Då åker jag...

2011-06-25 @ 11:30:32
....mot flygplatsen och vidare till Oslo. Om bara några timmar får jag se min kära Are igen. Det var inte längesen vi skildes åt, men det känns som en evighet. Det ska bli kul att vi nu ska få uppleva Roskilde festivalen tillsammans. Det är något nytt för mig. Att till exempel bo i tält och så. Det kommer förmodligen bli en utmaning, men man får väl testa sig själv lite grann. Jag vet ju inte hur det är förrän jag har prövat. Och nu får jag ju chansen till det! :)
Känner mig lite smått nervös dessutom! Även fjärilar i magen, för jag får ju träffa Are. Dock jobbar han när jag kommer i eftermiddag, så jag får tillbringa några timmar själv i huset. Men jag ska nog kunna sysselsätta mig!
Hej då

Glad Midsommar

2011-06-24 @ 12:54:35
Glad midsommar på er!
Snart ska jag strax åka iväg och fira midsommar med några vänner. Vädret verkar hålla i sig och förhoppningsvis blir det inget regn idag. Det vill vi inte ha på midsommar! Det ska vara sol! Men dock är det inte fallet, här på ön blåser det och är molnigt.
Idag kör jag på platt hår, vilket vanligtvis brukar vara mycket fluffigare, men orkade inte ha det så idag. Så jag tog mig tid och plattade håret. Det tog ca 20 minuter. Nu ska jag fixa det sista innan jag åker. Jag måste fixa lite med packningen inför imorgon. Därför jag kommer inte hinna alltför mycket imorgon. Jag har lite svårt att bestämma mig för om jag bara ska ha ett handbagage eller om jag ska checka in det. För om jag bara har handbagage kan jag inte ta med mig allt som jag vill ha med. Som jag faktiskt behöver! På vägen dit går det säkert bra. Men på vägen hem måste jag betala extra för det och är det värt det? Nu när jag faktiskt funderar på det, verkar det vettigt och faktiskt värt det. Men ska fundera på det lite till....
Ni får ha en skön midsommar!
Kram Z

Jag går på lyckorus

2011-06-23 @ 22:33:10
Ja, då var jag i samma situation här igen: Har inte uppdaterat på läääänge!
Den här gången var det kanske överdrivet länge. Men jag har faktiskt inte haft nån tanke på hur längesen det faktiskt var. Jag tänker inte säga att NU SKA JAG FÖRSÖKA UPPDATERA OFTARE! Det skulle slutligen bara bli tvärtom. Jag kommer skriva när jag känner för det. DET kan jag däremot medge!
Det var mycket där med skolan senast jag skrev och var säkert också därför orsaken till att jag inte orkade lägga ner energi på att skriva.
Jag antar att det hänt lite sen dess. Jag lyckades få ihop två VG:n på de sista två kurserna vi hade, vilket var helt otroligt! Blev jätteglad! Direkt efter sista tentan åkte jag till min Are i Norge och vi hade två underbara veckor tillsammans. Vi gjorde en impulsresa och tillbringade några dagar i Prag. Det var verkligen helt underbart! Jag ska fortfarande lägga upp lite bilder. Men har fått rensa lite eftersom det var väldigt många. Det är fortfarande mycket kvar, men kommer att visa de bilder jag tycker om!
Efter de två veckorna med min älskade så är jag nu hemma på ön hos föräldrarna igen. Har bara varit här i två veckor så ska jag åka iväg igen. På lördag kommer jag att åka till Are igen, och bara på kvällen åker vi båda till Roskilde Festivalen. Det var inte meningen att jag skulle med, vi bokade bara för någon dag sen. Det var bara för att det var den enda tidpunkten som vi kunde ses nu, för jag var ledig väldigt mycket från jobbet och samma för Are, men han skulle ju till Roskilde. Så det blev att jag åker med honom istället. Så vi ska bo i tält i en vecka (hur det ska sluta för mig vet jag inte) och så blir det några extra dagar i Oslo innan jag åker tillbaka till ön.
Ja, och så jobbar jag på konditorit igen och mina arbetstider har blivit bättre. Jag slipper många stängningspass och ska nu få öppna lite istället. Så vissa helger blir det att börja senast sju.... Det ska bli kul och se hur det kommer fungera för mig.
Imorgon är det midsommarafton och den kommer att tillbringas med mina gamla vänner från gymnasiet plus några till. Det ska bli trevligt! Dock måste jag ta det lugnt imorgon eftersom jag flyger på lördag.
Och så har jag en sista nyhet: Jag har fått en ny lägenhet i Borås. Ska flytta till ett ställe som är ca dubbelt så stort och som kommer ha spis/ugn (vilket jag inte har nu) och så kommer den kosta nästan lika mycket som jag betalar nu. Fick den till och med lite billigare för att jag var student. Gud vad kul! Jag är väldigt lycklig just nu, jämfört med de senaste dagarna. Har blivit lite av en vändpunkt. Mycket spännande och intressanta saker har jag upplevt sen slutet av maj och än så länge verkar det fortsätta!

RSS 2.0