Sista dagen

2010-10-31 @ 10:54:42
Imorgon är det tenta i makro så idag är sista dagen för plugg. Och fortfarande ser det inte ljust ut för mig. Jag känner inte att jag vet vad det är jag borde lära mig och prioritera det istället, för det är så himla mycket. Tänk er en bok på över 500 sidor som man ska lära sig (vissa kapitel borträknade) men ändå....Det är för mycket, och allt hänger ihop och det är det som gör en så förvirrad.
Jag har nog aldrig varit så här rädd inför ett prov nån gång. Jag vill verkligen klara det här för det här är nått som jag har valt och något jag vill kunna. Men det är svårt att lära sig allting på en gång. Man hände med små babysteps?? Detta rusar för fort fram. Jag vill bara att detta ska vara över. Men jag vill ändå inte komma till provet och sitta där i 4 timmar och inte få ner något på pappret. Det är jag rädd för!

Ser inte ljust ut

2010-10-30 @ 21:05:44
Jag börjar få smått panik nu! Inget av det jag tycks lära mig för stunden stannar kvar i huvudet! Jag har suttit hela dagarna, minst 9 timmar om dagen i en vecka och nötat in makro. Men det hjälper inte för inget tycks fastna och på måndag är det tenta. Och som det ser ut nu, så ser det inte ljust ut för mig!!
Och ikväll är det ingen idé att ens försöka något mer. Jag är trött och fokuset inte på topp.

Makro makro makro

2010-10-29 @ 12:25:07
Började dagen med 40 min powerwalk. Det var uppehåll från himlen när jag kom ut och var det enda fram till ungefär efter 10-15 minuter, då började regnet forsa ned. Men det fanns inget återvändo. Lika bra att ta sig igenom promenaden. Kände inte för att jogga idag, men var ändå tvungen att sticka ut en sväng.
Nu sitter jag med min makro och kommer plugga det hela dagen. Känns inte direkt lockande men har tyvärr inget annat val. Jo, visst har jag ett val, men det vore inge bra om jag struntade i det. Då skulle jag bara må värre än vad jag redan gör.

One Tree Hill

2010-10-28 @ 22:02:12
Jag har verkligen fått One Tree Hill nostalgi. Jag har börjat se den serien från början igen, det är verkligen sjukt längesen den började. Jag var ca 12-13 år när jag började följa den serien. Helt sjukt! Har följt den i över 6 år, SJUKT!! Kändes konstigt när jag såg det allra första avsnittet förra veckan, kommer ihåg det som om det var igår, men usch vad dem var unga då, snorungar! :)
Så nu sitter jag här i sängen med en varm kopp te och en liten kvällsmacka och är beredd på att starta igång det 20:e avsnittet från första säsongen. Mys!

Dra åt vajsingen, fan!

2010-10-28 @ 20:09:54
Jag orkar seriöst inte plugga mer makro ikväll, jag blir bara blind av alla olika beteckningar, analyser, förklaringar, ditten och datten. Nej det går bara inte och tentan är på måndag och det kommer skita sig. Jag har tre dagar på mig att lära mig detta....Hur ska detta gå??
Fick ju även veta att kurslitteraturen i mikroekonomi kommer vara på ENGELSKA och det känns inte så värst bra det heller.

Woops

2010-10-28 @ 08:27:14
Kan inte minnas sen när jag var uppe så här tidigt. Man har ju definitivt sovit längre eftersom man varit "LEDIG" varje dag. Inga föreläsningar, men bara plugga hemma istället till tentorna. Men idag då har vi en föreläsning i makro: Sammanfattning. Kanske jag lär mig något idag? Så den börjar kvart över 9, därför var man tvungen att stiga upp tidigt idag.
Kommer vara en zombie i eftermiddag. Frestande!

Disk disk och mer disk

2010-10-27 @ 21:54:36
Varje dag fylls diskhon med disk och så småningom om måste man ta hand om det för man inte har något rent eller för att diskhon är så fylld att det inte går i mer och diskbänken blir ockuperad. Ikväll fick jag ta tag i det för jag mådde bara illa av att se allt ligga där, gick knappt att röra sig bland alla orena tallrikar, glas och bestick. Nu är det inte en enda oren sak i min diskho, den är skinande ren. Men jag ska strax ta en kopp te och då fyller jag hon med en kopp, jobbigt! Det blir alltid disk hur man än gör!

It's eating me up inside

2010-10-27 @ 13:32:41
Jag trotsade regnet förut genom att bege mig ut på en joggingrunda. Kallt och blött, men det hindrade inte mig. Åt en tallrik med gröt och solrosfrön, det är himmelskt gott. (Där tog jag i lite väl mycket, men gott är det iaf och mättar förvånadsvärt bra). Det blev även två avsnitt av One Tree Hill samtidigt som frukosten. Det skulle bara bli ett, men var tvungen att se ett till.
Det som återstår för resten av dagen blir plugg. Idag måste jag jobba med makroekonomin. Undrar hur det kommer gå, för det är verkligen jättesvårt. Jag vill att det ska gå bra, men jag är rädd att jag kommer misslyckas. Varje kväll kan jag inte somna för att det vrider sig i magen och när jag väl somnat och vaknar på morgonen får jag samma känsla, kanske värre eftersom det för varje dag närmar sig tentadagen.
Jag vill verkligen inte just nu!

Makaroner och köttbullar...

2010-10-26 @ 21:52:31
.....är en av de mest förekommande måltiderna i mitt liv. Men vad gör man då när man är student och inte har alla möjligheter för matlagning då man bara har två kokplattor, en mikro och en kyl med ett litet, jag upprepar ett LITET frysfack.
Min middag blev som igår min lunch och min lunch var min frukost. Men jag var grymt motiverad imorse att sticka ut på en lite joggingrunda. Hittade även några isfläckar här och där, men men :)
Resten av dagen (från 1 till...ja....nu kan man väl säga) har jag suttit med marknadsföringen. Nu ska jag lägga ner det ämnet för idag och får se om jag orkar med någon makro lite senare. Men först tänker jag belöna mig själv med lite One Tree Hill.
My dinner. Look at the smoke rising towards the sky!

Bubbles

2010-10-25 @ 17:39:45
Tog nyss min lunch, hade glömt bort tiden lite för jag var så koncentrerad på studierna. Men kände att det började kurra i magen, såg på klockan så var den visst 17.20. Det blev resterna från igår, tacos. Smakade lika bra idag som det gjorde igår.
Nu återigen är det studierna som kallar på mig. Måste göra lite mer marknadsföring först innan jag fortsätter med makron.
Hade lite kul med bubblorna i vattenglaset så tog lite foton. En kul grej.

Joggingrunda avprickad

2010-10-25 @ 12:38:17
Oerhört trött idag efter att inte ha kunnat sova ordentligt under natten. Jag vet inte vad det kan bero på, men jag har mina aningar...Tentorna! Jag faktiskt det är dem som spökar, det vrider sig i magen så fort jag tänker på det. På nätterna känner jag till och med att jag egentligen inte borde sova att jag faktiskt borde plugga istället. Men sömn behöver jag, även fast jag går och lägger mig sent och går upp sent. Idag var ursäkten till att jag gick upp sent var för att jag inte kunde sova.
Men jag var duktig och disciplinerad när jag väl steg upp, jag tog på mig joggingbyxor och stack ut sväng på en liten joggingrunda. Det var skönt med frisk luft. Jag passade på för att det är så vackert väder. Kallt men soligt. När jag kom hem så gjorde jag även 60 situps och 20 armhävningar. Stolt över mig själv. Då har jag nått ett av mina mål idag. Det andra är då att plugga både marknadsföring och makroekonomi. Fasar över det! Får hoppas det kommer gå bra.
Nu sitter jag och äter min frukost, ja, frukost vid lunchtid. Så min lunch blir inte förrän senare i eftermiddag.

Tacos Tacos

2010-10-24 @ 21:20:48
Söndagkvällen blev som halva lördagen jag egentligen planerat. Igår skulle jag egentligen haft tacos till middag och godis till efterrätt. Godiset fick jag, men ingen tacos. Det var för att jag glömde ta upp köttfärsen tidigare under dagen, så det fick bli idag istället. Det var smaskens och nu har jag rester till lunch imorgon. Great!
Jag lyckades uppnå ett av mina mål idag: Plugga marknadsföring
Och jag ska säga er: DET VAR INTE DET LÄTTASTE
Regnet forsade ner när jag faktiskt tänkte bege mig ut och springa och det hade jag ingen lust med. Men jag undrar.....hur kan det vara så att jag blir mest motiverad på att ut och springa när jag mår kasst, fysiskt? Antingen har jag haft ont i halsen eller som nu som jag då har åkt på en rejäl förkylning. Det är alltid då som jag vill ut, men borde inte för att göra det värre..Ironiskt??

Jag har suttit panikslagen och gråtit för att jag inte kan besvara frågorna på tentorna. (Vi har fått tre olika tentor att lära oss och en av tentorna kommer vi att få på den riktiga tentadagen.) Men alltså det är verkligen sjukt svårt. Jag trodde jag skulle känna mig duktig när jag satte mig ner vi bordet och började plugga, men så fort jag läste första frågan var jag beredd redan då på att ge upp. Men jag satte där och pinade mig igenom alla papper och sidor i boken (som btw är på engelska), usch vad jag inte förstår. Detta kommer skita sig totalt. Jag känner det på mig!

Jag vill inte plugga idag.....

2010-10-24 @ 12:31:46
....men jag måste. Jag ligger alltför mycket efter och jag måste verkligen ta tag i det nu. Jag steg ur sängen för bara en liten stund sen (vilket inte var en bra början på min pluggdag...) och jag sitter och äter min havregrynsgröt.
Jag vet inte vad det är med mig, men jag är helt ofokuserad på skolan för tillfället men jag tror det beror på att jag hamnade efter i börjat, vilket för övrigt är mitt eget fel.
Mina mål för idag är att:
  • Plugga marknadsföring
  • ...och ut och springa om vädret håller i sig
Nån annan som har något annat roligt för sig idag?

Saturday night

2010-10-24 @ 01:37:40
En seg lördag i mina ögon. Steg upp ur sängen halv 3 tror jag, fast vaknade kanske kring 12, då satte jag mig med ett glas havregryn och mjölk i sängen och såg film. Jag har haft sådan ångest idag att inälvorna nog vridit omkring sig i magen. Jag borde ha pluggat idag, även igår. Men nej, min feta lathet satt i istället. Dumma mig! Jag ångrar nu, för varje dag jag väntar så närmar sig tentorna. Det är absolut inte så här jag vill känna inför de första tentorna.
Men i alla fall, så har jag inte gjort något annat än att sitta och sett film på datorn. Lyckades dra mig ur sängen till duschen och sedan vidare till ICA Maxi for some big shopping. Det var inte kul att bege sig ut i regnet på cykel kan jag tala om, men vad ska jag annars göra (jag har ingen balans med paraply i handen medan jag cyklar). Och jag kunde inte gå för jag hade inte orkat bära min enorma handel med mig hem. Tack för cykelkorg!!!


Jag har varit så oerhört sugen på godis nu i flera dagar och blev överlycklig när jag köpte med mig hem lite idag. Så mys i sängen med film och godis blev det ikväll. Dessutom frågade en vän om jag ville komma bort och se film med henne och en till (bara 3 dörrar bort här på min våning, btw). Så då blev det Donnie Darko, lite creepy film!
Hmm, ja, vad ska man säga mer än att så här ser man ut efter man cyklat i regn
Och självklart lite nam nam för kvällen


Resan till Gotland är bokad

2010-10-23 @ 01:22:31
Satt några timmar idag och funderade på NÄR jag skulle åka hem till Gotland och NÄR jag skulle åka hem till Borås igen (Jag blir förvirrad av vad jag egentligen ska kalla HEM). Borås borde vara HEM för mig nu eftersom jag ska minst bo här i 4 år. Men jag kan ju inte säga rakt på sak att jag kommer flytta tillbaka till Gotland efter de 4 åren heller. Jag vet heller inte om det kanske till och med tidigare, men självklart hoppas vi inte på det.
Men i alla fall så har jag lyckats bokat resan nu, jag vill vara där så länge som möjligt, men det blev nån dag kortare än vad jag egentligen tänkt mig, eftersom jag har planerat att kanske sticka till Norge några dagar. Men det återstår att se. Den 17:e december sätter jag mig på tåget mot Stockholm, buss vidare till Nynäs och båten mot Gotland. Det ska bli så härligt att få träffa alla igen. Jag saknar speciellt min mormor och morfar jättemycket, de är de underbaraste som finns. Önskar jag kunde hälsa på dem lika ofta som jag gjorde i somras och som alltid egentligen. Men det går ju inte, det skulle vara VÄÄLDIGT dyrt och tiden skulle inte räcka. Men jag saknar dem verkligen. Självklart saknar jag mina gamla vänner och familjen också.
Jag ska också se om jag kanske kan få jobba något pass på mitt gamla jobb så jag kan tjäna ihop vad resan till och från Gotland kommer kosta. Det är fan inte billigt längre nu när man inte är gotlänning längre. Men men, inget att göra åt. Det är bara att gilla läget.
Den 2:a januari åker jag tillbaka till Borås och förmodligen samma dag så åker jag till Oslo. Men som jag sa, så återstår det att se. Håller tummarna för det.
Jag ser fram emot jullovet

Igår lade sig den första snön på marken inför vintern. Men....vad hände med hösten? Jag tycker inte att jag riktigt fått upplevt den helt. Visst löven har blivit röd/orange/gula och fallit ned på marken, och det har blivit kallare och börjat blåsa mer, men ändå så är inte hösten klar, den har ju bara börjat. Den borde vara minst till mitten av november kanske till och med slutet av november. Inte vara slut nu i mitten av oktober, det är inte OKEJ! Så min undran nu är hur vintern kommer att bli? Speciellt om den tänker börja så här tidigt.....Utanför mitt fönster (som ligger på 6 våningen för övrigt).

I AM IN LOVE

2010-10-21 @ 20:25:21
Tiden har inte funnits för mig att uppdatera så mycket den här veckan och helgen var jag upptagen så där fanns heller ingen tid. Men jag kan berätta lite vad som hände i helgen.
Jag fick då besök från Norge, underbara pöjken, som stannade hos mig över heeeela helgen. Helt fantastiskt var det! Han skulle komma på fredag eftermiddag men kom klockan 6 på fredag morgon, efter att ha kört hela natten från Oslo till Borås. Det är ett stort NAAAW från min sida! Bara för att vara mer med mig...några extra timmar! Hade det mys fram mot eftermiddagen och på kvällen så hade jag bokat bord på en restaurang och det var en av de bästa kvällarna av mitt liv för vi hade den mest romantiska middagen, enligt mig. Delade på en flaska vin och åt supergod mat tillsammans, ljuvligt. På lördagen stack vi till Lager 157 i Gällstad där han fick göra lite storshopping (dyrt i Norge ju), så smart är han. Jag fann dock inget för jag var inte på shoppinghumör (då menar jag för det plånboken är tom, haha). Mot eftermiddagen skulle han se Manchester United spela, så jag tog med honom till en sportbar. Rätt dött där, men jag hoppas han uppskattade det ändå. Senare mot kvällen var vi hemma och myste framför tv:n (datorskärmen) med norsk choklad (smakar ungefär som Marabou). Söndagen var då han skulle åka hem, men först åkte vi till Knalleland för som mer shopping (mest från hans sida, jag hittade dock ett par ringar i den stil som jag varit ute efter). Det blev även ett visit genom Max drive-in då vi köpte med oss mat hem till mig. Där myste vi nån timme eller så till innan han skulle bege sig av mot Norge igen :( Det är alltid lika jobbigt varje gång, bara genom att jag tänker tillbaka på det nu så blir jag nästan gråtfärdig. Det är extremt svårt att vara ifrån honom som himla mycket eftersom det är så långt avstånd. Jag saknar honom så oerhört att det gör ont i bröstet. Vissa dagar värre än andra.
Det var vad som hände i helgen. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd över hur helgen visade sig att bli. Önskar bara att den kunde vara lite längre...Tiden bara springer iväg.
Denna vecka har man mest bara pluggat ifatt den tid som försvann i helgen. Om lite mer om en vecka så är det första tentan som gäller och det blir nu att råplugga varje dag fram tills dess. Jobbigt!
BTW, det var ju fest förra torsdagen. Men bilder kommer upp senare. Orkar dessvärre inte göra det nu.
Kram

SVINAfest

2010-10-14 @ 16:40:14
Nu är det feeest för vår institutions festförening (vilken jag är medlem i) Och varför har jag en känsla att det kan spåra? Jaja, jag hoppas det inte blir det alltför mycket :)
Byebye, berättar mer sen :)

Allmänt glad idag

2010-10-13 @ 18:33:20
Oj vad sent det blev igår, eller kanske man ska säga tidigt eftersom man somnade klockan 4? Ja, men vad gör man inte när man vill ligga uppe och prata med underbaraste istället för att sova, mysigt! Kanske därför jag känner mig så glad idag!!
Så det blev att man sov till 12 idag dessutom, vilket jag trodde jag inte skulle göra. Jag vaknade först halv 10, men då var jag inte alls på humör att gå upp så jag lyckades somna om. Nästa gång jag ser på klockan är den 12, jag bokstavligen hoppar upp ur sängen och tänkte vad fan, här kan jag inte ligga. Jag är HELT ledig idag, så jag hade inte bråttom nånstans...Men jag åt frukost och stack ner en liten stund på stan, det är jag värd. Speciellt eftersom jag suttit dag och natt med makron, en dag ledigt vill jag ha. Men kommer få typ 4 till så jag borde egentligen ha pluggat idag.
Men jag kom hem vid tre från stan, och då var det en timme kvar tills min tvättid började. Så istället för att plugga idag har jag städat hela lägenheten (inte för att den är så stor), så det gick ganska fort. Jag har tvätt i maskinerna i källaren så ska snart gå ner och hänga upp andra omgången och slänga in den tredje. Skönt att få lite rena kläder igen.
Ska även strax laga lite mat, har inte ätit lunch ännu idag, bara frukost, så jag är ganska hungrig just nu.
Så det är vad jag ska göra nu.

Dreaming about you

2010-10-12 @ 11:05:02
Satt klockan på 10 idag för jag har sovmorgon tack och lov, men när den ringde vid 10 hade jag ingen lust att gå upp, så sov en lite stund till.
Jag sitter och äter frukost nu vid mitt lilla köksbord om man kan kalla det för det. Bord med vingar! Men det fungerar bra så det duger för mig.
Klockan 1 är det dags för grupparbete i skolan, hoppas vi kan hinna färdigt snart så man kan få lite annat gjort den här veckan också. Måste städa och tvätta som en galning innan fredag för då får jag besök <3 Jag längtar så otroligt mycket! Det kommer bli en bra helg! <3 Vill att du ska komma till mig nuuuu!!!
Innan skolan idag ska jag se om jag kanske kan hinna med lite plugg, makro. Men det tvivlar jag på. Jag gjort i allafall två kapitel igår och det känns bra. Men efter grupparbetet kommer det att bli makroplugg.
Ha en bra dag

Föreläsning

2010-10-11 @ 10:57:09
Sitter nu på föreläsning i skolan, marknadsföring. Jag tror att han pratar om pris därframme men jag är inte säker. Vi har suttit här i 2 timmar, men jag hör inte vad han pratar om??? Uttalar inte ordentligt, han svamlar bara och han sätter inte punkt nån gång för att ta luft, han säger minst 100 ord per sekund och då går det snabbt, då kanske ni förstår att man inte hänger med!!! Aaahhh jobbigt!! Ingen ide längre att försöka hänga med tror jag! Jag vill göra mer vettigare saker än att sitta här. Men får väl stå ut ett slag till. Kram

101010

2010-10-10 @ 20:01:57
10 oktober 2010 (10/10-10)
Ja, det är idag. Är det något stort? Känns inget speciellt med det. Är en helt vanlig dag för mig.
Vaknade upp ganska sent idag också, men ändå somnade jag tidigare än vad jag gjorde i fredags. Men jaja, skönt var det att få sova ut lite. Dessutom vaknade man upp bredvid nån, genom en skärm, men det var mysigt ändå. Om bara några få dagar får jag göra det i verklighet, längtar redan!
Men idag har man pluggat makro hela eftermiddagen och håller ännu på med det. Har bara tagit en paus för att få lite energi i mig så jag kan fortsätta långt in i natten, kanske inte långt, men ett tag till kommer det att bli. Jag måste ta mig igenom ett kapitel till idag känner jag. Inte så gott om tid.
Nej, nu blir det att sätta fyrverkeri på Zenita
Gnistor i baken

Ångest

2010-10-09 @ 22:17:54
Det blev inte så mycket plugg idag, men jag lyckades att göra färdigt med kapitlet som jag hade börjat med igår. Men det var inte mycket, fast det är svårt ändå. Allt jag kan hoppas på är att klara det här! Stöd!

Lördag

2010-10-09 @ 16:35:30
Då var snart lördagen över också, och jag känner att jag inte varit så aktiv som jag borde vara. Men ikväll får det bli mycket plugg alltså.
Jag steg ur sängen ungefär halv 1, sov ut ordentligt. Skolan tar verkligen energi! Åt snabbt frukost, gröt. Sedan ledde det mot stan och Expert för mitt batteri på datorn mår inte bra, men jag får tydligen inte byta det mot garantin. FAN! Så han gav mig ett tips vad man kunde göra för att batteriet skulle må bättre. Jaha, därefter stack jag till närmaste mataffär och köpte lite saker att fylla upp kylen med. Glömde köpa kycklingkrydda!
Kom hem, ringde mamma (som fick ringa upp mig, dyrt för mig annars, haha), så vi pratade väl en timme. Tiden springer lätt iväg. Även fast jag visste att jag borde ha tagit tag med pluggandet så bestämde jag mig för att ringa syster och prata lite med henne också, saknar henne jö. Så där blev det en god stund också.
Strax blir jag hämtad av brors tjej, jag ska vara barnvakt en timme eller så åt hennes dotter. Jag frågade om jag fick låna deras ugn, så jag kan få äta en FRYST pizza, man saknar det och bli sugen på det när man vet att man inte kan göra det hemma. Jag får inte plats med en pizza i mitt lilla frysfack och jag har ingen ugn. Den spis/ugn som finns i allrummet på¨våningen över är inte fräsch, så den har jag ingen lust att använda.
Ja, där har ni min dag. Jag hoppas jag kan få lite plugg gjort idag också, annars kommer ångesten kryppande imorn. PLUGGA PLUGGA!
Hej då

Kærlighed

2010-10-07 @ 18:54:12
Jag har glömt att visa vad jag fick i paketet som kom förra veckan. Men här är den!

Torsdag

2010-10-07 @ 12:50:43
Då sitter man i skolan och väntar på att man ska börja med grupparbetet. Får se om det finns något att göra idag. Vi var nyss några stycken och åt på ett café, det var gott men jag blev besviken på kycklingen. Set ska vara varmt och hyfsat torrt inte kallt och slemmigt. Men annars helt okej :) Vi har haft en föreläsning, imorse och för en gångs skull tyckte jag att jag hängde med hyfsat bra. Men lång väg kvar tills jag kommer förstå allt. Jag är så trött i dag att det är helt stört. Vill hem och sova, men när man väl kommer hem så blir det att sätta sig och plugga makro. Vilken nyhet där alltså!! Hoppas det går bra och att jag inte somnar i boken, det vore inte så bra.

Varför ska mitt liv vara krångligt

2010-10-06 @ 15:42:09
Jag är helt slut efter idag. Vill bara lägga mig i sängen och sova, men det har jag inte tid med, för jag måste plugga makro. Det blir att gräva ner sig i makro-boken ikväll också.
Jag har gjort några ärenden idag och jobbat med min grupp i marknadsföringen. Första ärendet var att skaffa nya preventivmedel, tack och lov. Hoppas dessa är bättre än de andra jag tagit.
Sedan har jag varit på banken för att jag ska skaffa ett visa-kort, men att det ska vara så krångligt bara för att det är en fristående bank. Jag måste åka hem för att fixa det, men ofta jag tänker åka till Gotland för att fixa med det. Men jag ska ringa dit och försöka få lite hjälp, för det här går inte. Jag måste ha VISA! Men hon som jag behöver prata med är inte vid banken förrän vid 1 imorgon eftermiddag, så jag hoppas hon förstår vad som måste göras för jag kommer inte kunna förklara det som tanten förklarade för mig idag. Usch vad krångligt!
Har precis ätit efter att ha varit sulten hela dagen. Ingen klok mat, bara dubbel frukost.
Mitt internet dessutom är helt fucked up, den kopplar ifrån mitt trådlösa hela tiden. Vad fan! Allt ska krångla i mitt liv! Jag behöver stabilitet.

Testing

2010-10-06 @ 11:32:44
Jag ska testa och se om det går att ladda upp ett inlägg härifrån

Jag gräver ner mig i makro

2010-10-05 @ 21:03:59
Äntligen har man börjat bli lite effektiv igen. Det tog mig bara en månad! Herregud alltså vad jag har varit dåligt med pluggandet! Förskräckligt!
Igår hade vi den sämsta föreläsningen ever på marknadsföringen, efter den första rasten så hade nog mer än halva klassen gått hem. Knappast att läraren märkte nått, eller? Det var helt tomt i mitten, där det hade varit smockat med folk innan rasten. Men jag kan förstå att de gick för det var jag också påväg att göra, men jag har inte samvete till att gå från en pågående föreläsning. Men vi fick sluta 20 minuter tidigare och det var snällt.
Så från halv fyra ungefär till kvart över 7 igår satt jag i biblioteket och pluggade. Riktigt stolt över mig själv. Sedan var jag tvungen att handla mat, så det blev en paus från pluggandet. Dessutom var jag tvungen att äta något, så då blev det en timma vid tv:n. Därefter var jag duktig nog att stänga av tv:n och börja plugga igen. Jag var klar vid 12 inatt med första kapitlet. Men nu känner jag mig manad. Jag tänkte verkligen *Shit, ska det ta så här lång tid på ett kapitel, då kommer jag aldrig hinna*, men nu så har suttit med kapitel 2 och det tog bara 2 timmar, ungefär. Men det var ett hyfsat kort kapitel. Det ska nog lösa sig! Det är ganska knapert med tid för jag måste arbete med grupparbetet som ska vara klart om ca 2 veckor, så det blir att jobba med det nu också. Faan! Orka!
Jag har även varit sprungit två mornar i rad nu och det är ganska otroligt. Jag behöver bli taggad på det igen nu! Jag har inte sprungit på ca. 2 månader. Men ändå kände jag att det gick bra, bättre än vad jag förväntat av hur länge jag skulle orka innan jag började hyperventilera. Men jag pressade mig själv!
Nu ska jag ta en paus från pluggandet och se om det är nått på tv.
Ciao

Helgalen är bara förnamnet

2010-10-03 @ 23:17:48
Helgen går inte att beskriva, och det menar jag bokstavligen, för jag kommer inte ihåg ett dugg av den.... Nej då, jag skämtar. Men jisses vilken helg med mycket festande, BARA festande. Helt sjukt vad galet det har varit, speciellt igår. Det går inte att förklara med ord hur roligt det har varit.
Igår under hela dagen var man inte taggad på gårkvällens rabalder, för att man var helt slut efter fredagens festande. Men mot kvällen och sittningen då man fått i sig lite donk (jäääst vin). Usch alltså, det är inte gått för 5 öre med man går igång på det efter 2 små muggar. Men då ska man halsa, då går det extremt fort. Det som krävdes för mig att jag skulle få minnesluckor var 3 muggar och 2 burkar cider. När man ser bilder idag, så kommer man inte ihåg var, när och hur de togs...eller att det ens har hänt, för det minns man inte. SÅ förbaskat härlig kväll, alltså, bästa ever!!!!
Jag har dock inga bra bilder som beskriver kvällen. Men tro på det jag säger att det finns mycket värre.

1 oktober

2010-10-01 @ 10:54:50
Då var man återigen inne på en ny månad, Oktober. En ny månad, nya mål som jag måste sätta upp för mig själv när det gäller skolan. Jag var aldrig i skolan igår, hatar mig för det, för att det uppstod massa problem hemma. Jag vet att det inte hade gått bra att plugga när jag vet vad som väntar hemma. Det går bara inte. Nu fungerar allt som det ska och jag är så oerhört glad att jag svävar på moln i min drömvärld.
Nu sitter jag här och äter min gröt med solrosfrön och mjölk. Om jag ska skriva ett inlägg varje morgon att jag äter det till frukost, så blir det nog lite tjatigt. Men jag kan säga att jag äter det varje morgon, ett perfekt morgonmål. Om man vill kan man även ha på lite rivet äpple, istället för socker, för det blir sött ändå.
IDAG SKA JAG TILL SKOLAN, sitta där några timmar innan Rabalder börjar i eftermiddag. Fest hela helgen! :) Orkar man? Det får vi se.
Ha det bra

RSS 2.0