Sånt kan jag störa mig på!

2009-10-27 @ 08:14:43
Skolan pratar hela tiden om att spara pengar! Men då förstår inte jag varför man köper in sprillans nya dataskärmar. Plattskärmar som nästan är större än min tv! (okej, där tog jag i) Men ändå! Sånt har de råd med?? Det förstår inte jag. Jag tyckte de andra fungerade rätt bra, så varför helt nya? Då kan de lägga ut pengar på annat istället. Som skolmaten till exempel. Den brukar vara förjävlig!

Nää, sånt här kan verkligen göra mig riktigt upprörd!
Awwcch!

Vad är då problemet?

2009-10-26 @ 17:41:24
Helt underbart, men är ändå totalt slutkörd. Hade sovmorgon till kvart i ett så jag sov till efter 10, tog bussen halv 12. Det var jätteskönt. Men jag var ändå trött när jag kom till skolan. Gäspade var och varannan minut. Treakortet köpte jag idag också. 150 spänn där. Så nu kommer man typ in gratis på Hamnplan och har vissa rabatter med kortet. Känns soft! Undrar hur mycket jag kommer använda det?
Första treafesten är på torsdag och temat är Halloween. Jag kommer förmodligen inte vara utklädd, för jag har ingen lust och har en så dålig fantasi på utstyrsel. Får se hur det blir.

Matte hade man till halv 4. Hade lite genomgång om derivatans definition. Så nu ska jag gå och plugga lite med det så man kommer ifatt lite.

Jag fick även min telefonräkning idag och mamma blev typ sur på mig för att den var ganska hög. Jag betalar ju den så vad har det med saken och göra. Visst det är lite kärvt med pengar ibland. Men jag betalar ju den, så det är väl inga problem då....??


En rejäl fågel mitt på bordet

2009-10-25 @ 17:53:51

Såg på klockan när jag vaknade i förmiddags och då var den halv 11 tror jag det var. Sen direkt kom jag på att: meh, man skulle ju sätta om klockan i natt..Så egentligen var den bara halv 10. Ganska skönt, men ändå jobbigt. Det som kommer vara skönt med det när man ska gå upp på mornarna, så får man sova en timme längre in på dagen. Så när klockan ringer vid 6 imorgon så är den egentligen 7. SOFT! Fast nu vet jag ju om jag ska upp 6, det beror på när jag vill åka in imorn. Jag börjar ju inte förrän kvart i ett.

Idag samlades vi i familjen, plus mormor och morfar och morbror hemma hos oss. Nu när Freddy är hemma över helgen så bestämde pappa sig för att han skulle laga till en rejäl fågel på bordet idag. Kalkon! Det var riktigt mumsigt.

Senare blev det fika och strax efter mommo o moffa åkte hem så skulle ju Freddy börja reta mig. Det var en spindel på golvet och jag hatar spindlar och Freddy tog direkt tag i mig och försökte trycka ner ansiktet mot spindeln, jag gjorde ju förstås motstånd. Armhävningarna har gjort susen, för jag var stark nog att hålla emot! Men hela grejen var ju rolig och jag kunde inte låta bli att skratta, fick ju knappt luft. Men ja klara mig, sen fick han ner mig på golvet (spindel var då borttagen) så börja han snurra mig på golvet och vette fasen vad mer han gjorde. Sen blev vi nördiga (hela syskonskaran, syrran tog några kort där vi gjorde till oss. Knäppisar. Vetti fasen vad vi höll på med.) Men sånt är ju alltid kul!

Strax gäller One Tree Hill och Gossip Girl. hmm, vad kommer hända ikväll?
We'll see!

Ha en trevlig söndag!


KE$HA - Tik Tok

2009-10-24 @ 22:45:22


Good night out last night

2009-10-24 @ 18:15:51
Sov länge igår, till halv 11 iaf. Sen så ringde Micko och vi pratade typ en timme. Snackade lite om kvällen (som jag inte riktigt bestämt hur jag skulle göra med: MED eller INTE med på krogen) Svårt.

Tiden sprang iväg medan jag pratade med Micko. Klockan blev väl halv 2 och jag skulle sticka vid 3 och hälsa på en lärare som jag hade på mellanstadiet (6 år sen). Jag var hur stressad som helst. Helt hyper. Duscha, fixa i ordning sig, packa ned saker inför kvällen (jag skulle inte hinna hem emellan). Jag kom inte hemifrån förrän nästan halv 4. Jag hittade dit iaf och det var ett mysigt stort hus ute på landet. Hon bjöd på lite fika, vi pratade om allt (och fick smaka på en helt underbar äppelpaj..Mums med mycket vaniljsås dessutom) Sedan såg vi på lite bilder från tiden då jag hade henne som lärare. Gud, vad det kändes konstigt att se bilder. Alla såg så små ut jämfört med vad de är nu. Helt ofattbart vad tiden går fort.

Jag åkte därifrån vid 7-tiden. Var i stan 10 över 7. Då var det att ta på sig partykläderna. Det tog väl en 15-20 minuter. Snabb som vinden vettni! Sedan drog jag och Micko till affärn. Jag var tvungen att ha lite läsk eftersom jag tänkte vara nykter. Det var rätt skönt att jag inte drack för då kunde jag köra hem och inte förstöra en hel lördag. Men iaf så kom vi till Josa vid 8-tiden. Startade förfesten med lite lekar och musik. Runt 12 kom vi ner till Gute och det var sjukt LITE folk. Men sen så droppade det in en massa och man kunde knappt röra sig. Jag hade sjukt roligt (även fast jag var nykter). Man kan ju ha roligt även om man inte dricker.

Gute stängde två och vi var sugna på lite käk så vi drog till Donken och åt. En av oss mådde inte så värst bra och var tvungen att gå ut och.....aa, ni förstår nog!

Sedan skjutsade jag hem lite folk innan jag skjutsade hem mig själv. Jag kom hem 20 över 3. Det har aldrig varit så skönt som igår när jag la mig i min egen säng efter en partykväll. Underbart!

Vaknade vi 12-tiden idag och utvilad. Men nu har jag blivit lite trött igen. Snart är det mat. Pizza! =) Mums

Förresten, min bror är hemma. Han är hemma över helgen för att ska byta däck. Från sommar till vinter!
Det är inte det enda han ska byta. Han ska även byta bostad. Han ska flytta från Gävle till Borås. Så en helg nu i november är jag själv här hemma för då ska mamma och pappa hjälpa honom att flytta. Jag kan inte följa med för jag har skolan att tänka på..BUHU! That sucks! Jag vill ju också följa med!

Men men, that's life. Nu ska jag nog gå ner och se om mamma behöver någon hjälp.

Jag vet att detta bleva lite långt. Ni har säkert inte ens orkat läsa. Men vem bryr sig. jag tycker det bara är skönt att få skriva av mig lite, eftersom jag inte skriver så ofta längre.

Orka!

Byebye =)

DuracellZenita

2009-10-16 @ 23:45:13
Sista skoldagen idag, så nu har jag gått på höstlov. Det kan inte bli mer skönt än vad det är. En hel vecka utan att ha något med skolan att göra. Enormt skönt med en paus från allt arbete.

Lovet började kvart över 3, så jag drog direkt hem och börja städa och tvätta. Jag har legat i sen klockan 4. Blev väl klar med städningen vid halv 7 och med tvättningen halv 10. Nu är nästan alla mina kläder rena. Så nu är det bara o välja och vraka mellan allt.

Nu ska jag bara fundera ut på vad jag ska göra på lovet. Festa, umgås, kanske träffa en gammal lärare som jag hade på mellanstadiet. Sen ska jag se till att börja med joggningen igen. Det har varit fruktansvärt dåligt med det. Måste bli taggad igen. Nu hoppas jag bara på att vädret kan visa låte nåd och inte regna hela tiden, så man kan bege sig ut o jogga.

Såg ni idol ikväll då? nu fick jag som jag ville. Camilla åkte ut! Hon har inte varit någon favorit, och hon verkade inte vara det hos många heller, eftersom hon åkte ut.

Bien bien
Vii hörss


S.O.S Gute

2009-10-15 @ 20:00:24
Fler än jag som tänker kolla på S.O.S. Gute? Det ska jag iaf. Jag bor ju på Gotland så lite kul är det att se vad som egentligen händer här på sommaren. Massa sjuka saker! Helt stört!
I love my island, WE ARE FAMOUS!

Åhh,
jag kan verkligen inte sluta lyssna på Erik Hassle. Han har så sjukt bra låtar! De går bara runt runt runt här. AMAZING!

Men nu börja SOS!
Byebye =)

Don't bring flowers....

2009-10-14 @ 20:03:04

....after I'm dead.

Den går på repeat här hemma. Jag är totalt kär!! Hassle har en så förbaskat härlig röst! Ni har väl inte missat den? Den har börjat gått på radion dessutom. Great great!




Jag blev även klar med uppsatsen idag. Det blev ingen speciell förändring sen igår. Bara några extra meningar och justeringar i texten. Överskred orden med 38 (fick ta bort lite grann innan. Onödiga ord som bara fyllde ut texten. De fick därför ryka!). Men det borde inte vara några problem med 38 fjuttiga ord. De syns ju knappt. 

Har precis ätit mat. Vi provade något nytt. Vi har haft det förut, men då tyckte jag inte om det, så jag tyckte det var värt att pröva igen och det var riktigt gott. (Tog två portioner, så är proppmätt just nu). Det var sån här Uncle Ben's sås, jag tror det var Sweet and Sour. så hade vi kycklingbitar i. Mums!

Nu blir det lite matteräkning medan jag tänker titta på Stockholm Arlanda på tv3.

Tjingeling =)


Jag har idétorka

2009-10-13 @ 20:00:49

Lyssnar på Melissa Horns nya album, vilket är totalt underbart. Jag är förälskad! Gud, så bra det är!
Sitter och njuter av musiken samtidigt som jag sitter och skriver en uppsats och dricker en varm kopp te. Så mysigt som en kväll som denna. Vädret har blåst upp i storm och det haglar. Eller det gjorde det förut i alla fall. Nu har det blivit ett uppehåll.

Skrivandet på uppsatsen går rätt hyfsat, men nu har jag stirrat på texten i en kvart utan att ha skrivit något. Jag har fått idétorka. Uppsatsen är så gott som klar, men det känns som om något fattas. Men jag har inte kunnat sätta fingret på vad det är.

.......................?

Samma sak hände nu, jag visste inte vad jag skulle skriva HÄR och NU. Fantasin inte på topp. Men var glad att lyckats ta mig tid att skriva. ETT UNDER! =)

Nää, ska snart ta mig en dusch. Jag orkar inte gå upp tidigt imorn. Jag är så frusen på mornarna och då är det inte kul o klä av sig. Står alltid o skakar i duschen. Man vet vad som väntar efter man stiger ut. Dår får man linda in sig i handduken fort som tusan, springa upp och sätta på sig kläder. brrrr! Kallt.

BYebye


Ta dig samman och njut

2009-10-12 @ 22:41:03
Lugn. Sansad. Drömmer mig bort. Funderar.

En dag som först börjar med lite matte, som sedan leds till matteprov. Det tog 1,5 timme och kunde därför åka hem en timme tidigare. Skönt. Kom hem, gjorde i ordning en varm kopp te och åt en banan. Satte mig och såg förra veckans avsnitt av Grey's Anatomy. Därefter en liten stund uppsatsskrivning och tv-tittande, Buffy och vampyrerna. Jag har säkert nämnt det för er tidigare, men det var en serie som jag följde när jag var yngre. Nu när den går igen, kan jag inte motstå att se på det igen.

Till kvällsmat blev det kakor, läsk och tårta. Det blev tyvärr ingen klok kvällsmiddag för vi stack iväg och firade en födelsedag. Därför blev det en annorlunda middag ikväll. Imorgon ska vi testa något nytt. Hoppas det kan bli gott.

Sitter nu avslappnad och njuter av "innan läggdags" - musik. Har ni hört Robin Bengtsson's version av Mercy!? ganska bra faktiskt. Det får bli sista låten och rad här och nu.

Gonatt

Nya andetag

2009-10-11 @ 23:04:54
Söndag - pluggdagen

(hur har ni spenderat er söndag?)

Matteprov imorgon igen, som jag vill få bra på. Vissa stunder känns det bra och andra inte. Just nu vet jag inte vad jag känner. Lite blandat. Men mer åt det bättre hållet. Fast jag ska plugga lite imorgon också innan provet.

Så skönt med höstlov snart. Bara en vecka kvar, sen en vecka ledighet. Jag har lust att åka upp och hälsa på någon, men för det första så har jag inte råd och för det andra vem ska jag åka till? Kan det inte bara bli lite spontant? Det hade varit rätt så kul ändå.

Nää, nu ska jag inte tänka så mycket mer. Ska nog strax sova. Upp tidigt imorn, duscha, plocka ihop böcker, åka till skolan, plugga lite, matteprov och sen hem. TA DE LUGNT! Mhm..

Idol-mys ikväll på Furulund

2009-10-09 @ 16:44:42
Nu är det dags för fredagsmys med några av tjejerna i klassen. Det ska bli kul. Vi har börjat bli duktiga med göra saker tillsammans. Vi ska beställa hem lite mat och bara chilla hemma hos Micko. Sen så se på IDOL, hoppas det är riktigt bra ikväll. Man har ju sina favoriter och en som jag bara hatar. Men vem det är tänker jag inte nämna.

Ni får ha en trevlig kväll! =)

Jag tar mig nu tiden....

2009-10-05 @ 21:34:02
...att skriva! Hur längesen är det nu? Säkert en evighet. Ni anar inte hur jobbigt det har varit i över 2 veckor nu. Jag har inte känt eller haft någon lust att blogga. För det har inte varit något att skriva om. Det enda jag förmodligen skulle nämna är vilket helvete jag har. Men vem har inte det ibland! Jag måste tänka positivt, det är 7 månader kvar tills jag står där på vagnen och skriker: Jag har tagit studenten!
DET ÄR MITT MÅL!
Sen vet jag inte vad som kommer hända, det har jag inte haft tid att tänka på. Men det är väl dags typ nu. Det är ju inte långt kvar.

Ahh, jag har sådan ångest just nu också. Vissa dagar hatar jag det här. Jag dras mellan två sidor!

Jag blev glad i fredags då vi fick tillbaka matteprovet som vi gjorde för nån vecka sedan. Jag fick 20 p av 21 p. en poäng ifrån full pott. Det är jag hur nöjd som helst med! Ursäkta för att jag kanske skryter nu, men jag är så stolt över mig själv. Men det kommer inte kännas så då vi har nytt prov på måndag. Ibland känns det hur bra som helst, men då man fastnar för att man inte fattar nånting, sjunker man bara lägre och tror att det kommer skita sig totalt. Jag hoppas jag kan klara det rätt hyfsat iaf.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, förhoppningsvis. Kom i säng vid 2 inatt och sov 4 timmar. Men var förvånadsvärt pigg idag. Och det är jag ännu! Weird!

Gonatt på er! Puzz♥

RSS 2.0