Waiting for a star to fall

2009-02-28 @ 22:55:51
Lördagskväll är det och snart är det söndag som betyder en dag kvar till skolan börjar, wohoo! Vart tog det här sportlovet vägen egentligen? Har man ens hunnit tänka något?
I måndags var jag i stan och klippte mig och shoppade.
I tisdags var jag hos tandläkaren, köpte choklad till Björkmans Bilskola som tack för hjälpen till körkortet.
I onsdags gjorde jag lite skolarbeten, det var riktigt duktigt gjort av mig om jag får säga det själv.
I torsdags var jag hos mormor och morfar och bakade massa mumsiga godsaker. Kvällen fick spenderas med tjejerna på restaurang med mat och prat och lite senare med bio, "I taket lyser stjärnorna". (Lilla Tsatsiki har blivit stor)
Igår, den sista lediga vardagen på länge, så spenderade jag tiden framför tv:n.

Nu kommer det att bli att man längtar till påsklovet, då kommer jag att befinna mig i Gävle. HELA DEN VECKAN! Jag tror att det är 4 veckor kvar. Woohoo. (Här försökte jag låta lite sarkastisk)

Ahora voy a dormir en mi cama. Estoy muy cansada. Buenas noches, amigos.
Besos y abrazos♥

Esta noche

2009-02-28 @ 21:06:17

Sitter med pappas dator i knät framför tv:n. Ganska mysigt. Saknar pappa just nu, som inte är här ikväll. Han är i Södertälje och bowlar med sitt lag.

NU BLEV JAG RIKTIGT ARG! JAG SITTER OCH SER PÅ MELODIFESTIVALEN

VEM FAN VILL HA THORLEIFS ELLER MALENA I FINALEN....?!! INTE JAG. JAG BRINNER JUST NU, FÖR NU FATTAR INGEN VAD ELLER VEM DE EGENTLIGEN I HELVETE RÖSTAR PÅ. NI FÅR VERKLIGEN URSÄKTA MIG, MEN JAG ÄR JÄtTEARG. DESOM SKULLE HA HAFT STOR CHANS ATT VINNA, KOM BARA 7:a. ALLT SPÅRAR UR, VARFÖR INTE BARA SKICKA NÅN SOM MAN PLOCKAT UPP PÅ GATAN OCH HOPPAS PÅ ATT DE KANSKE SJUNGER BÄTTRE? SKÄRP ER FÖR FAN!!!!!

Jag hade hoppas på en bra kväll, men just nu är jag riktigt besviken på kvällens program.


A Cinderella Story

2009-02-28 @ 19:38:44
Mamma och jag ser på tv just nu; A Cinderella Story. (Chad är så jädrans het i den filmen. Lika snygg är han i One Tree Hill.) Det fanns inget annat intressant nu i alla fall fram till klockan 8, då Melodifestivalen börjar. Det är sista deltävlingen ikväll. Man får väl se senare vilken som kommer gå till den stora finalen i maj i Moskva.

Jag tror reklamen är slut nu, så jag fårväl ta och se slutet på filmen.
Byebye ♥

26 27 28

2009-02-28 @ 17:36:26
Torsdagen blev lyckad. Jag försov mig lite. Jag hade sagt till mormor att jag skulle komma runt 10, men jag blev lite sen. Fast ändå hann jag med att baka rätt mycket. Jag fick nog ihop 30 chokladmuffins, kärlekmums, 50 korintkakor, 24 bullar och 25 kardemummabullar.

Vid halv 6 ungefär ringer Mikaela och jag, ja, jag sitter med en nybakad bulle inproppad i munnen. Hehe. Hon frågade om jag kunde hämta upp henne på vägen in på stan, så slapp hon gå. Och självklart gjorde jag ju det! Då fick jag ju lite sällskap i bilen.

Vi mötte några av de andra i Gallerian. Där stod det också några killar från Telenor som försökte lura på oss telefoner. Usch naj, jag tänker inte byta tillbaka till det där. Jag undrar om han var lite flörtig?? Naj, nog bara min inbillning. ;)

Det var jättefint i entrén på Borgen, med fina fåtöljer, det var ganska stort. Vi hämtade ut biljetterna, för att sedan gå och äta nånstans....Först hade vi tänkt oss att det skulle bli Max, men sen när vi fick veta att vi kunde äta där, så gjorde vi det istället. Och det var det värt. För det var verkligen jättemysigt.

Bion började halv 9 och när jag kom in i salongen så var det jättefint, men jag måste säga att jag faktiskt blev besviken på stället. Stolarna var kletade med godis och tuggummin hade torkat fast i stolarna. Salongen fick inte vara ren och fräsch i en vecka en. Det är faktiskt lite trist. Varför måste man förstöra sådär? Det är ju bara helt onödigt.

Filmen var jättebra. Alla i salongen hade nog ingen torr kind när man gick därifrån. Jag hade det nästan hela tiden, men vid en viss punkt forsade det ut istället. Det gick bara inte att hålla sig. Men det var rätt skönt att få lätta på bröstet lite.

Efter bion, plockade jag med mig Micko och Denise och skjutsade hem dem. Klockan var kanske runt 11 när jag kom hem, fy tusan vad trött jag var då. Usch bush!

Igår gjorde jag ingenting, eller jo det gjorde jag. Ganska roligt faktiskt. Jag vaknade kanskae runt 9, och jag gick ner och gjorde i ordning frukost och helt plötsligt tänker jag: Jag köpte inget godis igår och jag får inget godis imorn, OCH JAG MÅSTE HA GODIS!!! Så vet ni, klockan var nästan kvart över 9, jag rusar upp på rummet ,byter byxor, och fixar till mig lite, sedan springer jag ner sätter på mig skorna, jacka, mössa och hela rubbet, så tar jag bussen till stan halv 10, bara för att jag är desperat efter godis...Jag kommer till stan runt 10, köper godis och tar bussen hem halv 11. Kort vistelse i stan! Då är man verkligen desperate efter godis. Men efter nu ska jag försöka låta bli!
När jag kom hem lagade jag mat, åt ju ingen frukost så då fick det bli mat på en gång...Efter maten såg jag film....storgrät till en också, usch busch! Jag är så jädrans blödig, men det tycker jag att man får vara ibland.

Idag har jag skrivit lite på engelska arbetet. Typ snart klar. Vill jättegärna bli klar imorn så man kan göra massa andra uppgifter nu i veckan.

Naj, nu ska jag laga lite mat, jag tror jag börjar bli hungrig. Plus det är Melodifestivalen ikväll. Hoppas det är några bra bidrag.

Byebye♥

My Homies

2009-02-25 @ 21:02:14

♥Snart börjar Grey's Anatomy, som jag måste se. Jag, som är TV-FREAK, måste se det. Därefter blir det nog sängen som gäller, för jag känner redan nu hur trött jag är. Dessutom ska jag till mormor och morfar för att baka. Lite ironiskt var att i måndags bakade jag muffins till dem, och idag fick jag vet att de var slut. Det var runt 20 st, så de måste vart väldigt goda. Imorgon blir då att baka några fler.

Även imorgon kväll blir det bio på det nya palatset. Det ska bli kul. Synd att alla inte kommer, det är bara dem som är bortresta som fattas, annars är vi allihopa. Men vi kommer nog ha roligt ändå. Filmen slutar kl 22 och jag ska köra hem då. Lite läskigt, för jag har inte kört hem så sent förut. CREEPY!

Naj, måste kila. Grey's Anatomy har börjat. Oh no!!!
byebye


~Lida~

2009-02-25 @ 18:43:32

Det blev bättre sömn i natt. Men inget är perfekt än. Jag måste även säga att jag har varit riktigt duktig idag. Jag har gjort skolarbete idag. Det jag just nu känner är fy tusan, de tog mig mer än fyra timmar att skriva om en kort novell och jag ska skriva om 2 till...Helst vill jag bli färdig med det innan sportlovet är slut, eftersom nästa vecka vill jag plugga på matten och spanskan. Prov i spanska nästa fredag. Jag hoppar upp och ner, för så lycklig är jag. NAJ!

Imorn ska jag inte plugga så mycket i alla fall. Jag tänkte åka hem till mormor och morfar och baka lite åt dem. Sedan därefter ska jag in till stan och träffa tjejerna, för vi ska ut och äta och gå på bio. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna" på den nyöppnade bigrafen "Biostaden Borgen". Det ska bli kul och se hur det ser ut där. Hoppas vi får det mysigt imorgon.

Ikväll kanske det blir lite räknande i matteboken och så ska jag se om jag kan laga ihop något gott, för just nu känner jag mig hungrig...Så, nu kila jag.

Byebye ♥

No more suffering

framför mig

2009-02-24 @ 20:02:21
Var vid tandläkaren idag. Åkte hemifrån kvart i 2 kanske. Jag skulle vara där till 20 över, och man kan säga att jag var precis i tid. Jag hann sätta mig ner i väntrummet i nästan 1 minut. De andra gånger som jag vart där så har de varit försenade i minst 10 minuter. Men idag var det fyr i dem. Det fanns inte så mycket att säga om mina tänder, de var rena och fina. Inga hål. Nada! Hon spröt in lite flourlack, that's it. Jag pratade med dem om jag skulle behöva tandställning, men det kunde inte hon bestämma, jag beställde då en ny tid till den undersökningen. En månad måste jag vänta, för det var ganska fullbokat.

Istället för att köra direkt hemma, så bestämde jag mig att gå lite på stan. Det inhandlades lite grann. Jag kom även på att jag ville köpa något till Björkmans Bilskola som tack för hjälpen till kökortet. Jag visste inte vad jag skulle hitta på. Men när jag gick längs med vägen, så såg jag Kaffe och Chokladaffären på andra sidan gatan. Där kan man säkert hitta nått, tänkte jag. Det gjorde jag också. Det fick bli choklad helt enkelt. Jag hade tur när jag kom till Bilskolan, för alla befann sig där förutom Leif, haha. Stackars honom, han får säkert ingen choklad, eftersom de andra hinner säkert äta upp det. De tackade även mig och upplyste mig om att jag skulle köra försiktigt. Det är klart jag kommer göra!

Jag kollade även lite på bokrean idag. Tänkte köpa några böcker, men jag har ännu böcker som jag ska läsa. Så jag får vänta och se om det blir några fler böcker i hyllan, där det redan är fullt. Jag lyckades hitta en bordsspegel som jag ska byta ut mot en annan, som är ful och passar inte ett dugg in. När jag ändå var i stan sprang jag in på Expert för att hämta några papper, som var till att skriva över ett telefonabonnemang på mig.

Naj, nu ska jag ner och se NCIS som började nu.
Tjingeling, byebye♥

Roliga tider - Klassfest SP07a

2009-02-24 @ 18:16:17
Klassfest del 2


Klassfest

Mitt förflutna, min framtid

2009-02-24 @ 17:38:19
Livet är till för att levas

Gör det mitt

2009-02-24 @ 11:21:23
en natt med dålig sömn åter igen. Jag kan inte förstå det. Jag behöver sova, men det fungerar inte. Det hjälper inte ens NÄR jag går och lägger mig sent. Det roliga var igår morse när jag vakna, så vakna jag inte när plogbilen körde förbi mitt fönster. Jag bor precis bredvid vägen, så det är lite konstigt att jag inte hörde den, för de brukar föra ett riktigt väsen. Underligt!

Idag i alla fall så ska jag till tandläkaren. Blir väl att se om man har några hål. Hoppas jag inte har det. Sedan ska jag prata med dem om, om jag kanske ska ha tandställning. Tänderna är lite sneda, så det är väl bäst man kollar det nu. De jädrans visdomständer underlättar inte för de andra att vara raka. Usch! De är bara ett elände för stackars munnen.

Även idag är det fettisdagen, så då ska man gotta sig med semlor. Får se om det blir nån sen. Jag är kräsen när det gäller semlor, för jag tycker inte om mandelmassan. Den förstör smaken för mig.

Naj, ska nu hoppas i duschen och sedan äta pannkakor
byebye ♥
Nya

Så roligt!

2009-02-24 @ 00:49:20
Nya formaterat

Nya ljus

2009-02-23 @ 19:10:13
Det blev mer sömn i natt, men jag sov inte långt in på dagen. Jag vaknade strax efter 8, men kunde gärna få sova lite till. Hur mycket jag än försökte så lyckades jag inte. Jag värmde upp te och ät en smörgås. Satte mig framför tv:n och zappade genom alla kanaler. Trots att det inte var så himla mycket på tv, stannade jag ändå då filmen "The Departed" började. Den var ju helt sjuk. Alla dör ju! Annars var den helt okej, men totalt sjuk som sagt.

Mamma och jag åkte inte till stan med mormor, jag skulle klippa mig klockan 1. Frisyren blev jag jättenöjd med. Luggen är äntligen kort igen, så nu behöver jag inte vara så irriterad att den ramlar ned i ansiktet hela tiden. Skönt! Sen blev det att hon klippte av ungefär 5 cm på längden, också blev det lite uppklippt och fluffigt. Jättenöjd!

Efter jag klippt mig, så skulle mormor också klippa sig. Då gick jag och mamma på stan så länge. Jag köpte då en mysig kofta på Vero Moda. Den är jätteskön och även den är lite fluffig! Det var även billigt godis på Coop, så jag kunde självklart inte låta bli, sån godisgris som jag är. Måste sluta upp med det!

Efter den lilla trippen till stan, gav det sig av hem till mormor och morfar, fikadags! Jag bakade även några chokladmuffins till dem, för det tycker de om. Även idag lyckades jag jättebra med dem. Tredje gången i rad som jag gör det. Lyckat!

Nu ska jag försöka rensa bort lite skit från datorn. Bara massa konstigt grejs som befinner sig här.

Byebye ♥

Flygande elefanter

2009-02-22 @ 21:44:38
Fick en jättedålig natt med dålig sömn. Magen har börjat krångla igen och det kan jag förstå efter all stress jag haft dessa två sista veckorna. Nu har man en vecka lov, så förhoppningsvis kan man vila upp sig och försöka varva ner lite.

Dagens sysslor var väl inte många. Såg på tv i morse. Därefter städade jag hela övervåningen. Det såg bokstavligen ut som ett bombnedslag och dammråttor flög runt....men jag kan nog inte säga de var råttor, snarare elefanter. Nu är dom borta som tur är. En fräsch nystädad övervåning är vad jag har. Undrar när jag kommer städa nästa gång. Det är något som man inte hinner med när man har mycket i skolan. Jag minns inte ens senast jag städade, därav råttorna. Ett tag framåt nu, behöver jag inte oroa mig över svävande "elefanter". Fast om någon vecka eller nått så kommer de säkert jaga mig i sömnen och då får jag nog se upp!

Jag sa att jag älskade min bror idag. Det var bara för att han hjälpe mig med att hämta en låt på mobilen. Jag hade köpt en på Internet, så de skickade ett mail där jag fick en länk som jag skulle hämta låten från. Men jag kunde inte gå in på den genom sms:et, och det gjorde mig så frustrerad. Jag prövade allt och det ville inte fungera. Men som tur är har man bröder som hjälper en, även om de också blir irriterade när det inte fungerar med en gång. Jag är jätteglad att det är fixat, för annars betalade man 30 spänn på en låt som man inte ens fick. Good damn luck!

Imorn ska jag klippa mig och jag har ingen aning om vad jag vill göra, om jag ska klippa av det en bit eller inte. Jag får alltid ångest när det gäller sånt...för mitt hår är så puckat. Det sticker ut åt alla håll och kanter som jag hatar. Usch busch!
Det blir väl att man bestämmer sig i sista minuten hur man vill ha det. Så ni får väl veta imorn hur det blev. =)

Nää, ska nog se lite tv igen, som vanligt!
Byebye ♥

Visa mig sympati

2009-02-21 @ 22:56:08
Skolan har nu fått ett uppehåll på en vecka. Med det menar jag SPORTLOV! Jätteskönt måste jag säga. Kan få tänka på lite annat än bara skolan och studierna. Men självklart måste jag göra mycket arbeten till skolan i alla fall. Det enda vi har efter lovet är prov och en massa inlämningar. Svårt!

Igår hade jag min muntliga redovisning på min engelska bok, det gick rätt hyfsat. Men kunde säkert gått bättre. Fast jag är nöjd och det är det som räknas. Nu är det bara massor med annat som måste göras. En annan engelska sak ska lämnas in nästa fredag, dagen då vi också har spanska prov. Vi hade turen att matteprovet flyttades en vecka framåt i alla fall. Det är jag jättetacksam för. Jag förstår inte hur jag hinner med. Men det är något man får kämpa för. Jag erkänner att jag inte har den kämparglädje nu, som jag hade förut. Jag har lagt den på hyllan lite, men den är snart tillbaka förhoppningsvis.

Idag var vi på stan. Handlade lite gott till kvällen. Vi har sett Melodifestivalen, men ibland blir jag riktigt besviken. Jag förstår verkligen inte hur folk röstar ibland. SKÄRP ER!

Ska sova om bara några minuter. Och det ska jag göra mycket den här veckan. Tänker sov ut det jag missat. Måste vara pigg efter lovet!

Natti natti ♥

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

2009-02-18 @ 16:18:08

Cuz' we belong together now, yeah

Alltför länge!

2009-02-18 @ 16:13:45
Ojsan hoppsan. Det var ett tag sen jag skrev nu. Det är definitivt INTE för att jag glömt det, verkligen INTE. Det är bara det att nu är det väldigt mycket i skolan och jag hinner inte med. Jag får därför prioritera det först. Jag har inte vart inne på datorn, för då vet jag att jag blir fast här och det är inte bra. Som nu till exempel, jag hade inte suttit här om jag inte behövt info from the Internet. Så fort jag skrivit lite här måste jag fortsätta med svenskan och när jag blivit färdig med det ska jag försöka läsa så mycket jag bara kan i engelskaboken. Jag ska läsa ut den till på fredag och jag har typ halva kvar, typiskt mig. Why? Men som tur är så är boken riktigt intressant, därför kommer det gå bra med att läsa ut den snabbt, förhoppningsvis. Naj, jag måste nog gå tillbaka till arbetet.

puss ♥

Fredag den 13:e

2009-02-13 @ 22:25:24
hej! Fredag den 13:e...Woohoo! Varit rädda idag eller? Om inte, hur är det annars med er då? Med mig är det väl både bra och dåligt. Har vart sjuk, och det har väl inte riktigt lagt sig ännu. Ikväll har det varit en pina med halsen. För tillfället så kan man nog säga att jag låter som en mas. Hes som bara den!! Svårt att få ut orden igen. Blir lite av en falsett ibland också! Men annars e det bara bra

Fredag den 13:e....SPOOOKIEEE! Inte direkt. Låter mer som en myt för mig. Det berör inte mig så mycket. Jag förstår inte riktigt vad som är meningen med det. Jag får väl kanske ta reda på det istället för att sitta och gnaga på det här hela kvällen. Men jag såg i alla fall en skräckfilm ikväll, 30 days of night. Den fick duga! Blir lite äcklad, man vet att det inte är verkligt, men ändå berör DET en. Kan inte förstå det! Varför??

Var i skolan både igår och idag. Var lite tufft, eftersom jag inte var på topp. Men jag ville inte visa det alltför mycket, vill ju inte dra ner alla andra på grund av mitt humör. Hoppas ni inte blev det....! Idag slöt man tidigt, eftersom vi inte hade ngn engelska idag och på svenskan kunde man jobba själv. Så då åker man ju hem. Jag tog då bussen till Vibble, gick in i affären och lämnade en ansökan om sommarjobb till sommaren. Sedan gick jag hem till mormor och morfar, som bara bor några meter därifrån. Där blev jag bjuden på lite kaffe och kakor, Mums! :)

Pappa kom någon timme efter jag kom dit. Så jag fick en gratis resa hem! Det hade jag ju fått ändå, även om jag tagit bussen! =)

Bakade chokladmuffins när jag kom hem, försökte också hjälpa pappa med att installera något löneprogram på datorn. Men jag fick damp, efter att det bara sket sig. Inget fungerade. Tydligen fattades det program på datorn för att kunna installera det. Men jag blev bara arg på det. Så då sket jag fullständigt i det!!!!

Nu ska jag försöka avrunda här, för nu börjar även denna dator gå mig på nerverna. Bäst att publicera det innan det försvinner!
Ses senare eller imorn, eller vidare! :P

Så är det....

2009-02-11 @ 21:24:44
Blodkärlen i näsan har spruckit igen. FAN! Jättekul alltså. Efter man har varit tät i näsan och sedan försökt snytat sig, så spricker kärlen och blodet forsar. Jättekul alltså. Man behöver bara sitta här och göra ingenting, senare känner man att det rinner ur näsan, så det är bara att springa och hämta papper och luta sig bakåt och hoppas att det slutar. Jättekul alltså.  Hoppas jag kan slippa det imorgon när jag ska tillbaka till skolan, jag vill inte ha näsblod i skolan.

Som sagt blev det ingen skola idag, kände mig inte alls bra imorse..Jag kan väl inte säga att det är mycket bättre, för då ljuger jag, men jag ska i alla fall till skolan imorn. Jag har inte tid att sitta hemma och göra ingenting. Har ingen lust att göra något när man är det. Har inte haft något att skratta med eller prata med. Jättekul alltså. Men imorn, kanske jag kan få tillbaka min sociala kompetens.

Ska gå och lägga mig nu, och förhoppningsvis må bättre imorn. Tillräckligt bra för att kila mig till skolan. Fast innan jag ska somna, så ska jag nog läsa några sidor i min engelska bok, som ska vara utläst till nästa fredag. (Jag började idag.) Jättekul alltså. Det blir att lägga på ett kol.

Natti natti ♥

Måst bli bättre

2009-02-11 @ 11:03:39
Ligger hemma i soffan och hostar sönder mig! Hostar så man inte får luft, blir röd i ansiktet. Jag tror inte det är på vägen upp mot underbart direkt. Kände av det först i måndags, på första lektionen. Jag var seg på något sett, orkade inte gå. Var väldigt trött. Jag bestämde mig för att åka hem. Jag hade också kört själv till skolan den dagen, så jag fick vara extra försiktigt på vägen hem, eftersom jag inte var på topp. Jag blev också hemma igår, men kände mig bättre så jag trodde jag skulle till skolan idag. Men imorse när jag vakna var det inte bra, fick vara hemma igen. JIppi!!!!! Inte alls, så tråkigt här hemma, finns inget att hitta på. När man är så här, känner man heller ingen ork att plugga även fast det behövs mycket väl! Vill inte vara från skolan heller, för man missar så mycket. Hoppas jag blir bättre.

Ska försöka sova lite till idag, kanske kan känna mig mer utvilad än vad jag gör nu.

Tänk om.......?

2009-02-08 @ 20:35:55
Yeee.....vad har jag gjort idag egentligen?? Inget märkvärdigt i alla fall. Vakna ganska sent, gav grannens djur mat och vatten, gjort frukost till mig! Men sen då? vad har jag gjort? Jo, såg på tv till halv 2...vem orkar egentligen ta tag i sitt liv? Inte jag! Skolan gör mig så trött...! Jag måste verkligen bli hårdare, men varje gång så blir det svårare! Efter tittandet på tv:n skrev jag på min sommarjobbsansökan.....Och blev färdig med den ikväll! Jippi, det är det jag har hunnit med(Hoppas man kan få ett också)..och samtidigt har jag försökt ladda upp bilderna från festen i onsdags! Jag har inte riktigt fått in alla på facebook, det är omkring 20 kvar, men ni kan ju gå in och kolla på dem som finns där!!! =)

OTH och GG började igen på tv ikväll. Det har man väntat på! I alla fall jag! Så nu blir man klistrad framför det varje söndag nu framöver ett tag!

Naj, nu ska jag sussa, en lång dag väntar imorn..Woohoo!.....not!
Natti natti! ♥

Melodifestivalen 2009

2009-02-07 @ 22:20:40
Steg upp vid 9 imorse, sprang in till grannen och mata deras djur. Jag älskar dem, förutom kaninerna...de är jag rädda för! Den ena attackerar en när man försöker fylla på matskålen. Det är också väldigt kul när man också får se när den ena juckar mot den andra kaninen...NÄÄ, verkligen inte, usch!

Vid 11-tiden tog jag bussen till Klinte. Skulle hänga med Anna idag. Jag visade henne mitt körkort, som jag fick igår =) Vi såg först film och åt lite godis och drack läsk. Sedan tog vi en promenad ut i det fria. det var grått och dystert ute, men det var ändå mysigt. Anna tog med sin kamera och fotade lite. Det blev en del riktigt bra foton. =) Därefter gick vi hemåt till henne igen, åt jättegod mat! :P Sen såg vi en film till, em jag hann inte se färdigt, för jag skulle med bussen hem.

Hemma väntade morsan och farsan. Vi började med maten strax efter jag kom hem. Det blev kycklingsallad. Vi åt det nästan samtidigt som Melodifestivalen visades på tv. Den som verkligen sög, enligt mig var Caroline af Ugglas, jag har verkligen svårt för henne.. USCH! Nu sitter man och ser på Flashpoint, och jag måste nog kila, för reklamen är nog slut nu!

byebye♥

Både bra och dåligt

2009-02-07 @ 00:25:37
Just nu mår jag skitdåligt! Förkyld så in uti himlen. Jag är så hes att jag för tillfället inte kan prata. När jag försöker spotta ut ord, kan man tro att jag är i målbrottet eller något. Så jag har jätteont i halsen just nu och är fruktansvärt trött. Det enda som känns väldigt underbart nu är att det kom post till mig idag i brevlådan...så fort jag såg att det var från POSTEN, så rev jag upp det fort som fan, för jag kunde ana vad det var; jag hade rätt också! Mitt körkort var klart att hämta! Fan vad lycklig jag blev då och det är jag ännu...det är fortfarande väldigt overkligt för mig! Jag kan inte sluta titta på det!

Onsdagskvällen blev bättre än förväntat. Klassfesten blev av för en gångs skull, det tog lite tid! Men bättre sent än aldrig! Jag blev FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV FULLLLLLL!!! Fan vad kul det var, kanske inte dagen efter, men det var det definitivt värt! Det blev lite pinsamt i skolan idag, när en del frågade ut mig om lite allt möjligt om onsdagskvällen...vad egentligen det var med mig. Naj, usch, jag vill inte ens gå in på det...så pinsamt! Men kul var det verkligen! Jag ska se om jag kanske kan få upp några bilder här också. Det finns massor av bilder på Facebook, så ni kan ju kika in där. Ni vet ju vad jag heter så det är bara att söka och klicka.

Imorn eller idag blir det ju om man ser på klockan, så ska jag till Anna. Vi ska se lite film och ha mys. 'ikväll' börjar även Melodifestivalen, så det får man väl se då...vad det blir för......i år!

Ska nog tag och gå och lägga mig och hoppas på att halsen blivit lite bättre efter en god natts sömn!
Natti natti♥
Zenitaaa

Vilken känsla!

2009-02-04 @ 17:34:47
Jag kan nog inte bli på bättre humör. Jag sa ju inte vad det blev igår, istället för middag. Men jag ficken BIL, fatta vad kul det var. Därför lura de mig, det var sån överaskning. Jag vågade inte köra hem själv då, pappa fick åka bredvid mig.

I morse bestämde jag mig för att köra till skolan. SJÄLV!!! Det var så jävla kul, men kändes underligt att inte ha någon bredvid sig, som alltid haft. så jäkla kul! Ni kommer själv fatt hur det känns när ni får körkort!! Så underbart! Jag blir redan utnyttjad, haha, men jag tar betalt för det..SUCKERS!!!

Naj, måste kila....ska med bussen in till stan... KLASSFEST IKVÄLL! Fatt vad roligt det kommer bli! Hoppas hoppas! byebye

ÄNNNU GLAAADARE!

2009-02-03 @ 21:05:34

Shit, de lurade mig. Det blev ingen middag i stan =) Det blev något annat istället! Något som jag verkligen älskar! Gud så glad jag är...Allt är ännu så overkligt! Jag kommer att visa senare vad det blev! I promise! =)

I'm even HAPPIER!


JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!

2009-02-03 @ 17:44:54
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH, ni förstår inte hur glad jag är!!! JAG FICK KÖRKORT IDAG! Jag hade uppskrivningen igår morse...som jag klarade! Men ingen visste om det förutom mamma, pappa och vännerna Bella och Mikaela. Jag berättade det inte för alla, för då skulle det vara så spänt..... imorse var värst när jag hade uppkörningen....precis 5 minuter innan trodde jag fan att jag skulle spy, men när läraren kom ut och jag fick känna av hur han var som person, så kunde jag slappna av....och så förstås, så klarade jag körningen också...så nu har jag körkort! Shit, så jädra overkligt... Jag gick till skolan, där satt några från klassen och jobbade....Mikaela frågade om "jag hade hål i tänderna?"...alla skulle tro att jag var vid tandläkaren idag. Sedan kom vi på att om jag klarade det så skulle jag säga att jag inte hade några hål, men om jag inte klarade det så hade jag hål.....det var kul när jag sa att jag inte hade några hål, då sa hon GRATTIS, och ingen förstod vad som var kul med det liksom....men sen så sa vi att det var ett kodspråk, och sedan berättade jag hur det verkligen låg till...och alla blev förvånade och jätteglada för min skull att jag äntligen fått körkort... Så himla kul!!! Jag är så glad!!! Jag hade ett stort smile på fejset hela dagen, och det har jag ännu. Mamma, pappa, syrran och jag ska ut och äta ikväll, på grund av att jag klarade det.....ska bli mysigt! =)

Jag grät när jag ringde hem och berättade det för mamma, hon hade vart så nervös för hur det gick....hon var nog det mer än mig! Gud, jag kan ännu inte förstå det!!
Naj, nu ska vi kila....och äta god middag....men det vet inte jag egentligen...jag har ingen aning om vart vi ska äta..Så vi får se! =)
Byebye
HAAAAAPYYYYYYYYY!
Zenita

Hjärnan utför.....?

2009-02-02 @ 21:49:17
Kom sent till skolan idag, eftersom jag försov mig...eller nja det kan man väl inte riktigt säga att jag gjorde...jag sov längre för jag orkade inte gå upp, jag har sovit så dåligt nu i helgen på grund av att jag har blivit jätteförkyld. Näsan är tät, och det rinner konstant. Väldigt jobbigt!

Hade textil, engelska och spanska idag...men också extra matte....det kan behövas för att komma ifatt lite. Sedan till 4 gick jag ner till syrran och satte mig i Fikarummet på PayEx och väntade på att Carola skulle sluta så vi kunde ut o köra. Körningen gick jättebra! Jag känner mig väldigt säker nu! "Jag släppte av mig" vid busstationen och när syrran körde iväg såg jag att hennes ena lykta fram på bilen var sönder..HAHA, icke bra!

Jaja, kom hem vid sju...lagade ordning lite mat. Sitter just nu och ser Lipstick Jungle!
Måste kila, pausen tog slut!
byebye

Topplistan - nr 1:__________________

2009-02-02 @ 21:32:11

Sanningens ögonblick. Min topplista har nått till sitt slut.
En överblick på de som redan varit, innan jag avslöjar min 1:a:
2:a plats - Shia Labeouf
3:e plats - James Lafferty
4:e plats - Sean Faris
5:e plats - Cam Gigandet
6:e plats - Adam Brody
7:e plats - Benjamin McKenzie
8:e plats - Chad Michael Murray
9:e plats - Ed Westwick
10:e plats - Hayden Christensen

Trumvirvel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daaaadahdaaaadahhh
På 1:a plats har jag: ROBERT BUCKLEY!

Robert Buckley
Robert - "Lipstick Jungle"

(Min kompis Bella tycker att Chad Michael Murray borde ha legat 1:a, så därför tillägnar jag denna till henne:) 
Här har du din 1:a, Bella

Slut på helg

2009-02-01 @ 21:51:53
Idag är det söndag och det innebär skola imorgon. Det händer ganska roliga saker imorn. T.ex med individuella valet, där jag har textilslöjd och håller på att sticka en mössa..jag tror den kommer bli riktigt bra när den är färdig...Hoppas jag!

Idag gick man upp vid halv 9 tror jag det var....haft svårt att sova, för att jag har blivit jätteförkyld, tät i näsan och det rinner.... Usch, vi gillar inte sånt!!! Sedan läste jag hela körkortsboken idag.....kan ganska mycket i den nu....hoppas att jag kommer klara uppskrivningen som är inom korta dagar! Usch, vad hemst...jag vill verkligen inte vara nervös..och jag vill inte bli sjuk....speciellt eftersom jag känner mig det nu!

Naj, ska sova nu....ska upp tidigt imorn, som vanligt!! woohoo!
Natti natti

RSS 2.0