Svart spets

2009-03-28 @ 11:34:34
Godmorgon solstrålar! En fin lördag idag inte sant? Nja, dessvärre kan man inte säga att det är det här. Mycket grått ute och dis i luften, kallt. Ändå ska man bege sig ut på stan. Det blir nog inget köpande av några accessoarer idag. Just nu måste jag spara för att nästa helg bär det sig av mot underbara Gävle. Då får jag se brorsans nya lägenhet, som sägs vara större än hans gamla. Det antas vara ett rum extra, som vi kan sova i när vi hälsar på. Riktigt fantastiskt. Jag saknar honom eftersom jag inte träffar honom så ofta som jag skulle vilja. Men man får väl se vart man ska plugga efter studenten? Vem vet, det kanske så blir i Gävle! Inget är uteslutet än.

Ikväll blir det middag med tjejerna hos Josefina. Det kommer bli kul. Vi behöver alla tänka på något annat än att sitta hemma och plugga, speciellt på en lördagkväll.

Nu kilar jag till stan. Ciao! ♥

Kaos i Visby stad

2009-03-24 @ 22:18:13
Ikväll blev det bio med Carro och Anna. Vi såg "En Shopaholics bekännelser" (igen. Så roliga är vi) Först blev det en tur på stan på oskilda vägar, därefter möttes vi alla på Cubus för att sedan gå och äta mat på Donken. Det var inte så värst mycket folk på stan idag. Det var säkert på grund av vädret som varit idag. Seriöst, det har verkligen varit kaos. En del busstider blev till och med inställda. Det blåste seriöst  mycket och snön yrade grymt hårt. Det var inte kul! Det var så att man inte ville stiga utanför dörrarna. Först trodde man heller inte att man skulle få åka hem, men lyckligtvis gick det bussar hem senare mot eftermiddan. Jag hade bilen idag, så jag hade det lite bättre. Men det var halt på ävegn hem ikväll.

I alla fall, vi åt mat på Donken. Sedan gick vi till bion för att hämta ut våra bokade biljetter. Han säger då, när han fått mitt bokningsnummer, att det inte är säkert att filmen kommer att gå på grund av något elektroniskt eller tekniskt fel på maskinerna. Vi hade tydligen turen med oss, för filmen spelades. Men det blev lite senare än vanligt. Det var kanske en kvart eller så. Så det var inte så farligt. Nu har jag sett HELA filmen i alla fall. (Vi missade ju lite första gången,  på grund av att brandalarmet gick igång och vi var tvungna att vänta utanför.) Men det var inte så viktigt det som vi missade. Jaja, filmen var bra. Rolig och romantisk!

Anna följde med mig hem efter filmen. Jag hämtade även upp Christoffer och skjutsade honom hem (bor nästan på samma gata som jag). Anna stannade hos mig tills hon tog bussen, typ nu härifrån, men som hon nästan missade för att busschauffören höll på att köra förbi henne. Typiskt!

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Jag är jättetrött, speciellt i benen och jag har absolut ingen aning om varför. Undrar vad det kan bero på??? Fotbollen på gympan kanske.....no lo sé!?

Jaja, gonatt alla. Ha det bra!
puss ♥

den unge "Zenitas" lidanden

2009-03-23 @ 20:19:48

Snart somnar jag! Ni anar inte hur tråkig bok vi läser till skolan. Varför väljer lärarna så konstiga böcker som man inte ens förstår sig på? Ja, det kan man ju verkligen undra. Jag har i alla fall börjat läsa den, så man kan väl nästan säga att det är en bra början. Men Gud vad tråkigt det är. Kan man lida mer än vad man gör nu? Nej, jag tror inte det. Så mycket som ska göras och så lite tid. Något jag inte kan förstå är varför de måste klämma in allt nu. Mycket ska göras på bara två veckor och jag orkar knappt något nu. Snart är det lov, men det enda man kommer tänka på då är ändå skolan. Jag känner mig förföljd av skolan vart jag än går! Det är aldrig en lugn stund i mitt hektiska liv! Liv! Kan man ens kalla det liv? Nej!

Imorgon kväll blir det bio igen. Bara för att vi är lediga på onsdag, passar vi på att gå.

Naj, nu ska jag fortsätta lida i min bok!
Gonatt♥


~ 22 mars 2009 ~

2009-03-22 @ 21:25:00
Idag blev en slappardag för min del. Jag tänkte att det borde ha blivit plugg. Men vem har egentligen orken för det en helg? Inte jag. Men imorgon lovar jag att jag ska ta itu med allting. Först och främst ska jag läsa svenskaboken. Det är ett stort måste! Sedan blir det en massa annat. Jag ska försöka vara riktigt duktig. I promise!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon bitti. Jippi!
Byebye, puss ♥

Utrymning av biosalong

2009-03-22 @ 00:22:59
Ajajaj, nu har det varit alldeles för länge för min del som jag senast skrev något här. Förra helgen åkte ju jag och syrran till Varnhem och hälsade på. De blev överaskade, speciellt lilla Noah, som stod i trappan helt förvånad. Synd att det blev väldigt intensivt för det att det blev bara en dag hos dem. Jag har heller inte kunnat skriva för jag har inte haft humöret eller tiden till att göra det. Hade prov i fredags och jag har nog aldrig känt att det gått så dåligt på ett prov förut. Jag är jättemissnöjd för att jag vet att hälften är fel. Det är jag som har missuppfattat det hela. Jag har verkligen lust att göra om det eftersom nu känner jag att jag kan klara det utan problem.

I fredags var även jag, Bella, Caroline, Malin och Fanny på bio. Vi gick och såg "En Shopaholics Bekännelser". Det enda som var en besvikelse var att vi typ missade 10-15 minuter av filmen eftersom lokalen var tvungen att utrymmas på grund av ett brandalarm som satte igång. Vi blev därför tvungna att gå ut som ni säkert förstod, så vi fick vänta ute i minst 20 minuter för att få det bekräftat från brandstationen att det var ett falskt alarm. Typiskt liksom. Vi missade lite av filmen, men man kan säga att vi fick en tjänst tillbaka. På grund av incidenten var de så vänliga och gav oss gratis biljetter till en föreställning under nästa vecka. Självklart får man ta vara på det när man äntligen har fått en gåva. Jag kanske ska gå på bio på tisdag eftersom vi är lediga på onsdag! Någon som vill hänga på kanske???! =)

Naj, nu ska jag se lite tv och sedan gå och lägga mig. =)
Pusspuss♥

Helg

2009-03-13 @ 15:16:27
Det sista inlägget för helgen blir nog nu. Jag kommer antagligen inte ha tillgång till någon dator när jag är på fastlandet. Det har jag nog inte tid med. Jag vet inte.  Så, jag får skriva ett lite snabbt nu, innan jag ska ned på stan och möta upp syrran.

Åhh, jag är så förväntansfull. Jag tjatar säkert om det ganska mycket just nu, men det är bara det att det ska bli så kul. Även fast det blir en kort vistelse där nere.

Jag är också glad för att jag skrivit färdigt uppsatsen till filosofin. Jag bara kastade ihop något, jag tog det inte så seriöst. Jag har gjort det, så det räknas då. Då var det en mindre sak som måste göras. Nu är det väl bara hundra kvar, eller vad sägs????

Yes yes, nu blir det promenad ned till syrran.
Byebye ♥

Snart så

2009-03-13 @ 13:28:00
Hejsan! Mår ni bra? Jag mår helt underbart. Jag förstår inte varför. Det kanske kan vara för att jag ska resa bort över helgen. Det ska bli kul. Utan föräldrar, bara jag och min syster tillsammans ute på vägarna. Jag kanske får köra också, men det kanske blir på vägen hem då, för det är mörkt ikväll, och jag tror vi vill komma fram så fort som möjligt. Men det ska bli så kul att bara få komma bort härifrån även fast man får plugga på resan. Det är bara det att komma bort från ön som gör det skönt.

Nu ska jag plugga i skolan fram till halv 4, för klockan 4 ska jag möta syrran utanför hennes jobb och så går vi ner tillsammans till hamnen, där bilen står parkerad och väntar på oss. Verkligen tur att jag körde in min väska igår, för jag hade nog inte kunnat få med mig den imorse. Usch naj! Himlans tur!

Nu ska jag sätta mig hos Frida och Josefina och skriva en liten uppsats till Filosofin, som jag skulle ha gjort till igår. Men "bättre sent än aldrig"! Eller hur?

Vi ses snart, ni får ha det bra i helgen. Rock on, dude!
Puss♥

Sweet and Low

2009-03-12 @ 22:21:44
Det är konstigt att jag känner mig ganska lugn, även fast jag har mycket att göra ännu. Men jag tar ett steg i taget. Vad mer kan jag annars göra liksom? Jag skulle vilja hinna med mycket mer än bara plugg, men som det är just nu har jag inget val. Imorn vill jag inte tänka på det så mycket, för då åker jag till kusinerna i Skövde. Längtar efter dem jättemycket. Det blir en överaskning när jag kommer upp, hoppas de blir förvånade!

Jag har packat färdigt det mesta. Jag packade alla kläder och så, och jag bestämde mig för att köra in väskan till Carola, för den kommer vara tung om jag skulle ha burit den imorgon. Usch, naj, så jag åkte in med den istället. Sen så åkte jag in förbi Micko och pratade lite.

Nu är jag trött och ska nog lägga mig, det kommer bli en lång dag imorgon.
Gonatt!

Vilken glädje

2009-03-12 @ 15:15:59
Sjahopp, då har man matteprovet avklarat. Ni kan inte förstå hur skönt det känns just nu. Allt blev verkligen en lättnad när jag hörde från andra vad de hade svarat, som var likadant som mitt. Nu kan man bara hoppas på att det fullständigt stämmer. Jag vill verkligen få bra på det här. Det ska gå bra på det här, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag är glad i alla fall, för känslan att det gick bra, överstyr.

Jag hann inte med bussen halv tre, som jag ville, på grund av att provet tog längre tid än vad jag trodde. Så det får bli halv 4 istället. Jag ska hem och packa, för imorn åker jag o syrran till Skövde. Det ska bli jättekul, jag har inte träffat mina kusiner på 3 månader, så jag vill verkligen åka upp till dem nu! Super duper kul!!

Naj, måste kila! byebye

Vilken soppa

2009-03-11 @ 21:00:35
Nää, nu har jag bara lust att spola ner matten i toaletten eller bara kasta bort boken i sopkorgen. Det är svårt det där! Har prov i morgon. Visst, jag känner att jag kan det mesta, men jag tycker ändå det är jättesvårt. Svårast är att hålla reda på allting som finns i boken. Jo, vi kommer ju att få en formelsamling, men ibland är det svårt att veta "NÄR" man ska använda den rätta formeln. Mycket kommer säkert att snurra omkring som om det vore en karusell i hjärnan. Jag vill bara ha det avklarat nu.

I helgen blir det nog inte så mycket plugg till nästa vecka, för då ska jag till Skövde. Jag åker på fredag eftermiddag, efter skolan, med syrran. Jag ska hälsa på mina kusiner. Det var längesen jag träffade dem, så det ska bli skönt att få se dem igen, och komma bort från Gotland, även fast man har plugg som måste göras.

Nu ska jag äta och se på Grey's Anatomy och kanske plugga lite mer matte, matte & mer matte. Jippi!

Byebye

Söker.........

2009-03-10 @ 09:24:53
Hejsan svejsan!
WhatZ up?
Med mig är det bara bra. Ska snart ha matte, som ligger överst på schemat. Hoppas man kan hinna klart idag, så man bara kan repetera inför fredagen. Jaja, måste kila. Börjar nu. Det blev ett litet kort inlägg nu, hann inte mer.
Ses senare, byebye

Änglarna

2009-03-09 @ 11:40:23
hej!
 Allt bra kära vänner?  Med mig är det bara bra, man är lite trött ännu efter helgen. Det blev lite sent, eller "tidigt" som man gick och lade sig. Idag har man haft textilslöjd och jag har fortsatt med min mössa, som jag sticker. Den kommer nog bli stor när den blir färdig. Det som återstår på schemat är engelska och spanska. På engelskan tror jag att vi ska film, och på spanskan ska vi prata i grupp om ett fritidsintresse. Jag har allt nedskrivet och jag tänker inte lära mig allt utantill, så för min del så tänker jag helt enkelt läsa upp det bara.

Man ska också på extramatten senare idag, för att lära sig lite mer inför provet på torsdag.
Nu måste jag hämta mina böcker för engelskan börjar nu.
Tjingeling, puss

Någons famn

2009-03-08 @ 21:06:01

Gårkvällen blev lyckad. Jag och Micko drog väl ned till hamnen runt 12. Vi var väl lite varstans, på O'Learys, Lillebror och Hamnplan. Lite dancing and drinking.

Vid 2-tiden stängde Hamnplan, så jag, Micko och två killar drog hem till Micko och hade liten efterfest. Det slutade även med att de sov över. Vi kom nog inte i säng förrän halv 6 heller, på morgonen. ;) Sov inte så många timmar, till halv 10 bara. Sen var det upp och hoppa. Alla drog hem.Förfest hos Micko
Micko y yo

Utgång

2009-03-07 @ 21:37:52
Ikväll blir det krogen med Mikaela. Fan vad vi ska festa asså! Eller hur, Micko? JO, SVARAR HON!

Vi lyssnar nu på skitbra musik. Har ni några förslag till bra partymusik, förresten? Det är lite brist på det här just nu.

Jag hoppas ni får en trevlig kväll! För det ska jag ha!
Puss♥

Street shoes

2009-03-06 @ 21:58:41

Hejsan
hur är läget?
Med moi är det bra, väldigt trött. Jag satte uppe till klockan 12 igår för att plugga till spanskaprovet som var idag. Jag kände faktiskt att det gick bra och jag hoppas det kan visas på resultatet också. Om inte, då blir jag besviken. Någon av er som läser spanska??? Ibland kan det vara kul, men också ibland inte. Engelskauppsatsen lämnades in idag, och jag kände mig även nöjd där.

Efter skolan drog jag och Micko på stan. Skulle fixa lite nytt till imorgon kväll, för då blir det utgång. Jag hittade däremot inget, men det blev ett par skor i alla fall till vardags. Vi bemöttes också av något himla roligt på stan. Två av våra klasskompisar stod utklädda till ett bi och en morot och stod och delade ut nått utanför symstembolaget. Ni skulle ha sett hur de såg ut. Jättehärliga!

Just nu gör jag inget, känner nästan att jag somnar här. Jag är jättetrött. Men så blir det när man är uppe på nätterna och pluggar spanska.

Ha en trevlig kväll! Puss puss ♥


Bokrea

2009-03-04 @ 17:20:00
Hejsan!
Är allt bra med er idag? Jag mår jättebra, har väl några blåmärken på benen och träningsvärk från gympan igår. Men annars är det finemang. Eller, nja, det är det kanske inte. Personligen mår jag bra, men psyket är inte det. Psyke och skola passar inte ihop. Jag har bara lust och rymma härifrån från skolan och allt som har med skolan att göra. Jag orkar inte. Vad ska jag göra? Hjälp mig! Även om jag prioriterar så verkar inget funka. Jag vill ha påsklov nu, för varenda vecka fram tills dess är det minst ett prov i veckan. Stora prov dessutom. Det är verkligen inte roligt! Spanska prov på fredag, det är det jag fasar över mest, jag kan verkligen inget, jag förstår inget. Jag vill ha mer tid!

Nej, nu ska vi inte deppa över skolan även om man så vill det.
Jag gick lite grann på bokrean idag, för att få tag på en bok. Jag ville egentligen ha fler av samma författare,men det fanns ingen. Den jag köpte heter: En Shopaholic i New York, av Sophie Kinsella. Jag och Denise jagade på stan ganska länge. Det var inte meningen att vi skulle det. Vi hade extra spanska vid 12 och drog väl från skolan kanske vid kvart över 1. När vi gått på stan en stund, så behövde vi en paus efter allt rännande i massa affärer. Vi tog en fika på Siesta. Jag åt en macka med kycklingröra, de är hemskt goda, må jag säga.  Och Denise tog en likadan och en chokladboll. Jag och Denise småpratade lite och hade de mysigt. Har ni varit på Siesta förut förresten?

Jag kom hem vid 4, och ska börja med spanska nu. Lycka till säger jag till mig, och jag hoppas ni kan säga det till mig också, för det kommer jag att behöva.

Jag får nog ta och sätta fart nu om jag ska hinna. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramar ♥

Oavsett vad

2009-03-03 @ 19:35:19
Jag tror jag behöver styra mig snart. Jag måste ta tag i arbetena mer seriöst. Men igår och idag lyckades jag. Idag blev jag äntligen klar med engelskan, så den behöver jag inte prioritera mer. Fram till fredag kommer det att vara att jag pluggar på spanskan. Det är prov då, och jag känner att jag behöver lära mig ganska mycket till dess. Men jag tror faktiskt jag kan hinna lära mig mycket på två dagar. Fast det är mycket annat som man vill göra också. Just nu och 3 veckor framåt är det minst ett prov i veckan. Det är ju jättekul. Man får hoppas att det inte kommer bli lika mycket efter påsk. Jag antar att nationella proven är då, men orka liksom.

Jag blev också glad idag, eftersom jag äntligen lärt mig något nytt på matten. Det enda som behövdes var lite koncentration och en lärare som för en gångs skull kunde förklara så man fick möjligheten att förstå. Matteprovet är nästa torsdag och jag känner mig lugn för jag ligger inte efter så mycket. Jag känner mig alltid ganska lugn inför matteproven eftersom det är det jag känner att jag kan bäst.

Oj, klockan är halv 8 och jag har inte hunnit äta något ännu, eftersom man suttit med engelskan sedan man kom hem vid halv 5. Så, nu ska jag ner och ta mig ett kvällsmål, för jag är verkligen hungrig. Magen skriker efter mat! (JAG ÄR HUNGRIG)

Byebye ♥

Hålla fast vid

2009-03-02 @ 21:46:26
Kom hem vid 4 och har suttit den mesta tiden fram till nu och pluggat på engelskan och skrivit på filosofin. Diskussionen är imorn, och jag är inte så förberedd, men jag bryr mig inte. Ämnet känns inte svårt, så det borde det kanske inte vara då?

När jag kom hem var pappa hemma, han hade vart vid tandläkaren idag, två gånger och det blev så sent på eftermiddagen att han inte åkte til jobbet. Kändes lite konstigt att han är hemma vid den tiden. Annars ser jag inte av honom förrän kanske halv 7.

Jag åt lite fil och flingor när jag kom hem, jag var hunrig!! Sedan blev det lite mjölk och kakor också.

Nu har jag då pluggat och är helt slut och när som så ska jag bädda ner mig i min varma säng.

Natti natti ♥

~Blåsiga måndag~

2009-03-02 @ 11:27:11
Sitter i skolan och väntar på att engelska lektionen ska börja. Den här lektionen måste jag verkligen ta tag i arbetet och kanske bli färdig i tid. Jag ska skriva om en författare och ett utdrag från en bok som författaren skrivit. Ibland kan det ta evigheter för man vet inte vad man ska skriva för man vet inte vad hon (läraren) förväntar sig vad man ska skriva.

Den här veckan blir det bara plugg som gäller. Imorn ska det vara en diskussion i filosofin, på fredag ska engelskan vara färdig och så har man också spanska prov på fredag också, som jag inte har pluggat något på. Så jag får se hur mycket jag kommer lära mig tills dess.

Naj, nu ska jag vara lite social mot vännerna som sitter i de mjuka stolarna i bibblan. Kanske lite snack om vad man gjort på lovet.
Tjingeling.

Skönhetskur från insidan

2009-03-02 @ 11:12:45
Jag fick ett mail för en stund sen och jag tyckte verkligen det var kul att läsa. Låter inte trovärdigt från min sida!
Prova brun utan sol i tablettform 

Kan man verkligen få det i tablettform? Det måste vara en ny uppfinning!


RSS 2.0