vilket skulle vara två stora. Jag har suttit med det i över 2 timmar, och var nästan klar med första plakatet...så kommer pappa hem och säger att jag har gjort fel. Hur glad blir man då på en skala? Jag hade nästan tårarna i halsen, så besviken var jag. För jag hade vart så duktig. Jag hade skrivit på längden inte på bredden, som det egentligen skulle vara. Jaha, det två bortkastna timmar det. Och det var ju inte speciellt kul och sitta o göra det. Jag ska alltid vara så nogrann också, så därför hade jag suttit o mätt så att det blev ett perfekt marginal mellan bokstäverna och kanterna. Nu är allt förstört och måste börja om. Fan att jag tänker göra det nu. Jag hade verkligen pinat mig till att göra det här, så är det fel!!!
Aaah....kan det blir en värre dag!!!? :(


Ville visa att jag lever

2009-07-31 @ 15:33:44
Då är man i liv igen. Vaknade för några minuter sedan. Skönt med lite extra sömn, men känner mig precis som innan. Hängig och frusen (även fast det är 23 grader varmt härinne.) Something's gotta be wrong! Måste försöka få i mig nånting. Har ingen aptit men jag tror jag behöver nånting i mig så jag kanske kan bli lite piggare. Men orka laga mat. Vad tar inte så lång tid att laga??? Hmmm.....Vet inte!

Vad trist det blir när det är så här. Jag som också skulle hjälpa pappa och måla ett plakat idag. Men orka....Jag får bara pina mig genom det helt enkelt. Kändes som om jag faktiskt lovade honom det igår.

Ganska fint väder är det ute också och jag är INOMHUS. *suck*.
Har ni varmt o soligt? Isf, njut av solen och värmen i mitt ställe. Don't let me down!

Åhh, nudlar går fort o göre. Det får bli det......
Puss <3

V.a.k.n.a. n.u - t.ä.n.k.e.r. l.ä.g.g.a. m.i.g. i.g.en

2009-07-31 @ 11:16:36
JAG MÅR SKITDÅLIGT! Eller ja, ganska dåligt iaf. Vaknade nu ungefär och här totalt väck. Väldigt hängig. Orkar knappt trycka på tangenterna här nu. Det blev som sagt lite sent igår, kom isäng vid halv 5, eller hur var det? Men det är inte det enda bidraget till att jag mår dåligt.

Det började regna som fan igår när jag o Anna skulle se spelningen igår. Vi kom dit, ahmen då ska de inte börja spela förrän om en timme, så vi tänkte: Aa, men då går vi en promenad....När vi kommit en bit, vad händer inte då: Jo, det börjar spöregna. Och vi hade en bit kvar o gå också hem till mig....Hmm, jag hade tygskor på mig och Anna, skor med snörning (vet inte hur jag ska förklara, men strunt samma) aa, inte så bra med tygskor...Jag hade min egna lilla flod i skorna där fötterna flöt omkring: MYSIGT! Så jag blev då väldigt kall o blöt om fötterna. Därför mår jag som jag mår. Ännu mer förkyld, kan knappt prata, ont i halsen. Öm i hela kroppen. Och som körsbäret på toppen av grädden, så är det fint väder ute och jag kommer troligen spendera dagen inomhus i sängen eller i soffan framför tv:n. Jippie! För let's face, orka göra ngt när man mår så här.
Så nu tänker jag bädda ner mig i sängen igen, försöka somna om och hoppas på att ingen ringer igen,(det hände nyss, personen undrade om hon hade kommit till Zenita, för jag lät annorlunda på rösten) för jag kommer troligen inte kunna prata. Helt omöjligt att få ur sig några kloka ord när man är nyvaken. Man får klämma fram dem med våld nästan.
Jag säger godnatt igen då!

Borde jag sova nu??

2009-07-31 @ 04:41:16
Oj, vad sent det blev? Wooopps, klockan är 20 i 5, PÅ MORGONEN! Fan, solen börjar gå opp nu! Jaja, sånt händer när man har roligt! ;) Ska nog gå o nanna kudden nu! Börjar känna att ögonen lever sitt eget liv.
Gonatt (*godmorgon*)

Jag är en tuff brud - *shaky voice*

2009-07-31 @ 02:17:02
Är det morgon än? Hmmm, kanske inte. Det blir aldrig tidigt i säng längre. Men varför det när det finns massa annat o göre. Hmm, vad finns det att göre så här sent? (kan inte komma på ngt just nu)

Anna tog bussen hem för en timme sen. Gick med henne till bussen. Det var ju mörkt ute, kunde inte låta henne gå ensam heller. Man vet ju aldrig vad det är för typer som ränner ute så här sent. Jag var själv lite skraj på vägen hem, men jag är en tuff brud, jag klarar mig...*med lite darrig röst*

Funderar på vad jag ska göra nu. Lite sent o se film....
Åhhh, kom just på: Anna tog med sig första boken av Twilight-serien. Excited!!!!!

Hoppas den är så bra som alla säger den är!
Ska jag börja läsa den nu inatt kanske, eller ska jag vänta till senare? Hmmm, vi får se!

U.N.D.E.R.B.A.R.T!!! - biLdEr fRåN SpELniNg

2009-07-31 @ 00:11:39

Åhh, gud så sjukt bra det var! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Speciellt av Jennie. När man hör vissa spela live, kan man bli riktigt besviken. För LET'S FACE IT, många suger på att sjunga live. Men inte Jennie, hon lät precis som jag hört henne här hemma på datorn. Lasse var också sjukt grym. Man kan tro att han är en liten kille som hoppar runt och leker i parken, för shit vilken energi han hade. Han var inte stilla en sekund. Han hade spaghetti-ben, som fladdra lite hit och dit hela tiden. Jag började undra om benet skulle gå av, speciellt såsom han höll på. Vi (jag o Anna) frågade efter autografer och om vi fick ta en bild tillsammans med dem (okej, Anna fota, jag fick vara med på fotot). Det kanske låter lite töntigt. Men vad fan, man får väl ta tillfället i akt speciellt då två stjärnor besöker vårt lilla Gotland, eller hur? Who cares, not me. I can do what I want!
Försökte ta lite bilder, men ljuset och kvalitéten kanske inte är den bästa. Men ni får ta det med en nypa salt.









Jag och Jennie












Jag och Lasse


Till Zenita (hon med det vackraste namnet)  Kram Jennie


Till Zenita <3 Lasse
(han skrev mitt namn fel första gången: Zinita....Hmm, så han fick skriva en ny) haha


Livespelning, I am on my way

2009-07-30 @ 19:45:14
Om bara några minuter ska jag gå o se Jennie och Lasse. Det ska bli kul! Har fastnat mycket för deras musik nu på sistone faktiskt. Ska möta upp Anna nånstans också för vi ska gå och se på spelningen tillsammans. Fun fun fun!





Byebye, måste kila nu!

After Beach at 4.PM

2009-07-30 @ 19:07:28
Hejsan
Allt bra med er?
Jag tänkte skriva innan jag stack ner till Tofta Beach Club, men jag hann inte. Tiden bara sprang iväg. Så därför skriver jag nu.

Blev tillfrågad vid 2-tiden av Tessa och Frida att följa med och vi skulle träffas runt 4. Shit, tänkte jag. (Jag sa ju självklart ja, dah!) Men jag skulle också springa idag och vem visste hur lång tid det skulle ta nere på stranden, för jag ska även träffa Anna sen och se Jennie o Lasse på Toftagården jö, så jag var inte säker på om jag skulle hinna springa o så efter After Beachen. Så därför stack jag hemifrån kvart i 3, var ute o sprang, trodde jag skulle dö!! Det var så jäkla varmt, 23 grader! Aaa, visst det blåste lite, men inte tillräckligt för att inte få andnöd. Jag kämpade mig dock igenom hela rundan. Gud så jobbigt det var! Kom tillbaka hem kvart över 3, stretchade, drack vatten....Vid halv 4 hoppade jag snabbt in i duschen (skulle träffa girlsen vid 4, *stress stress*) tog kanske 10 minuter...Sprang upp på rummet, klädde på mig, satt upp håret i en boll...lite smink hit och dit....Japp, så var jag klar! 15.55 gick jag hemifrån. Jag praktiskt taget sprang ner för jag ville inte låta dem vänta....
Aaa, kom dit, de stod o vänta. Sedan beställde vi mat på the Club. Jag var inte säker på om jag skulle ta ngt, för det kändes inte så längesen då jag åt lunch. Jaja, men jag var så sugen och tog en nachostallrik och en isvatten. Jättegott! Mätt blev jag också, fick lämna lite dock!  Efteråt vandra vi till Bysen (dyr livsmedelsaffär) köpte tv-tidningen åt mamma. Aa, that's it! Sen gick vi skilda vägar. Jag gick hem, de cyklade hem. Tog även lite bilder, några på SPRAY som spelade och på mig på vägen hem (ego)


The outfit: jeanslegging Vero Moda, lite oversize tröja Gina.


Bandet SPRAY


Lite allsång!


En i bandet sprang ut i publiken och sjöng! Hoppade upp på tak o en massa! Duktigt^^


Frida o Teresia (drinking Champagne)
(Vi kan väl säga att vi fira sommaren lite och Frida som fick körkort för ngn vecka sedan)


Champagne


För min del blev det bara en isvatten


Nachos




*Ego*


That's what I had to offer

Today's meal

2009-07-30 @ 14:36:55
Min frukost/lunch bestod av kycklingwok. Det var så värt den tiden det tog vid spisen! Jag brukar alltid tajma tiden fel, att det ena blir färdigt långt före det andra. Men den här gången gick det hur bra som helst. Så maten var fortfarande varm när jag fick tid att äta det. Hehe ^^

Stekt kycklingfilé, wokade grönsaker (chinese-blandingen av Findus), kokta nudlar och currysås.
Blanda ihop and Voíla, you've got yourself a homecooked chickenwok!  Yumiieeee!

Vaknar av sms-signal

2009-07-30 @ 11:39:48
God morgon
Eller borde jag säga god förmiddag!
Vaknade av ett ryck för ungefär en halvtimme sen, då ett ljud strömmade över mig. Hade först ingen aning om vad det var, men ljudet lät bekant. Hmmm, aa, det var telefonen såklart. Min sms-signal väckte mig! Fick ett sms där det stod: Och där var körkortet! ;)
Och det var bara att gratulera honom som då klarade uppkörningen. GRATTIS! =)
Hehe, känns som en evighet sen jag tog mitt, vilket är snart 6 månader sen. Tänk att jag snart haft det ett halvår, det är helt sjukt så tiden går fort.
Inatt innehöll drömmarna mycket mysiga saker (och det finns bara en person som vet vem det handlar om, haha)!
Och resten håller vi hemligt!

Nu skriker min mage efter mat
Mage:
Ghrghgrh, I.AM.HUNGRY GIVE.ME.FOOD!
Jag: Jaja, take it easy. Du ska få mat.
Töntigt I Know. Men var tvungen att fylla ut lite tomrum i inlägget.
Funderar då på om man ska laga klok mat på en gång istället för att börja med frukosten. Det gjorde jag ju igår med! =P

Vänta ett tag.........VAD SKA JAG ÄTA DÅ?? *tänker tänker*

Ny favorit som....

2009-07-30 @ 01:56:33
.....jag tänker gå och se senare idag. Jennie Abrahamson heter hon. Har ni hört henne förut? Om inte, då är det på tiden ni gör det!

Jag kan inte låta bli att älska hennes röst. Vilket det är något speciellt med! Hon ska spela på Toftagården idag (ja, idag, klockan är faktiskt över 12) och det tänker jag gå o se på. Både hon och Lasse Lindh spelar då ikväll. Egentligen skulle hon ha spelat förra veckan, men då inträffade ju den där olyckan med färjorna så hon kunde inte komma. Därför är hon är nu!

Jag tycker hennes musik är avslappnande. Vilket är bra för mig som är ett vandrande stressmoment många gånger.
Lyssna o njut!
 

GÅR.INTE.ATT.SVARA.PÅ.KOMMENTARER!!!!

2009-07-29 @ 23:41:42
Aaahhh, vad jobbigt! Det funkade ju bara för några minuter sedan!!! Det var ett himla krångel med det här alltså!! Det är inte bara jag som har problem med det heller.
Varför blir det så??
Hehe, överbelastning i systemet eller?? ;-)

Fix it, please!



Glöm ej!
Rösta fram mig till veckans blogg här: IdaHjelmgren
Jag är nummer 1!!!  =)
Tveka inte, gör det bara!!! :D
                                                       



Strålande strålande sol

2009-07-29 @ 22:02:50
Dagen har faktiskt sett rätt så bra ut, även om man varit lite vissen. Nysningarna avtog mot eftermiddagen, fast nu har de kommit tillbaka...Aahh!! Jobbigt! Jag vill inte vara sjuk!
Hoppas det går över snart! När jag väl får en förkylning, har jag ett elände med att få bort den. Inget som jag gör för att bli bättre tycks verka på mig. *suck*

Den skinande och varma solen gjorde iaf min dag bättre. Låg ute och solade i nästan 2,5 timme. Hade datorn (pappas, don't tell him...Scchhhhh!!!!) med mig ut och satt och läste andras fina bloggar.  Man blir också så glad av alla kommentarer som man får! Fortsätt så!

Jag tog även några bilder medan jag låg därute och dessa bjuder jag därför på idag:











usch, vilken dammig dator!!

Kom ihåg o rösta!!!!!

2009-07-29 @ 14:44:54
Ni har väl inte glömt hoppas jag? För det vore ju katastrof om så hände!!! Tävlingen om att bli veckans blogg pågår ännu. Ni som ännu inte röstat.....GÖR DET NU!
Jag har dock redan sagt det, men det skadar inte att säga det igen: Jag skulle till 100% uppskatta om ni ville rösta på mig. Det är ingen stor grej, men det skulle vara otroligt kul ändå om jag vann.
Så gå in här på Idas blogg och rösta på mig..
JAG ÄR NUMMER 1!!! :D
Älskar er! Puss

Tips till att få en länkning!

2009-07-29 @ 12:47:50
En tjej som heter Moa skickade en kommentar till mig och sa att man kan vinna en länkning hos henne. För att vara med och tävla behöver du bara skriva ditt BÄSTA eller ROLIGASTE sommarminne och skicka en kommentar i hennes blogg.
Det är bäst ni skyndar er nu!^^
Gå in här på Moas blogg och skriv ert sommarminne!!!

Kram kram!!!!

Dagens lunch

2009-07-29 @ 12:40:48
Jag har kommit underfund med att jag inte är så bra på att laga mat. Jag behöver definitivt mer träning! Var väldigt nära att misslyckas med riset jag kokte upp.
Hmm, hur kan man misslyckas med det egentligen?
Ja, heter man Zenita så kan vad som helst hända.

Dagens lunch! = Chicken Nuggets, ris, currysås och tomater.

Kan det blir värre?

2009-07-29 @ 11:19:00
Gud, har nån kört över mig med en lastbil eller?
Tror inte man kan känna sig mer risig än vad jag gör. Att gå och lägga sig klockan halv 4, kan ha gett sin inverkan lite grann på detta. Men jag har ju sovit till nu, så sömn har jag ändå erhållat.
Det är mest ryggen och nacken som påverkar mitt handikapp för tillfället. Nacken är helt uppsvullen och man skulle kunna tro jag var Ringaren i Notre Dame. Jag upplever det som att jag minsann är puckelryggad. Snart kommer jag säkert gå snett och krokigt, behöver nog käpp snart? 

På köpet har jag nog åkt på en förkylning också.
- Nyser var 5:e minut.
- Måste gå o snyta mig var 6:e minut.
- (Halsen är också svullen)

Aaahhh, vill somna om och vakna hel igen! Läk mig!


Ha en bra dag!!! ^^

Nattinlägg!

2009-07-29 @ 01:33:05
Lite sent att kanske skriva om min dag så här sent. Men orka göra det tidigare. Speciellt då man kommer hem runt kvart över 9, då man målat lister hela dagen.
(Så nu är min nacke helt förstörd, kommer knappast kunna vrida huvudet imorn...Den är förskräckligt stel! Aouch!)

Som sagt: kom hem strax efter 9 kan jag la säga istället. Även fast jag var hur trött som helst, så var jag hur taggad som helst på att bege mig ut på en joggingtur. Solen hade börjat gå ner (eller rättare sagt, den var nog nere) och mörkret hade lagt sig över mig. Men jag kunde se vägen och mig själv! Men det var hur skönt som helst och shit vad duktig jag känner mig. Det här ska definitivt bli en vana: fast det är det ju nästan redan!
Hoppade i duschen runt halv 11, kan  ju inte gå och lägga mig helt svettig...Yuch!!!
Aa, och nu sitter man återigen vid datorn. What a surprise! Har ingen lust att gå och lägga mig riktigt än, alldeles för uppspelt för det. - Av vadå egentligen?? - Har ingen aning!


BTW: Kommer ni ihåg att rösta på mig till veckans blogg? Gör det gärna här: idahejlmgren.blogg.se

Finalist till veckans blogg! - RÖSTA PÅ MIG!!

2009-07-28 @ 22:42:35
Åhh, gud! Jag är en av finalisterna till att bli veckans blogg! Gud vad kul! Jag skulle bli VÄDLIGT VÄLDIGT glad om ni ville rösta fram mig till veckans blogg. Det går inte att beskriva i ord hur kul det skulle vara!!
SNÄLLA SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG! Ni anar inte hur mycket jag skulle uppskatta det!

Gå in på Ida Hjälmgrens blogg och rösta på mig!
Jag är nr 1!!
Gör det nu!
Tack på förhand!!!! ^^

Love U!!!!!!! <3

Back in the hood!

2009-07-28 @ 21:39:37

Hemma igen! Men jag ska ut och springa nu, så en bättre uppdatering blir det strax..! =)
Hörs snart!! Puss


Aldrig i livet att det stoppar mig

2009-07-28 @ 10:35:52
God morgon kära läsare!!
Vilken underbar morgon, förutom vädret då..Men ändå!
Har ni sovit gott??
Jag har då hunnit ätit frukost, borsta tänderna, fixat i ordning mig och ska därför nu sticka iväg och måla mer lister. (Har fått ont i nacken, tror det kommer från igår då jag också målade)
WTF: That won't stop me from doing it again! NO FREAKIN' WAY! I AM A TOUGH CHICK!

Vad händer idag då?

(Jag kommer nog inte uppdatera förrän i eftermiddag eller ikväll....Men har jag tur så kanske jag kan få in ett snabbt inlägg under dagen. But I can't make any promises!)
Puss

Åhh, den längtar efter mig!

2009-07-28 @ 01:42:05
Vad klockan blev mycket helt plötsligt!
Hmmm, borde inte jag ligga i sängen o sova??
Ja, jag tror det!
Jag ska vara hos morföräldrarna på förmiddagen imorn.
Hmm, runt 10, halv 11 alltså??
Aa, sant så!
Sängen längtar nog efter mig. Och för ärlighetens skull, så saknar jag den också. Vill bara bädda ner mig och slockna på stört. Sängen blir nog glad då också när ngn så underbar som mig ligger i den....Aaaa....Mmhmm! Haha, nää, usch vad det där lät konstigt. Värsta egot! SRY! Kom nog från ämnet lite känner jag. Weirdo!! Beror nog på tröttheten som fallit mig in. *gäspar* - Ännu ett tecken på att jag borde sova nu.

Btw: ni kan aldrig gissa vem jag pratade med för en tag sen....han kommentera i ett av de tidigare inläggen! Kan ni gissa vem??

Dagens have done-list

2009-07-27 @ 21:26:37
Joggingrundan för idag är nu avklarad. 
Jaså, och vad är sammanställningen för vad man gjort idag då? 
Jo, det ska jag berätta för er (men ni vet säkert redan, eftersom det inte varit speciellt mycket)
  • Målat lister
  • Sprungit
  • Vattnat blommor

Aaa och vad händer nu då?

  • DUSCHEN VÄNTAR 
  • Sedan Prison Break (som jag tyvärr får spela in, för jag har inte hunnit se förra veckans ännu. JAG LIGGER EFTER)
  • F****, jag har missat Lipstick Jungle :(

Förrsten, vad har ni gjort för hyss idag då?
Och vad ska ni göra ikväll, eller resten av den iaf?? ^^



Det var väl inte jag som skulle målas.....

2009-07-27 @ 20:13:36

Hemma igen, efter att ha fått jobbat lite, hos mormor o morfar förstås. 5,5 h har jag stått och slipat och målat lister. Inte så jobbigt faktiskt. Först blev det lite mat och prat innan arbetet satte igång. Sedan mitt i arbetet blev det en glasspaus och strax därefter kafferast. Jag är helt slut i hela kroppen efter att stått rakt upp hela eftermiddagen (förutom under pauserna) men ändå ska jag ut och springa. Jag känner att jag behöver det! Lite taggad är jag!

Jag har nu suttit här en liten stund och svarat på en del kommentarer, men vad fan så arg jag blir. Ibland kommer det upp, efter man försökt skicka det: webbsidan kan inte visas...Aha, då backar man tillbaka och ska försöka skicka det igen, men då kommer det upp igen: webbsidan kan inte visas. Minst 3 ggr varje gång, på varje kommentar som jag försökt svara på, har det blivit så....Sen så ska man skriva in en kod, aa, men då fungerar inte det heller...för antingen ser man inte vad det står eller så kommer det upp: det har uppstått ett fel...bla bla bla...det är inte säkert att din kommentar har skickats (eller hur det nu var) GUD SÅ JOBBIGT!
Det är väl samma problem som många andra haft, eller?

Nää, usch. Kanske efter min joggingrunda så kanske jag är lite gladare och fått gjort av med lite energi (energi som jag säkert inte ens har eftersom jag är trött...Hmm, hur kan det gå ihop???)


Här har jag stått hela eftermiddagen


Japp, och lite färg fick man på sig själv också! ^^
Hmm, det var väl listerna som skulle målas???


Do not know if pink is my true color

2009-07-27 @ 11:12:36
Åhh, har sovit till nu och jag är rätt så utvilad, vilket är riktigt skönt.
Jag ska direkt till Vibble och hälsa på mormor o morfar, men främst för att jag ska hjälpa till o måla lister till deras uterum (på köpet får jag gratis lunch, mohahaaa. Då slipper jag laga det till mig själv, så lat som jag är).

När man ska måla vill man väl helst inte sa sina bästa kläder och sedan oturligtvis få färg på dem, am I right? Och jag......har ingen aning om vad jag ska ta på mig. Nu har jag bara lite casual style. Sunkiga jeansshorts som är sköna att gå omkring med här hemma, sedan ett rosa linne som jag hittade i garderoben. Hmm, jag lyser! Det är svårt att missa mig. Som tur är ska jag inte så långt, men jag måste ju gå från huset och bilen när jag ska köra iväg..
Hoppas ingen ser mig, mohhahaa!!

Nu sticker jag iväg, för lunchen står nog på bordet i Vibble nu (och jag har inte ens ätit frukost än!)

Avslutar med ett hej svejs

2009-07-26 @ 23:12:44
Vad seg man blev nu helt plötsligt.
Är det någon som sugit livet ur mig?
Ingen ork
Ingen kraft

Ingen lust att göra något. Hade dock velat åka in till stan och träffa Are, men det är nog bäst att jag stannar hemma. Vi hade det mysigt men vi vet båda mycket väl att det nog inte kan bli något just nu. Vi håller kontakten iaf och det är bra, hoppas jag. Jag ska också försöka tigga till mig bilderna som han tog på oss. Rätt söta faktiskt!
Eftersom jag är väck nu, inte medveten om vad jag håller på mig för så trött som jag är, så är nog det bästa alternativet att jag går till sängs. Som sagt fick jag knappt någon sömn inatt.
Ofta man vill sova då man har en kille att prata med hela natten.

Godnatt på er alla. Se till och sov! En god natts sömn är den bästa medicinen för ung skönhet. (Gäller både pojkar o flickor, män o kvinnor)
En bra avslutning, inte sant? Men det absoluta avslutet blir ändå: hej svejs

Har legat i en främmande säng hela dagen!

2009-07-26 @ 18:29:51

Shit alltså, vilken kväll det blev igår. Helt underbar. Aa, och jag kom inte hem förrän kanske en timme sen eller så. Ni kan ju bara gissa vart jag har varit??

Kvällen började hos Bella
. Det blev dock bara jag, Bella och Teresia, men vi hade kul ändå. Fan vad vi svepte alltså.....Det blev cider efter cider efter cider.....osv! Det tog inte lång tid innan man kände sig dåsig och knappt kunde stå rakt. Men så värt det.
Senare runt halv 11 eller nått drog vi ner till hamnen, gjorde ett toalettbesök på Trossen (3 pers intryckta på en tiny toa.) och träffade även på vår kompis som jobbar där. Vi stannade inte länge där, utan drog oss först till Lillebror, sedan hade vi tänkt att vi skulle på Gute, men det var sån jädrans kö, så vi chansade på Hamnplan istället (det var ju nog egentligen 20-gräns där) men eftersom vi var tjejer så hade vi bättre tur än killar att lyckas komma in. (jag tror det var 20-gräns iaf??)  Jag kommer inte riktigt ihåg när vi kom dit, men det var väl runt 12 halv 1 skulle jag tippa på. Klockan 2 stängde det och jag hade fått napp (haha, en 22-årig norrman dessutom, hur lyckas man liksom), så han o jag satte oss utanför Almedalsbiblioteket på en bänk där vi satt och prata och mysade. Vi satt där kanske i 2 timmar innan vi drog hem till honom (ja, han lyckades få med mig, envise fan ^^) Vi gick tillsammans längs muren, (jag gick barfota för att jag hade så himla ont i fötterna av klackskorna och som den gentleman han var bar han till och med på mina skor. Jättegulligt jö! )och fick för oss att vi skulle upp i ett av tornen på muren, eller vad man ska säga. Klockan var väl runt halv 5 på morgonen. Det roliga var att när vi kom upp i tornet stod det en man där. Han blev helt förvånad och skrämd av att någon kom upp dit vid den tiden. Vad gjorde han själv där liksom så tidigt? Det var faktiskt en himla massa folk ute då..Hmm, ngt speciellt eller?
Till slut kom vi hem till honom. Pratade lite i sängen, gosade lite. Bara mys! Det var riktigt trevligt.  Jag stack därifrån strax efter 4 nu i eftermiddags. Så vi hade legat i sängen hela dagen. Det var riktigt mysigt!!!
Nog om det, det var säkert inget intressant iaf. ^^

Nu är jag trött, lite illamående men annars är allt bra.
Här bjuder jag på några bilder från igår, från Lillebror (men det kommer säkert finnas bättre bilder på FB inom kort)


Jag o Bella


Teresia o jag


Bella


Teresia


Jag

Puss


Då beger jag mig ut på gatorna o röjer

2009-07-25 @ 19:00:06
När som helst ska jag iväg. Det blev då bestämt att jag går ut ikväll! Det ska bli kul, och jag hoppas att det kommer visa sig bli det också. Jag ska göra mitt bästa av det.
Först ska jag åka förbi syrran och lämna av lite saker, eftersom jag ska sova där inatt (vilken snäll syrra jag har som finns där när jag behöver ett ställe där jag kan sova ruset av mig!!)

Sedan blir det en liten förfest hos Bella. Vet inte hur många som ska dit, för en del har bangat på att gå ut ikväll (vilka tråkmånsar, WE'LL HAVE FUN WITHOUT YOU!!)




The look of tonight!!! =)

Jag är iaf klar att åka, har precis ätit mat: tacos! Mumsigt värre! och är påklädd med den nya klänningen som jag köpte (Me love)
Så därför säger jag nu: Hej då! Adios amigos!
Hoppas ni får en trevlig kväll med många äventyr! Pussar <3


Nya inköpta älsklingar

2009-07-25 @ 14:12:54
Som sagt så åkte jag in till stan tidigt för att slippa allt folk. (Gud så irriterad man blir, jag blir bara stressad av att se folk springa omkring som huliganer). Det var inte så mycket folk (THANK GOD) när jag kom till stan, så jag var inte orolig över att få magsår (Schuuuw).
Vill ni se vad som blev nytt i garderoben?? - Klart ni vill!! ^^


Linne/top från Vero Moda


Klänning från Vero Moda


Jeansleggings från Vero Moda


Shorts från Cubus

Åhh, vad glad jag är över mina nya älsklingar.

Vad tycker ni om dessa inköp???

Och OM jag går ut ikväll får det bli den svarta klänningen...Hmm, får se, har inte bestämt om det blir utgång än! ^^

Ska plånkan bli tom idag.....

2009-07-25 @ 09:29:14
Godmorgon
Fler som ska in till stan idag och shoppa lite?

Jag hade tänkt det, förhoppningsvis kanske man har turen att hitta ngt på rean. Jag skulle kunna behöva shorts och nån klänning. Det har jag dåligt med.

Vad ska man hitta på mer idag då?
Hmm, vet inte, stan kmr väl ta några timmar. Därefter blir det hem, käka lite, (städa) och ikväll har jag inte bestämt om jag ska ut eller inte. Jag är inte så taggad som jag egentligen brukar vara. Det är inte så kul att vara deppig när man går ut, fast man blir förmodligen glad när man kommit ut.
Kan det vara så??

Vad har ni, kära läsare (som gärna få bli ÄNNU fler), för planer denna lördag, tell me? =)
Puss^^

Hinner jag innan 12???

2009-07-25 @ 00:00:16
Nu är jag faktiskt oerhört trött. Ska jag behöva sätta upp locken med tandpetare, som jag kommer ihåg att Tom gjorde i Tom & Jerry, för att hålla ögonen öppna?? Nja, det är nog ingen bra idé, jag vill nog inte bli blind. Vem ska då se till att jag inte kommer gå in i massa saker o få blåmärken...Ähhsch, det får jag ju ändå, så vad spelar det för roll?
(okej, nu kom jag nog ifrån ämnet litet....fast vad pratar jag om egentligen??)

Se, nu svamlar jag bara, vilket är ett tecken på att jag borde gå och lägga mig...Klockan är snart 12 och imorn ska man in till stan till 10....Tänkte kolla lite på rean så då är det lika bra att vara i tid. Jag hatar och trängas bland folk, vissa beter sig som idioter: Flytt dig, här ska jag fram!
Aaach, ställ dig i kön för tusan, säger jag. (eller nja, tänker snarare)

Är klockan 12 än, NEEEJ, jag hann nog inte, fan!
Jaja, godnatt iaf!
Pöss

Vad heter fågeln i Lejonkungen???

2009-07-24 @ 20:48:19
Idag har man inte vart så aktiv här på bloggen. För Anna har varit på besök, så vi tog en promenad när hon kom med bussen. Först gick vi hem till mitt för att lämna av lite saker, sedan bar det av mot stranden. För att vara 20 grader utomhus så var det faktiskt riktigt kallt. Jag frös först, men jag blev uppvärmd medan vi gick. Det blåste mycket nere vid vattnet och mycket släke flöt i havet. Det osade vidrigt av släket! Man kunde tro att någon släppt en........Aa, ni förstår nog vad vi menar.

Vi var ungefär ute i 1,5 timme. När vi kom tillbaka till mitt efter mycket roligt på vägen, så såg vi film He's the Girl (vilket jag tycker är fel titel på filmen eftersom det är en tjej och en kille som byter kroppar med varandra, så killen är ju tjejen, men alltså..tjejen då, hon är ju killen?? har jag inte rätt?) sedan P.S I Love You (vilken är helt underbar, romantisk)...Mittemellan filmerna blev vi sugen på kladdkaka så vi slängde ihop smeten, kastade in den i ugnen, sprang ner till affären och köpte grädde, gick hem, tog ut kladdkakan..lät den svalna lite, sedan åt vi minst upp halva av den....Den var riktigt mumsig!!!
När Anna skulle iväg till bussen gick vi och pratade om Lejonkungen (Har ingen aning om hur vi kom in på det, men iaf....) vi kunde inte komma på vad fågeln hette.....vi stod i flera minuter för att försöka klura ut det, vi trodde vi skulle bli gråhåriga.....Anna sa då: Fazu.....Det lät ganska rimligt, men nu när jag kolla va han hette så var det visst Sazu, så det var ju nästan rätt iaf :D


 


Nu sitter jag och ska käka lite lätt
kvällsmat, knäckbröd med ost och gurka...Mycket onyttigt med mycket ost, men det är ju så fruktansvärt gott! Sedan blir det ett glas med aprikoskräm.






Händer hos er ikväll då???
Pöss^^

Möter upp Anna

2009-07-24 @ 11:28:53

Hej
God förmiddag!
Jag ska nu hämta Anna vid bussen. Vi har tänkt hänga lite idag. Stranden var ett alternativ, men tyvärr tycker inte vädret samma sak. Så vi får kanske bara ta en promenad och kanske fota lite.

Måste kila nu!

Ha en bra dag! =)
Puss


Kan inte rocka röv med gitarren runt halsen

2009-07-23 @ 23:31:57
Jahaja, då har man vart och lyssnat på Sebastian på Toftagården. Det var väl helt okej. Jag kan ju inte säga att han är fantastisk, men han går att lyssna på iaf. Men jag måste erkänna att på något sätt tilltalar han mig med sin röst. Jag vet att det låter fjantigt, men det gör det faktiskt. Kanske för att han överdriver i sitt uttal, jag vet inte???
Tyvärr som kunde inte Jenny Abrahamsson komma och spela för att hon skulle ha kommit med båten imorse...men  som alla vet inträffade ju olyckan med båtarna imorse, så hon kunde inte ta sig hit ikväll. Som tur är kommer hon nästa torsdag istället så man får väl gå och lyssna då istället.

Angående rubriken så var det ngt herr Karlsson sa på spelningen. (jag tror han uttryckte det så iaf) Jag tyckte det lät roligt, så.....aa, där har ni det..

Jag glömde kameran hemma. Men jag tog några dåliga bilder på mobilen istället. Det syns knappt att det är han. Om han stått några meter bakåt hade man sett bättre, för ljuset där han stod förstörde allting när man försökte fota.

Förstår ni vad jag menar med ljuset?? Trist!! :/




Efter den korta spelningen, så tog jag en promenad ned på stranden istället för att gå direkt hem efter. Luften var så ren att jag bara var tvungen att ta mig en sväng neråt nånstans. Det var riktigt härligt! =)

Springa, workout med pilates, städa, duscha

2009-07-23 @ 19:45:20

Jag har hunnit med mycket på lite mer än 1,5 h.
Klockan 18: (strax efter)
- Springa (haha, jag kollade på klockan när jag stack iväg, sedan sa jag till mamma: Exakt klockan 18.32 kommer jag att vara hemma....gissa när jag kom hem??...... 18.31....mamma ba: naj, du får gå ut igen för det är en minut kvar...Haha, fatta vilken koll på tiden jag har! Brilliant!)
- Workout with pilatesball! gjord några övningar när jag kom in från joggingen.
- Städa har dammat av lite hafs rafs, och dammsugit noga. *duktigt*

Och nästa blir:
 - DUSCHEN

Najz!!!!! Goin' to be as good as new! Caaaching*


Sebastian Karlsson på Toftagården ikväll!

2009-07-23 @ 17:34:03
Jag kan ännu inte sluta tänka på krocken. Jag tycker det är fruktansvärt läskigt att sådant händer. Vilket man inte trodde säkert skulle kunna hända. Men nu ska jag försöka släppa det.
Strax ska jag ut och springa en stund (är jag taggad för det idag??) därefter blir det duschen och käk (okej, inte på samma gång).
Senare ikväll så spelar Sebastian Karlsson och Jenny Abrahamsson på Toftagården, vilket bara ligger nån minut härifrån. Jag behöver inte ens gå dit för att kunna lyssna på musiken, det hörs ändå hit till mitt. Men det är kul att se dem spela istället för att bara höra.
Sedan har jag också tvivel på NÄR det är, för det står inga tider och det gör mig förvirrad.
Hmm, när kan det vara, 21 kanske?

Bild på en av båtarna.

(taget från Aftonbladet)


Två Gotlandsfärjor har krockat i Nynäs!!!!

2009-07-23 @ 14:12:24
Har ni hört???
Jag fick ett sms av syrran för en stund sedan där det stod: Gotlandsfärjorna har idag krockat med varandra i Nynäs!!
Så fort jag läste det, tappade jag hakan! Fattade ingenting, trodde först det var ett skämt.... Men icke! Det är sant! Det var heller ingen liten smäll om man ser på bilderna från kollisionen.
Gå in på HelaGotland här så kan ni själva läsa om det.
Alltså jag är i ett litet chocktillstånd faktiskt. Det står att incidenten inträffade ungefär 11.20...och det konstiga är att jag och mamma var ju nere vid terminalen i Visby idag runt den tiden för att ändra vår båtbiljett....returresan skulle flyttas fram några dagar. Vi ska egentligen åka den lilla snabbfärjan (den som krockade) men krocken kan inte ha hänt då vi var där, eftersom då hade vi fått vetat det...så det måste ha hänt strax efter.
Nu kommer det verkligen vara kaos i båttrafiken, eftersom de inte är kapabla att åka med. Det kommer ta lång tid innan allt kommer att bli återställt igen.
Det är ju skador på båda båtarna: större på den lilla, och mindre på den stora.
Men som tur är verkar det inte som om det blivit allvarliga skador på passagerarna och det är bra. Usch så hemskt!
Vem hade trott att ngt sånt här skulle kunna hända?

Misslyckad gröt

2009-07-23 @ 10:37:14
Hehe, tänkte att jag skulle göra lite havregrynsgröt till mig imorse....Men som först blev väldigt misslyckad! Jag skulle göra det snabbt i mikron, men snabbt gick det inte för jag var tvungen att göra om en gång. Jag läste fel på receptet. Det stod 1 dl Havregryn, 2 dl vatten och ½ kryddmått salt..... Jag hällde i 2 dl havregryn (dubbel sats) 2 dl vatten och 1 krm salt.... Jag hade glömt att dubbla vattensatsen....märkte inte det förrän efter jag ställt in det i mikron och kollade på receptet sen....jag tänkte: Men jag har ju inte haft det så jättelänge i mikron så jag BORDE kunna hälla i 2 dl vatten till...
Hmm, det var ingen bra idé.... *Gröten" hade hunnit bli varm och när jag hällde på KALLT vatten stelna det...Inte så smart, så det var bara att kasta det. En stor cementklump kasta jag i soporna. Haha.
Men sen fick jag en lyckad frukost.
Jag antar att jag måste ha varit trött, och att det inte kommer att bli min dag idag.
Vad mer för konstigheter ska hända idag??

Jag och mamma ska snart åka till stan och ändra båtbiljetterna, sedan drar vi och äter lunch vid mormor o morfar!
Ska borsta tänderna nu bara innan vi åker så jag är något sånär fräsch i munnen.

Som avslutning

2009-07-22 @ 22:33:33
Som en avslutning på dagen har jag gjort i ordning mig en varm kopp te och sitter i soffan framför tv:n och myser med film.

Imorgon åker jag och morsan till stan på förmiddagen. Första ska vi till hamnen och boka om vår båtbiljett. (vi ska stanna lite längre än vad det var planerat. På en vecka ska vi hinna med: Skövde, Ullared och Gävle)
Därefter ska vi till mormor o morfar för att äta mat, lax....Hmm, nja dock inte för mig, jag är inte så förtjust i lax för att vara ärlig. Sen får vi se om det är fint väder, för då kanske jag ska hjälpa till att måla deras lister till uterummet.
Nu blir det mys i soffan igen.
Puss // Z

Get more excited each time

2009-07-22 @ 20:02:12
Åhh, riktigt skönt. Jag är otroligt stolt över mig själv nu, för jag har precis vart ute och sprungit. Varje gång man ska ut och springa är jag inte alls speciellt tänd på det....det svåraste är alltid början! Men så fort man stigit utanför dörren och promenerar en liten stund först (värmer upp) innan man drar igång ordentligt, så känns det så himla skönt. Då är man oerhört taggad att bara fortsätta, fortsätta och fortsätta. Det gäller bara att man har den disciplin till att sätta på sig löparkläder och löparskor, så är det klart!

Ni som är ute och springer, hur känner ni innan, under och efter er löpning?

Jag är den nye Harry Potter!!!

2009-07-22 @ 18:25:32
Schoollaahopp, japp då var man hemme i Tofta igen då. Var inte ett moln på himlen när vi åkte hemifrån, men nu är det täckt! Ajajaj, aaa...och de kommande dagarna ser inte speciellt lovande ut heller. Det blir väl då att stirra ner i en bok eller nått.

På den lilla roadtrip som vi hade, var vi inne på några loppisar (mormor är väldigt förjust i sådana) och i en av dem hittade vi de absolut finaste gladögonen, som är Harry Potters! Ja, verkligen! ;) De satt så stiligt på mig så!
Check this out!

Hahahaha! Tjusigt värre!

Jepp jepp, nu ska jag fixa lite käk, ja är jöttehöngrig!!! Mohahaa!!

Nu blir det en liten Roadtrip - Lyssna också på den här!

2009-07-22 @ 12:39:43
Strax ska jag ut och åka runt lite med mamma och några till! Istället för att bara ligga och sola ute på terassen, så är det nog lite bättre att få komma HEMIFRÅN. Slipper sitta och glo hemma, boring!

Jag vet inte när jag kommer hem igen! Men åtminstone blir det antagligen om några/många timmar. (?)

Så, byebye, have a nice day!

Jag tänkte också bjuda på den här idag. Jag snappade upp den när jag var inne på ngn annans blogg, tyvärr kommer jag inte ihåg vem det var...
Men lyssna på den och njut!!!

Uppmärksamma på vad Simon säger om hans sång. Hur ofta är det egentligen som man får SÅ BRA kritik från honom??

Vill ni få gratis makeup??

2009-07-22 @ 11:36:31
Då ska ni besöka denna länk: GratisMakeup!

Meningen är att du, som är sminkintresserad, har chansen att samla poäng och sedan få presentecheckar hemskickade till dig.

När du har blivit medlem (vilket är helt gratis) så har du också chansen att värva andra till att bli medlemmar vilket också är en fördel för dig, eftersom du själv också får poäng för varje värvad medlem som den du värvade, gjorde. Det finns självklart andra alternativ till att samla poäng och inte bara genom värving. Du kan också ta del av andra erbjudanden, besöka vissa sidor, etc. Så därför tycker jag att vi kan hjälpa varandra att samla ihop poäng.

Vad sägs!? Bli en del av erbudandet: Bli medlem här!

Fågelkvitter utanför fönstret

2009-07-22 @ 09:47:36

Steg upp för ungefär en halvtimme sen. JAG ÄR HELT SLUT!!!! Även idag är jag fullständigt utmattad. Vad ska man behöva göra för att inte vakna med trötta ögon? Mm, jag har dock ingen aning.

Uppiggningsmomentet nu på morgonen får bli en kopp te (utan socker!) sedan en fullkornsmacka med makrillfisk (i tomatsås) på. Okej, ni tänker säkert: Men usch vad äckligt! Men faktiskt så tycker jag det är gott...Det ser kanske inte heller så atitligt ut på mackan, men i magen sitter det fint.
Jag sitter med fönstret öppet här nu och solen skiner in och jag kan högt höra fåglarna kvittra utanför (vilket inte är så konsigt eftersom det är ett fågelbo strax ovanför fönstret). Också vid den här tidpunkten funderar jag på att sätta in en film och senare förmodligen ligga i solen (?)

Vad har ni för planer idag då? =)


Thank you and goodnight

2009-07-22 @ 00:21:08
Jag ska nog faktiskt gå och lägga mig tidigt ikväll. Okej, det ÄR VÄL INTE TIDIGT nu! Men tidigare än vad jag brukar kura ner till sängs. Oftast har det blivit runt 2-tiden. Oohhps!!! Men men....
JAG säger att jag vill vara uppe längre,
men ÖGONEN säger det motsatta.

Så därför ska jag göra mig själv en tjänst och låta mig sova.
Godnatt på er, dröm söwwtttt!

Puss

Jag tror jag är full..

2009-07-21 @ 23:46:16
...med popcorn *skal* i munnen. Aahhh, det har fastnat mellan tänderna och nu får jag inte loss det. IRRITERANDE!!! Men jag ska ju borsta tänderna snart så jag kanske blir fri från de skärande skalen. (alltså vad kallar man det egentligen...för det är ju nå majsgrejs??? eller?)

Såg Morden i Midsomer förut. Jag vet inte vad man ska säga om det.....men det var inte mitt favoritavsnitt..inte för att ja vet vilket det är, men men...... (haha, det jag också tycker är ganska roligt är att jag blir lite rädd när musiken spelas då något kommer att hända....av ren reflex sitter man stel som en pinne och väntar in det som ska hända.) Jag ger er tillåtelse att fnissa över det! *haha*


me eating popcorn in front of the tv! NIIIICE!!!!!!! =)

Midsomer Murders

2009-07-21 @ 21:08:57
Morden i Midsommer har börjat på SVT1 nu, så det ska jag sätta mig och dega framför nu! Gör det ni också!
Ni som ser det, brukar ni också ha svårt att kunna klura ut vem mördaren är? (jag brukar det)


Gå inte och titta neråt samtidigt som ni torkar håret med en handduk

2009-07-21 @ 19:28:50
För det var det jag gjorde och jag fick lida lite för det. En skada har uppkommit!!! Aha, japp, det är sant!!! Jag lyckas alltid, speciellt så klumpig som jag har sagt att jag är.

Det var så att jag har duschat och skulle då torka håret med handduken....Medan jag gjorde det tänkte jag att jag skulle gå från ett rum till ett annat. Mellan de två rummen står det en avlång byrå längs väggen med gamla stereon på, så den är ungefär i midjehöjd. Jag trodde att jag skulle kunna gå förbi den utan att gå rakt in i den. Men oturligvis gjorde jag en felbedömning om vart den var....Så samtidigt som jag såg ner i golvet och tokade håret, drämer jag in låret i hörnet på en stereo. Jädrans vad jag skrek till, för HerreMinGud så ont det gjorde.
Min första tanke: Jaha, det kommer bli ett fint blåmärke! (jag kan känna när jag får ett blåmärke, men också vissa gånger vet jag inte var de kommer ifrån)
Jag vet inte hur man ska säga men det är stenhårt där nu där jag slog i låret. Ungefär som en bula. Som är 5 cm i diameter. Så det är ganska svullet! Och förmodligen om nån timme eller så, så kommer det antagligen vara ett blåmärke. Man kan väl säga så här: Det kommer inte vara osynligt!

Shit happens när man inte vart man går! Tro mig,  jag vet! =)

Ömma knän, fötter tunga som bly

2009-07-21 @ 17:56:01
.....men jag kan inte låta bli att tycka det var helt underbart att få komma ut. Även om jag kanske gjorde en -liten- misstolkning av värmen...Hmmm, det var inte så svalt som jag trodde att det var. Men men, jag klarade mig iaf, annars hade jag antagligen inte suttit här exakt nu. Eller hur?

Innan jag
tänker sätta i en film (som ni gärna kan få säga några rekommendationer på???) så ska jag nog hoppa in i duschen. Bli ren och fräsch igen....Japp, det vore naturligtvis en bra idé.

Så, medan jag står i duschen, ge förslag på filmer så länge!!!
Börja nu!!!!

Idag tänker jag vara duktig

2009-07-21 @ 16:44:09
..så därför ska jag ta på mig löparskorna och ut och springa lite. Kan inte komma ihåg senast jag var ute, men jag skulle tippa på kanske en vecka.....? Jaja, ska ut nu iaf. Det är inte så varmt heller så jag behöver nog inte oroa mig över att jag kommer få andnöd. Har jag tur så kanske jag kan slippa det stora begäret av choklad som jag har nu!
Försvinn, chokladbegär!

Åhh, vad sugen jag blev på choklad!

2009-07-21 @ 15:35:17
......jag kommer få abstinens om jag inte får choklad NU!!
Det är kris!
Jag såg nått i kylen imorse, jag hoppas innerligt att det jag såg var choklad...för vad gör jag annars!! Behöver choklad nu! (och det är inte ens lingonveckan än)

Aaahhc, .....MÅSTE......HA.....CHOKLAD!!!!!!

Bilder från helgen

2009-07-21 @ 13:44:34
Här kommer det några bilder från helgen i Gävle.

Jag på båten på väg till Nynäs

Hemma hos Freddy och lirar Guitar Hero


Ännu mer Guitar Hero



The King of Guitar??




Jag, på väg ut!


Nu går vi! (Outfit: Skor från DinSko, klänning från Cubus, leggings och kofta från H&M)


Syrran på HangLoose Bar


Jag på HangLoose Bar


Brorsan på HangLoose Bar


Shopping: Klocka från UR&PENN

Shopping: Tröja från GINA TRICOT


God morgon, men något fattas.....

2009-07-21 @ 11:17:12
.....jo, humöret. Mm, det blåser och solen tittar fram lite då och då. Egentligen så stör det inte mig så mycket, jag känner ändå inte för sol. Varför vet jag inte. Idag har jag faktiskt bara lust att vara inomhus och bara slappa och då gör det inget att det blåser ute.

Jag vaknade väl runt halv 10. Helt utmattad var jag. Kan vara för att det blev intensivt igår med resan hem och allt. Då man ska hålla tider och så. Man blir lite stressad då!
Till frukost orkade jag inte ens göra iordning något ordentligt, så därför fick det bli en kopp te och en banan. Mer var jag inte sugen på. Har bara ätit fet mat den här helgen: hamburgare, pommes, pizza och kebab. Nää, så min mage protesterar över det nu, så kanske också därför man inte känner sig på topp?
Samtidigt med
frukosten satt jag och såg Privileged som mamma spelade in åt mig i söndags. Jag har kommit underfund med att jag faktiskt stör mig på Megan i serien. Hon pratar så förbaskat mycket och tänker i helt fel banor hela tiden och mycket självupptagen är hon också. Tycker inte ni det?

(I nästa inlägg tänkte jag lägga upp lite bilder från i lördags och på vad jag har köpt.)

Puss

Nyfiken...?

2009-07-20 @ 22:35:47
..jaha ja, jag ser att det är någon som vill veta vad som hände i lördagskväll? Hmm, verkligen säker på att ni vill veta? Och förresten VEM är det som är NYFIKEN? :) (jag blev nyfiken på vem det är som vill veta, who are you?) =)

Tillbaka hem

2009-07-20 @ 22:13:08
...kom med båten hem för en timme sen ungefär. Har ju varit i Gävle den här helgen. Helt spontant som jag säkert sa! Hälsade på brorsan. Det var riktigt jävla kul, *ursäkta språket*! Kom dit vid halv 6 på lördagskvällen. Mötte brorsan, sedan åkte vi till Max och åt mat. Därefter drog vi oss tillbaka hem till honom och började spela guitar hero (RIKTIGT FÖRBASKAT KUL) Jag har aldrig spelat det förut, för att jag är inte speciellt snabb med fingrarna. Men som sagt prövade, och kunde inte sluta. Vi satt med det i 3,5 h samtidigt som vi drack cider och blev lite lulliga (det kommer jag ihåg åtminstone) Vid 12-tiden drog vi oss ned på stan och gick på en krog (eller vad man ska säga?) som jag tror hette Hang Loose (nån som vet, I Gävle, vilken det är?) Det var den enda plats som nog hade 18-gräns. Vi kom inte därifrån förrän efter 2 för det blev så jäkla kul!!!! För min del iaf! Ni ska bara veta vad som hände. Lite kanske ni kan få veta, om ni vill??  ;)

Igår var vi helt döda, bokstavligen. Vi låg i soffan hela dagen och degade. (orkade inget annat) Köpte hem lite mat och åt! Jag åt en kebabrulle, riktigt mumsigt! =) Idag åkte vi hem, jag och syrran. Tog tåget till Stockholm, bussen till Nynäs och båten hem till Gotland. Så nu är jag hemma. Skönt att man kom hem vid 9 redan, och inte så sent som 12 på natten.

Nu tänkte jag faktiskt se en film innan jag går och lägger mig, för nu har jag fått tillbaka tv:n. Inget mer fajtande med kusinen (de åkte hem igår serru)

Puss

GÄVLE KOMMER BLI OSÄKERT IMORN!

2009-07-17 @ 21:49:22
Ja, då får man väl ta och gå och lägga sig kanske, så man orkar upp tidigt imorgon bitti. Fan vad najs det kommer bli, det hoppas jag på. Kommer med tåget till Gävle vid halv sex imorgon kväll, sen senare blir det säkert partaj! Åhh fy satan! Ingen kommer gå säker nu när vi kommer!

Några fler i Gävle som ska ut imorgon kväll??? =)

Godnatt på er! Ses i Gävle! =D

Är jag redo nu!???

2009-07-17 @ 19:53:46
Usch, det har varit ett helvete med den där väskan. Aachhh! Nää, packa är inte min grej. Men jag har lyckats bliva klar med det. Fast det är vissa småsaker som ännu ska ner, men det får jag ta imorn, eftersom jag behöver de imorgonbitti. Annars är jag klar! Så ikväll blir det att lägga sig ganska tidigt och inte runt 1-2 som det har blivit nästan varje dag den här sommaren. Men lite pigg, antar jag, att jag måste vara imorn.
Båten går härifrån klockan 7 imorn till Nynäshamn. Därifrån blir det bussen till Stockholm City, sen blir det att gå på stan i några timmar innan vi tar tåget till Gävle. Det ska bli så najs att få komma iväg, även fast det bara är ett par dagar.

Åhh, nu ska jag nog se en film innan jag går och lägger mig. Syrran kom hit med en film som heter "he's the girl", jag måste ju se vad det är. :P
Nån som sett den förut?

Which backpack should I take?

2009-07-17 @ 16:51:36
Aah, jag har alltid sådan ångest när man ska åka iväg. Vet aldrig vad jag ska ta med mig! Jag är inte borta speciellt länge, men ändå har jag svårt för att packa. Man vet ju aldrig hur vädret kommer att bli - kommer det bli regn, ska det vara sol, behöver jag paraply, behöver jag jeans...ska det vara kallt? - vad är det nödvändigaste jag behöver ha med mig liksom? - JAG VET ALDRIG! Sedan vet jag inte vilken väska jag ska ha, för jag vet inte hur stor den behöver vara för att få plats med det jag ska ha med mig, och jag vet inte ens vad jag ska ha med mig..Därför har jag försatt mig i en svår situation! Aah! Usch!

Fler som brukar ha problem med att packa inför en resa?
(lång eller kort)

Jag får väl fortsätta packa och se hur det kommer utveckla sig. Det borde ju egentligen inte vara så svårt. Kasta ner lite väl?? Förhoppningsvis är det allt jag behöver.


To da Beach!

2009-07-17 @ 09:11:53

Vaknade för een halvtimma sen kanske efter en riktigt god natts sömn. Fast det hade inte skadat med lite längre.
Nu är det då stranden som göller för idag. Några timmar blir det säkert. När man kommer hem sen i eftermiddag blir det att packa inför helgen. Den spontana resan till Gävle! Wohooo! =) Ska bli asnajs!

Nu måste jag kila. Måste ta fram lite grejs som får följa med to da beach!
Ses där!?
Bye


Sista för idag

2009-07-16 @ 23:05:59
Såg precis färdigt FRINGE på tv. Nå konstigt science fiction grejs. Nu tänkte jag gå och lägga mig, och hoppas på en god natts sömn, som är efterlängtad.

Godnatt på er! =)

Spontan resa till Gävle på lördag!!!!

2009-07-16 @ 21:41:39
Oj, vilken dålig uppdatering det blev idag helt plötsligt. Men jag har inte vart hemma, så jag har inte haft tillgång till dator. Igår stack ju jag och syrran ut på krogen, vilket var SKITKUL! Mycket folk, vilket gjorde det mycket bättre. Vi försökte få in mig på Munken, men misslyckades. Syrran gick med mig ner till Hamnplan, och lämnade mig där med några av mina klasskompisar. Sen hände det lite annat grejs också, men mer ska vi inte gå in på, tyvärr!
Sov hos syrran, men runt 1 inatt åt vi lite mat på Max innan vi gick hem till henne.

Och idag har man vart trött, vaknade i omgångar inatt. Men iaf så hängde jag med till Gustavsvik med några kompisar. Hade ingen bikini, så jag fick ha min klänning på mig. Smörde heller inte in mig med sunlotion så jag har bränt mig lite på axlarna och på kinderna, kul...NOT!

Kom hem kanske runt 17 eller nått, men gick direkt och satte mig framför tv:n, för helt slut var jag och det är jag ännu.

Sen så säger pappa så här till mig: ska du och Carola åka till Gävle imorgon klockan 4 imorgonbitti? Jag stod som ett frågetecken, fattade ingenting. Inget var bestämt, det blev bara av ren impuls att jag och syrran kommer att åka till Gävle på lördag! Helt spontant! Det ska bli lite kul, och kanske det blir utgång på lördag kväll i Gävle City...Vi får se! =)


igår kväll!
(det gick bra att gå i skorna från Hamnplan nere vid hamnen, i uppförsbackar, till Max på Öster, haha, så nu har klackarna blivit himla slitna..avskavat! =/ )

Lite allt möjligt

2009-07-15 @ 19:21:43
Oj, är klockan redan över 7? Jag har absolut ingen koll på tiden längre. Men behöver jag ha det egentligen? Naj, det tror jag inte. Det finns massor med tid jö! =D

Ikväll som sagt blir det krogen, hoppas jag kmr in för de har ju höjt gränserna till 20, och det är ju inte jag :/
Men de brukar släppa in brudarna som kanske är runt 18-19, så förhoppningsvis har jag en chans.

Lite bilder, allmänt

Spinning


Nagelförlängning?? Nää, här behövs inget sånt när man har egna tillräckligt långa naglar ändå! =)
Fick lust att måla topparna vita idag!

...inte så jättebra dock, lite slarvigt kanske :D

Puss, nu måste jag göra mig i ordning inför kvällen! :P Fan vad kul det ska bli! Kom dit vettja! (ni som är på ön!)

Utgång ikväll!

2009-07-15 @ 16:43:32
Förlåt för en dålig uppdatering idag, men det har jag inte haft tid med. Nu tog jag mig tid till att skriva ett här. Jag kan ju börja med att säga att det är 1 år sedan idag som farfar dog, men det kanske ni såg för två inlägg sedan... Sedan är det en 50-årsdag som firas här idag.

Jag och syrran har också till och med hunnit vara nere på stranden idag. Shit vad folk det var! Stockholmsveckan pågår ju nu så det är inte så konsigt att det är lite folk, eller mycket menar jag.
Fick även lite gratisgrejer som de delade ut, och det tackar man inte nej till för det var lite intressanta saker ändå. När vi kom hem fick jag duscha IGEN, för att få bort all sand som fastnat, då jag också haft taning oil på mig. Då fastnar det ju ännu mer. Så nu är jag åter klädd. I klänningen som jag köpte från lindex. Såg ni den? Jag ska se om jag hinner få upp några bilder sen också. :D

Senare ikväll blir det krogen! Hamnplan 5! Fler som ska dit?? Härligt isf, då kanske vi ses där! =)
Nu har vi fått mer gäster så jag ska gå ner och vara lite social nu.
Byebye ^^

Goder morgen EVERYBODY

2009-07-15 @ 09:55:27

Men godmorgon på er!
Hur står det till på denna VARMA och SOLIGA morgon? =)
Här på Gotland är det underbart. Vaknade för kanske 45 minuter sen, (gick inte och la mig förrän dock vid 2, jag läste ut boken då. Jag kunde helt enkelt sluta. Den var alldeles för tilldragande för mig för jag skulle kunna sluta.)
Även för att det inte blev så mycket sömn, så känner jag mig rätt pigg ändå.

(Min mosters man fyller dessutom 50 år idag, GRATTIS på honom!)
Snart kommer även de första gästerna som ska fira hans årsdag. Så det är nog bäst för mig att jag kanske ska ta och klä på mig. Nog inte så fint om jag kommer där bara i boxers och en t-shirt...Hmm, naj?

Så måste kila nu, byebye


Bedtime

2009-07-15 @ 00:00:26
Nu är det sängdags
Klocka slog 12 och jag är trött nu.
Tänker bädda ner mig nu
Natti natti på er! :P

Imorgon är det 1 år sedan....

2009-07-14 @ 23:27:08
....som min farfar dog. Det var den hemskaste dagen jag upplevt. Jag kommer ihåg att jag satt och sydde på ett par byxor då mamma gav mig nyheten. Först satt jag helt orörd och chockad och kunde inte förstå situation. Sedan började tårarna rinna ner för mina bleka kinder. Mina ögon blev glasklara! Nää, usch så hemskt det. Tiden går så fort. Jag minns det som om det vore igår. 15 juli 2008 
Jag skrev en dikt till honom ett tag efter han gått bort, och den satte vi på hans grav då han skulle ha fyllt 75 år. Den skickade vi även in till tidningen som minne. Jag blev verkligen rörd då jag fick höra så fina kommentarer om den.
Vill ni också läsa den??
Gå då in här: Saknaden är stor 

Förlåt, men jag var tvungen

2009-07-14 @ 21:03:41

Haha, jag gick upp för trappan för kanske 20 minuter sen och skrämde min kusin lite. Jag sa att det var sängdags för honom! Jisses vad han blev arg, han började nästan gråta för att han trodde att han skulle skickas i säng. Det kanske inte var så snällt av mig, men jag var bara tvungen...för jag vet hur han blir när han ska i säng.
Det blir först lite trotsigt, men sedan ger han med sig. ( Iaf de gånger som jag vart med. )
Han blev glad igen när jag sa att att jag bara skämtade med honom och att han kunde fortsätta se på tv. Sen kom det roliga, då kom hans pappa upp och ba: Noah, nu är det dags.
Då börja han grina igen nästan....Han trodde seriöst att han skulle skickas i säng...Men pappan sa bara till honom för att han skulle ner och äta. That's all! And it was pretty funny!

Puss


Rättning!!

2009-07-14 @ 19:21:34
..oj, det blev lite fel i början av det förra inlägget SRY! En liten missuppfattning från mig! Men det bjuder jag på...fast bry er inte så mycket om den..(Jag hade egentligen en annan rubrik som stämde in på den, sry!)

Brorsan försökte göra inbrott.....

2009-07-14 @ 19:16:32
...idag! Hoppas det kommer fler dagar som denna. Åhh, det har verkligen varit helt fantastiskt. Har legat och läst hela tiden också...för att jag har inte kunnat slita blicken från boken heller.

Haha det var också kul medan jag låg där med musiken i öronen på högsta volym. Jag lyckades dock höra telefonen ringa, så jag hoppade upp, fast glömde bort att jag lossat bikiniöverdelen så fick skymma framsidan snabbt med armen, det var en ganska rolig syn och jag hoppas inga grannar märkte den....? Haha Iaf, jag fick tag på telefonen och såg att det var brorsans nummer och precis när jag svarade la han på.... Jaja, tänkte jag, skulle precis ringa upp honom då jag plötsligt hör någon i köket....men jag visste att ingen skulle komma hem på ett tag....vad händer nu, inbrott eller? Sprang ut i köket och ser brorsan på väg in genom fönstret, (eller nja, han höll just då på att flytta undan saker i fönstret så han skulle kunna ta sig in, som för övrigt redan var på glänt) bara för att jag inte svara i telefonen och kunde öppna ytterdörren för honom. Han är då bra knäpp! Han kunde ju ha gått runt på baksidan där jag låg o stekte, det vet han ju. DUMMER! =) Jaja, två roliga händelser idag iaf.

Vi låg sedan båda två och solade på terassen...jag låg och läste samtidigt som vi båda också lyssnade på musik från stereon i vardagsrummet. Medan jag läste skrattade jag till (pga något kul i boken, och då började han titta på mig med undrande blick: Ehm okej??.... Jag: Oj, det var bara lite roligt boken..SRY!

Jag låg från kanske halv 12 till 17 och det var skönt. Och jag har dessutom inte så långt kvar av boken. Ska se om jag KANSKE hinner läsa färdigt den ikväll! (Jag började med den lite halvt i förrgårkväll.., duktigt gjort av mig tycker jag.) 
 
Nu ska jag se om man kan få nått i sig, börjar bli lite halvt hungrig. Sedan kanske läsning!

Vad händer hos er ikväll då?
Puss

Friteras i solen!

2009-07-14 @ 13:53:48
Gud vad härligt det är ute! Ligger ute i solen med musik i öronen och en bok i handen. Det kan inte bli bättre! Den efterläntagde solen och värmen har kommit tillbaka, i dag iaf. Därför tänker jag njuta av den så mycket jag bara kan!

Fler som ligger ute i solen och steker idag?

Jag har då tänkt bli riktigt friterad idag. Helt in-oljad och allt. Kan knappt röra nånting, eftersom det blir så förbaskat kladdigt! Men det är det värt!

Puss och kram

Godmorgon denna TISDAG

2009-07-14 @ 10:13:41
Gordmorgon!
Allt bra??? Sovit gott??
Med mig är det rätt bra, lite trött för att vara ärlig. Vaknade för kanske en timme sen, så 8 timmar sömn blev det inatt. Det kanske borde ha blivit mer!? Men men, ätit frukost har jag gjort, och redan nu står jag i köket och bakar för fullt. Just nu håller jag på med en sort som heter: Klickkakor med choklad och russin (sedan finns det även syltade apelsinskal i smeten) Riktigt gott! Det är då till imorgon som jag bakar. Lite trist att stå och baka nu när äntligen solen skiner som den ska. Vill ligga ute i solen istället. Men så fort jag är klar med bakningen idag så tänker jag springa ut och lägga mig i solen.

Vad har ni för planer idag då???

Puss ^^

Godnatt på er!

2009-07-13 @ 23:57:33

Nu säger jag godnatt! Det blir min sista uppdatering för idag. Bäst att jag kollar rätt på tiden, annars kanske det blir en missuppfarrning....Men men, strunt samma.

Mina ögon behövs snart hållas uppe med tändstickor, för jag klarar det inte själv snart. Så därförsäger jag:
Natti natti, sov sött!

puss


Är jag på toppen snart?

2009-07-13 @ 23:27:37
Då var snart ännu en dag avklarad. En dag mindre på sommarlovet! Tiden går fort. Det är en månad sen man slöt skolan och det är lite mer än en månad kvar. Den tiden kommer förmodligen svischa förbi lika fort som tiden har gjort fram till nu. Jag har knappt hunnit tänka på vad jag ska göra imorgon innan den dagen också har försvunnit. Måste tiden gå så fort när man har tid till att göra massa roligheter? Men vad har man gjort? Nästan inget, suttit och glott hemma för det mesta. Var på stranden nästan varje dag i början av lovet. Men nu har det inte vart möjligt, eftersom regnet fallit non-stop. Visst har vi behövt regn, men nu kan man behöva lite mer solsken igen, för att få upp humöret igen. Ja, som sagt humöret har inte legat på topp. Det har väl vart i mitten på hierarkin. Men jag vill hamna högst upp igen. Vad ska jag göra för att hamna där igen? Jag inser att det är bara jag som vet....

Det kanske blir en uppdatering till ikväll, det beror på om jag kan få något nytt och vettigt att skriva om. För att nu ser jag bara ett genomskinligt hål i min hjärna, vilket betyder att den är tom för tillfället. Men förhoppningsvis är den full tills imorgon, eller senare. Det kanske bara blir en enkel godnattkram till alla från mig!

Puss

Snäll?...hmm, ska fundera på det

2009-07-13 @ 22:06:41
Såg precis klart Lipstick Jungle, men Prison Break får vänta till imorn (spelar in det). Tv:n som sagt står i gästrummet där kusinen nu ska sova. Jag får ju se tv, men jag vill inte störa honom när han ska sova. Så därför spelar jag in det, och ser det imorgon istället.

Imorn, ska vi nog till mormor och morfar och fika, för de två gånger som vi har vart förbi den här helgen, så har vi inte haft tid. Man har då känt sig lite elak. Därför bestämde vi oss, idag, för att åka dit imorn.

Oj, jag kom just på: jag måste baka kakor imorgon också. Det är till festen på onsdag (kalas snarare än fest). Min mosters man fyller 50 år på onsdag, så då blir det ett knytkalas här i Tofta.

Visst är jag snäll som bakar kakor? Haha, det är bara för att jag är riktigt duktigt på att baka, (säger mormor)! ;)

Lipstick Jungle och Prison Break

2009-07-13 @ 21:02:51
Om bara några minuter börjar Lipstick Jungle, vilket jag tänker se denna måndag kväll. (Han som spelar Kirby är inte heller helt fel att se på.....eller vad säger ni?)
Som fortsättning efter det kommer Prison Break, som ni säkert förstått att jag också tänker se. Förra veckan missade jag det! Men inte så ofta det händer saker, eller gör det? Tiden kanske inte går speciellt fort framåt, men det är definitivt lite action i det hela.

 




Börjar nu, måste kila! Puss

Vem har svarat anonymt??

2009-07-13 @ 20:52:16

Vem är du som har kommenterat anonymt och ställt en fråga till mig om allt är bra med mig? Det skulle vara enklare om jag visste vem du var så jag kunde svara på det. För jag kommer inte ihåg vad jag har kommenterat på ditt som du antagligen svarat på. Jag har alldeles för mycket i mitt huvud ändå som jag måste komma ihåg....

Så jag frågar: Vem är du?

Jag vill kunna svara på din kommentar!

Med värme // Z


Vad jag handlade idag....

2009-07-13 @ 19:37:02
Var ju på stan idag och sa att jag inte skulle köpa något. Men några sedlar försvann visst ur plånboken ändå. Det blev en klänning från Lindex och ett par skor från DinSko. Så nu längtar jag tills nästa fest blir så jag kan få använda detta. Fan vad najsa dessa var, om jag får säga det själv!

När jag satt på mig det här hemma och visade alla. Fan vilken brutta! Skitsnygg! När jag visade pappa vad jag hade köpt, så tyckte han också det var fint. Och han brukar inte tycka så mycket. Han brukar bara titta lite lätt när man visar honom nått och sen ba: Jaha, okej. Jaja. Sen är det inget mer med det. Men även nu kommentera han det: Så du ska ut och ragga nu då?....Hehe, jag skrattade lite och svarade: Jo, för fan. Det är ju klart. Glad blir man när ens pappa har en åsikt om aker och ting.

Vad tycker ni om dagens shopping som jag gjort??





Pussar

Sprungit.....och hyperventilerat?

2009-07-13 @ 17:22:00
Så där, då har man vart duktig och gjort något nyttigt. Vart ute och sprungit! Jag är riktigt stolt över mig själv som var taggad till att göra det. Och det har gett resultat! Vilket gör att man blir ännu mer peppad! Så jag är på mycket bättre humör idag! Även fast man stannar upp några gånger då man är ute och springer så är jag lika peppad ändå. Jag får iaf ner flåset ganska snabbt efter jag kommit hem igen, vilket är bra jämfört med vad det har varit innan.

Så ikväll ska jag FÖRSÖKA LÅTA BLI godisskålen, för annars var denna motion gjort förgäves!

Några fler som varit stolta över sig själva för att ha gjort något klokt idag?? (Vad som helst!) =)

Solen försvann....så då: ut och spring!

2009-07-13 @ 16:16:32

Aaahhh! Så tråkigt! Solen försvann återigenn bakom molnen. När ska vi få en riktig sommardag igen, utan moln? Det varade en timme för mig i solen idag. Kunde inte sitta mer för det började till och med blåsa kallt.

Nej, då fick det va. Jag har därför bestämt mig att nu ska jag ut och springa. Det ska bli skönt! Ska första bara hitta en t-shirt att springa i! Vart jag ska springa har jag inte bestämt än, det kanske blir på stranden, eller cykelbanan.


Jag borde vara förbjuden att.....

2009-07-13 @ 15:09:27
....gå på stan! Jag sa att jag absolut inte skulle ha något idag, men det gick inte att hålla fingrarna i styr. Det blev en klänning och ett par klackskor, som jag avgudar. Det fick kosta!
Bilder på klänning och skor kommer sen!

För att nu tänker jag joina min bror på terassen som ligger och solar. Har ni hört??.... solen är tillbaka, så därför måste man passa på att njuta av den. Man vet ju inte nästa gång den tittar fram igen.

Tjingeling

Stan nu!!

2009-07-13 @ 10:02:43

Godmorgon
Det fick bli ett snabbt och enkelt inlägg nu, för vi ska sticka till stan nu! Hörs sen
Byebye


Stan nu!!

2009-07-13 @ 10:02:42

Godmorgon
Det fick bli ett snabbt och enkelt inlägg nu, för vi ska sticka till stan nu! Hörs sen
Byebye


Lite läsning innan sömn....

2009-07-12 @ 22:40:25
...tänker jag unna mig med. Kvällen är bara barnet och jag är inte trött. Men jag kan inte sitta här, för allt klickande på tangentbordet kommer nog störa sovgästerna här bredvid. Och det känns taskigt av mig! Och det är inte jag. Så därför kommer detta nog bli den sista uppdateringen för ikväll.

Istället för att sitta och dega vid datorn, tänker jag läsa lite. Jag har dock inte bestämt mig vilken jag ska läsa. Jag vill däremot läsa Twilight-böckerna, men olyckligtvis har jag INGEN av dem. Jag är riktigt taggad på att läsa dem faktiskt, synd att jag inte har dem.

Så, därför säger jag: Godnatt på er alla! Sov gött och dröm sött! Akta så det inte blir lite vött! (bad joke, I know)

Humörsvängningar???

2009-07-12 @ 20:33:15
Nja, programmet var bra ikväll, men fortfarande hängig. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Jag får strunta i utgången ikväll, för jag känner mig inte taggad för det. Igår var jag hur taggad som helst. Men allt blev en omvändning idag! USCH, vad tråkigt!

Men jag har det rätt bra här hemma också. (Har två sockersöta kusiner här, som båda har gått mig på nerverna ikväll. Men mina humörsvängnigar kan ligga lite bakom det...?) Sedan har man en moster som man går och retar. Vi älskar att reta varandra, oftast. Man smyger sig upp bakom personen och sätter händerna kring midjan, då hoppar man till. Speciellt vi som är så himla kittliga!(stavas det så?) Jag får panik när nån gör så på mig. Så akta er om ni skulle göra det på mig,  det kan då bli en riktig höger annars!

Resten av familjen satte just igång filmen "På Smällen", så jag tror jag ska göra dem sällskap. Den är rätt sjuk, men helt okej! =)

Vad har ni gjort ikväll då, eller ska ännu göra ikväll??
Kram

För att kanske pigga upp mig.....

2009-07-12 @ 19:06:02
.........så tänker jag nu sätta mig framför tv:n och se på Privileged. Det har börjat nu! Så jag tänker krypa ner under täcket och mysa med lite körsbär och choklad. Aa, det är exakt vad jag tänker göra!



Nån annan som ser på detta program?? =)

Hängig - Vad är felet?????

2009-07-12 @ 19:02:22

Jag vet inte vad det är, men jag anser nu själv att jag inte har vart på topp idag. Känner mig faktiskt en aning hängig om jag ska vara uppriktig. Jag som oftast har ett stort och brett leende på läpparna varje dag, tyckte inte jag hade det idag. Vad kan det bero på? Vädret har ju vart underbart, jämfört med vad det har varit nu några dagar tillbaka. Solen har skinat, i omgångar, och blåsigt har det gjort, men det har inte varit kallt! Men varför känner jag mig så låg??
Fick jag inte tillräckligt med sömn inatt?
Det kan kanske bero på det, eftersom man inte kom i säng (eller soffan) förrän klockan 12, sedan ringer brorsan och väcker mig kvart över 8...Är det orsaken? Också när jag vaknade var jag tät i näsan och det har jag inte vart på de tidigare mornarna. Är det början på en förkylning?? Det skulle inte förvåna mig.



Varför har jag inte ett stort leende på läpparna???


Hemma från utflykt med familj

2009-07-12 @ 16:06:14
Då var man hemma igen efter ha vart ute och åkt på södra Gotland med familjen.

Först hämtade ju jag och syrran
 upp brodern vår innan vi stack till Tofta. I bilen pratade vi om filmen som jag och syrran såg igår kväll. När man börjar prata om filmer så kommer man på massa saker som man stör sig på. Och vi hittade vissa saker som man stör sig på. Men den var ändå bra, som tur var!

I alla fall, kom vi till Tofta till slut. Där väntade vi på mormor och morfar, för de skulle också med. 12 pers på vift! Sedan drog vi oss vidare till Holmhällar och åt god mat, jag blev sannerligen mätt. Jag lämnade till och med mat på tallriken, inte så ofta det händer. Hehe
Därefter, då man vilat ned maten så man återigen kunde röra på sig, åkte vi vidare till Hemse, för att besöka en affär. Där träffade jag även på en kompis som jobbar där. Så vi pratade lite grann!

Så nu är man hemma, och jag är super duper trött. Men det pratades om att det kanske blev utgång ikväll, men jag vet inte. Jag får höra runt lite sen senare!


Definitivt sevärd

2009-07-12 @ 09:52:02

Bion blev som en impuls igår. Både jag och syrran ville se den, men vi hade inte bestämt när. Men eftersom vi ska till Tofta idag igen, så hade jag möjligheten att sova hos henne och åka med henne dit idag.

Filmen började kvart över 9. Jag kände mig som VIP, för i den salongen som vi satt i fanns bara 61 platser och det var ganska litet. Så man kände sig lite viktigt när man satt där.

Filmen var helt j***** fantastisk. Den var så himla rolig! Det låter kanske lite sjukt att den var rolig eftersom det är en actionfilm, men det passade jättebra in. Jag tror den hade blivit ganska tråkig om man bara hade fått sett massa robotar fajtas. Så humorn var ett riktigt bra move. Jag föredrar att alla ser filmen, alla som gillar både humor och action.
Jag blir rätt fascinerad av vad man kan göra på film idag.

Nu är jag hos syster min, fick låna hennes dator lite snabbt innan vi sticker till Tofta. När vi kommer till Tofta ska vi sticka iväg igen till Holmhällar, ett ställe på södra Gotland. De har jättegod mat där, och man går verkligen inte därifrån hungrig. Man äter nästan mat för två personer, dessutom för ett hyggligt pris.

Vi ska kila nu, för först måste vi hämta upp bror på vägen också. (Han ringde och väckte mig kvart över 8 imorse. Tack ska du ha. Han ba: Meh, pappa ringde och väckte mig nu också jö.) Jag kunde inte somna om sen. Tack liksom, så jag låg vaken i soffan i en  timme. Kul, not


Transformers 2 - Revenge of the Fallen

2009-07-11 @ 20:16:11
Jag och syrran ska strax åka in till bion. Vi ska se Transformers 2. Najs, den verkar skitbra. Ettan är ju bra, så denna måste ju vara bättre! Eller?

Nån som har sett den?


Kram

Vi är på lite bushumör!

2009-07-11 @ 20:08:41
Jag och min kusin var på lite bushumör idag, Fnitter fnitter! Han insisterade om att ta några kort, eftersom han ville se några bilder på honom själv. Jag hade inga på datorn nu, men han vill desperat se, så vi tog några istället  nya istället. Han är bara för gullig, även fast han kan gå mig på nerverna ibland. Men det är väl det 7-åringar är till för???


Min kusin var duktig på att förstå instruktioner på hur man ska ta kort. Smart unge! =)


Jag frågade: Vart vill du ta kort nu? Han svarade: Hmm, när du läser en bok i sängen.... Jag: ??? Okej....? fine.



han läser bok....Hmm, lite svår för han kanske. Borde nog börja med någon lättare!



Bus <3


Han ville puss mig på kinden, men han var så förbaskat snabb. Bilden hann inte med


Den omtalade pussen, min sockersöta kusin


Vi två <3

Grillat på menyn!

2009-07-11 @ 19:05:26
Ikväll blir det grillat på menyn. Flintastek med pommes frites. Mumsigt värre! Sedan en kall sås att ha till sidan om. Sweet chili heter den, testa den! Den är helt makalös och farlig....farligt god!!!

Gud, jag känner redan hur det vattnas i munnen! Tur att maten är klar så det är bara att proppa i sig.

Vad blir det till mat hos er ikväll då? =)

Vad låg egentligen i Rustapåsen?!

2009-07-11 @ 17:24:43
Jag sa ju att jag fyndade lite på stan idag. Ett riktigt bra kap gjorde jag!
Vill ni veta vad det var???

Det låg inlindat i dessa reklamblad från Rusta! Massvis!



Dessa små söta frukostskålar!!! Perfekt!


Najzzzz!


Sedan dessa koppar! Härligt fina tycker jag! BUDGET! =)



Me like!


Detta kan man ha då man flyttar hemifrån! Riktigt bra alltså. Bra pris dessutom!
Då vet ni nu vad det blev. Nå, vad tycker ni då? =)

Fynda - Kan ni gissa vad???

2009-07-11 @ 14:56:03
Något fynd blev det på stan idag iaf. Inte vad jag hade tänkt mig, men det var något NÖDVÄNDIGT iaf!


Kan ni gissa vad det är???

Stan kanske......?

2009-07-11 @ 10:39:43
Jag har nog aldrig varit så skraj som jag var inatt. Det blixtrade och åskade som aldrig förr. Jag brukar inte vara så rädd egentligen för det brukar inte vara så nära. Det brukar vara så fint när man ser att det lyser upp skuggorna lite längre bort, att man kan se kontraster av skogar och så. Men inatt upplevde jag det som om det var precis utanför mitt fönster. Och det var mycket läskigt! Jag som hade kolsvart i rummet och inte såg nånting, kunde se vid en blixt vartenda litet hörn i rummet. Rummet blev som i dagsljus. Efter den andra blixten eller runt där, så hoppade jag upp ur sängen för att dra ur alla kontakter. Jag skulle precis tända lampan för att hitta kontakterna, vad händer inte då?...Jo strömmen går. Jag fick använda mig av ljuset på mobilen för att kunna se nånting. Hela kvarteret blev mörkt och ingen mottagning på mobilen fanns.
Det tog lite tid för mig att somna eftersom åskan och det var så nära. Naj, usch.....det var den värsta åsknatten på länge!

Men i alla fall, för att komma in på något annat! Kusinerna är här, och det känns underbart. De kommer att vara här i en vecka. Så denna vecka blir nog inte lika mycket sittande vid datorn. Men jag ska göra mitt bästa med att uppdatera!

Också idag blir det nog en sväng in till stan, men något shoppande vet jag inte om det blir.....Det får jag se, någon småsak kanske det kan bli, men inget som är bestämt! Jag köper bara det som är nödvändigt!
Och vad är det som är nödvändigt nu!? Nja, vet inte.

Nu får jag väl ta och fixa i ordning mig så de inte åker utan mig!
Tjingan

Fajten har börjat!!!!

2009-07-11 @ 00:43:04
Nu är de här. Jag bemöttes av 2 trötta kusiner, en moster och man. Den ena kusinen, den 7-åriga, hoppar upp i famnen och kramar mig. En riktig gullunge! I AM HIS FAVORITE,  MOOOHAAAHAHA!!!

Ja, då får man inte ha tv:n på en hel vecka. *Suck*

Vad ska man hitta på då da?

Nu blir det lite prat först och sen sängdags! BEHÖVER SÖMN!

Hemmet blir till HOTELL om en timme

2009-07-10 @ 23:35:48

Japp, så kan man nästan tolka det som i alla fall. Mina kusiner kommer då och de bosätter sig här hos oss under deras vistelse. Då kommer jag att slåss om tv:n med min kusin.....SOM ÄR 7 ÅR!!!!!! Han vet varje gång att när han kommer hit så får han se på tv, på de kanaler som de inte har uppe hos sig. Och varje gång jag vill låna tv:n, å så sur han blir då. Då sitter han och tjurar i ett hörn. Han är ju ganska rolig också.
För när jag säger att jag tänker ta tv:n, så säger han: 'Meh, jag har ju inte fått sett nånting jö. Vad orättvist! ' (Jo, tjenna säger jag.....ni kan inte ens räkna ihop hans tv-timmar på era händer)
Jag kan inte låta bli att garva när han säger det till mig. Han försöker alltid spela så oskyldig. Men men, jag älskar honom ändå! Det är ändå alltid mig som han saknar mest när han inte är här (men jag tror det är bara något han säger för att flörta in sig hos mig, så han kan få tv:n för sig själv...tror inte ni också det???)

Nej, jag ska nog se lite mer film nu! Jag har inte ens sett färdigt ena filmen än.
Det har kommit upp lite annat. Var tvungen att bädda gästsängarna, vilka är 4 stycken. JOBBIGT! Men nu ska jag kasta mig ner i soffan och fortsätta se King Arthur


Fredagsmys med pizza och film

2009-07-10 @ 22:00:56
Sen mat blev det idag!
Och jisses vad jag har vart hungrig, men ändå har jag inte tänkt så mycket på det för jag har bekymrat mig över designen till bloggen så mycket att jag glömde bort tiden. Men nu är den överstökad.

Så nu ska jag bara mysa framför tv:n med en bra film, kanske flera, det beror på hur många jag hinner med. Men eftersom klockan är mycket, blir det säkert bara en. Jag har tre att välja mellan dock!


Mm, pizza and movies!




Movies: Transformers, Australia och King Arthur

Vad ska ni göra på en fredag som denna?????=)

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll
Kram // Z

DESIGNEN ÄR ÄNTLIGEN KLAR!

2009-07-10 @ 20:44:32
Sådär, nu är jag äntligen klar. Som jag har kämpat! Hade nästan fått färdigt när allt sket sig, så jag fick börja om från början, eller mitten kan man säga. Då blev jag inte glad då naj, nästan som man börja gråta ju för tusan. Kul var det inte!
Som ni säkert kan se så blev det den nya som jag gjorde. Men tack för hjälpen för er som tyckte till om vilken jag skulle ha. =)

Jag är faktiskt riktigt nöjd. Jag tycker den är rätt enkel, eller vad tycker ni? Jag är inte den bästa på att komma på idéer till en ny design och inte klipsk nog att klara av några avancerade saker. Men vad sägs, blev den okej?

Kramizar //
  Zenita Johansson

naj men nu har hon iaf fått nått ryck

2009-07-10 @ 14:07:14

Jag gick ner för en liten stund sedan och kollade vad mamma hade för sig och när jag stiger in i köket möts jag av en chock! Alla bestick, slevar, ja köksgrejerna i kökslådorna har hon rivit ut! Allt ligger utspritt på alla bord och bänkar! Min första tanke: Ja, nu har det slått slint i henne iaf!

Hon fick för sig att städa alla kökslådor nu också.
Jag blev lite äcklad när jag såg besticklådan faktiskt. Lådan ska föreställa vit, men i själva backarna var det nästan svart. Usch! Där har besticken legat! Det är väl inte ofta man lyfter ur alla besticken för att kolla hur det ser ut i bottnen liksom. Naj, usch så skitig den var! Hoppas hon kan få den ren!

// Zenita Johansson


Snarare dammelefanter än dammråttor!

2009-07-10 @ 13:26:37
Jag håller då på och städar min boning i huset just nu. Det är så tråkigt!! Men finns det verkligen nån gång som man älskar att städa??? Ibland kan jag otroligtvis tycka det är kul, men inte varje gång. Måste det bli så skitigt så snabbt! Svarta möbler, såsom bokhylla gör ju inte saken bättre heller. Den blir dammig bara efter en dag! usch så jobbigt, den brukar jag få snabbdammsuga av kanske 2 ggr i veckan!

Jag vet inte senast jag gjorde en större städning än den jag gör nu, men det är tydligen tillräckligt längesen för att råttorna under sängen har blivit till elefanter! Men lyckligtvis kommer de försvinna nu! "HAHAHA, SUCKERS, där fick ni, era dammelefanter!!!" Okej, det där kanske inte var så kul, men jag var tvungen.

Oftast städar jag 1 gång i veckan eller 2-3 gånger i månaden. Det beror på annat som man gör istället som är dubbelt så mycket roligare att göra! Eller hur?

Mm, jag får väl fortsätta med städningen så jag blir klar nån gång! buuhuuu!!

//
Zenita Johansson

Stekt färskpotatis och stekt ägg

2009-07-10 @ 12:36:51
Nu är det lunchdags för mig och mammis. På bordet står det stekt färskpotatis, körv och hårdstekt ägg (för min del hacks äggulan sönder...Mmmmm!) Mums!

Bara man inte blir proppmätt som igår då man knappt kan röra sig!

C you later!

// Zenita Johansson

Vad klantig man kan vara då

2009-07-10 @ 11:16:47
Frukosten blev spektakulär!!! Naj, spektakulär vet jag inte, men god blev den åtminstone. Också precis när jag höll på med den och höll på att lägga in banan så blev det fullt i muggen så jag tänkte men då får jag ju äta upp sista biten. Jag stoppar den i munnen och börjar tugga, men jag biter fel och biter mig i läppen istället så jag börja skrika. Det gjorde faktiskt riktigt ont, fick ett litet jack i läppen. Auuooch! Hur kan man vara så klantig? Är man som mig så är det helt förståeligt. Jag kan vara riktigt klantig ibland. Jag har säkert också ett mörkt moln som förföljer mig vart jag än går.....?
Fler som brukar klanta till sig??

Idag blir det att städa hela övervåningen hemma hos mig. För gäster kommer inatt som ska sova och det måste ju se något sånär rent ut kanske?

// Zenita Johansson

Good Morning Sunshines!

2009-07-10 @ 10:05:36
Godmorgon på er alla!!!
Fick ni en god natts sömn inatt? Dock vet jag inte om jag fick det, men jag låg i alla fall inte vaken hela natten inatt som jag gjorde igår natt. Jag var inte ett dugg trött heller och det förstår jag inte. JAG VILL SOVA!!!! För att jag känner mig ändå lite utmattad!'
Men men.........
Äntligen har solet hittat fram genom alla mörka molnen igen! Det är ju underbart! Kanske man kan känna sig mindre deprimerad för vädret idag då?? Hmmm, jag tyckte jag precis hörde nå mullrande utifrån..... Det skulle inte förvåna mig om det skulle komma en skur, även fast det är sol och blå himmel, för det hände häromdagen.

Som vanligt tänkte jag göra i ordning en smoothie som frukost. Det räcker faktiskt gott och väl med en sådan på morgonen. Man blir ändå rätt pigg av den eftersom det blir en aning uppfriskande. Visst är det gott med smoothies??? MUMSFILLIBABBA!!!

//
Zenita Johansson

Tack för hjälpen! - Godnatt

2009-07-10 @ 01:37:41
Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag fått om vilken header jag ska använda mig av, verkligen. Olyckligtvis gjorde det bara mig mer förrvirrad! SHIT! Vilken ska jag ta!? Vad snäll jag är som ber er hjälpa mig välja och så kanske jag väljer en helt annan, som dock är liknande dem som jag visade. Hoppas ni inte blir upprörda för det? Men jag fick bra inspiration av er! Så tack ändå! =)

Jag ska nog ta och gå lägga mig nu. Klockan är ju trots allt över halv 2! Woops! Men tiden gick så fort eftersom jag hållt med designen, IGEN. Ja jag vet, jag är sego! Men sånt får man tåla ibland. Man ska inte stressa igenom allting, då blir det inte bra. Jag vill bli nöjd, så därför kan det ta lite längre tid. Fast jag är på god väg! Oroa er inte, det kommer!!!

Godnatt, så hörs vi imorn!

//
Zenita Johansson

Ännu ett förslag??

2009-07-09 @ 23:42:07
En kompis till mig bad mig ändra en aning på en header
Denna är till för honom att se, men ni får kommentera den också självklart om ni vill!!



vad tycks??

Skulle ni kunna hjälpa mig välja???

2009-07-09 @ 20:22:58
Jag har sagt att jag ska ändra designen här lite grann och jag hade hoppats på att få er hjälp?
Jag har några headers som idéer, vilken tycker ni skulle passa bra?

Header 1

Header 2

Header 3

De är väl ganska liknande varandra, men kan ni hjälpa mig att välja?? PLEASE!!!!!


Mighty Joe Young

2009-07-09 @ 17:44:20
Jag kände för att bli lite på snyfthumör idag, så därför satte jag igång filmen, Joe-Jättegorillan. Det låter säkert lite löjligt att man blir lite rörd när Jills mamma dör. Alltså det är mest på grund av låten de spelar när de begraver henne. Jag älskar den verkligen, den är så fin. Ni som har sett den och kanske är som mig, vet ni vilken låt jag menar? Det är säkert ingen låt iaf, en liten trudelutt bara. Men ändå, vet ni vilken jag menar?

Sedan också i slutet när Joe ramlar från pariserhjulet och alla tror att han är död. Och samtidigt då alla lämnar en slant som bidrag till ett reservat för Joe. Jag anser det är förskräckligt generöst och gulligt! Jag vet att det säkert låter fjantigt, men det är alla på sitt sätt.

Till alla er snyftare eller vem ni är, brukar ni vara lite fjantiga eller löjliga? På vilket sätt?

// Zenita Johansson

Dagens lunch!

2009-07-09 @ 15:23:41
Vad blev det för mat idag då? Jo, det ska jag ge svar på: Skruvmakaroner, köttbullar, en tomat och broccoli! För att ge lite smak på pastan kryddade jag det med lite aromat och chilipeppar. MUMS!




Till att dricka blev det ett glas iskallt vatten med is och gurkskivor! Yummie!


// Zenita Johansson



Woopa - Gör ett erbjudande gratis - Få ersättning

2009-07-09 @ 14:51:32

Jag hade tänkt göra en liten marknadsföring för Woopa här i detta inlägg. (kanske också fler under dagen) Jag vill försäkra er läsare om att ni kommer bli fullständigt nöjda med ert beslut när ni har bestämt er för att registrera er där, precis som jag har gjort.

Woopa är en plats där du själv kan tjäna pengar helt GRATIS. Registreringen är HELT GRATIS! Det du ska göra är att göra massa erbjudanden. Det finns olika summor på de olika erbjudanden du gör. Stora som små! Men tänk att i slutändan så kommer du att tjäna på det.

Du kan också tjäna på det om du också själv har en blogg, där kan du själv lägga in ett inlägg om detta och rekrytera andra till att också registrera sig. För varje person som du värva, så får du en liten summa. Alla tjänar på det på något vis.

Jag ber er därför ta till er det här och skyndar er till webbplatsen och registrerar er!!!!
Ni kommer bli fullkomligt tillfredsställda

För att göra det enkelt för er så kan ni registrera er här genom att trycka på länken
: bli medlem här!!!


Överflöd med vatten på trappa

2009-07-09 @ 13:10:07




















Ja, ehm, vad ska man säga. Det skvätter vatten lite varstans!
Vi har i alla fall fått en flod på trappan. Hur många kan få det?


Stuprännan hinner inte med! Det väller ut från alla håll och kanter!


Spöregn, syns lite dåligt. Men det ösar ner!

//Zenita Johansson

Beslutsångest

2009-07-09 @ 12:32:37

Jag kan aldrig bestämma mig när det gäller filmer. Man har hur mycket som helst att välja mellan, men att göra ett val bland dem är svårt. Man håller en film i handen och tänker: Men den här har jag inte sett på ett tag! Fast....medan man håller den i handen så spelar man upp hela handlingen i filmen i huvudet och då vill man inte se den igen för man vet exakt hur den går. Så kan jag vara i alla fall! JÄMT!

Men jag behöver verkligen något att se för tiden går hemskt sakta just nu.

// Zenita Johansson


Min lätta frukost

2009-07-09 @ 11:32:48
Till frukost blev det något enkelt, klockan var ju ganska mycket. Så något enkelt passade bäst. Jag gjorde snabbt i ordning en banan-jordgubbssmoothie. Mumma för sorken minsann! (Fint att jag hällde upp det i ett Coca-Cola glas. Men det var det enda tillräckligt stora glas som jag kunde få tag i.)



Nu tänkte jag se någon film. Det får man göra när vädret är som det är.

Har ni något förslag på en sevärd film????


Då var man uppe och hoppar igen

2009-07-09 @ 10:44:56
Steg precis upp från sängen. Men inte för att jag sov till nu, utan för att inte orkat gå upp tidigare eftersom jag har försökt sova. Jag har legat vaken precis hela natten. Har inte fått en blund. Men ändå så har jag varit hur trött som helst, men har inte kunnat somna. Regnet gör det inte bättre heller. Det smattrar mot fönstret och på plåttaket på cykelboden utanför mitt fönster. Eftersom jag har vart vaken hela natten, så kan jag uppriktigt säga att det har regnat KONSTANT! Inte ett enda uppehåll!

För en stund trodde jag nästan att det var översvämning och att man skulle kunna se valar simma omkring på gatan här utanför.

Visst att man längtade efter regnet ett tag på grund av det var så torrt ute. Vår gräsmatta brukar inte vara grön på sommaren, utan den är nog mer gul. Det är bara för att det är torrt ute. Det blir som halm! Sträfft och taggigt! Sticks under fötterna då man går på det, ajaj! Men nu har det regnat ganska mycket, och det räcker. Iaf för stunden! Nu vill vi ha det soligt och en strålande värme igen! SNÄLLA, var lite hygglig, det är ju sommar!

Nu är det frukost som gäller.

//
Zenita Johansson ♥

Börjar få ordning på tingen

2009-07-09 @ 00:51:16
Nu orkar jag inte hålla på med designen till bloggen längre. Men imorn (idag, ingen koll på tiden längre märker jag) så kanske jag kan bli färdig. Jag har suttit med den idag på grund av vädret. Vad kan man annars göra, om inte sitta vid datorn när det regnar?

Jaja, jag är inte ens trött heller ,vilket är underligt. Jag har blivit en nattuggla på sistone. Inte för att jag lider, jag har ju lov.
Men det blir nog sängen ändå. Jag har ändå inget annat för mig!

Godnatt kära läsare, ni som är uppe så här sent åtminstone!

Kommer min ö flyta bort snart???

2009-07-08 @ 22:53:53
Men herregud vad det regnar. Det tar ju aldrig slut. Om det ska hålla på så här, så kommer vi antingen drunkna, (och det vill vi verkligen inte) eller så kommer vi att flyta till Landet Ingenstans. Nja, kanske inte dit. Men nånstans förmodligen.

Så här mycket regn har inte fallit på hela våren, varför ska det då komma nu när det borde vara klarblå himmel, stark skinande sol och värme? Mm, det kan man undra. Man kan ju nästan tro att någon DÄR UPPE är väldigt ledsen eftersom tårarna rinner som floder.

Vem är du som är så ledsen, vad behöver vi göra för att göra dig glad igen?

LITE FRUSTRERAD

2009-07-08 @ 21:43:01
Aaachhhh! Vad jobbigt! Jag håller på med den nya förändringen med bloggen. Men det blir inte bra! När det ena blir bra, så går något annat åt skogen! Vad ska jag ta mig till? Det här är verkligen inte min grej! Design är inte min bästa sida! Men jag hoppas jag kan få ut nått av det. Vet inte om jag orkar mer ikväll! Jag får se!

Molnen är inte arga längre!

2009-07-08 @ 19:08:20
Nu åskar det inte mer. Men GUD vad det mullra förut. EKO EKO!!! Och en tuffing som mig är aldrig rädd!!...? Nja, oftast iaf. Vågar man gå på promenad nere på stranden då det mullrar och också medan blixtar slår ned i havet, då är man väl ganska tuff, eller? Men så tuff att jag skulle våga bada medan blixtar slår ned, nja, det kan jag säga att jag inte skulle göra. Då är man nog inte så smart. Det är ju bra att föräldrar låter sina barn bada medan det blixtar också? Eller vad säger ni?  Vågar ni bada i havet medan det blixtar!?

Nu blir det lite matlagning som gäller.
Jag har dock inte bestämt mig vad det blir. Jag har ingen fantasi när det gäller mat. Det brukar oftast bli makaroner och köttbullar. Men till och med det är för jobbigt att göra ikväll. Nej, något enklare tack! Förslag!!!???

Det åskar!!!!

2009-07-08 @ 14:18:42
Usch, vad högt det låter! Det åskar inte lite här nu naj! Jag måste nog stänga av datorn nu och dra ut alla kontakter. Jag vill nog hellre vara på den säkra sidan! Vill inte att något ska gå sönder!!!

Vad ska jag nu göra liksom!???? Buuuhuuu! Ingen data, ingen tv! Det blir väl en bok. För vad finns annat göra?? Nada
Åhh, ännu mer åska! Får skynda mig nu!

Göra om bloggen??

2009-07-08 @ 13:50:09
Just nu funderar jag och donar med att göra lite nytt här på bloggen. Nu har jag haft den så här ett tag, men förändringar är nödvändiga lite då och då. Nu är det rätta tillfället att göra det tycker jag. Jag kommer förmodligen att hålla på ett litet tag och kanske komma med förslag och jag hoppas att ni kanske kan hjälpa mig så småningom! Vill ni hjälpa mig!? Ni får gärna komma med förslag. Jag är inte så duktig på allt det här med att ändra. På den fronten kan ni få hjälpa mig också??? Jag ska göra mitt bästa!

Det bästa tipset!!!!!

2009-07-08 @ 11:18:35
Jag var inne på någon annans blogg och läste, och hon gav ett bra tips där man kan gå in och tjäna lätta pengar!

Vill ni ha ett bra tips på hur man kan tjäna pengar på att trycka på länkar? Då ska ni bli medlem här! Om du går in på denna länk så får du 20 kr i startbonus när du registrerar dig! Hur bra är inte det!! Sedan för varje värvad medlem får du även 8 kr!! Små summor kan bli stora inom kort!

Registrera dig nu!!!!


Det fanns jordgubbar i frysen!!!!

2009-07-08 @ 10:48:01
Jaaaaa!!!!!!!!

Jag hade turen med mig idag. Det fanns jordgubbar i frysen. Mycket dessutom! Det kommer förmodligen bli flera smoothies i veckan! Naaajz!!!!!!!

Vad ska man gör idag då?
Absolut ingen aning. Vädret är trist! Mörka moln på himlen, och blir säkert regn senare. Jag vill inte ha mer regn! Jag vill ha sol!!! Vill inte ni också ha sol??? Fast det kanske vissa av er redan har. Det är antagligen denna ö som ligger fel?? Eller?

Igår var det tur med vädret. Det kom en liten skur, ändå medan solen låg högt på himlen. Underligt!

Seriöst!!!! Vad ska jag hitta på idag, någon som kan komma med förslag?? Annars kommer jag bara sitta och bita på naglarna på grund av uttråkning!

Godmorgon solstrålar

2009-07-08 @ 09:54:39
Men godmorgon på er!
Vaknade precis med ett ryck. Har ingen aning varför, men jag tror att jag drömde något konstigt. Det var nog inget viktigt att komma ihåg eftersom jag inte minns vad det var........?

Undrar om det finns jordgubbar i frysen? Mmm, jag hoppas det för nu blev jag innerligt sugen på en smoothie.
 Nu blev jag fundersam, finns det? Måste gå och kolla!!!

Sista uppdateringen för idag

2009-07-07 @ 23:52:36
Det var inte så himla längesen jag skrev. Men jag tänkte bara säga att jag ska gå och lägga mig snart och ville bara säga godnatt!

Godnatt, sov gott, dröm sött!♥

Sätt på MTV nu!!!!!!!!!

2009-07-07 @ 23:19:38
Jag satt då och såg minnesstunden på tv4 och jag måste säga att jag blev faktiskt lite rörd. Speciellt mot slutet då hans MJ:s bror skulle tala. Han kunde knappt hitta ord för vad han skulle säga. Sedan också när hans dotter talade. Det var mycket känslor där. Hela familjen stod samlad på scenen där han egentligen skulle ha sin sista spelning någonsin

Men nu, sätt på MTV nu. Det är ett måste. Där spelas låtar med MJ. Just nu spelas en av mina favoriter, EARTH SONG. I LOVE IT! Gör det, sätt på tv:n!!!!

Nu Tv4 - Minnesstund för MJ - R.I.P

2009-07-07 @ 21:07:30
Jag hade glömt att det var ikväll. Jag knäppte nästan nyligen på tv4, och uppmärksammade att minnesstuden för MJ hölls precis i detta ögonblick.

Av det jag tittat på har man hört talare berättat om sina upplevelser med MJ. Och allt är bara bra! De pratar gott om honom. Vad han har åstadkommit, inte bara för sig själv utan även för andra.

Jag kommer fortsätta nu sitta fastklistrad vid tv:n och se på denna minnesstund. Jag vill veta mer om honom av andra! Jag kmr förmodligen zappa mellan tv4 och MTV eftersom där hyllar de honom med att spela hans musik. Jag kommer hylla honom genom att lyssna på dem!

Hyperventilerande Zenita efter joggingtur

2009-07-07 @ 20:40:43
Kom hem för en liten stund sen efter ha vart ute och sprungit. Jag har inte sprungit på nästan 2 veckor, men nu är det fasen dags att tag i det igen. Viktigt! Jag har faktiskt sett resultat. My ass is actually smaller, I think..... Jag måste fortsätta så här så kanske det blir ännu bättre. Riktigt skönt är det att bara ta tag i sig själv, sätta på sig idrottskläder och joggingskorna och bara kasta sig ut.

Haha, vilka röda kinder jag fick. Jag antar att det var lite ansträngande. Eller vad säger ni?


"vi går in o 'våldtar' honom"....

2009-07-07 @ 18:50:03
.......så sa min kära b-kusin Lena. Vi kan säga att hon uttryckte sig lite fel. Japp, det kan man nog säga ja. Det var egentligen meningen att hon skulle säga 'våldgästa' och inte 'våldta'. Jisses vad vi skratta och retade henne för det. Det blev ett gott skratt idag. Hehe.

Jag åkte in till stan till 13. OMG vad folk det var. Jag hade turen att hitta en parkering iaf. Sedan var det att möta upp Lena o Simon utanför Österport. Först tog vi en fika på Ringduvan. Jag hade inte ätit nånting än, så jag beställde in en ciabatta med kycklingröra, till dryck blev det kranvatten med apelsinskivor i. Det var mycket gott och mättande! Sedan satt vi kvar och pratade ganska länge. Därefter gick vi lite på stan, upp och ner, fram och tillbaka i innerstaden. Och jag blir så arg på de här Tele2 stånden. När man säger att man är nöjd med det man har, så kan de väl låta en gå. Men nej nej, då ska de lura på en massa annat skit. Men vad fan lyssna, jag ska inte ha något. Ibland får jag stor lust att strypa dem och skrika: LÅT MIG FÖR I HELVETE VA!!!!! Jag ringer redan för Tele2, men ändå ska de pressa på en massa skit. Aaahhh!
Sist bestämde vi oss iaf för att gå ner o köpa glass på glassmagasinet. Jag fick dock beslutsångest igen! Jag fick svårt att bestämma mig vilka smaker jag skulle ta. Men det blev polka och saffran idag. Mer värt denna gång än vad det var förra gången.

Klockan blev halv 5 då vi gick till min bil, fast jag åkte inte direkt. Vi stod och pratade ett tag. Ganska länge faktiskt. Klockan blev nog halv 6 innan jag stack tror jag.

Jag hade det riktigt kul idag. Mycket skratt o prat om precis allt möjligt.

Visby stad nu!

2009-07-07 @ 12:17:26
Nu sticker jag till stan för att träffa Lena! Hörs senare!
Byebye


är det tisdag idag??

2009-07-07 @ 10:48:22
Ja, då var det en ny dag igen. En dag mindre på sommarlovet. Kändes som om det var igår som lovet började. Orättvist! Tiden går alldeles för snabbt. Likadant som om skolan skulle börja imorn. Men det vill vi inte tänka riktigt än. Vill njuta av det som är kvar.

Så därför ska jag in till stan till 13, träffa Lena och hennes kille förmodligen. Få se vad vi hittar på. Jag måste nog hoppa i duschen nu och inte vara så seg, för det kan jag vara. Hoppas också det inte är så förbaskat mycket folk på stan. Jag tycker heller inte om turister i trafiken, de kör som galningar.

Byebye, talk later

Ändring på look

2009-07-07 @ 00:21:15
Det var ju en ganska tråkig dag idag till att börja med, men mot eftermiddagen började det ljusna. Fast med det menar jag inte att vädret blev bättre, men på ett sätt gör det det, för att det spöregnade inte då lika mycket när jag stack iväg.

Då jag stack hemifrån blev det mycket roligare. Jag blev hembjuden till Micko i Hejde. Hon bjöd på kladdkaka, mums! Eftersom vi inte setts på ett tag var det ganska mysigt att få prata av sig lite. Mycket snuskiga saker dessutom, haha! Men mer ska vi nog inte gå in på. TOP SECRET! VIP:s ONLY!!!

Haha, jag fick även se deras grisar. Jisses vad stora en del var! Yeee! Sen fanns de små söta kultingarna! kurri kurri burri!


Eftersom man stack iväg en stund, så var man tvungen att sätta på sig lite varmare kläder. Bytte från kortbyxor till jeans, sedan ett linne till en T-shirt. Hade också en kofta över detta! Ingen värme var det direkt ute naj. Brrrr!

Inget intressant

2009-07-06 @ 15:31:44
Inte mycket har hänt under de timmar som gått sedan jag sist skrev. Det enda jag har gjort är spara bilder på skiva och tagit bort dem från datorn. Jättekul liksom! Eller inte. Men vad ska man göra. Det har ännu inte slutat regna jö, så man kan vara ute istället. Ingen som har något bra förslag på vad man kan göra på regniga dagar som denna??

Casual look for today

2009-07-06 @ 12:29:11
Orka sätta på sig nått ordentligt idag, då man kommer vara inne säkert hela dagen. Bara något ledigt räcker!

Uppfriskande regn

2009-07-06 @ 11:28:34
Det har regnat non stop nu hela morgonen. Visst är det väldigt uppfriskande och kan behövas nu när det har varit torrt och varmt i 2 veckor, men det är ganska trist. Det finns inte så mycket att göra när det regnar. Men man har möjlighet att plocka runt i huset, städa och rensa massa skit som man har på till exempel rummet osv. Det är inte något man vill göra när det är soligt och varmt ute, då håller man sig hellre utomhus.

Jag tänkte då rensa lite på datorn bland bilder och musik, sedan också lite i rummet också. Men man vet aldrig vart man ska börja. Speciellt inte jag, jag har alldeles för mycket grejer. Mycket gammalt, som jag inte vill kasta, men som inte heller är nödvändigt att behålla. Vilket dilemma!?

Godnatt till folket

2009-07-05 @ 23:10:31
Jag tror faktiskt att jag ska gå till sängs nu. Det är nog första gången isf innan klockan 12. Men jag är faktiskt lite trött och sängen känns väldigt frestande nu. Jag fryser och den är säkert varm och go.

Så, godnatt med er! =)

Besviken

2009-07-05 @ 21:09:50
Jag blev riktigt besviken på kvällens avsnitt av Bones. Vad var det liksom? Förra veckan slöt det med att Booth skulle operera sig och nu, ja, vette fasiken vad det var för nått. I slutet av programmet får vi veta att han har operarat sig och vet knappt vem Brennan är. Och det skulle vara säsongsavslutning. Jag fattade verkligen ingenting. Nej, riktigt besviken blev jag! =(

Dagens arbetsinsats!

2009-07-05 @ 18:18:25






Just nu står den på golvet lutad mot väggen, men så fort vi har köpt skruvar så ska den hängas upp på väggen!

Dagens händelser

2009-07-05 @ 18:00:32
Anna sov över hos mig inatt. Vi kom väl i säng runt halv 2, låg o pratade innan somna. Sedan vaknade vi vid 10-tiden, men var konstigt nog ännu trötta. Även om man sover länge in på dagen, så känner man sig fortfarande utmattad. Vi åt frukost i köket. Därefter satte vi oss i tv-tummet och såg film, Timeline med Paul Walker, m.f. Hon tog bussen tillbaka hem vid ett idag.

Jag drog sedan ned till stranden och mötte Bella o gänget. Det var lite kallt när det blåste, men vi bytte plats, till ett ställe där det var mer vindstilla, men ändå fläktande. Vi spelade lite volleyboll, men dock inte speciellt seriöst.

Vid halv fyra drog vi alla hem. När jag kom hem satte jag direkt igång med att ta bort min gamla spegel. Sedan när jag ber pappa hjälpa mig att sätta upp den nya och jag har öppnat förpackningen till spegeln, ja då finns det inga skruvar till att sätta upp den med. Fan vad arg jag blev, sånt borde man fan få med, vad är annars meningen med det hela??? Så jag har inte helt fått upp min spegel. Just nu står den på golvet riktad mot väggen. Pappa ska se om han hittar några skruvar imorn. Jag som verkligen var så taggad på att äntligen få upp den. Aaaarghhhhh!

I nästa inlägg kommer det bilder från min arbetsinsats! Vänta lite bara!

Filmkväll med självaste Anna

2009-07-04 @ 17:29:45
Ikväll ska Anna sova över hos mig mig. Vi har säkert tänkt se lite film, äta lite smått o gott. Jag ska möta upp henne vid bussen om ca en halvtimme.

Också idag har man vart i stan med både mamma o pappa. De köpte en förlängningsladd till mig, som jag behöver till att förlänga sladden till min cd-spelare på rummet. Sedan har jag köpt lite godis till mig och Anna ikväll. Det var allt! Jag tror jag måste klä på mig lite nu och göra i ordning lite grejs här hemma innan hon kommer.
Excited!

Molnigt och åska

2009-07-03 @ 22:58:59
Tyvärr så blir det inte stranden för mig och Anna imorn, eftersom vädret nog inte håller. Det sägs bli ganska molnigt och åska imorgon. Då är det inte så roligt att ligga på stranden. Istället kommer hon mot kvällen, så får vi se film o sånt då. Förhoppningsvis på söndag kanske det blir fint väder igen, och då kan vi gå på stranden då förmodligen. Hoppas hoppas!

Jag såg precis Gisslan som gick på svt1. Usch vad skraj jag blev för den där Mars, om det var så han kallades. Han var sliskig och hemsk. Jag kände mig till och med själv jagad när han jagade barnen genom ventilationsrummen. Satt med en kudde framför mig och hyperventilerade!

Härligt med jordgubbstårta

2009-07-03 @ 20:29:20
Idag är det pappa födelsedag. GRATTIS ! Så ikväll blev det jordgubbstårta att bjuda på. Mycket gott!
Dock så jobbade han hela dagen, så lite folk fick komma mot kvällen istället.

Jag har inte gjort mycket idag. Det har vart meningen att jag skulle ta hand om grannens katt och växter denna helg, och nu är det massa andra ungdomar som bor i huset. Det är en kille som lånar huset. Jag har dock inte pratat med honom om hur det blir om jag ska ta hand om nått eller vad. Jag fick hugga tag i några grabbar o fråga dem vart han var som lånade huset. Han jobbade, så då kunde jag inte prata med honom. Jag har verkligen ingen aning vad som händer och hur. Jag får vänta och se helt enkelt.

Imorn iaf kommer Anna hit. Vi tänkte att vi skulle kila ner på stranden imorgon förmiddag och sedan åka till stan på eftermiddagen. Därefter blir det övernattning hos mig, i denna stek heta värmen. Usch! Vi kommer dö i sömnen.

Nu måste jag hoppa i duschen. Pappa har äntligen bytt lampan i duschen, så nu kan man se när man duschar. Jag fick stå i mörkret o duscha häromdagen. Haha, kul.


Avslutar kvällen med ett citat

2009-07-02 @ 23:05:25
Livet är en lång väg med mängder av tecken. Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt. Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka. Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet. Vakna upp och lev!
- Bob Marley

Toftas bästa PIZZA PLACE

2009-07-02 @ 18:56:46

Vi beställde precis pizza från Nymans. Det ska bli gott! En Calzone blev det för min del. Mums! Jag är hungrig NU, mätta mig!


Hur är vi släkt egentligen??

2009-07-02 @ 14:31:13
Hallojsan
God eftermiddag! Vilken härlig dag det är idag, nästan för härlig. Ja, jag kan då säga att jag inte tycker det är värt att gå på stan i den här värmen. Jag trodde jag skulle dö.

Jag bestämde träff med min b-kusin igår, att vi skulle träffas idag på stan. Det gjorde vi. Vi gick lite på stan, sedan mötte vi upp hennes syster för att hon skulle hämta nått. Jag fick då även träffa på hennes syster son, som verkligen har växt sedan sist jag såg honom. Han var nästan nyfödd när jag såg honom, nu kan han vara runt 2-3 kanske. Tiden går fort minsann.

Sedan gick vi ner till Glassmagasinet och köpte oss var sin glass, som vi ställde oss och åt i skuggan under ett träd i Almedalen. Även där fick vi oss massor av goda skratt.

Snart, nån gång, ska jag o Lena också spela minigolf på Nymans, det är vår sommartradition. Men det blir mest skratt och garv än spel. Det går inte att spela, när vi spelar. Haha. Längtar

Nu är jag hemma, och ska därför sätta mig och njuta ute på terassen i solen, med en bok i handen.

Blev våtare än blommorna

2009-07-01 @ 21:19:52
Kom precis in från att ha vattnat mammas blommor. Men jag vet inte vad det var med vattenslangen, för visst blev jorden fuktig med jag blev nog blötare. Slangen läckte nog lite grann. Jaja, jag fick mig en extra dusch helt enkelt!

=)

Bagaren Zenita har vart i farten

2009-07-01 @ 19:41:55
Idag blev en sådan dag som inget speciellt var planerat. Egentligen fanns inte så mycket att göra eftersom regnet föll. Det var då ingen idé att gå till stranden då heller. Istället så ringde jag till mormor min och frågade om de ville att jag skulle o komma o baka för dem idag. Självklart ville dem ha bagaren Zenita till hjälp.

Jag var hos dem vid halv 12-tiden och stannade tills den sista delikatessen stod färdig, det vill säga vid halv 7 kanske. Det blev 5 olika sorters grejer som jag bakade.
Och lite brännskador fick man på köpet också. Brände mig i ugnen. Man ser några märken på långfingret och pekfingret, men som det ser ut nu som verkar det som om jag slapp blåsor iaf. Det är det värsta.
En gång brände jag mig på tummen, i vecket så mycket att jag fick en blåsa. Den sprack varje gång med skulle böja fingret, det var inte kul.
Denna gång har det mest bara svidit då man kommit i kontakt med starkare värme. Mormor tyckte jag skulle sluta för dagen, men ni som känner mig kanske vet att jag är ganska envis vid vissa tillfällen. Detta tillfälle var jag envis, en liten brännskada ska inte hindra mig.. Visst skrek jag till några gånger för det sved till, men inte slöt jag för det.
Satte på mig vantar för att skippa den heta värmen från ugnen istället. haha.

Över 1400 fångar hyllar Michael Jackson

2009-07-01 @ 00:08:11
På det filippinska fängelset CEBU hyllar över 1400 fångar den bortgångne Michael Jackson.
Kolla in det för er själva: Tribute

Även för 2 år sedan gjorde de en egen imitation av MJ:s Thriller. Den har över 27 miljoner träffar på YouTube.
Här kan du se en snutt av filmen: Thriller by Prisoners

RSS 2.0