Hjärtat i en nallebjörns famn

2010-03-14 @ 21:53:06
Det var en rätt lugn dag idag på jobbet. Visst var det ganska mycket folk, men de kom i alla fall inte samtidigt som det ofta har blivit. Men inte idag och det har varit skönt.

Efter jobbet körde jag införbi mormor och morfar, lämnade av några semlor som blev över och wienerbröd som egentligen skulle kastas. Det är så härligt när de blir glada när man kommer med något till dem. Men det är de helt klart värda. Älskar dem!
Jag kom även hem med en räkmacka (som egentligen också skulle kastas) och den gav jag mina pappa, för jag vet hur mycket han tycker om dem. Och jag kan även intyga att räkmackorna från jobbet är hypergoda, det är som om man dött och kommit till himlen då man tar en tugga.

Sitter i soffan nu, halvt död och gottar mig med lite godis. Jag tänkte vara uppe en liten stund till innan det är dags för sängen. Jag ska FÖRSÖKA gå upp tidigt imorgon och plugga lite innan skolan. Måste bli mer motiverad och disciplinerad. Men det är svårt!

I miss you a bit my teddybear :)


I am walking on sunshine

2010-03-13 @ 20:18:02
Tog en promenad tidigare ikväll och det var helt underbart. Tog på mig stövlarna halv 5 och begav mig ut på en uppfriskade långpromenad. Jag bestämde mig för att jag även skulle se solnedgången. Det var fantastiskt. Satte mig på en sten på stranden och satt där i 20 minuter för att se solen försvinna bakom horisonten. Höra vågorna slå mot stenare i vattnet, höra vinden susa i öronen. Låter förmodligen klyschigt, men det är sant.

Det var riktigt mysigt. Synd bara att man inte hade någon att dela den känslan med just då.

















Och nu sitter väl de flesta och ser på Melodifestivalen. Jag känner på mig att det kommer bli ett rent skräll när vi får veta vem som vinner. Det slår aldrig fel! Det kommer bi så fel! Folk kan inte rösta!
Sitter med godiset i knät och mumsar med hela munnen full av olika sorter...




Visst är pappskålen sööwwt?

En fredag i mars

2010-03-12 @ 23:20:56
Har mått sisådär idag. Lite bakis kanske. Var på treafest igår! Först tillbringa vi tiden hos Frida sedan drog vi ned till O'learys, där var det dock rätt dött. Därefter en lite promenad ned till Hamnplan. Man känner verkligen inte kylan när man är LITE på lyset. Jag var då inte det så mycket, hur kunde jag vara det efter bara 2 groggar och 1/3 cider? Nej då, helt omöjligt. Men ändå har man känt sig off idag. På Hamnplan var det ganska lite folk där också. Lite konstigt om jag får säga det. Men det var roligt ett tag iaf. Jag gick hem ganska tidigt. Typ runt 1. Det var sannerligen en LÅÅÅÅÅNG backe uppe som man skulle pina sig genom. Var helt överlycklig och lättad när man kom hem till syrran och fick lägga sig under det varma täcket i soffan som hon bäddat åt mig. Rara syster yster!

Sen var det skola igen klockan 8. Kom dock 10 minuter försent. Men det är en bit att gå från syrran, så dessvärre kom jag lite sent. Ja, idag har man varit allmänt trött. Och man blir ju inte speciellt pigg av att höra att man ska ha beeptest på idrotten. Ingen motivation till det överhuvudtaget. Men men, tyckte det gick hyfsat bra.

Fler än jag som såg lets dance.....kan ni förstå att willy gick till semifinal, jag höll på att gå i taket. Hur röstar folket egentligen? Borde det inte vara dags att ta ifrån dem makten från det här snart innan de förstör allting?

Ser på tv nu och tar det lugnt. Jag är trött, har ont i huvudet, ont i magen. Blää! Men vill vara uppe en stund till och njuta av fredagkvällen !

Religion A

2010-03-10 @ 07:59:40
Först på schemat idag. Sitter i Surfsalen och väntar på att lektionen ska börja. Vi ska väl antagligen leta fakta till vår uppsats idag.

Nu kom läraren. Back to work!

Följ med mig genom luften

2010-03-08 @ 19:45:59
Skolan började idag igen och vem är inte sjukt taggad på det? Hmm, kuggfråga?
Jag började dock inte förrän kvart i ett och det var ju skönt. Jag kunde därför såklart ta sovmorgon. Gick upp vid 9, gjorde i ordning frukost och satte mig vid tv och såg Cougartown.
Sedan ropar mamma på mig och säger att jag måste hjälpa pappa (genom telefon) med nått på hans kontor. Där vill man helst inte va: där är rent av iskallt! Behöver för det första ha vinterjacka på sig därinne och för det andra är det rent av sunkigt. Det är i alla fall tur att han vet vart allting finns. Han skulle ha hjälp med att hitta nån verifikation på någon räkning.

Det tog väl en 20 minuter innan jag fick fortsätta äta min frukost och se på tv. Därefter var det att klä på sig och göra sig i ordning inför skolan. Tog bussen halv 12.

Matte som då var det enda ämnet på schemat idag (för övrigt varje måndag mellan kvart i ett och halv 4) så blev jag hur glad som helst. Häpnadsväckande fantastiskt överlycklig blev jag! Det första matte-D provet som vi gjorde för jag vet inte hur många veckor sen fick vi idag tillbaka och tro det eller ej, (för det hade jag svårt att tro) SÅ FICK JAG FULL POTT!
GUD, helt otroligt. Nu ska jag dock gå och vara orolig inför det andra provet som vi ska få tillbaka på onsdag. Det skulle vara helt underbart om man fick bra på det också. Men det tror jag inte.

Vi fick sluta en kvart tidigare. Jag drog då med mig Josefina och Oskar ned på stan för jag behövde köpa lite produkter. Tog bussen hem halv 5.
Jag hade funderat under dagen om jag skulle ta en promenad när jag kom hem, men det skulle förmodligen vara mörkt då (eftersom jag tog en senare buss). Men vid två hållplatser innan min hållplats, så bestämde jag mig av en ren impuls att jag skulle PROMENERA VÄGEN HEM istället.
Det ar skönt och riktigt duktigt gjort av mig.

Nu sitter jag och pluggar. Men det är ganska tråkigt som vanligt.
Ska försöka i en halvtimme till, sen så orkar jag nog inte mer.

Shades

2010-03-07 @ 11:16:17
Sovmorgon till 10 åtminstone ärinte helt fel. Kunde förmodligen sova lite till, men ville ta mig tid att äta frukost och bara ta det lugnt innan man ska till jobbet. Börjar 12 idag och jobbar till 18. Skönt.

Imorgon börjar skolan igen. Vi har ju haft sportlov här nere nu, men jag känner att jag gärna hade tagit en vecka till. Jag skulle behöva det.

Nej, nu måste jag kila. Kanske kan ta solbrillorna idag?

Tog stigen till ett topphumör idag

2010-03-06 @ 20:14:27

Varit en underbar dag idag. Solen var högt upp och värmde. Himmlen var klarblå och man blir så glad av det fina vädret. Kan det vara tecken på att våren äntligen är på väg?
Dock fick jag inte njuta av vädret speciellt mycket då jag var fast inomhus och var tvungen att jobba. Det var väldigt lugnt på jobbet idag, fram tills det var stägningsdags. Då skulle det självklart komma en himla massa folk.
Men vi kom iväg ganska snabbt. Slapp stänga själv idag, men imorgon stänger jag själv igen.
Jag blir så glad av allt nytt folk man träffar. Vissa kan vara grinigare än andra och vissa gör ens dag. Är de på gott humör blir man själv på gott humör. Det uppskattas oerhört mycket!

På väg hem kunde jag bara tänka på hur snabbt jag ville komma hem och kunna njuta av en promenad i solen. Man får ta vara på den tid man får med solen. När jag kom hem såg jag att syrran var här. Det var snabbt in, prata lite om vad som hänt under dagen, sen så frågade jag syrran om hon ville följa med på promenad. Och självklart ville hon det. Vi var ute och gick en timme. Det var riktigt skönt. Mycket prat och skvaller som vanligt.

Har precis ätit lite mat, flygande jakob, jättegott. Är det tillåtet att gotta sig på lördagar eller ska man vara nyttig och låta bli sötsakerna? Jag får nog tänka på det......

Vid 9 tänkte jag se Bröllopsduellen med Kate Hudson och Anne Hathaway, den verkar rolig. Det är ännu 45 minuter tills dess, så vad ska man hitta på så länge. Aa, man får väl zappa igenom kanalerna några gånger. Inte för att det kommer något nytt om man har bläddrat igenom den en gång.

Ja, ett lite längre inlägg blev det idag, men ta det med en nypa salt.

XXX


.....punkt.....

2010-03-05 @ 20:27:30
Det var inga som helst problem på jobbet idag. Så det var skönt!
Vad dum man känner sig när folk kommer 5 minuter i 6 (vid stängning) och vill ta en kopp kaffe, och så måste man informera att man stänger om 5 minuter. Man vill ju ha kunder, men det var vid helt fel tidpunkt.

Stängningen tog 50 minuter idag och inte så farligt sent iaf. Det känns bra. Man ringer när jag sitter i bilenm och undrar om jag är på väg hem, eftersom hon ville börja med maten, hamburgare och pommes frites. Men först skulle jag införbi mormor och ge dem lite semlor.

Kom hem, åt, sitter och ser let's dance nu

Det har inte hänt mig på minst 6 år

2010-03-05 @ 11:13:44
För en timme sen när jag vakna hände det mig något som inte hänt typ NEVER. Det första jag gjorde när jag steg var att ta några tabletter som ska sätta igång på ämnesomsättningen, chiliburn heter de tror jag. Det var ett tag sen jag tog dem, men jag hade tagit de i 3 dagar nu. Men idag satte de nog verkligen fart på magen. Jag stod vid spisen och lagade frukost, det gamla vanliga, havregrynsgröt. Sedan känner jag att det stramar i magen och precis när gröten är klar kunde jag inte klara mig längre. Jag fick springa in på toa och spy. Ursch! DET har inte hänt mig på minst 6 år att jag har spytt. Jag minns det inte ens. Jag är inte den person som blir sjuk eller så heller.

Det berodde nog på tabletterna. Det blev nog en för stark dos.
Jag skulle egentligen möta Anna i stan vid 12-tiden, men jag kanske får skippa det. Jag ska även till jobbet vid 3. Det ska inte vara några problem, jag mår ju bra nu. Jag tror det bara var på grund av tabletterna och just vid det tillfället så allt borde vara lugnt. Men jag får vänta en timme eller så innan jag bestämmer mig ordentligt. Som det ser ut nu är det inga problem.

De satte sina spår

2010-03-04 @ 19:59:44
Satt hela eftrmiddagen och såg tv. Pappa fick två filmer i julklapp som jag tog tillfället i akt att öppna. (De var fortfarande osedda). Jag var seriöst på god väg att börja gråta när jag såg den första. Fruktansvärd!
Män som hatar kvinnor
Jag blev så himla äcklad av att se den, men den var sjukt bra. Men den var så förbaskad hemsk och grotesk. Såg även den andra filmen av trilogin, Flickan som lekte med elden. Nu vill jag bara se den sista. Tråkigt att jag inte hade den nu för det blev så spännande. Jag är egentligen inte så förtjust i svenska filmer, men dessa tilltalade mig på något sätt. För mig känns ibland svenska filmer så löjliga, men inte dessa. Dessa blev definitivt omtyckta av mig.

Jag, det lilla tv-freaket ska nu se Vampire Diaries. Jag ser vad som helst och fastnar för hur många olika program som helst. Såg att Gossip Girl börjar på söndag igen. Hoppas jag hinner hem tills dess bara eftersom jag jobbar. Kanske det får mig att sätta eld i baken och se till att bli färdig med stängningen snabbt.


Running up that hill

2010-03-04 @ 12:15:56
Nu var det ett tag sen igen. Men livet leker och det har varit rätt mycket att göra. Visst skulle jag kunna ha tagit mig tio minuter att skriva ett inlägg lite snabbt, men fantasin har inte flödat.
Jag har sportlov nu i alla fall och hälften av veckan har redan sprungit iväg. Tiden går fort. Snart sitter man väl på båten på väg till Stockholm och bara en vecka efter man kommit hem sticker man iväg till Borås och hälsar på bror Freddy. Det är mycket som händer nu i mars och i april. Kan ni förstå att det redan är mars?
Den här veckan har varit lugn. I söndags jobbade jag och även i måndags. Jag kände att det gick riktigt bra i måndags. Tänk första gången jag stängde....då tog det mig 1 h 45 minuter, men i måndags tog det bara 30 minuter. Det går åt rätt håll i alla fall. Nu ska jag bara försöka hålla det nere så mycket.

Efter jobbet i måndags åkte jag hem till Josefina. Där fick jag lite mat eftersom jag inte hade ätit nånting på jobbet och sen klockan 12 på dagen. Så det var snällt att hon tänkte på mig. Sedan såg vi på film, även hennes pojkvän var med. Vi såg Forrest Gump, den här gången när vi såg film så somnade vi inte i alla fall. Jag åkte väl hem vid halv 2-tiden.

I tisdags kom Mikaela hit och vi jobbade med projektarbetet, men så jävla typiskt så ska nånting hända. Ett stort misstag gjorde jag. Viktiga dokument raderades. Eftersom det var från en annan hårddisk än den på datorn så är risken att det försvann permanent och var inte det just det som hände...JO! Jag var seriöst på go väg att börja gråta. Jag hoppas innerligt att jag har det kvar det i skolan annars måste jag göra om kanske ganska mycket. De är så typiskt att det ska hända just mig!

Igår tog jag det lugnt. Var lite uttråkad, men vissa dagar vill man inte göra nånting. Jag tog däremot en promenad. Det var riktigt underbart och uppfriskande. Det var kallt, men solen var högt upp. Gjorde även några fina moves då det var ett ganska halt väglag. Men men... :)

Nu lagar jag lite mat. (Även till pappas matlåda imorgon). Får se hur resultatet blir. Det ska bli intressant att se hur det smakar! Det är snart klart.
Lyssnat samtidigt på musik och sjunger med till Running up that Hill med Placebo. Awesome!
Nu ringde klockan till riset!
MAT, HUNGRIG!

RSS 2.0