Girls just want to have fun

2010-01-31 @ 19:01:23

Gårdagen var ritkigt rolig. Den började hos Mikaela som hade ordnat födelsedagsmiddag (hon fyllde år i tisdags). Hon bjöd på kycklingpaj och den var supergod.

Sedan blev det musik, prat, lek, dans, ja, allt som bara går när det är fest!
Vi fick skjuts in till staden. Och fy helsikes vilket väder det var. Snöstorm!

Det blev Gute. Inte så sjukt mycket folk. Men ganska lagom. Kunde ha varit lite till, men jag hade svinkul ändå.




Hela studiebidraget sa... POFF!

2010-01-30 @ 00:08:53
Hela studiebidraget kommer att gå åt i helgen! Det känns i plånboken. Jag är sä jävla glad att jag har lönen kvar att klara mig på och det ska sparas! Det var ett tag sen jag hade så här mycket.

Idag var en helt ok dag. Första lektion gjorde man knappt nånting, där fick vi bara repetera inför provet på tisdag. Sedan var det geografiprov, det var rätt svårt, men jag tror jag klarar mig faktiskt. Det kändes helt okej, men man vet aldrig hur de rättar. Därefter matte, svenska och idrott. Shit, jag blev skittrött på idrotten. Vi hade boxning. Sjukt jobbigt. Jag trodde seriöst jag skulle dö, men det det var så himla kul och man kan verkligen ta ut sina aggretioner (stavas det så?).

Efter skolan var det då att försöka hitta nån present till Micko. Och vi hoppas på att hon blir glad över vad vi har skaffat till henne. Det tog lång tid på stan, men efter vi var klara med presenten så gick jag runt och kollade lite. Jag ville ha ett par tights med något lädermönster på låren, eller liknande. Och jag hittade ett par. De ska jag ha imorn på festen. Och det ska bli kul. (Så jag spenderade 400 på tankning, 200 på legging, sedan 100 på presenten. Nu ska jag bara beställa hem en tröja från Kan Dee!)

Mycket som ska göras imorn. Jag ska lämna av en väska hos syrran för jag ska sova där imorn. Sen är det jobb mellan 11-16. Och som vanligt blir det säkert lite övertid. Så låt oss säga att jag kommer därifrån kvart i 5, då är jag inte hemma förrän efter 5. Då måste jag fixa mig iordning fort som fan för jag ska till Micko som bjuder på middag. Sedan blir det HP5 eller Gute! Party. Jag är rätt pepp! Fan så kul vi kommer ha det!

På söndag fyller min kusin Jessica 20 år. Grattis!

Blandade känslor på en och samma gång

2010-01-29 @ 01:09:39
Glad, trött, irriterad, ångest, panik!
Allt i ett.
Glad över att jag nyss såg att min första lön nyss kommit in på mitt konto. (Var strul med mitt bankkonto. Jag gav rätt kontonummer till dem. Men det fungerade inte. Jag fick ringa till Sparbanken och be om hjälp. Men de var inte säkra på vad det berodde på. De sa att de skulle pröva utan nån siffra, för det gäller olika vid olika banker. Men om inte det funkade fick de ta kontakt med dem själva.) Men nu verkar det i alla fall har fungerat. Så nu sitter jag med ett leende på läpparna och är stolt över det jag har tjänat ihop alldeles själv.

Sedan irriterad på att vissa inte förstår vad man menar och hur ska man då kunna göra rätt om man inte får rätt information?. Blää

Ångest och panik inför geografiprovet imorn. Visst låter det logiskt om det man ska kunna, men jag är ändå rädd. Jag fick panik då jag vaknade efter att ha somnat i soffan medan jag höll på att plugga geografi. Satte första stunden och läste i boken, vaknar en nästan en timme senare helt däckad med ansiktet i boken. Inte bra!
Och nu har jag läst klart allting, men det är ännu inte bra. Fortfarande panik! Och trött blev jag också. Nu orkar jag inte mer. Det får gå som det går imorn. (idag)

Orka Orka Orka!

2010-01-27 @ 16:59:04

Göra svenska och geografi. Jag protesterar mot det! Men jag har inget val än att vika mig. Jag måste få det klart nu så jag slipper sitta med allt imorn. Jag har bara lite kvar på svenskan, sen så ska jag besvara alla frågor som jag har kvar till geografin. Så svaren kan jag bara läsa på imorgon till på fredag då provet är. Det ska nog gå bra.

Idag har vi haft religion och matte. Behöver göra matte också nu så jag inte flackar efter. På eftermiddagen var det projektarbete, men vi har nog kommit in i en svacka för ibland går inte allt som vi har planerat. Men det löser sig nog.

Sedan har jag bokat möte på måndag med studievägledaren så vi kan börja diskutera högskolar och vilka som har utbudet med program som jag skulle kunna plugga till. Jag vill helst komma in i Borås. Sen måste jag ännu anmäla mig till högskoleprovet. Kul att man måste betala 350 kr, bara för att bevisa att man är DUM! Blää.

Mycket förvånad - men glad

2010-01-26 @ 23:24:40
Knappt 4 timmars sömn inatt. Men det har jag mig själv att skylla. Men jag har faktiskt inte haft någon nöd idag, eftersom jag har känt mig allmänt pigg. Konstigt! Visst, nu känner jag av tröttheten. Jag skulle ha gått och lagt mig tidigare ikväll, men jag kände att jag ville få svenskan klar. Och nu är det nog bara en lite grej, men på den uppgiften ska man vara två. Yesbox, och imorn ska jag plugga på geografin för vi har prov på fredag. Än så länge känns allt lugnt. Bara jag inte får panik på torsdagkvällen.

Fick även idag veta vad jag tjänar i timmen. Jag blev väldigt förvånad för så hade jag inte föreställt mig min timlön. Jag är riktigt nöjd. Min första egen förtjänta lön. Stolt över mig själv om jag får säga så! Pengarna kommer in på kontot på fredag. Jag fick även mitt nya schema (för februari månad), och det ser riktigt najs ut. På lördag är nästa arbetspass, då ska jag jobba mellan 11-16.

Nu ska jag nanna kudden. Nu har jag gjort vad jag kan idag och det får räcka. Det är en ny dag imorgon.

Godnatt

Första lön kommer snart

2010-01-25 @ 23:19:33

Varit i både skolan och på jobbet idag. När jag var på väg till skolan ringde Jenny (hon som hjälpte mig med jobbet) och frågade lite saker: om adress, personnummer och det bästa av allt mitt kontonummer. Åhh, där ska min lön komma in. Det känns verkligen jättespännande när jag får min lön som jag har tjänat ihop helt själv. Underbart!
Jobbet idag fungerade också bra. Rätt lugnt med folk. Så ibland går man bara runt och rullar tummarna.

Skolan gick också bra. Hade matte hela eftermiddagen. Och än så länge fungerar det bra.

Ska ta och lägga mig nu så jag orkar upp imorn.
Gonatt


Goda ord ger positiv inställning

2010-01-24 @ 23:23:25
Mja, jag säger återigen att jag inte har något att skriva nu. Rätt tråkigt faktiskt. Men jag tror inte ni vill höra om mitt plugg. Det har i alla fall blviti mycket blandat. Jag har skrivit rent geografin och har några frågor kvar som behöver besvaras, sen är jag klar. Jag har även försökt mig på några svenskaövningar som vi ska göra till på fredag och sist har jag nu räknat klart matten. Började med matte D kursen förra veckan och det ska bli en spännande termin. Jag tror inte jag ligger efter än i alla fall.

Imorgon börjar jag kvart i ett som vanligt och det känns bra. Men funderar på att gå upp rätt tidigt ändå och kanske plugga lite. Men det kan jag inte betämma riktigt än. Det avgör jag imorgon.

Imorgon kväll ska jag även jobba. Sista introkvällen, så om jag ska jobba fler kvällar så kommer jag att få jobba ensam. Så jag får ta några lördagar först innan jag väljer fler kvällar så jag kan känna mig mer van. Men jag har hört goda ord om mig från andra och det känns positivt.

Rubrik

2010-01-24 @ 13:00:44
Nu har jag suttit i några minuter för att fundera ut något jag kan skriva. Men det är fortfarande för tidigt på dagen innan jag har något att berätta. Så tyvärr blir det inte speciellt mycket för tillfället. Men nu har jag skrivit några meningar så då kan det löpa på mer. Det gäller bara att komma på en början så flyter det på.

Jag kan ju säga att idag MÅSTE det bli mest plugg, men först ska jag bara se färdigt filmen Lady Chatterleys Älskare. Jag vill dock inte plugga för det är mycket som måste göras och när det är så, så orkar man inte. Det är jobbigt att ta tag i det då. Men jag ska försöka så gott jag kan.

En annan lördag i mängden

2010-01-23 @ 22:54:43
Vaknade tidigt idag. Eller tidigt och tidigt var det inte, men jämfört med när jag gick och la mig så var det tidigt upp. Jag kunde helt enkelt inte somna om. Jag hade annat i tankarna.
Jag har blivit lätt irriterad på vissa saker som jag inte kan sluta tänka på och det gör mig trött.

Men ändå drog jag mig upp istället för att ligga och dra mig i sängen. Såg lite tv och hoppade sedan in i duschen. Det var ruskigt kallt som vanligt precis i början och när man ska stiga ut. Brrr!
Sedan åkte vi in till stan och handlade.
Jag träffade Josa, Bella och Carro strax efter halv 2 (jag var lite sen.) Vi tog en fika på Ringduvan och det var rätt mysigt. Jag tog bussen mot Vibble vid halv 4, där väntade mamma och pappa.

Ikväll blev det kycklingsallad och till efterrätt blev det hallonpaj med choklad. Mums! Vi satte i en film, men jag somnade för att jag var så trött men nu är jag rätt pigg igen. Jobbigt! Jag funderar dock på att lägga mig, men det är något som håller mig fast här. Även fast det inte ÄR något här.  Vänta......


Tävling - Vinn Kan Dee Linne - Galaxy

2010-01-23 @ 02:34:20
Såg precis att Kan Dee har anordnat en tävling på sin blogg där hon tänker lotta ut ett linne av motivet Galaxy. Jag blev helt överlycklig när jag såg det för det är precis det linnet som jag vill ha. Jag har HUR LÄNGE SOM HELST velat köpt det, men det har aldrig kommit till tals. Jag absolut älskar det linnet! Och självklart var det en storlek M också, precis perfekt för mig. (Det där strecket kommer inte störa mig ett dugg. Jag tänker stolt bära upp linnet Galaxy). Därför tyckte jag det var värt ett försök att tävla om linnet. Jag skulle dö av lycka om jag skulle vinna! (kanske du också har en chans?)

Gå in på denna, som hänvisar till tävlingen: Tävling - Kan Dee linne - Galaxy




(Lånade av Kan Dee)

Jag håller tummarna! (fingers crossed)


Jag behövde verkligen en sådan kväll

2010-01-23 @ 00:52:35
Idag var det skola från 8 till 3 ungefär. Jag tog bilen imorse (vilket jag gör varje fredag) för det är så behändligt när man har idrott och att man slipper bära på alla grejer som man ska ta hem och plugga på över helgen. Så ett berg med böcker fick följa med mig hem. Efter skolan bestämde sig jag och Josefina att vi skulle kolla lite på tyg till våra balklänningar (till maj). Det var mysigt! Vi hittade ganska mycket intressanta färger.

Sedan åkte jag med henne hem för att hämta mönster till klänningen, men jag blev kvar en stund. Hon bjöd på varm choklad. Men jag hann inte ens komma inför dörren så ringer min bror och frågar om jag kunde köra han till flygplatsen. Han skulle tydligen till Stockholm och festa med några vänner. Så det vara bara att sticka iväg och hämta upp honom. Och han är ju också lagom rolig när han är stressad. För han ska gå igenom lägenheten minst 15 gånger och kolla att allting är avstängt. Säkert något tvångssyndrom eller liknande! Han tryckte på kylskåpsdörren minst 10 ggr för att verkligen vara säker på att den var stängd. Jag bara skrattade åt honom för det var så kul! Visst att man kollar att allt är avstängt, men han är verkligen extrem.

Sedan när jag lämnat av honom vid flyget åkte jag tillbaka till Josefina. Och där stannade jag till 11. Det var verkligen jättetrevligt. Jag behövde verkligen en sådan kväll. De bjöd på jättegod mat och hennes föräldrar är verkligen några av de trevligaste jag har mött. Det var oerhört kul!

Imorgon blir det fika med Josefina, Bella och Carro. Och det kan nog också bli rätt mysigt.

Äntligen håla

2010-01-21 @ 09:59:12
Först hålan på mer än ett halvår (typ)! Vi har ingen lektion nu för några klasser gör ett så kallat spel, Minister för en dag, och vår lärare är med på det så vår lektion blev inställd och det känns bra. Det händer nästan aldrig oss! Never ever!

Så jag njuter för tillfället av den lugna lediga tiden på dagen. Nästa lektion börjar elva igen och då är det religion som gäller. Väldigt intressant faktiskt. Men i eftermiddag har vi geografi i ungefär 2 timmar och det är inte så uppfriskande. Det är inte den bästa tiden på dagen som man vill ha en två-timmars lektion. Inget man kan göra åt i alla fall. Så det är bara att bita ihop och hoppas att klockan blir halv 4 FORT!


.....Ingen fantasi på rubrik.....

2010-01-20 @ 23:05:32
Jobbet gick bra ikväll. Jag är mycket nöjd med det jag har jag gjort och det verkar som om jag lyckats rätt bra ändå. Jag kan inte säga att jag är perfekt, men det rullar på. Jag blev lite skrämd när jag fick veta att sista introkvällen är på måndag och sen efter det om jag ska jobba kväll, så måste jag jobba själv och stänga. Det känns riktigt läskigt. Så redo är jag inte! Men söndag om två veckor ska jag stänga själv och jobba i två och en halv timme själv. Jag har två dagar till som jag inte kommer jobba själv och det känns bättre. Men tänk, fy, jag vill inte misslyckas om jag skulle vara själv. Jag ska vara positiv. Det är ju spännande men lite läskigt för jag är inte mogen riktigt än.

Skolan gick bra idag också. Nu har vi börjat med matte D och det känns också rätt bra faktiskt. Det kommer förmodligen bli tufft, men jag är tuff. Mycket tuffare än förut, tror jag. Mycket har hänt på senare tid, både positiva och negativa saker. Men det ska vi ändra på. Projektarbetet gick också bra. Vi var mycket aktiva idag. Först hade vi möte med handledaren sen så försvann vi till blomsteraffären för att fixa grejer till arbetet. Sedan stack vi till Almedalsbiblioteket för att leta efter lite böcker till arbetet. REACTIVATED mitt bibliotekskort även.

Nu tar jag det lugnt framför tv:n. Ska strax gå och lägga mig för imorn är det skola igen och jag ska även upp tidigt för jag måste duscha. Det behövs! Men jag kommer frysa imorgon bitti innan jag stiger in i den. så jag kommer kasta mig in i duschen, för att lida mindre! Brr, jag föreställer mig det nu.

KALLT!

It feels pretty close

2010-01-19 @ 22:00:03
Jag har kollat priser på resan och på hotell, men fy fick priser säger jag på hotell. Way much! Men vi börjar komma nån vart med det här och det känns skönt. Det börjar närma sig och jag vill verkligen göra det nu. Allt är inte bestämt men jag hoppas det kan lösa sig till slut.

Imorgon kväll är det jobb som gäller. Från ca 4 till 9 ska jag jobba. Så jag behöver nattens sömn. Men några minuter till måste jag vara uppe, bara så att jag fått skriva färdigt det jag gör för tillfället. Måste ju jobba lite idag efter som jag förmodligen inte kommer kunna göra nått imorn när jag kommer hem. Det beror på hur dags jag kommer hem, för det första jag behöver göra då är att få nått i magen. För att jag vet inte hur jag ska kunna få nått i magen innan jag börjar jobba på grund av att skolan har precis slutat när jag börjar. Hmm, får försöka tänka ut nått.....?

Först och främst vill jag inte tänka på det nu. Så jag tänker faktiskt fortsätta med det arbetet jag håller på med. I alla fall någraminuter till som sagt.


Min mjuka malekudde

2010-01-18 @ 20:02:21

Jag vill ha min kudde som jag kan krama om, men den är hundratals mil härifrån. Jag saknar den. Jag vill känna dess värme mot min kind. Jag vill att den ska hålla om mig lika hårt som jag vill hålla om den. Jag vill ha min mjuka kudde nu! Om vi kan få det att fungera så kanske den kommer om lite mer än en månad. Men det är bara om vi kan samsas.
Min kudde ska vara min beskyddare. Men sen bara några dagar efter kommer den åka igen. Men jag vill ha den nu. Jag struntar i om det bara är för några dagar. Jag saknar den alldeles för mycket så jag bryr mig hur länge jag får tillbaka den.

Jag vill att han ska vara min kudde!


Sovmorgon är skööönt

2010-01-18 @ 10:55:39
Idag blev det inget jobb nu på förmiddagen. Jag skulle egentligen ha jobbat mellan 9 och 12, men istället får jag jobba på onsdag kväll mellan 15.30 (16.00) till 21. Sedan blir det på måndag kväll nästa vecka samma tid. Det ska bli kul. Jag vet ännu inte vad jag tjänar i timmen, det får jag väl veta när chefen kommer tillbaka. Hoppas det är bra!! Haha.

Jag börjar kvart i ett idag istället för 9, eller vad man ska säga, så jag sov till 10 idag istället. Toppen! Skolan börjar kvart i ett och då är det matte som gäller till halv 4.

Sen så efter så ska jag ner på stan och byta det fina nattlinnet jag fick av tjejerna i lördags. Den var lite stor så jag hoppas på att det finns en mindre storlek för jag blev verkligen kär i det där linnet. Underbart!

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma innan jag ska kila ner till bussen.


Välkommen välkommen

2010-01-17 @ 17:05:37
Gårkvällen var riktigt mysig och blev ganska lyckad faktiskt. Men varje gång vi pratar så kommer vi alltid in på samma ämne. Vi skrämmer upp oss själva då vi pratar om spöken och vad andra har sagt vad som har hänt. Jag fick en sovkompis eftersom det inte var så kul för henne att åka hem själv i mörkret när vi sitter och pratar om spöken. Det var kul, för jag har känt att vi glidit ifrån varann. Så det var rätt mysigt att hon sov över.

Jag bjöd först på en liten välkomstdrink (alkoholfri)
Innehåll:
Kaktus/limejuice
Havtornsjuice
Sprite
Krossad is

Sedan till huvudrätt blev det potatisgratäng och fläskfilé i grönpepparsås, samt grönsaker och läsk.

Till efter blev det hallonpaj med smält choklad ovan. Det var en god paj om jag får säga det själv.

Det blev mycket prat under kvällen och sånt är alltid kul. Men att byta samtalsämnen behöver vi göra.

Lite bilder från kvällen

























Tonight

2010-01-16 @ 16:25:44
Ikväll är det middag hos mig, som jag har anordnat för alla tjejkompisar. Jag hoppas det blir en riktigt bra ikväll!
Jag avslöjar senare, eller imorn hur kvällen varit!

Nu måste jag fixa det som är kvar innan de kommer. De ska komma vid 6 har jag sagt. Får se vilka som håller tiden =)


Have I told you this...

2010-01-15 @ 21:30:32
Varit i skolan som vanligt idag. En helt okej dag faktiskt. Dagens höjdpunkt var ju då vi åkte pulka med klassen vid Tallunden. Skitkul! Jag har inte åkt pulka på flera år. Men det var verkligen grymt roligt!

Åkte direkt hem efter skolan och började städa. Jag ska ha middag för tjejerna imorgon kväll. Ett litet födelsedagskalas för mig, så jag måste jag ju ha det fint hemma. Det var ju som rena bombnedslaget. Så nu åkte alla julsaker ner. Jag orkade inte ha dem uppe längre. Och nya gardiner har kommit upp. Strukna och fina, :)

Jag har ännu inte bestämt mig vad jag ska ha till efterrätt. Jag tänkte kika lite på det nu faktiskt. Jag vill ju ändå ha något gott jö.

Jag vet inte om jag sagt det, men jag fick en laptop i födelsedagspresent av min familj. Det var riktigt skönt. Det blev bara det i år. Men jag är helt nöjd, jag kunde inte ha önskat mig nånting bättre. Jag har velat ha en väldigt länge och nu har jag äntligen det. Det känns riktigt bra. Jag blev så glad när jag fick den. Jag fick den en vecka innan min födelsedag eftersom min pappa tyckte det på grund av att han ville ha sin dator för sig själv. Ja, så nu behöver jag inte sno hans längre och sedan lämna tillbaka den. Haha
I HAVE MY OWN!


BAD headache

2010-01-14 @ 19:48:47
Huvudvärken vill verkligen inte släppa. Det hjälper inte hur mycket jag än vilar. Jag har inte pluggat nånting idag sen jag kom hem. Jag har inte orkat! Somnade i soffan vid halv 7-tiden och sov en halvtimme. Jag orkar inte bli sjuk nu! Men den här huvudvärken stör verkligen min motivation till att sätta igång med pluggandet. HUr ska det här gå? Den har ju hållt i sig i snart en vecka, hur länge till tänker det här fortsätta. Jag har inte tid med det!

Ska vila en stund till nu, sen så ska jag rökna lite matte, så jag kan låtsas att jag pluggat lite.

Skönt med fredag imorgon. Ledig! På lördag ska jag ha middag här hemma hos mig med alla tjejer, på grund av att jag fyllde år i söndags (även fast det inte kändes så). Det ska bli mys! Nu ska jag bara få plats med 11 pers här

Puss

ELÄNDE!

2010-01-14 @ 14:37:47
Jag är trött! Jag vill hem och bädda ner mig. Två timmars geografi är inte okej! Slutar halv 4, en dryg sista tid på dagen!
Jag har haft huvudvärk sen i söndags. Den vill inte försvinna. Och hela munnen är svullen för jag har någon infektion på grund av min visdomstand. ELÄNDE! Det hjälper inte med sömn, inte mot huvudvärken iaf. Jag tror det också beror på tanden, för jag börjar få en till nu och jag antar att den trycker undan de andra. Aj, usch! Så ont gör det! De är inge bra iaf, förstår inte vad de är till för.

Nu ska jag joina de andra vid bordet bredvid mig!

Only positive thoughts

2010-01-13 @ 17:33:51
Hade en sådan underbar dröm inatt! En sådan som man vlli ska vara sann (till viss del). Allt var dock inte riktigt realistiskt, men det hade ett syfte. Det kanske var ett tecken att jag borde göra det snart? Ska jag åka eller ska jag inte? Väldigt långt och lite dyrt dock....Hmm, jag får tänka på saken..!
Men drömmen slöt hastigt på grund av att den jäkla väckarklockan ringde! Aahh, mitt i det mysigaste som hände. Fy så arg jag blev!

Skolan var mycket lugn idag. Började dagen med religion (nystartad kurs för terminen). Jag tycker faktiskt det är ganska intressant. Får hoppas att det kan bli det också. (Jag kan faktiskt vara positiv). Sedan hade jag matte, ganska svårt, men det känns bra där också. Därefter, vid halv 1 trodde vi (jag, mikaela o denise) att vi hade möte med vår lärare om projektarbetet. Men vi kom på att vi inte hade så mycket att säga och att vi tar mötet nästa vecka istället.

Så fram till klockan 2 satt jag och räknade matte i bibblan, sedan tog jag bussen hem halv 3. Bussen var smockad som vanligt, jobbigt! Oftast lika full!

NU ska jag FÖRSÖKA börja med svenskan. Mm, vi har redan fått mycket att göra där. Tidspress?? - JAAA!
Jag vill inte. Men som tidigare: Jag ska vara positiv. Sen så ska jag också försöka komma i säng tidigt så att jag inte är så trött på mornarna. Imorse ville jag verkligen inte stiga upp. Trodde jag skulle skaka ihjäl av kyla! Kallt!
Och inatt hoppas jag att min dröm kan få fortsätta där den som hastigt slöt i morse!
Åååhh!

45 minuter övertid - money!

2010-01-12 @ 23:27:24
Kom hem för ca 50 minuter sen.Har varit och jobbat. Jobbade från halv 4 till kvart i 10. Lite drygt var det, men jag är inte van. Det blir bättre, tro mig. Jag tycker det är jättekul att få lära sig lite nya saker. Det kommer då dröja lite till innan jag vet allt. Men det löser sig så småningom. Det blir en utmaning som jag gärna ger mig på.

Jag kom hem halv 11 och då var det direkt att ta något att äta, för jag hade inte ätit sen lunchen i skolan och det var vid halv 11 (12 timmar innan). Ganska lång tid! Så det var gott med mat!

Nu ska jag lägga mig. Det blir upp tidigt imorn och bege sig till skolan!

Byebye

"I see you - I see IN you!"

2010-01-11 @ 23:16:37
Varit en ganska intensiv dag. Var på jobbet i morse, och det var mycket intressant, men svårt. Det kommer att ta tid att lära sig allting. Mycket introduktion idag bara. Sen var det skolan efter det som gällde. Räkna matte!

Skolan slöt halv 4, så jag och Frida åkte ner på stan, men hon skulle iväg tillbaka till skolan för lite träning. Men jag fick gå på stan till 5 för då slöt syrran jobbet. Halv 6 gick vi och såg Avatar på bio! Love it! Så jäkla grym. Lite besviken på början, men inte på grund av innehållet i filmen utan på grund av att man inte fick läsa hela undertexten. Det tog minst 10 minuter innan de gjorde något åt det. Det var det enda negativa, annars var filmen jättebra! Värt vartenda öre!

Kom hem vid 9 (filmen var ju lång). Åt lite mat (tårta från gårdagen). Sedan blev det lite matteräkning. Måste komma ifatt lite. Nu har jag tagit paus. Borde nog sova nu för imorgon är det en lång dag som väntar. Först skola från 8 till 14, sedan jobb från 15.30 till 21. LÅÅÅNG dag! :) Men det ska jag fixa! :)

Bye

Ängslig

2010-01-10 @ 22:56:00
Jag har inte varit så ivrig att berätta konkret att jag fyller 19 år idag och ärligt så känns det inte som jag har gjort det. MEn men, ett år närmare till 20 :) fy vad gammal jag är!

Imorn är det första dagen på jobbet. Ska vara där mellan 9-12. Det ska bli riktigt spännande. Så jag ska gå och lägga mig nu så jag är pigg och glad imorn :)

Gonatt

Ohej vilket stohej

2010-01-10 @ 21:04:59
Shit vad vilt det blev igår. Men gud så kul det var.
Först var det förfest hos Frida K. Det var jag, Frida K, Frida H, Caroline och Isabelle. Prata och dricka! Jättemys.
Sen blev det taxi ner till Hamnplan till 20 i 12 ungefär. Inte så mycket folk där än, men det struntade vi i. Vi gick ut på dansgolvet och dansade häckarna av oss. Hilarious!
(20 minuter kvar till den 10:e)
Min bror skulle tydligen vara där nere också. Mor och syster sa tydligen till Dennis att inte supa mig full. Men det gick tyvärr inte som de tänkte sig. Jag mötte han 10 i 12 och han kramade om mig och sa att jag skulle komma om några minuter så skulle jag få välja vad jag ville i baren. Så först gick vi alla upp på dansgolvet och dansade lite till innan klockan blev 12. När klockan var 2 minuter i 12 gick vi ner till baren där brorsan satt och vänta. Först fick jag en shot (Boooom). Sen så beställde han in champagne (han trodde bara det var ett glas till mig, men bartendern som Dennis kände kom fram med en hel flaska) Så alla mina vänner fick varsitt glas också. Det var gött det. Jag tog väl säkert 3 glas champagne. Haha. Så vi skålade strax efter 12 för nu var det min födelsedag. 19 år va! Vännerna började sjunga för mig och det var hemskt vad allt folk skulle börja stirra då! Men haha!
Sedan blev det några drinkar som jag inte vet namnet på för det bara kom in nya. DRICK helt enkelt bara! Mm, så jag får väl säga att gårdagen/natten var min första RIKTIGA fylla. Det måste det varit för jag kunde inte ta mig hem till syrran själv. För det första fick någon annan ringa henne och säga att hon fick hämta mig (jag brukar inte dricka så mycket och jag brukar därför kunna ta mig till henne själv) Men jag hade nog liggat i ett dike om det inte varit för mina vänner som tog så väl hand om mig. TACK FÖR ALL HJÄLP!

(Bilderna är tagna från Bella och Carro)














































Vilka får skrapa INSIDAN på bilen?

2010-01-09 @ 01:18:54
Jo, jag!

Åkte till Anna ikväll för lite filmmys. Vi hade inte setts på hela julen, så det var kul att ses igen och prata om allt som hänt. Jag fick även en pizzabit när jag kom dit och det var riktigt gott, tack!
Fick även en present av Anna (jag fyller år på söndag...) och det var ett biokort, tack!
(tack för tygstyckena i lådan också, nu kan jag ju sy, haha. Tro inte på vad du ser...? HAHA)

Jag kom väl hem för en halvtimme ungefär. Det roliga var när jag skulle åka. Det var - 14 grader, brr, kallt! Och Annas fantastiskt snälla föräldrar (pappan) erbjöd sig att hjälpa mig att skrapa rutorna på min bil. Men det var inte så mycket trodde jag. Anna kom med mig ut och började skrapa på rutorna och då kommer jag fram: eh, Anna, det där går inte. Frosten är på insidan! Hehe.
Mmm, så vi började skrapa rutorna på INSIDAN! Det är oftast DÄR jag får skrapa. Jag förstår inte. Det är så jobbigt.

Nu ska jag bädda ner mig varmt. Jag fryser oerhört mycket om fötterna. Jag har på mig skidstrumpor för övrigt. De värmer väldigt bra kom jag på...Mmm, waaarm! Jag är dessutom helt slut efter dagens stohej. Helt utmattad efter ett pass på skidor på idrotten. Var stolt över mig: JAG ÅKTE NER FÖR EN BACKE! Wiihoo! (utan att ramla och utan brutna ben!) Har ont i benen dock, men de är fortfarande hela!

Gonatt!

School starts tomorrow

2010-01-07 @ 21:46:07
Jaha, då var lovet slut. Skolan börjar imorgon igen efter nu 3 veckors lov. Jag vet inte om det känns skönt. Men det känns bra att man får träffa alla igen, vissa i alla fall. Vi i klassen kommer nog ta död på varandra innan skolan är slut. Det är inte lätt att komma överens. Vi får väl se imorn om det kanske har blivit någon förbättring. Vi håller tummarna för det.

Uppsatsen är klar, men jag kan inte säga att jag är nöjd med den. Jag har gjort det jag kunde och det får räcka för den här gången. Det var faktiskt en riktigt svår uppgift vi fick och jag var inte ensam om den saken.

Också skönt att jag inte börjar förrän halv 10 imorn, jag har tydligen ingen lektion imorgon bitti. (Kursen börjar på tisdag igen).  Sovmorgon!
Och idrott också, där vi tydligen ska vara ute: SKIDOR! NEEEEJ! Jag tycker verkligen inte om att åka skidor, kanske för att jag inte kan! Haha, tydligen åker man bara framåt säger Bella :P

Nää, ska faktiskt ta och komma i säng nu. Ska först bara plocka ihop alla grejer som behövs imorgon. Viktigast är uppsatsen, annans är jag rostad!


That's enough

2010-01-07 @ 13:24:45
Jag tycker det kan räcka med snö nu. När det är på väg att försvinna så har man oturen att det kommer mer. Men vinterperioden är ju dock ännu inte slut. Vi har ju faktiskt hela januari och februari kvar. Det är bara att hålla ut!
Jaha, nu blev flingorna större också. Typiskt!

Disciplinen idag har inte varit så bra. Jag har ännu ganska mycket kvar att skriva på uppsatsen, vilken ska lämnas in imorgon. Så den blir min första prioritet resten av dagen. Jag kan nästan tippa på att det kommer bli hela kvällen också om jag känner det rätt. Hmm, mja, det var dock inget nytt.
Jaha, nu hittar jag inte en bok som jag behöver. Typiskt!


Jag är så glad

2010-01-06 @ 12:34:02
Ja, det gick bra!
Åhh, jag var så nervös innan. Men det var hur kul som helst när jag fick veta vad som blev.
Jag ska dit två måndagar förmiddagar innan skolan och lära in mig rutiner som jobbet kräver. Det ska bli så kul och spännande. Ser verkligen fram emot det!
Sen så kommer jag få komma dit nån kväll och se hur det går till. För de är dem tiderna som jag kommer få. Sen så blir det helger också...Och när jag lärt mig allt får jag nog vara kvar i sommar också.
Åhh, det skulle vara helt perfekt

Lycklig!!? - JAAAA!

GODA NYHETER

2010-01-05 @ 23:04:51

Åhh, de vill att jag ska dit imorn!! Hoppas de gillar mig!
Hoppas Hoppas !


Jag blir galen av den här väntan

2010-01-05 @ 19:09:00
Jag är riktigt nervös just nu
Jag vet inte vad jag ska ta mig till
Jag kan inte lyckas sluta tänka på det
Jag har väntat länge på att veta vad som hände
Vill jag veta?
Vad kommer jag tycka om svaret jag kommer få?
Jag är sjuk
Inte sjuk som i sjuk, illamående
Eller jo, det också
Men detta är något annat, ....sjuk!
Jag blir galen om jag inte får veta snart

Pennan ligger här i röran

2010-01-05 @ 14:10:50
Allt är en enda stor röra här. Papper utkastade huller om buller på skrivbordet. Absolut INGEN ordning över huvudtaget. Jag är en enda stor virrpanna för tillfället.
Så många texter att hålla reda på.
Så många anteckningar att hålla reda på.
Så många böcker att hålla reda på.
Och nu hittar jag inte min penna heller. Försvunnen! Aaah!
Nej, calm down. Det ordnar sig. Det gör det alltid. Var hade jag pennan sist?
Eftersom allt ligger i en flera olika högar här så borde den ligga här nånstans.

Jag har i alla fall haft tur att få ned LITE på uppsatsen. Men den är LÅNGT IFRÅN KLAR!
Ska fortsätta med den nu. Men först få lite ordning och hitta min penna.


Dagens sista minuter

2010-01-04 @ 23:53:04
God kväll
Ja, då har man suttit med svenskan största delen av dagen. Och imorgon måste jag fortsätta ordentligt med det. Den saken är klar. Men som vanligt kan jag ana att jag kommer sitta långt in på nätterna med det här den här veckan. Jag har inte fått ned ett ord på papper som jag ska använda i uppsatsen. Jag har läst alla texter och så, men som sagt, analysera, är inte min grej. Men imorgon måste jag få ned nånting. Koncentrationen håller inte i sig hela tiden. Måste ju ta paus lite då och då för att inte stirra mig blind på det jag håller på med.
Boring.

Nej, nu ska jag bara ta det lugnt framför tv:n.


Burr! - för vädret

2010-01-04 @ 14:21:59

En snöstorm verkar ha tagit fart. Det snöar extremt mycket just nu och flingorna är inte speciellt små. Det yrar bedrövligt dessutom. Som tur är har jag inga planer på att bege mig ut heller. Det enda som jag ska sysselsätta mig med idag är svenskan. Och JA, ja har äntligen tagit tag i det. Har suttit med det i nästan två timmar nu. Orsaken till att jag nu sitter här är för att jag skulle kolla upp en artikel till arbetet jag ska skriva.

Jag har dock inte börjat skriva på själva uppsatsen. Det pga att jag vill läsa till mig ganska mycket så jag får någon uppfattning om vad det är jag håller på med. Ska jag vara ärlig så har jag inte blivit ett dugg klokare på dessa två timmar som jag hållit på. Jag förstår bara inte grejen med det hela. Massa texter som man ska analysera. (Det är det värsta jag vet, min svaga punkt.) Jag ska dessutom få ihop 2-4 sidor (med radavstånd) men förstår inte hur jag ska klara det. I slutändan brukar det lösa sig rätt bra. Men jag utsätter alltid mig för den här pressen. Måste skärpa mig och ta tag i det tidigare.

Jag är också jätteglad, men ska nog inte fira riktigt än förrän jag vet att allt är bestämt. Inga förhastade slutsatser.
Åhh, JAG HOPPAS HOPPAS att det blir mitt!


Idag är en speciell dag ---- *

2010-01-03 @ 16:59:54

Vaknar på fel sida av sängen. I vanliga fall ligger jag på vänstra sidan, men inte den här gången. Hmm, måste fundera på varför..?
Har inte haft några tankar alls på vad jag skulle vilja ha gjort idag. Bara haft en tanke som jag VERKLIGEN borde ha gjort dock: Svenskan - Fredag!
Jag hade fel igår. Men jag försökte verkligen, tro mig! Men vem vill sitta och skriva på en uppsats när man har lov..? Fast jag har inte mycket till val. Imorgon LOVAR jag att jag åtminstone ha skrivit och läst nånting. Jag behöver bara en liten knuff för att sätta igång. Det är det som är det svåraste. Att sätta igång!

(okej, ska vara ärlig. Jag har haft andra tankar idag också. Dem har jag delat med en person. Han vet nog vem han är...)

----*
Det är exakt en vecka tills jag blir ett år äldre. (en ålder som man gärna kan hoppa över)
Det är exakt 5 månader tills jag tar studenten (en tid som ska minnas)

Lägg det här på minnnet! =)


One time at band camp....

2010-01-02 @ 21:42:42
Tjena
Har haft många funderingar de senaste dagarna. Oroligheter dessutom. Jag måste skriva en uppsats till fredag då skolan börjar igen, och jag har inte börjat med den än. Jag och min dåliga disciplin. Jag måste bli bättre. Det är nog ett av mina nyårslöften....Får FÖRSÖKA ta tag i det imorn.

Nu tar jag det lugnt framför tv:n. Åt precis två rostade mackor med skagenröra. Mums! Ser dessutom på American Pie. Den är dock snart slut. Kan inte låta bli att skratta åt den. Haha! =) (shitbreak)..Och michelle är ju cool...haha: one time at band camp...bla bla!

Nä, nu ska jag ta och se slutet på den


Nyårsafton 2009 (i kort)

2010-01-01 @ 17:19:38












RSS 2.0