Bosatt igelkott

2009-08-04 @ 23:04:55
Då har man äntligen fått satt sig ner och ta det lilla lugna. Gud, idag har det varit rätt vilt ändå. Har inte bara suttit framför datorn eller tv:n. Duktigt Zenita! Bokbussen väckte mig i förmiddags, vilket var mycket bra ändå, för annars hade jag sovit längre av vad jag gjorde. Sedan blev det så att jag skjutsade in mormor och mig till sjukhuset. (Fan vad jag hatar sommartrafik, jävla turister) Jaja, morfar verkade mycket pigg och sina försök till skämt var i full fart framåt. Han var mycket glad och frågade ett par gånger om öl, för det skulle sitta fint sa han. När han säger så, så lutar det mot förbättring. Men ingen öl fick han, och tyvärr ingen mat heller. Han hade ju spytt upp allt innan han ätit, vilket nog berodde på all morfin som de stoppat i honom i nättres. De rådde honom att låta bli att äta tills imorgon. Man såg hans höga leende vika sig ner till ett rakt streck i ansiktet. Han som var sugen på mat ändå. Han kommer få stanna där några dagar innan de vågar släppa hem honom igen, bara för att vara på den säkra sidan.

Kom hem vid halv 5 ungefär. Då gick jag direkt till en väninna till mamma som jag ska hjälpa på torsdag som serveringspersonal på en bröllopsmottagning och behövde då veta tider inför dagen. Inte blev jag klokare för det, för då skulle jag prata med ngn annan. Som tur är bor hon på samma gata som mig, så gick dit för att prata med henne istället, men då var hon dessvärre inte hemma. Så imorn får jag prata med henne istället.

Senare drog vi in till stan igen och firade min andra morbror och kusinbarn som fyllde år. Där blev det tårta, kakor, bullar, läsk och saft. (känner mig onyttig) Jaja, på födelsedagar får man räkna med sånt.
Därifrån kom vi hem vid halv 10, då gick jag in till grannen och vattna hennes blommor.

Åhh, så såg jag också en igelkott i vår trädgård. Vi tror att den bor här, för det ligger ofta *varnar känsliga läsare, haha* bajs utanför vår ytterdörr. Screw that liksom, igelkottar e sööwta ändå. Har nog sett samma igelkott i trädgården förut. Lite roligt att den bosatt sig här.

Så, nu har mitt långa inlägg säkert blivit lite tråkigt. Avslutar därför nu.
Puss

Kommentarer
Postat av: katrin

re: tack så mycket :D

2009-08-04 @ 23:34:03
URL: http://katrin.blogg.se/
Postat av: http://johannaprasad.blogg.se

:D

2009-08-04 @ 23:35:02
URL: http://johannaprasad.blogg.se/
Postat av: Anonym

ojah :)

2009-08-04 @ 23:37:14
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
Postat av: Zeinab

Haha jaha okej:)

aa sant tycker också man ser brun ut

2009-08-04 @ 23:41:44
URL: http://zeinababbas.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack :)

2009-08-04 @ 23:55:12
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
Postat av: Freddie

allt bra med dig?

2009-08-05 @ 08:52:42
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Freddie

jag sitter på jobbet..



jasså, din sömntuta :)hoppas du har lika bra väder



Ja , jag sa ju det :)

är inte helt kunnig inom tomtens kortbyxervanor men jag är inne på din linje :)

2009-08-05 @ 10:19:22
URL: http://freddiehigh.blogg.se/

Vad tycker du om detta inlägg:

Ditt namn sätter du här :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikten:

Trackback