Slite Marknad

2008-08-30 @ 17:50:46

Idag var jag, syrran, mamma och mommo på Slite Marknad..... Jag skulle inte ha nånting direkt, men hittade lite fynd ändå. Så en massa pengar gick åt nu...Nu kan jag inte köpa nått på en hel månad typ, måste spara spara spara!!!

Det var lite kallt, men det berodde väl först på att vi typ var där redan vid kvart över 9.... Tidigt som fan! Gick upp kvart över sju, och åkte hemifrån kvart över 8 för att först hämta mommo, sedan syrran! Senare kom solen fram och då blev det lite varmare, men det blåste ändå lite, så det var ändå ganska kallt! Men det var fint väder, det regnade iaf inte, det var ett plus! Efter marknaden åkte vi till stan för att leta lite kläder till morsan! Sedan åkte vi till mommo och fika lite, och såg på lite American Idol....


Nu är jag hemma... Bara jag och mamma hemma. Pappa är på någon mässa i Göteborg och han kmr inte hem förren imorgon natt... Så nu är det bara jag och mamma... Vi ska äta lite god mat, sitta framför tv:n och mysa ikväll! Jag ska också se några av de nya filmerna jag köpte idag! Härligt!!
Nej, ska hjälpa mamma med maten nu tänkte jag!
Hej svejs for now, take care.. ^^


Seg dag

2008-08-25 @ 18:47:17
Blev lite besviken och glad på samma gång. Det var meningen att individuella valet skulle börja idag, det gjorde det också, förutom trafikkunskapen som jag då skulle ha. Den börjar inte förrän nästa vecka, lite surt. Lektionen är 2 h o 45 min lång, hur kul är det då att komma till skolan till halv 8, och sedan veta att man inte har någon lektion? Vad ska man göra då, när man inte börjar igen försen kvart i 12.? Jag hade tur, som hade en räddare i nöden... MIKAELA!! Hon skulle också haft trafikkunskap, men eftersom det inte var något, och hon bor i stan, så gick vi hem till henne.....tack för att jag fick följa med!!! <3 Vi gjorde inte så mkt, för det fanns väl inte så mycket att göra och vi var ganska trötta också! Vi gick tillbaka till skolan till halv 11, då vi åt lunch.... Vägen till skolan var seg, astrött...Och det blåste och det stänkte lite...Så man frös en aning, jag iaf! kvart i 12 började engelskan, som vi hade till 13, då slöt vi....Min buss gick inte förrän halv tre, så jag lunkade mig fram på stan i en timme....Det var inte så kul!! Jag kom hem iaf, tog en muffin till mellanmål och satt och såg lite tv, sen lite mer tv...och nu sitter jag här... Borde inte, men bara lite! Snart ska jag ner och äta lite kvällsmat, och sedan göra spanskan, så jag har den gjord! jaja
måste kila då....
ha det, take care... PUSSAR!! ^^

Söndag 24/8-08

2008-08-24 @ 15:05:23
Vad konstig söndagarna känns helt plötsligt! Det beror på att skolan har börjat igen..... Förut har man inte behövt brytt sig, få då har inte skolan börjat på måndagarna, då har man inte behövt gått och lagt sig tidigt på söndagarna, för att orka upp.... Men nu måste rutinerna sättas igång igen..... Gå och lägga sig 9 om kvällarna för att orka upp på mornarna..Usch..
Och så är det läxorna som måste göras..... Inte mycket till helg kommer man nog få!!

Idag vakna jag tidigt, fatta inte varför....jag var ju inte så jävla pigg, men kunde ändå inte somna om av någon konstig orsak. Så då steg jag upp, åt frukost framför tv:n.....Såg sedan en film som jag spelat in tidigare.... En film, som jag såg mycket på när jag var liten..... Little Giants, jag kunde se den hur många ggr om.....Men nu hade jag inte sett den på ett tag, och jag såg att den gick på tv, så jag vara tvungen att se den.... För att minnas, tror jag!
Sen så har jag lagt in massor av bilder..... Lite från några utflykter i Varnhem....kul! Saknar dem nu!
yes, nu så är jag as hungrig.....så så hungrig!!! Men det blir ingen mat än..pappa är inte hemma, han skulle till Ala och välja ut en gravsten till farfar  (miss him)   =(

Imorgon ska individuella valet börja, får se hur det går.... för att jag vet inte ens om det är imorgon, och det känns lite surt om man åker in till halv 8, så är det inget..och nästa lektion börjar inte förrän kvart i 12...vad fan ska jag göra då....orkar fan inte åka hem, men har väl inget val, sen så får jag åka tillbaka...hur kul e de!?
USCH!
Jaja....nu ska jag hitta på ngt..vad vet jag inte än....men....YES
bye bye, take care! ^^

Allvaret börjar

2008-08-21 @ 20:39:08
Skolan började i tisdags.... Man började kvart i två, då e ju fasen dagen slut, vem vill liksom åka dit då? men men....Det kom till några i vår klass, vi visste en, men att det kom tre till, hade vi ingen aning om.... Hoppas det blir kul! Ehh, gårdagen var väl ganska onödig, eller kanske inte så, men ändå.... Sitta och lyssna om ekonomi i två timmar...huu! Jag fattar ju ingenting, förhoppningsvis kan jag lära mig det nu. Idag började vi halv 10, skulle göra några uppgifter med två andra klasser.... En elev från varje klass, bildade en grupp......Det kändes helt ok, med dem jag var med. Imorgon kan man väl säga att allvaret börjar, då börjar de riktiga lektionerna, det är ju hur kul som helst att dagen startar med spanska......NOT NOT!!!!! Jag fasar över det, ärligt! Och klockan 8, dessutom..... NOT!
Nej, ska snart gå och lägga mig....lite roligt faktiskt.... Egentligen fest ikväll, men stod över den här gången, var inte så taggad!!! Får höra imorgon istället hur de andra hade det..... Kul att man ska upp till 8, då skolan börjar!! Vad trött man kommer vara, inte jag....eller det spelar ingen roll när jag går o lägger mig, jag är alltid lika trött....HAHAHA!!!!
XOXO Zenita

Dystert! :(

2008-08-12 @ 17:56:15
Jag befinner mig i Varhem just nu.....  Hos mina kusiner! Jag ska vara här ända till måndag nästa vecka. Dagen inna skolan börjar..... Tiden jag har vart här har inte varit så jätteroliga.... Visst e det roligt att vara här, det kunde inte bli bättre, men vädret är inge kul över huvudtaget..... Det har regnat varenda dag jag varit här.....Så man kan inte hitta på så mkt då..... Idag har det nästan inte regnat ngt....Och idag har vi varit ute och åkt, åkte till Hornborgasjön!!! Ganska härlig plats... Lugnt! Men annars har vi för det mesta suttit inomhus och löst korsord och spelat lite dataspel osv.... Igår hämtade vi min syrra vid tåget..... Sen har vi väl varit i Skara och i Skövde och tittat lite..... Och förhoppningsvis ska jag och min moster ta en roadtripp själva till Ullared, får se hur det blir...... :P 
Nu ska jag äta...... Får se om det bli ngt mer skrivande under min vistelse här..... XD
Ha det! Pussar <3 // Zenita^^

Packstressad!

2008-08-05 @ 13:25:57
Om två dagar åker jag till Varnhem till mina kusiner..... Det ska bli kul! Få komma bort från föräldrarna ett tag, och de slipper mig ett tag! Jag kommer vara borta tills skolan börjar... Åker hem den 18:e.... Då åker jag med syrran hem,
så vi tar tåget till Stockholm och så åker vi båten hem tillsammans... Så vi är hemma natten mellan den 18:e o 19:e.. Så börjar skolan den 19:e...Hur surt är inte det?
Det ska bli kul att åka iväg....Vi får se vad vi hittar på där! Om vi har tur så kanske jag och min moster tar en sväng till Ullared....Ge-Kås! Hoppas!!
Nu håller jag på och packar... Har ingen aning vad jag ska ha med... Har gjort en liten lista, men den blir man bara förvirrad av! Fast hoppas det lönar sig!...... Men e lite stressad!
Imorgon så kommer nog Micko hit.... Vi ska hitta på ngt innan skolan börjar och innan jag sticker iväg!....Får se vad vi gör! Det har ju inte vart ngt väder för att kunna hitta på ngt utomhus... Och det är ju inte så kul att bara sitta inomhus....
Men vad annars ska man göra då??

RSS 2.0