Please end my misery

2009-09-21 @ 20:16:06
Fy så mycket det är och göra! Alltså jag hinner verkligen inte med. Igår satt jag sammanlagt 9 timmar med matten, och provet var idag. Det kändes som att det gick bra iaf. Och jag hoppas det visar sig vara så också, annars la jag ner 9 timmar i onödan på det. Nu väntar bara massa annat den kommande veckan. Imorgon prov i Information och Layout, förstår inte vad man kan ha prov på där. Sedan på torsdag har jag rättskunskapsprov. På torsdag nästa vecka, NO-prov. På fredag nästa vecka ska en bok vara utläst samt en skriftlig bokanalys inlämnad på den.
Jag vet inte vilket jag ska prioritera mest, för jag vill få bra på allt. Men man har ingen tid att ens plugga. Man kommer hem fyra varje dag. Man är helt utmattad efter en lång dag, och man vill ju inte sätta sig direkt och plugga, men man har inget val! Jag lever för att plugga!

Hjälp!

A few of many more photos!

2009-09-19 @ 19:22:19

































































 


Bilder på ingång!

2009-09-19 @ 18:52:16
Nu ska jag ta mig lite tid att lägga upp bilderna från Carros fest som var för 2 veckor sen, fy så dålig jag är! Men tiden springer iväg! Men lika bra att jag gör det nu, för de två veckorna framåt blir plugg plugg plugg 24|7.

Ha tålamod! Bilder kommer! =) Roligare när bilder kan berätta vad som händer.

Stressen är orsaken till mina sömnproblem

2009-09-19 @ 02:07:48
Usch vad dåligt jag känner mig! Intresse för att blogga just nu ligger inte högt på listan. Jag har inte tid! Men hur lång tid tar det ens att skriva ett litet inlägg? Inte långt, men den korta tiden är alldeles för viktig för mig. Den måste användas till att plugga. Nu pluggar jag då inte! Klockan 2 på fredagnatten har man inte lust att sitta bänkad med matteboken öppen framför sig. Nej nej! Men imorgon (idag) och på söndag kommer jag förmodligen sitta med den. Har prov på måndag.

Har ni haft en bra kväll/vecka? Jag har ju inte varit så aktiv här just nu, så jag vill gärna vilja veta vad ni har haft för er den tiden som jag inte varit inne o kollat så mycket.

Jag har då varit i _____ hos en kompis. Jag, Bella och Frida hade en liten myskväll med god mat, prat och idol. Alltså, är det bara jag eller har det varit ganska många BRA sökande som gått vidare i år??

Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, och de sista 500 m hem var inte roliga o köra. (låter komiskt med 500 m, but it's true) Var så fruktansvärt trött att jag skulle kunna ha somnat vid ratten, vilket kunde ha varit riktigt farligt! Men men nu är jag pigg igen. Men ska snart gå och lägga mig ändå. Jag har inte haft en skön vecka. Jag har sovit hur dåligt som helst varenda natt. Har inte förstått vad det kan bero på. Men mamma kom på imorse vad det kan vara: STRESS! (Det är så mycket i skolan just nu att jag skulle kunna lägga mig ner o dö för att slippa allt det. Men det är väl bara o kämpa på och hålla ut helt enkelt) 

inget kort inlägg, men "några" ord fick jag ned ^^

Roligt inlägg...om matematik?

2009-09-14 @ 20:22:03
God kväll!
Har suttit med matten hela dagen (bokstavligen). Åkte in till skolan till 9 (även fast man inte börja förrän kvart i 1. Det var lika bra så man kommer framåt speciellt då det är prov på måndag (skulle ha varit till på fredag men blev framflyttat). Vilket jag tror kommer gå bra. Men vissa saker måste jag gå igenom lite mer. Men annars känns det bra.

Som sagt började kvart i 1 (med matte). Matte fram till halv 4. En genomgång på andragradsfunktioner sedan räkning i bok. Jag ligger inte efter iaf. Vilket är bra! Nu har jag bara några uppgifter kvar, sen är jag klar. Då är det bara repetition som gäller fram till måndag. Det känns riktigt bra att man är klar.

Nu ska jag fortsätta plugga matte och sedan ögna igenom naturkunskapsläxan (som är till på onsdag). Tänker absolut lägga mig tidigt ikväll SENAST HALV TIO!

Vilket trevligt inlägg jag skrev, eller hur? Vem älskar inte matte! =)


Söndag i helhet - Finger hurt!

2009-09-13 @ 20:05:14
  • Vakna klockan 10
  • Börja plugga vid 12
  • Åt mat kvart i ett (lasagne)
  • Plugg
  • Stack ut på en cykeltur i 50 minuter (lite mer än 1 mil?)
  • Dusch
  • One Tree Hill (seriestart)
  • Privileged
  • mer plugg


Ni ser dessa bilder här nere? Jag böjde nageln bakåt igår när jag skulle hjälpa pappa. Så här ser det ut nu! Det gör fortfarande sjukt ont! Ni ser det blålila? Där nere böjdes nageln bakåt. Nageln var så hård också, så därför gjorde det helvetes ont.




Ändrade planer

2009-09-12 @ 17:12:39
har inte börjat på städningen än. Tänkte hjälpa pappa med att lossa brädorna på vår terass (vi ska bygga pool). Men när jag skulle bära bort en bräda, slant den ur greppet och hela min nagel böjdes bakåt så det börja blöda. Det gjorde så j**** ont. Jag liper inte så jätteofta, men den här gången gick det inte att låta bli. Så satans ont gjorde det! Så mycket mer hjälpa där blev det inte, fick stå under kranen och låta kallt vatten rinna på fingret ett tag. Men men, shit happens. Men det är inte kul. Att jobba på brädgård kommer ALDRIG bli min grej! Det är pappas område.

Igår fredagsmys hos Josa

2009-09-12 @ 14:30:40
Det blev från en tråkig hemmakväll till en mycket trevlig idol-myskväll hos Josefina. Fick frågan kvart i 7 om jag hade lust att komma dit. Jag tvekade inte en sekund. Vem väljer en tråkig hemmakväll framför myskväll med två underbara tjejer (+Josas bröder). Det var ett bra avsnitt av idol, fick några nya favoriter och framförallt då en gotlänning gick vidare. (ni fick ju också en liten glimt av Gotland, ni som inte varit här och har sett hur det ser ut)  Blev ni lockade av ön (där jag bor)?

Under kvällen lyssnade vi även på lite musik och pratade. Jag och Josa kollade lite på balklänningar och jag åkte inte hem förrän runt 12. Det finns verkligen så oerhört många underbart fina klänningar! Jag har faktiskt nog bestämt mig för en plommonlila färg på min klänning. Med lite röd ton i den lila färgen, skulle jag passa i det tro? Jaa, jag vill att det ska passa.

Åhh, nu ska jag ta mig i kragen och nog göra en storstädning här. Det ser bedrövligt ut. Det är så mycket grejs överallt att jag inte vill vara här bland alla berg av saker. Nää, liten rensning bland saker vore nog också en bra idé!
Vad ska ni göra idag/ikväll?

Här, ikväll, får det bli mys hemma. God mat, någon bra film man kan sitta spänd inlindad i en filt framför. Det låter bra! Men vilken film jag ska se vet jag inte (det kanske inte ens blir nån), får se!

BTW, nu kan jag äntligen höra Jennie Abrahamsson på Spotify! Yay!
Ha en trevlig kväll! =)

Sur o tvär

2009-09-10 @ 10:57:05
Halloj
Nu när jag ändå inte gör något, står och bara är, så tänkte jag bara skriva lite snabbt. Så, hur är det med er, det har ju varit lite mycket nu på sistone, så jag har inte haft tid att skriva så mycket intressant som kan vara värt att läsa. Men men, så är det. Igår var man ledig och HADE tid att lägga upp bilderna från i lördags, men för att vara ärlig: JAG ORKADE verkligen inte. Jag var så trött och nere att jag bara satt o dega i soffan framför tv:n. Men var ute och gick en timme iaf, vara tvungen att bli lite piggare. Idag är väl inte så mycket bättre. Nu är jag bara så sur och grinig!

Snart är det då information och layout, vette tusan vad man ska ha det till. I tisdags skulle vi göra en bildanalys, på en timme typ. Lätt liksom! Måste kila
Byebye, ha en bra dag

Klockrent!

2009-09-09 @ 22:01:29
Väldigt löjligt, men man kan ju inte låta bli att skratta. Speciellt åt den kortare killen. Ni som inte såg, se det nu!


Let's make it a fun night, babes!

2009-09-05 @ 16:37:12
Hej hej
Allt bra?
Klichéfråga, men mycket viktig. Strunt samma, ska inte gå in mer på det.
Åh, det ska bli så kul ikväll, hoppas jag. Aa, verkligen. Middag hos Carro ikväll med brudarna. Säkert god mat, dryck, musik, skratt och bus.
Om en liten stund blir jag hämtad av Carro själv. Hon skulle lämna sina föräldrar här ute där jag bor, så då plockar hon upp mig. Hur bra är inte det? helt suveränt, man har tur ibland. Lite konstigt att värden hämtar upp gästen helt ute i ingenstans.

Ska ni göra för kul ikväll?

(Bilder kommer självklart tas under kvällen. Jag ska lägga upp dem imorn, om jag orkar...läxor väntar ju också)
Puss puss

Lite långt för er..?

2009-09-03 @ 20:00:24
Hemskt vad dålig jag har varit dålig på att skriva, eller vad tycker ni? Ändå är man ännu i en ganska lugn period, om man tänker skola. Visst har läxor börjat ramla in lite sakta, men inom kort blir det säkert mer på högen. Men det är så långa dagar så man orkar inte. Slutar halv 4, tar bussen hem då från skolan, hemma strax efter 4. Då har man satt sig vid skrivbordet och gjort lite smått. Sedan nu två dagar i rad så har jag vart ute på powerwalk istället för jogging. 1 timme igår och 1 timme och 20 minuter idag. Riktigt skönt (dock regn idag, men det lyckades inte stoppa mig från att ut o gå). Det finns inga bra vägar eller stigar här, så det känns som om man går i cirklar. Jag valde en stig idag som jag inte visst riktigt säkert var den gick, men nånstans kommer man ut iaf. Som tur var gjorde jag det, men det var inte där jag ville komma ut. Jag trodde jag skulle komma ut på en stig som låg lite längre bort. Men men, hitta ut ur djungeln är det som räknas.
När skrev jag senast, igår kväll? Men det händer ju samma saker varje dag, så vad är det för mening att uppdatera så ofta då?
Ni orkar ju säkert knappt själva läsa det jag skriver nu? =) Det är ju så långt!

Jaja, för att korta av så säger jag bara nu att det inte finns mer att säga ikväll, förutom att jag är trött. Vilket gör att jag lätt blir irriterad och grinig så fort någon säger ngt till mig. Fel att låta det gå ut över andra. Behöver som sagt sova. Måste lägga mig tidigare!

Detta kan man kalla höst

2009-09-02 @ 09:21:21
NU måste det vara bekräftat att hösten är här. Det blåser, det regnar, luften är friskare och kylan börjar närma sig steg för steg.
Morgonen var ingen bra start på dagen. Sådana här dagar vill man bara stanna kvar i sängen och deppa. Det spöregnar. Sådana här dagar vill man bara linda in sig i en filt, ha en kopp te i handen som man njuter av framför en film. Det spöregnar. Istället måste man åka till skolan i spöregnet. Börjar senare idag (om typ 10 minuter) så tog en senare buss. Den lilla biten som jag cyklade (hemifrån till bussen, knappt 2 minuter på cykel) så blev jag helt dyngsur. Speciellt framsidan av låren. Jag fryser därför om mina ben just nu. Inte kul!

Mina sista ord: Hösten är här!

Åttlingmammans otroliga liv

2009-09-01 @ 21:10:24
Shit! Hon har haft 8 ungar i magen! Fatta vad många det är. Det är knappt så man kan föreställa sig det. Eller vad säger ni!? Att det ens kan få plats. Det måste vara tajt! Och tungt för henne. Ryggen måste ju vara helt paj och även magen som har blivit uttänjd.

Denna bild säger ju precis allt! Se bara hur stor magen är!


Tillfälle till inlägg

2009-09-01 @ 11:58:11
Sitter på lektion i detta nuet. Finansiering och kalkylering. Vi håller på att göra en totalkalkyl över ett företags resultat. (heter det så?)
Nu kom läraren igen så nu blir det mer arbete!
Puss

RSS 2.0