Jag är kluven

2010-04-24 @ 09:57:33
Wow två inlägg, två dagar efter sig måste vara rekord. Natten var ett helvete. Pratade dock i telefon i en halvtimme. Det var väl mysigt. Men är det bara tomma ord? Vet inte...

Natten var då inte så bra. Sov dåligt. Varför vet jag inte. Kanske för att jag ska jobba hela helgen fast jag egentligen behöver plugga. Det är sjukt mycket som ska göras. Prov är väl enkla att plugga till. Men när man ska skriva en uppsats till tisdag näst nästa vecka känns inte så bra. Speciellt inte när vi haft praktiskt taget hela terminen på oss och jag har inte börjat. Då kanske ni kan förstå att den måste vara stor. Och det kan jag säga att den är! Men får skylla mig själv att man inte satt igång med den tidigare. Men jag tror jag ska klara mig hyfsat bra. Gäller att hänga med! Två prov nu i veckan som kommer dessutom. Matte och internationell ekonomi och jag vet inte ens vad vi skall ha prov på.

Mm, snart blir det jobb från 11-16, men innann jag sticker ska jag faktiskt plugga lite matte för jag har rätt mycket kvar att göra.

Vad är fritid? Vet inte vad det är.....

2010-04-23 @ 20:48:46
Nu tänkter jag faktiskt ta mig tid att skriva lite här. Såg att jag inte gjort det på över en månad. Men det har inte funnits tid till det. Allt är jobbigt nu in i det sista. Studenten är om lite mer än en månad och man är inte ens halvklar med skolan. Jag förstår inte hur de har tänkt när de lade alla prov och inlämningar i samma veva. Jag hinner inte lära mig nånting. Vi har nästan inte haft nått att göra under hela den här terminen, känns det som. Men nu ska allt göras.

Tiden räcker inte till, även om man använder den flitigt. Skola, jobb och fritid. Fritid? Vad är det? Det finns inte i mitt ordförråd längre. Jag vet snart inte vad det är. Jag försöket med allt så gott det går. Men inte lätt när magen krånglar och huvudet inte klarar av allt. Rent psykiskt! Vilket påverkar fysiskt.

Ska försöka vara positiv dessutom, men det är svårt. Se framåt och längta efter studenten! 1 månad kvar! Kämpa!

RSS 2.0