Gick bättre än jag trodde!

2008-10-27 @ 19:59:01

Först dagen i skolan, efter höstlovet. Dagen började med Trafikkunskap. Och som vanligt kan jag och M inte låta bli att skratta. Det var så här, en kom lite sen till lektion. En halvtimme ungefär. Hans ursäkt var att han glömt ställa om klockan. Felet med det var att om han glömt ställa klockan borde han kommit en halvtimme tidigare än en halvtimme försenad! Haha! det var ganska kul faktiskt!
Jaja, sen var det tid för det hemska provet, som jag trodde det skulle bli. Men det gick bättre än vad jag nånsin hade tänkt mig. Jag hoppas att det kan visa sig vara så också! =)

Imorgon väntar ett nytt prov, i idrott. Det kommer inte gå så bra, även om jag så skulle vilja. Det är bara inte min starka sida, om vi säger så. Jag börja läsa det idag, nu ikväll. Men inte så lätt att koncentrera sig heller. Min söta lilla 6-åriga kusin kommer och kramar mig och vill busa hela tiden...Som nu, kommer han springade och slår mig nästan..HAha Förut när jag försökte se lite på tv och läsa samtidigt (jag låg på mage), så kom han och la sig rygg mot rygg på mig, så då låg han på mig och spela på sitt Game Boy, när jag försöker fokusera på annat. Men han e bara för gullig! Han kommer allt på ngt! Haha, det finns bilder. De kmr snart!

Nej, nu ska jag försöka läsa lite på teorin, som inte kmr gå så bra... Men jag gör återigen mitt bästa! =)
ha det, ta hand om er!
Puss^^


I miss you guys!! <3

2008-10-25 @ 22:51:54
Känner mig överlycklig!!! Idag följde jag med pappa till jobbet, för jag skulle få köra hem idag! 4 mil. Det var jättekul. Självklart så hände det jag inte ville göra egentligen, omkörning! Två omkörningar. Den sista omkörningen bestod av en traktor med släp (släpet bestod av en stor grävmaskin), och efter traktorn körde en bil.... Men den var så jävla feg att köra om.....HAha, men det var jag också....Men jag gjorde det ändå! Det gick ganska bra, men jag är inte riktigt kompis med kopplingen än....plus växlingar i kurvor! Usch, I hate!!! But I want to learn, more than anything! Men det går framåt! Det är iaf bra.

Nu är jag lite ängslig, för att mina kusiner kommer snart! De sitter på båten just nu, som kommer in vid halv 12 snåret! Jag längtar efter dem nu! Jag har inte sett dem sen jag var hos dem i somras :/ Synd bara att man själv går i skolan, när de har höstlov!!! Mitt höstlov, som ni säkert har föstått är då slut. Man börjar skolan igen på måndag! Kul att man har prov då som man inte har pluggat till än. Men det ska nog gå bra. Denna gång ska jag vara positiv... fast det borde jag vara åt allt. jag gör ju mitt bästa. Ingen kan begära mer! :D

Anxious! :D
Peace ^^

Puss =)

Made it through alive!

2008-10-23 @ 17:22:51
Jag har en sån skön känsla i kroppen! Jag vill inte att det ska sluta... Jag känner mig så glad, för att jag klarar mig ganska bra! För varje gång blir det bara bättre och bättre.....Och tänk om lite mer än två månader har det gått tillräckligt bra, så jag får ett kort till i plånboken! ETT KÖRKORT! :) Åh, vill ha!!! Idag körde jag igen, det gick jättebra. Fick köra på landsväg, en smal, där det även inte körde så många andra. Där fick jag träna på att göra tvärbromsningar, det gick väl inte så bra..... Jag är alldeles för klen på bromsen...Låter säkert konstigt, men det är sant!! HAHA... Vi gjorde det om och om igen...Sen fick jag till det jättebra! Vi typ flög framåt!! Haha, jättekul!! Kom även upp i 90, t.o.m lite över, så jag fick sakta ner lite...HAHA, I know! Senare körde vi in i ett tätbebyggt område, där vi stanna, så frågade han om vi skulle ta säkerthetskontrollen eller köra innanför murarna! Jag valde innanför murarna.....Det var lite läskigt, men det gick jättebra där inne...Köra i smala gränder osv. Jättekul! Sist körde vi bara runt lite i stan, och tillbaka till bilskolan därefter..... Vi var jättenöjda med dagen...Det går verkligen framåt :D

Nu ska jag plugga lite engelska, har grammatikprov på måndag och känner just nu lite press, eftersom jag inte har haft tålamod något den här veckan...Men nu är det nästan panik! Måste verkligen ta tag i det.....Så, jag måste nog kila nu!
Take care ^^
Puss

Furniture on different places

2008-10-22 @ 20:51:10
Jag fick nog ryck idag! Det var först enbart tänkt att jag skulle städa övervåningen, men sen fick jag för mig att möblera om i mitt rum. Det blev lite annorlunda. Får se hur länge det kommer bli så! Jag har stora planer för mitt rum. Men mycket som behövs göras....Får önska mig mycket av de i julklapp. Tänk, det är liksom bara två månader kvar till jul, ganska ofattbart egentligen. Jag hann inte städa klart efter ommöbleringen, därför att pappa kom hem tidigare idag. Och då tog vi en tripp in till staden! Det var mysigt!! Vi kom hem typ vid halv sju igen, och det första jag gjorde var att städa färdigt....Så nu e det skinande rent här uppe, och luktar gott gör det också!! :D

Nu har ja lite tid över innan jag ska ner och se Grey's Anatomy.... Hoppas det blir spännande! Sen en klenis som jag, tål inte sorgliga avsnitt av denne serie!! HAHA, löjligt!!!!!! =P

Jaja, får passa på att snacka lite med D. Han reser imorn! :( Ha så kul!!!

PUSS^^

No judgement

2008-10-21 @ 23:15:07
Vilken underbar dag! Förutom att man fick gå upp tidigt för att åka in med bussen till stan för att övningsköra! Men det var riktigt kul och det gick mycket bra! Tyckte jag! Men läraren sa det också, faktiskt! Idag fick jag köra runt lite, backa runt hörn, köra i villaområden för att veta vilken hastighet som måste anpassas till. Men det gick bra, för att jag kör väldigt sakta, så då passade det mig väldigt bra! HAHA....Men det är ju bättre att köra för sakta än för fort =)

Sedan åkte jag hem, till färdiglagad mat! Mums! Och jag var så uppe i varv, jag visste inte vad jag skulle göra! Börja rensa lite på övervåningen, så jävla mycket skräp här..Fattar inte! HAHA

Nu lyssnar jag på lite musik, avslappnande....Sitter även med ett leende på läpparna! Pratar med underbara människor...
D: du vet att jag finns här för dig! Du kan prata med mig om allt! Jag tänker på dig! =)

Naj, ska försöka lugna ner mig... Klockan e kvart över 11 och jag är så uppspelt..Fattar det inte!!! Jag kommer inte kunna sova ännu på ett tag!! HAHA

Puss ^^

While I was laughing

2008-10-20 @ 21:24:04
Första dagen på lovet har gått, snart. Vad har man gjort?? Ingenting. Lade mig vid 2-tiden...Aa, när man har lov så tror man att man kan få sova länge, men nej.... halv 9 ringer telefonen, så jag måste springa upp och svara eftersom ingen annan var hemma...Jag hatar att svara telefonen, precis när man e nyvaken. Man kan ju inte prata, hade då en låg och krasslig röst.. Och det värsta är att det inte var någon annan i andra änden, fan vad upprörd jag blev då! Sen kunde jag inte somna om...så det var bara att stiga upp!!

Satt vid tv:n för det mesta, såg lite allt möjligt.... Japp, sedan är jag jävligt sur på tv-boxen uppe, den hakar upp sig hela tiden. Jag har sån stor lust att kasta den i golvet o i väggen! Den har aldrig vart så förut, varför ska det vara så nu!?
Har även suttit mycket vid datorn idag.
Snart börjar Prison Break..... Efterlängtat!!! :)

Imorn blir det inte att sitta hemma och slappa, kanske på eftermiddan, men först.....så ska jag köra imorn...det ska bli kul...Hoppas jag kan lära mig något nytt! Vi ska backa och sånt runt hörn, osv. HAHA, låter kanske inte så kul, men vi får se!! ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt "ingenting görandet" :)
See ya

Being with the nutcases! <3

2008-10-15 @ 18:30:30
Är hos Mikaela tillsammans med KNÄPPGÖKARNA nr1, ANNIKA O THERESE!!! Fnittrar åt ingenting, men jag säger inte att de inte e härliga, för de e de!! Vi ska snart äta mat, det blir kebabrullar från Los Panchos.... Flickorna är o hämtar dem nu! Det ska bli gott!!
Vi ska även se film; Förtrollad och Bee-Movie.... (10-kronors vecka, 10-kronors vecka på SIGNALEN!!) ;)

Nej, måste kila!!! BYE  BYE :P

Var med i svängarna mer!

2008-10-14 @ 19:56:50

Mitt humör blev bättre efter idag! Jag kände mig mycket gladare! Varför vet jag inte. Det kanske är för att jag har mina vänner. Ni e bäst! <3
Sedan blev jag också mycket gladare efter jag körde idag! Det var jättekul! Jag var riktigt lugn. Förra gången gick det också bra, men i svängarna gick det för fort. Den här gången gick det dritbra! Jag är jättenöjd med mig själv idag! Nästa vecka ska vi backa och så. Men det kommer nog också gå bra!! :)

Nu sitter jag här, försöker plugga... Jag har skrivit färdigt spanskan om "en resa". Den ska bara renskrivas! Strax ska jag se på Ugly Betty och plugga samtidigt, det ska nog gå bra! Måste ligga i en växel nu, vill hinna med så mycket som möjligt innan lovet! (som är om tre dagar) SKÖNT SKÖNT SKÖNT! ;)

Pussar


Relief

2008-10-13 @ 19:59:02
En morgon som startade med en stank ute! Kom till skolan, en väldigt äcklig lukt, kom som en vind när man klev av bussen. Det var inte så fräscht! Började dagen med trafikkunskap, fick göra olika test... Det gick väl sådär, men nöjda. Gjorde det två och två, vi var väl lite oense om e del saker!!! I was wrong, you were wrong, I was right, you were right!!!HAHAHA. Vi fick sluta tidigare och då skrev jag på min analys om engelskaboken.... Börja igår och blev klar idag, ganska bra. Men innehållet är kanske därefter inte så bra. Men skitsamma, jag har gjort det iaf...Då kan jag bara hoppas på de bästa! Efter lunchen hade vi engelska, där vi fortsatte med grammatiken, som jag suger på. Fattar ingenting! Men det löser sig alltid! ;) Sist hade vi spanska, och där fick vi fortsätta att skriva om "en resa", jag måste ärligt säga att jag känner mig nöjd med den.... Kanske inte så bra skrivet, men ja känner mig nöjd, e inte färdig än. Men jag hinner ännu! Den ska lämnas in på fredag!
Tog bussen hem halv fyra med Anna, som alltid kan få mig på bra humör!! Kan inte låta bli att skratta när jag e med henne! Tack för att du finns! :)

Nu gör jag inte så mycket, pratar bara lite med Micko och Danne!
(Micko, jag skulle inte stå ut mer om jag var du! Jag fattar inte vad som e problemet med honom!! Att du orkar lyssna! Tur att du har mig, som du kan belasta detta med. Jag är här för dig!! <3)
Pussar

Obetingat stimuli --> Obetingad respons --> Betingad respons??

2008-10-09 @ 20:47:37
Fatta ni?? Ok, det gjorde inte jag!! Haha
Hade psykologi-prov idag! Det kändes som att det gick hyfsat bra, hoppas att det kan visa sig vara så också! Jag svarade på allt, men om det är rätt är en annan sak. HAHA...Jag hoppas på det bästa iaf!

Var även vid skolsystern som verkligen var pratsam! Hade en viss Micko med mig, som försökte lätta stämningen lite!! :P HAHAHAHAHAHAHA.
Sköterskan sa inte så mycket om mitt finger, som ännu är svullet och lite svart! Men vi lindade in det iaf... Var lite svårt att skriva med det, eftersom jag även är högerhänt..Jättekul!!! Så när jag skrev provet, fick jag typ kramp i fingrarna, eftersom jag höll handen helt missbildat! :P
Men det gick!!! :D
Nu väntar jag på att en viss person ska höra av sig, som ännu inte gjort det!! :)
Naj, det var nog det för idag! PUSS

I'm now Miss Blue Finger

2008-10-07 @ 21:12:33

Fan vad det värker!!! Jag dör!! Det är lite löjligt och jag själv kan inte sluta skratta åt det, men det gör så jädrans ont! Det var på gympan, vi spelade handboll....Och för en gångs skull så tyckte jag det var kul!! Men så var det så att jag skulle ta emot en passning, en hög och hård passning... Passningen togs inte emot så bra! Bollen hamnade fel i mina händer, och mit lillfinger fick ta smällen... Det böjdes lite fel! Så nu har jag skitont i fingret!! Först så var det inte så farligt, gjorde bara lite ont, kunde böja det en aning.... Men vid sjutiden, så såg det lite värre ut....Det var helt blått och svullet...Och nu kan jag verkligen inte böja de, och det gör så jävla ont...... Det låter löjligt att det är lillfingret, (visst e det kul) men det gör så förskräckligt ont, A REAL PAIN IN THE ASS!!!! :P Det dunkar ashårt i handen, inte bara fingret!!! Usch! Vad ont det gör!!!
(Jag kan visa en bild, var tvungen att ta en för att visa hur det ser ut) :)


Jag är så trött

2008-10-06 @ 20:45:38
Usch
Jag blir så arg för minsta lilla just nu! Grinig och irriterad har jag blivit! Vad ska göra? Jag har fått intrycket på mig själv att jag inte hänger med i skolan, känner mig efter! Jag hinner inte med! All min tid bara försvinner åt annat! Vad har det blivit av mig egentligen??? Nån som vet? Vad måste jag göra för att det ska bli bättre? Jag lägger allt på hög och tror att allt ska försvinna efter ett tag, men det gör det inte har jag märkt... Det staplas på, och större blir högen!! Jag måste ta itu med det nu, annars blir det konsekvenser!
 Ta inte illa upp, Danne, lite e ditt fel ;) Du är alldeles för rolig att prata med. Du tar min tid! Jag pratar hellre med dig än att göra läxorna. Det måste bli bättre med det! :P Haha!!!
Nej, ska försöka göra lite nytta innan man ska lägga sig till sängs! Men inget mer pluggande blir inte ikväll, men imorgon, då jävlar!!! :D
take care :)


Play My Music - Jonas Brothers

2008-10-04 @ 21:25:24

Töntigt, jag vet.. Men kan inte hjälpa att jag blir glad av musiken!!!

I Gotta Find You - Joe Jonas

2008-10-04 @ 20:57:04

Everytime I think I'm closer to the heart,
Of what it means to know just who I am
I think I've finally found a better place to start
Where no one ever seems to understand
I need to try to get to where you are.
Could it be you're not that far

You're the voice I hear inside my head
the reason that I'm singing
I need to find you,
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

You're the remedy I'm searching hard to find
to fix the puzzle that i see inside
waiting on my dreams the color of your smile
when I find you we would be alright
I need to try to get to where you are
could it be you're not that far

You're the voice I hear inside my head
the reason that I'm singing
I need to find you,
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Been feeling lost
Can't find the words to say
spending all my time stuck in yesterday
where you are is where I want to be
next to you, you next to me

I need to find you (yeah)

You're the voice I hear inside my head
the reason that I'm singing
I need to find you,
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

You're the voice I hear inside my head
the reason that I'm singing
I need to find you,
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

(yeah yeah)

I gotta find you

RSS 2.0