Oj, snart september

2009-08-31 @ 21:30:02
kenna på er!
Lite dåligt med uppdaterandet idag har ni säkert märkt kanske? Men har man inte tid så har man inte. Började inte förrän kvart i 1, men åkte in till tio så jag och frida kunde gå igenom matten lite. Träffade även Anna, som jag inte sett på över en vecka! Hon fick åka in akut till lassarettet i början av förra veckan för att operera bort blindtarmen. Den var tydligen infekterad. Tur att den inte hade spruckit, då kunde det gott illa! Inte kul! Nu är det iaf bättre med henne, men hon har fortfarande ont. usch!
Började som sagt kvart i 1 (matte) och slutade halv 4. Sedan direkt när man kom hem fick man sätta sig vid skrivbordet o börja jobba. Först svenskan (läsa texter och analysera språk och stil, något som jag inte fattar något av.) sedan mera matte att göra. Imorn blir det ännu mera matte.

Kan ni förstå att att imorn är det 1 september? Det går så fort. Det är just den månaden som man verkligen känner av att hösten är på väg. Det hör man på ordet "september". Snart kommer man få börja använda de mer tjocka och varma kläder som har legat och samlat damm i garderoben.

Jag bjuder på lite bilder som jag tog som hastigast idag!






Gjorde en utbakad fläta i luggen i morse. Vad tycks? om det syns!


Jaha, då satt man här igen. Pluggar!

Jag lever för pluggandet skull

2009-08-30 @ 18:39:52

Hej på er
Har suttit mesta delen av dagen på en stol bakom skrivbordet. Räknat matte! Satt från ca kl. 10.00 till 15.00. Fatta 5 timmar!!! 5 timmar av addition, subtraktion, division, mulitplikation, roten ur, kvadrering, pq-formen. Ja, allt som bara går att tänka sig! Och knappt bara 2 sidor gjorda! Hur går det ihop!? Vad får man av att sitta och stirra ned på papparet i timmar? Det ska jag berätta, träsmak i rumpan, nackspärr o sifferkarusell. Det går inte att sitta alldeles för länge med det för då snurrar bara siffrorna omkring i min så kallade hjärna. Glad och stolt blir när man förstår uppgiften, sur och tvär när allt bara skiter sig och måste sudda sudda sudda halva pappret för man skrivat en jädrans siffra fel i början. Pipsvängen!

Har svenska och geografi att göra också. Till svenska behöver jag lite assistance från förra året, så jag ska leta efter lite papper. Det måste fixas till på tisdag, tror jag. Men geografin är till på fredag så det är ännu lugnt, vi ska ändå bara läsa några sidor i en bok.

Nu på eftermiddagen så var jag tvungen att fixa naglarna (igen). Denna gång blev det vita toppar. Nagellacket klibbar så mycket, och det blev inte helt perfekt, men duger. Det ser rätt så bra ut från långt håll iaf.


plugghästen Zenita räknar matte


Efter pluggandet belönade jag mig själv med att måla om topparna från rosa till vita! Inte perfekt med det duger!


Vad har ni gjort idag? Har ni redan fått läxor att göra?


Mixed and fixed pictures

2009-08-29 @ 23:46:58

I am happy today, and there's no special reason for the occasion. I just am and it feels great. Bring more happiness to my heart. Nothing can break me now!









Köpte en godisstång (kallas det så?) på marknaden idag. Med violsmak. Den absolut godaste av alla smaker, enligt mig. Vilken är eran favvo?




Visst ser den himmelskt god ut? (förutom att jag tuggat på den då da?


Som många gånger förr

2009-08-29 @ 13:03:28

....så har man gått på Slite Marknad. Detta händer varje år vid denna tid. Sista lördagen i Augusti. Och i år igen händer det igen. Vi har väntat på pappsen som just nu kom hem från jobbet. Mamma, pappa och jag ska åka och se på denna marknad. Det enda som jag vet som kommer med hem (som jag dock inte kommer köpa iår) är kola. Ni vet sånt där med olika smaker; hallon, apelsin, mint, lakrits, choklad etc. Flera kilo kommer lika i en skål hemma och fresta en. Men då blir det att slå på fingrarna och säga: Nej, rör inte!

Jeans (köpta för en längre tid sen), tröja och örhängen Gina tricot.
Fick också för mig att fläta håret idag också. Det var ett tag sen. Detta brukar jag göra när håret är lite fuktigt, så får det sitta över natten och när jag tar ut det brukar det bli lockigt, riktigt fint! :P tycker jag.


Blixtar och dunder

2009-08-28 @ 22:29:49
magiska under!?
haha, skoja bara!
men Blixtrar gör det. Åskar gör det. Regnar gör det. Blåser gör det. Allt på en gång. Jag sitter nästan och skakar av rädsla här. Visst tycker jag om åska och blixtar ibland, men nu är det extremt. nu gillar jag det inte överhuvudtaget.
Ville bara berätta detta innan jag säger tack och adjö för ikväll. För nu stängs datorn av! I am scared! :(

Sen en tid tillbaka

2009-08-28 @ 19:00:12

....har jag varit sugen på bara en sak. PIZZA! Och det kommer mätta min hunger om bara 5 min. Pappa är och hämtar dem i just detta ögonblick. Orkar knappt vänta, så sugen är jag!
 
Jag ska FÖRSÖKA att inte uppehålla er med massa text om min dag. Men jag ska göra det så kortfattat som möjligt om dagen: Började 8 med redovisning och beskattning, följt av geografi (intressant), matte C (gud, som jag älskar, oftast), svenska och sist idrott (orientering, som jag suger på, men var rätt nöjd med min insats idag. Slöt kvart över tre och stack till syrran och vattna hennes blommor och kollade posten. Skjutsade hem en kompis. Drog därefter hem till mormor och såg ett program som hon spelat in åt mig. Nu är jag hemma, ska nu äta pizza och se Twilight. Jag bara måste1 Det är ju fredag, jag behöver mys! LUGN OCH RO! Det var min dag och kväll.

PIZZAN HAR KOMMIT INFÖR DÖRRARNA!


FREDAG - PIZZA - VILL HA!

2009-08-28 @ 09:24:43
Halloj!
Morgon morgon!
Allt bra!?
Med mig är det mycket bra. Pigg för att ha gått och lagt sig 12 och stigit upp kvart över 6. Förvånad! Jag kanske är rätt morgonpigg ändå? Kan ju hoppas på det iaf.

Idag är det fredag! YES! Vad skönt! Det är ju kul att man längtar till helg efter bara första veckan i skolan!
Äsch, det gör man alltid ändå, eller hur?
Strax är det geografi som gäller. Undrar om det kommer bli trevligt? Någon mer som har det eller ska ha!?

Åhh, ikväll! Jag har varit sugen på pizza en vecka nu! Jag vill ha! Hoppas det blir ikväll! Också en lugn kväll framför tv:n. SLAPP!
Vad ska ni göra ikväll?

(Oj, sry för alla frågor, men vad roligt om ni svarar på alla, haha)

8 minuter kvar enligt min klocka

2009-08-27 @ 07:55:17

Godmorgon
Tänkte försöka lägga in ett snabbt morgoninlägg nu innan lektionen börjar. Rättskunskap börjar dagen med. Ska bli rätt intressant, men sen beror det på vilken lärare vi har. Den vi har tycker typ ingen om. Men inga namn nämner vi. Slutar halv 4 idag! Jippi!
Undrar om jag kommer överleva dagen, för tröttheten kommer knappast försvinna! Eftermiddagarna är värst!
Måste kila nu, vill inte komma fösent
Puss


Vår sista dans

2009-08-26 @ 21:18:27

Jag hinner inte skriva så mycket nu! Det har jag inte gjort nu på nästan två dagar. Men bara för att lägga in något litet så blir bjuder jag bara på en låt som bara är helt för underbar!

Melissa Horn - Vår sista dans



Puss

Första 'riktiga' skoldagen på läsåret

2009-08-25 @ 06:47:30
Tjo
Allt bra?
Med mig är det superduperbra! Låter konstigt kanske då den absolut första lektionen på läsåret börjar om lite mer än en timme. Egentligen så känns det riktigt bra, det blir mer struktur i mitt liv igen. Men det kommer bli så mycket jobb! Jag kommer säkert vara död efter 2 veckor, kanske 3. Jaja, får försöka se det positivt!
Slutar halv 4 idag. Första gången i mina skolårs historia skulle jag tro! Vi får se hur det känns i eftermiddag om jag kommer vara en zombie eller inte.

Nu måste jag strax kila iväg till bussen. Hoppas mitt busskort fungerar igen.

Se på schemat så förstår ni varför jag kommer vara halvdöd. (jag som trodde förra året inte kunde bli värre, men tydligen hade jag fel) Förhoppningsvis är det roliga lektioner, som man VILL ha! Har lugnt på måndagar iaf! Men då får ta tiden till att plugga. Pss, sån disciplin har inte jag. Skärpning Zenita!


Byebye
ha en bra dag!

Rosa toppar istället för vita

2009-08-24 @ 19:49:11
Jag tänkte att jag skulle prova något nytt idag. Det är ganska roligt att pyssla om sina naglar ibland, speciellt då de är lagom långa. Så därför bestämde jag mig för att måla topparna på naglarna rosa istället för vita och att jag skulle utföra det lite annorlunda, försöka få det lite jämnare och så. Det blir alltid så tjocka lager då man ska dra den från höger och vänster. Plus att mina böjer sig så konstigt, därför att det svårt att göra en jämna och fin linje. Så därför målade jag en tredjedel av nageln och jämnade ut det på tops och nagellacksborttagning, så de följer linjen bra på nageln.
Jag blev riktigt nöjd! Kanske ska prova med massa andra färger också. Ganska kul ändå!
Vad tycker ni?




Utlottning av armband!

2009-08-24 @ 14:25:31
Vill ni också få chansen att få ett armband? Ta då chansen och säg till här hos Sofia att ni vill anmäla er till utlottningen!
Det är ganska enkelt!

Kraam

(kom ihåg och rösta på mig till veckans blogg hos Jockiboi, länken finner ni i inlägget nedanför)
Tack tack ♥

Veckans blogg - vote!

2009-08-24 @ 11:46:37

Över 200 hade anmält sig till att bli veckans blogg och jag blev nu en av finalisterna! Hmm, overkligt! Jag brukar inte ha tur när det gäller lottning. Men tydligen hade jag det den här gången. Det skulle vara hur kul som helst om jag vann igen. Jag ber därför er att rösta på mig här hos Jockiboi. Jag är nummer 1!

Säg gärna till mig om ni röstat på mig, så jag kan ge hundratals tackkraaamar till er! Det vore superbra!
Kramisar!


Nollning i Almedalen?

2009-08-24 @ 06:58:39
God morgon allihopa!
Sovit gott!?
Jag har sovit hur underbart som helst. Hela natten! Dock gick jag och la mig ungefär halv 11, då jag egentligen sa att jag skulle gå till sängs vid 9. Men nej, så blev det inte. Men jag var hur trött som helst igår, så då är det kanske inte så konstigt att man sov gott hela natten. Det var inte roligt när klockan ringde vid 6. Stiga upp och göra sig i ordning för skolan. Nja, skolan vet jag inte om jag kan säga. Idag är det lekdag "nollning" för ettorna. Men min klass ska mest bara ta det lugnt med vår 1:a. Vi kör lite avslappning jämfört med vad en annan 3:a ska göra med dem.

Först bjuder vi på glass. (klockan 8 på morgonen, en bra start på dagen, haha) Sedan ska vi sitta och umgås på filtar i Almedalen. Därefter blir det lite lugna aktiviteter som kubb, frisbee, etc. Slutligen ska vi upp till skolan och ta en fika på fotbollsplanen. Då kommer även den andra 3:an göra oss sällskap, så då är det också även deras tur att ta över ansvaret. Från deras sida blir det nog lite mer jäkelskap skulle jag tro. Nja, lite tävlingar och så.

Strax ska jag åka till skolan och hämta upp några stycken som ska samåka med mig ned till Almedalen. Jag var en del som ansvarar för fikat, så jag ska ha bullarna med mig. Resten fick en en annan klasskompis ta.

Ska ta och plocka ihop det sista nu innan jag sticker. (Glömde: haha, vi ska bara hålla på i 2 timmar, så jag slutar vid ca 10 idag. Är inte det helt fantastiskt? SÅ SKÖNT!)


me today! Tack för inbakade flätor! Enkla lockar! Wihoo! Syns kanske inte så mycket!

I am pumped!

2009-08-23 @ 18:10:44

Det var ett tag sen nu igen. Eller nja, 3-4 dagar nånting, sen jag var ute och sprang i den heta men ändå uppfriskande luften. Jag måste vara hård med det här nu! Jag måste nog ta och sätta upp lite egna regler nu igen då skolan startat. Men ibland känns det som att det egentligen inte är någon idé för jag vet att jag kommer spräcka löftet strax inpå. Fast ändå är det värt ett försök. Det kommer förmodligen bli vissa kompromisser också om hur det blir. NÅGON ändring får göras.

Nu kilar jag iväg. Home in a few!

Då: 

  • Stretcha 
  • DRICKA VATTEN! 
  • Övningar på pilatesbollen
  • vatten
  • stretching
  • nedvarvning
  • DUSCHEN

Resultat: STOLT och FRÄSCH


Utan betydelse

2009-08-23 @ 11:58:16
Jag har nu suttit i flera minuter och försökt komma på något att skriva. Jag kan inte komma på något som är viktigt eller roligt att berätta om. Inte för att det alltid behöver det. Men några ord vill man i alla fall få ned. Det har jag nu fått, och kanske det kan bli några till.

Idag får bli en sån dag då tv:n säkert kommer stå på hela dagen. Vill egentligen göra något vettigt, men har man orken till det? Nja, det kan jag inte påstå. Kroppen är fylld med tegelstenar som gör det svårt att orka. Tröttheten smyger sig sakt fram. Också dags att börja gå och lägga sig i rimlig tid. Jag slår vad om att det MÅSTE bli vid 9 ikväll. Måste orka upp ordentligt imorgon.

Jag har tråkigt: har ni något roligt som ni kan berätta för mig?

Kraaam

Den Gröna Milen

2009-08-22 @ 23:42:42
...går på 3:an nu. Är det fler än jag som faktiskt tycker den är bra?

Den slutar väl om 20 minuter eller så och då ska jag gå och lägga mig. Nehe, hmm, när slutar den egentligen? Tydligen visade tidtabellen på tv:n fel, för den visar att ett nytt program skulle börja vid 12, men det är reklam nu...Hmm, fattar inte?Jag har slocknat några gånger i soffan, men har inte tagit mig i armen och dragit mig till sängen. Jag fastnade för filmen! Jag har aldrig vågat sett den egentligen, för när jag var mindre var jag så jäkla rädd att jag bara har minne av det fruktansvärda. Men nu tål jag det!
Jag hatar verkligen den där Percy. Aaah, jag skulle själv kunna strypa honom! Han är ju totalt rubbad! TÖNT!

Nää, nu börja det igen. Det blir därför ett hej då och gonatt nu för ikväll!

om ni undrar? - Sanning o konsekvens

2009-08-22 @ 18:09:34
Mår då inte alltför så bra idag. Två orsaker beror det på, men bara den ena tänker jag nämna. Det blev lite för mycket dricka igår, så magen är inte på topp. Och fötterna gjorde ont av skorna efter den långa backen upp från Hamnplan 5 till Söderport. Fick därför gå barfota hela vägen hem till Micko, mitt i natten. Kallt och väldigt oskönt! Gick sakta och säkert för att slippa trampa i glas. Fötterna var helt svarta när vi kom hem till Micko, så jag fick därför låna hennes dusch och tvätta rent dem lite.

Jag var också dum igår. Jag glömde minneskortet till kameran i datorn HEMMA så många bilder från den blev det inte. Jag var så stressad igår att jag inte hade en aning om vad jag höll på mig. Aaah! Lite trist, fick ta lite bilder på telefonen istället, men de blev inte så bra. Haha, ni ska se bilderna på mig från middagen.(från Bellas kamera) Är helt sjukt! Jag tror inte ens jag vågar lägga upp dem. De är däremot upplagda på facebook. Haha! Men kanske jag inte ska låta er missa det roliga. Jag får väl tåla att jag skämmer ut mig lite. (bara för att klaragöra vad jag gör så är det för vi körde sanning och konsekvens, så där har ni svaret om ni undrar)













Här har ni den, haha




Strike a pose






























Did you have a laugh? ^^

Det var lite från gårdagen det. Jag hade kul. Det var mysigt hos Bella, med lite lek och prat. (my lips are sealed, cross my heart and hope to die).
Senare blev det då krogen för vissa. Väldigt lite folk, men vad fan. Är det fritt inträde kan man ändå passa på!

Dinnerparty!

2009-08-21 @ 18:24:13

Förlåt för dålig uppdatering. Hinner inte skriva något nu heller. För nu är jag väldigt sressad! Måste sticka iväg till festen nu. Bella ska ha middag för några tjejer. Lite födelsedags,-körkortsfirande. Ska först hämta upp lite dricka sedan sticka och hämta Micko. Allt innan 19, stress! Måste därför kila! Hoppas ni får en jättetrevlig kväll!
Puzz

Kvällens!! ;)


Planera hyss

2009-08-21 @ 08:24:17
När som helst  drar jag till skolan. Jag måste säga att jag varit ganska negativ inför det, men vad spelar det till? Inget, jag borde vara positiv och se det från den ljusa sidan: bara 1 år kvar! Sedan också vara positiv över schemat och tänka att det kommer gå bra, tufft, men bra. Det kanske upplevs lättare då, eller?
Någon som är glad över att skolan har börjat igen?

Vi börjar då vid 9. Idag ska vi planera något inför de nya 1:orna. Haha, suckers! vad ska vi då hitta på mån tro? Nää, elaka ska vi inte vara. Det ska väl bara vara så att vi får umgås och lära känna varandra. Och visa vad för 3:or vi är. Vara ett gott föredöme såklart.

Måste kila nu! Säkert fullt på parkeringen! Aaah, trist. Nää!! POSITIVITET, remember! Don't worry, be happy! (someone said to me) (tihi)

Moi, today! Ska bli upp mot 23 grader idag, VARMT! Blå himmel, stark sol, fast blåsigt. Likadant som igår, vilket ändå då var stekhett.


byebye, have a nice day everyone!
PS. Vad händer idag?

Luncha på Ringduvan

2009-08-20 @ 20:28:47

Det var en himla tur att jag åkte till skolan tidigt. Det var ju bara för att jag ville försöka få ett överskåp och det fick jag. Nästan alla var upptagna när vi kom dit strax efter 9. Men jag o Micko hade tur, det fanns runt 10-12 överskåp kvar. Sedan gick vi omkring lite och kolla in skolan som vi inte sett på över 2 månader. Det hade inte skadat att slippa den lite till. Vi gick därefter ned på stan innan vi skulle börja kvart i 2. Först blev det en lite presentshopping innan vi mötte upp tjejerna från klassen. Det blev en lunch på Ringduvan i Visby. Jag tog en smarrig ciabatta med kycklingröra. Mums! Blev proppmätt. Sedan blev det första åkturen med Bella som fick körkort nu i veckan. Riktigt bra!

Halv 2 var vi tillbaka i skolan och alla överskåp som var lediga när jag o Micko gick därifrån, var nu upptagna. Så tur för oss! Många har också varit och tagit skåp nu i veckan, bara för att få ett överskåp. (våra skåp ser då ut så att det är 3 skåp på höjden. Lite jobbigt med underskåp eftersom de är ganska små och ligger så lågt.) Kvart i 2 var det samling i aulan för 2:orna och 3:orna (jag tillhör 3:orna, jippie). Där fick vi höra några ord från vår rektor sedan blev vi uppropade klassvis till våra handledare. I klassrummet fick vi en handbok och se lite på hur vårt schema ser ut. Och det såg inte bra ut!!! Jag kommer seriöst börja gråta om det ska se ut så. Alla läser ju inte samma kurser, några ändringar blir det ju därför i mitt enskilda schema och jag hoppas det kanske ser lite bättre ut. Men speciellt stora förändringar kommer det nog inte bli! Jag känner att det var en ganska onödig dag idag. Imorn ska vi planera någotnför de nya 1:orna, som ska utföras på måndag. På tisdag börjar det RIKTIGA allvaret med lektioner och allt. Tough!

usch vilket långt inlägg det blev. Jobbigt att läsa, jag vet. Här bjuder jag därför på några bilder för besväret. ^^

Mikaela o Bella ♥


Bella o Fanny ♥


Fanny o Frida ♥


Josefina ♥


Carro ♥

Gud så trött jag är. Kanske blir säng väldigt tidigt ikväll! Hade svårt o somna igår och när man väl somna är det någon som ringer typ kvart i 1. Men jag lät bli att svara för jag blev så arg och hade ingen lust att lägga nån energi på att vara grinig. Sen hade jag lite svårt att somna igen. Men lyckades till slut. Han som ringde är dock förlåten! <3


Away I go

2009-08-20 @ 08:13:36
Ska när som helst åka till skolan. Måste åka lite tidigare än vad jag hade tänkt för först måste jag tanka bilen. Vad jobbigt! Och så ryker där typ 400 spänn kanske mer, wihoo! NOT!

Ska då träffa Mikaela vid 9, sedan vid halv 12 ska vi möta upp alla andra tjejer i klassen. Då ska vi käka tillsammans. Mysigt! Kvart i 2 blir det samling i aulan.

Vi hörs väl senare förhoppningsvis. Jag kommer säkert vara helt död ikväll. Har inte stigit upp kvart över 7 på sen jag vet inte när. Det ska bli roligt och se hur trött man kommer vara.

Byebye

Early bedtime

2009-08-19 @ 21:28:28
Skolstart imorgon för min del. Börjar kvart i 2 med samling i aulan. Men jag ska träffa Mikaela innan vid 9-tiden. Då ska vi hitta några skåp (måste vara ute i god tid för att få bra skåp), sedan har vi säkert mycket att berätta för varandra. Om sådant som hänt under sommaren. Vi har inte setts så många gånger som vi borde ha gjort tyvärr.

Eftersom jag ska in tidigt till stan så måste jag nog gå och lägga mig nu. Oj, det kommer kännas konstigt.
Ha en bra kväll!
 Natti

Nagelpyssel

2009-08-19 @ 16:19:48
Städningen blev klar för ett tag sen. Nu känner jag att jag återigen VILL VARA i mitt rum. Usch vad det var dammigt där. Nu skiner det som strålar från solen. Kaaching! Dock sprang jag inte i förmiddags, ändrade planer. Bestämde mig för att städa först. Så jag ska ännu bege mig ut!

Uttråkelse är ett av det värsta som kan hända. Boring! Så bestämde så därför att pyssla lite med the nails. Inte så flarrigt, men det duger.

Före!


Efter!


It's good enough for me

Dark cirkles around the eyes

2009-08-19 @ 10:32:15
God morgon på er!
Peppad så in uti h***** på att storstäda. Känner att jag måste göra något klokt idag och inte sitta framför tv:n och datorn hela dagen (men knappast att jag kommer klara det). Datorn måste vara på för jag klarar mig inte utan musik när jag städar. Det ska vara full volym (så jag och ingen annan kan höra min hemska tondöva röst, när jag sjunger med.)

Måste också trötta ut mig ordentligt så jag kommer i säng tidigt ikväll. Skolan börjar imorn, och bättre läggningstider vore nog bra. Har nog inte gått och lagt mig en enda kväll innan klockan 1. That has to change! Måste vara pigg på dagarna nu och inte var så seg och grinig som man varit vissa gånger.

Innan städningen ska påbörjas ska jag nog bege mig ut och springa först. Löparbruden nr1? Nja, dream on!

Müsli och banan

2009-08-18 @ 20:34:32

Njuter framför tv:n med vaniljyogurt, müsli, russin och banan. Himmelskt gott! Navy CIS visas i detta nu, som jag sitter fastklistrad och ser på. Nya avsnitt! Inte den bästa serien enligt mig, men den är helt okej att fördriva tiden med. Vid 9, då avsnittet är slut så ska jag se film istället. The Day The Earth Stood Still med Keanu Reeves.



My tuesday-night-dinner!
 





Slutligen vill jag bara säga grattis till min kompis Bella som fick körkort idag. Congratz! ^^


Ängelmorgon

2009-08-18 @ 10:09:11
God morgon!
Haft en bra nattsömn?
Det har jag, eller nja, nästan. Känner mig lite trött ännu. Men det börjar gå över.
Idag är vädret sådär, ganska molnigt, men mot eftermiddagen visas det bli soligt. Så man kan ju alltid hoppas på det.
Senare mot eftermiddagen åker jag och mamma in till stan (fast hon slänger av mig i Vibble hos mormor o morfar). Jag ska dit för att se ett program som de spelat in för mig: Privileged. Det gick in söndags, men då var jag inte hemma. Men då skulle jag se reprisen på måndagen, ja, men då har 5:an försvunnit från boxen. Inte lite typiskt. En av de mest viktigaste kanalerna!!! Jag fick då inte se det, men istället så bad jag mormor spela in det, så idag ska jag få se det.

Åhh, hoppas vi kan få tillbaka 5:an snart! Important! Pappa hade tydligen ringt till Viasat igår vid 22, och han hade gjort allt som de hade sagt till honom. Men det funkade inte! Så vi vet inte vad vi ska göra nu.. (Hmm??)
Visst blir man inte lite irriterad?

Nu ska jag äta frukost. Te och ett äpple! Enkelt!

The Bastard is dead!

2009-08-17 @ 19:35:01

D.E.N. Ä.R. D.Ö.D! Äntligen! Har väntat hela dagen på att pappa skulle komma hem och döda den STORA jäkeln. And it's finally gone! Halleluja!
Min hjälte, pappa sprejade insektsspray i glaset. Man såg hur den blev helt vild av den starka stanken. Nästan som om den fick panik. Den blev spritt språngande galen! Fan, så arg den blev. Jag blev nästan arg på pappa, för han ville lyfta på glaset innan den var helt väck. Fan heller, sa jag! No way!

Jag blev helt skräckslagen då han väl lyfte på glaset, för först ville jag vara säker på den var död. Jag befann mig i andra sidan av rummet då pappa föste upp den på en flugsmällare. Blää!

Visar den igen! Se vad äcklig den är! Den är ju helt jäkla hårig! Brrr! Meterlånga ben, fet kropp!


Blir fortfarande skraj när jag ser den! *rysning*


Fylla ut tomrummen!

2009-08-17 @ 18:24:19

Hallojsan!
Allt bra? Jag mår prima! Har badat i pool idag, det var mycket skönt. Var mycket skrynklig när man steg upp hur det varma vattnet. Hade ingen lust att gå upp, för ovan vattenytan blåste det grymt kallt. Praktiskt taget sprang upp! burrr!

Tänkte inte skriva så mycket, tänkte istället visa i bilder sådant som jag köpte när jag befann mig på andra sidan havet.
Here it goes!

Alltihopa på en och samma gång!

Twilight-böckerna
Twilight-böckerna

twilight-böckerna
Twilight-böckerna (saknas 1) <3

Väska
Axelväska!

tröjor, byxa
Oversize tröja, t-shirt, svarta byxor (syns dock inte så bra här). Gina tricot!

Böcker, anteckningar
Förberedd inför skolstarten!

Veet, hårborttagning
Vaxremsor! Här ska det lidas!

underkläder
Underkläder!

smycken
Smycken (halsband, ur&penn. Silverringsarband, gratis av bror!)

Höstjacka
Höstjacka!

höstjackan på mig
Marinblå jacka! Hur skön som helst!


That was a big son of a bitch

2009-08-17 @ 10:54:56
Jag har nog aldrig sett något liknande som jag fick syn på igår. Saken skrämde bokstavligen mig ur stolen. Jag flög upp som en jäkla raket. Jag satt i stolen här framför datorn då jag fick syn på en skugga på golvet som kryper mot mig. Jag skjuter ut stolen med ett ryck och drar upp benen och sitter i fosterställning på kontorsstolen. Jag sitter och stirrar på saken som kröp med hyperfart genom halva rummet och stannar framför mig på golvet. Jag får naturligtvis panik och sitter och hyperventilerar, funderar över hur fan jag ska klara av den här gigantiska jäveln. Jag har inget i närheten som skulle kunna fungera som ett vapen. Jag tycker inte om att slå dem, för antagligen skulle jag vara så rädd att jag missar och skulle aldrig mer kunna vara säker på att den har försvunnit till ett ställe där den inte skulle hemsöka mig. Så därför kom jag ihåg att jag har ett glas redo, där jag brukar fånga dem. Vanligtvis hade jag gått ut med den och dödat den utanför dörren. Men aldrig att jag skulle röra den här. Bläää! Så just nu är den fortfarande här, en meter framför mig på golvet, men instängd under ett glas. Jag kollar den var 10:e minut för att försäkra mig att den är kvar. Pappa kommer få ta bort den, för aldrig att jag tänker röra den. Det var illa nog att jag var tvungen att försöka fånga den. Händerna skadade som ett jäkla jordskalv, trodde inte jag möjligt skulle kunna stänga in den. Men med turen med mig, så är den nu trapped. THANK GOD!
Som ni förstår så är jag LIVRÄDD för spindlar!

Take a look at the gigantic bastard!



Glaset är ca 7-8 cm i diamter så fattar hur stor spindeln är!! *rysning*





De är inte speciellt trevliga, eller hur? Äckligt!

Idag åker vi hem

2009-08-16 @ 10:57:58
Snart är tiden slut här uppe i Gävle. Bara några timmar till som ska spenderas i lägenheten. Vi får väl se om detta blir vårt sista besök här i stan, eftersom han nog flyttar till Borås snart, inom ett år kanske. Vem vet när....

Vi åker väl härifrån runt halv 2, 2..(inte säker) Då har vi väl en 3,5 timmas färd till Nynäs. Båten går halv 7 ikväll iaf. Det ska bli skönt att komma hem o sova i sin egen säng igen. Men saknaden inför skolan som börjar på torsdag är inte stor. Usch vad sista tiden på lovet sprang iväg. Inte alls förberedd på skolan.
Är det någon som ser fram emot skolåret??

Nää, jag får väl ta och packa mina sista grejer (förhoppningsvis ingenting kommer glömmas).
Ha det bra!

En torsdagkväll i Gävle

2009-08-13 @ 19:12:03
Jag lyckades idag igen att skriva ett inlägg. Otroligt!

Ikväll blir nog en bra kväll. För det första så ska jag och Freddy visa morsan och farsan hur Guitar Hero funkar. (Haha, nästan lite skrattretande) Pappa ska få testa. Han kan ju spela lite gitarr, så han måste ju därför testa detta. För det andra så ska vi alla gå på bio ikväll. Vi ska se G.I. Joe. Verkar skitbra! (Plus att Channing Tatum är med, som inte är helt fel på att se på heller) Haha ^^



Jag hör dem nu spela Beat It med MJ, så nu ska jag joina dem

Hörs snart förhoppnngsvis :P

Vad är era planer för kvällen?

Tillgång!

2009-08-12 @ 19:18:20
Hej!
Är det bra med er?
SRY för den dåliga uppdateringen, men som jag sa så var det inte säkert att jag skulle kunna skriva något. Men nu när ändå brorsans dator var igång så passar jag nu på att skriva ett inlägg lite snabbt. Jag tänkte bara att jag skulle visa er att jag lever och har det mycket bra.

Kom till Gävle idag. Sitter då i brorsans lägenhet. Vi åkte från Skövde strax före halv 12 och anlände ca här i Gävle runt halv 5. Så nästan 5 timmar i sträck har vi suttit i bilen. Jag satt i baksätet med kartan (jag fick äran, för mamma var inge bra på det). Men den hade vi bara för att se att vi var på rätt väg. Jag satt annars och läste en bok. Jag har börjat läsa den andra boken på Twilight-serien "När jag hör din röst". Gud, alla som sagt att den är beroendeframkallande kan jag nu intyga har rätt. Jag satt med den spänt hela vägen hit! Vi var i Ullared en sväng igår, och köpte de tre första böckerna (synd bara att det var i pocket,  men var bara tvungen att ha dem!!). I LOVE THEM!!

Ikväll blir väl att se nån film kanske. Får se ännu, vi har inte bestämt oss. Hoppas imorn att det blir mera shopping! Jag har hittat ett par byxor på Gina, (som jag hittade i Skövde, men som inte fanns i min storlek) så därför hoppas jag åtminstone att de finns här.

Ha det bra, hoppas jag kanske kan skriva nå mer innan vi åker hem!
Pööwsss!

Nu försvinner jag en vecka!

2009-08-08 @ 12:37:58
Oj, det kom hastigt va? Det var inte meningen! Jag har inte haft tillfälle att säga att jag ska åka bort nu en vecka! Åker med båten nu ikväll, men vi ska göra lite i stan först innan vi åker. Så jag måste säga hej då till er. Jag har ingen aning om jag kommer kunna uppdatera något nu i veckan som kommer. Det beror på om jag tillgång till dator. Men jag ska försöka, fast jag kan inte lova något. Jag ska besöka kusinerna i Skövde, sedan på onsdag åker vi till Gävle, där brorsan bor.

Jag har därför bara en en fråga som kommer ställas hela veckan förmodligen! - Det är kul om ni besöker här ändå fast jag är borta. Så jag vet att i varit här kan ni därför svara på denna:
Vad ska ni göra IDAG? (Den gäller varje dag nu, framåt en vecka)

Kraaaam o puuuss på er! Kommer sakna er! ♥


Jag vann!!!!!!! - Länkning

2009-08-07 @ 18:27:17

Åhh, jag vann veckans blogg hos Nadja! Jag är lite förvånad för det trodde jag verkligen inte skulle inträffa. Det är säkert inte speciellt stort för en del, men för mig så är det det. Jag är så glad över alla som bestämde sig för att rösta på mig. Därför ska jag ge något tillbaka till er alla som röstade på mig. Både i semifinalen och i finalen. Ni kommer nu få en länkning till er blogg i detta inlägg. (Det kanske blir i ett inlägg till) Ni anar inte hur mycket jag uppskattar det ni gjorde för mig..TACK KÄRA NI!!!

Klicka in här och se vilka underbara människor detta är!:
Jaquelen
Niclas
Linda
Becca
Emelie - EmeliesPlace
Emma Lee
Freddie
Linda Q
Bea
Zeinab
TOBBE
rebar
Nadja
Caaajsaaa
lina
Amanda
Louize
J E S S I C A

TACK TACK på er alla!


Lite från gårdagen

2009-08-07 @ 11:04:42

FY! Jag är tröööött!!! Även fast man sovit 10 timmar, så blev man inte piggare för det. Eller jo kanske lite....Det blev lite mer tufft igår än vad jag hade tänkt mig, men det gick jättebra i alla fall. Fick många goda komplimanger av gästerna för vår goda prestation. Vilket är bra!


Förrätt: Toast med ishavsröra, toppade med kräftstjärtor, citronskiva och dill. (serverades ut till gästerna, självklart fick personalen också smaka, mums!)

Huvudrätt: Kokt potatis, kalvkött, varm + kall sås och grönsaker. (ingen bild)

Efterrätt: Tre vaniljglasskulor, hallon, melon, krusmynta (pulver) och citronmeliss. (ingen bild)


Fika: Kaffe, chokladmoussetårta (tror jag), kakor, bullar, likör (som jag provade, haha. "Personalen" dricker på jobbet), whiskey.


Tårtdekorationen


"brudparet" - som skulle stå på tårtan. Men det gick inte, eftersom den var för tung. Haha


Det fanns namnskyltar utsatta på borden vid bordsplacering, och med namnskyltarna satt det varsin en chokladbit: jordgubbe doppad i mörk choklad.
(Jag satt ju inte vid borden, men även jag fick en sådan, specialgjord för mig)

Jag hade tagit lite fler bilder om jag haft tillfälle. Men det var inte lätt att hitta ett sådant.

Nu måste jag hjälpa mamma hålla lite koll på dagbarnen medan hon lagar mat.
Tjingeling


Back in the house

2009-08-06 @ 23:54:29
Hem ljuva hem!! HEMMA! Så himla trött jag är!! Benen orkar inte med mig längre. Jag släpar dem snarare efter mig. Kom då hem precis nu! Det har varit mycket slit och spring idag/ikväll. Så inatt kommer man nog sova rejält gott tror jag! Har hållt på sedan två i eftermiddags. Alltså, jag är så trött att jag knappt vet vad jag ska skriva. Därför blir det säkert inte längre än så här.

Har ni haft det bra ikväll??

Ville också bara informera er om att jag har fått ett nytt besöksrekord idag. *Onödigt vetande* Vilket är jättekul! Och tack för kommentarerna som ni lämnat!! Jag svarar på allt imorgon, för ikväll orkar jag inte. Ikväll är nog första gången på länge i så fall som jag lägger mig innan 12. Wiihoo!! Duktigt Zenita!

Gonatt på er ALLA!!!!

Puzz♥

Svarar senare! - Medan: förslag till musik??

2009-08-06 @ 13:39:22
Strax på väg till mottagningen, där det ska förberedas. Jag hinner därför inte svara på kommentarerna som jag fått nu! Men ska försöka hinna med allt ikväll! Det är inte så extremt många, men det är ett par stycken. Vilket är väldigt roligt! Man blir så glad! TACK!

Därför, medan jag är borta så tänkte jag att ni skulle kunna få hjälpa mig lite grann. För knappt en vecka sen fixade jag Spotify på datorn för att jag skulle få ett större utbud med musik, och mitt problem är nu att jag vet inte vad jag ska söka på. Fått total blackout. Jag hade många förslag till massor av låtar som jag ville lyssna på, men när jag ska söka efter dem, kommer jag inte ihåg dem (eller dem som jag kommer ihåg, finns inte. TYPISKT)
I AM IN DESPERATE NEED OF HELP!!!
Finns det någon bra slags musik som ni har lust att dela med er av?
Jag är helt öppen för förslag!!!!!

H.E.L.P!!!!

BTW:
Kom också ihåg att rösta på nummer 2.
Veckans blogg hos Nadja

Kraaamiz!!! Puzz♥
Ha det bra! Gör gärna det jag har bett er om, det uppskattas till 100%!! :P

Jobb idag! - (Rösta!!)

2009-08-06 @ 11:06:46
Godmorgon!
Allt bra med er denna FANTASTISKA och mest UNDERBARASTE dag??
Med mig är det suveränt. Det kan nog inte bli bättre. Solen skiner som sjutton, värmen är förskräcklig (men ska absolut inte gnälla). En absolut PERFEKT dag till att ligga ute eller gå på stranden. Fast jag kmr inte kunna göra ngt av det!!! *suck*
När det är som bäst väder som man kan tänka sig, aa, då ska man jobba. Jag har varit ledig hela sommaren, eftersom det var svårt att få jobb i år. Så man har fått tagit några småjobb hos släktingar o vänner. Så idag har jag tagit mig an ett jobb på en bröllopsmottagning för en väninna/arbetskompis till mamma. (Det är väninnans dotter som ska gifta sig).
Av alla dagar som man skulle arbeta på, så är det just denna ljuvliga dag. Jaja, vad gör man kanske inte för pengar?

Jag ska infinna mig där vid 2-tiden. Då är det förberedelser som gäller. Sedan så mot halv5-5 kommer gästerna. Då börjar själva festen kan man väl säga. Undrar hur trött man kommer vara ikväll?

Ikväll skulle även tjejerna i klassen träffas. Det är ju också kul när jag är UPPTAGEN, som annars brukar vara LEDIG. Vad trist! Och det kommer säkert hålla på ganska länge ikväll, festen. Så jag hinner nog inte träffa tjejerna.*suck*
Även om det kanske inte blir så sent, så kommer jag säkert ändå vara alldeles slutkörd att jag antagligen inte vågar sätta mig bakom ratten o köra till stan o träffa dem. Hmmm??? taskigt läge!!


BTW: Ni har väl inte glömt att rösta fram mig till veckans blogg? (ni kan rösta fram till fredag, och ni har två röster var. Använd gärna BÅDA på mig!)
Det enda ni behöver göra är att gå in här hos Nadja, och rösta på nummer 2.
Det kommer uppskattas enormt mycket!
PS. Kom ihåg att om jag vinner, så kommer alla som röstade på mig få en länkning här i bloggen. Så passa på!!!


PUSSAR!

Sammanfattning + ragg av röster

2009-08-05 @ 22:57:10

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag, men på ett sätt har jag inte haft tid och på en annat så har jag inte haft något att skriva. Ibland har man faktiskt blankt med idéer.
Jag ska försöka sammanfatta mig kort om dagen:

  • Solade i 1,5 timme (satt och läste Om jag kunde drömma samtidigt)
  • Snabbdusch
  • Hämta Anna vid bussen: Vi tog en promenad ned på stranden. (klockan var runt halv 6 kanske) Solen var riktigt underbar vid den tiden. Haha, vi såg också att det var två personer som var ENORMT långt ut från stranden. Vi undrade först om det var meningen eller om det hamnat långt ut av misstag och behövde hjälp. Men de såg inte ut att behöva. Fast vi vet inte! Det var ändå lite läskigt hur man skulle tolka situationen.
  • Anna o Jag såg film: Because I said so - (Swedish translation: Tre systrar och en mamma)
  • Lämna av Anna
  • Ta reda på tider inför morgondagen då jag ska hjälpa till på en bröllopsmottagning.
  • Svara på kommentarer på bloggen (vilket är jättekul, fortsätt) Underhåll mig!!!
  • Äta mat!
  • Lägga in bilder från tidigare idag. (Då jag var riktigt uttråkad) Kolla neråt!
  • PÅMINNELSE: Kom ihåg att rösta på mig i Veckans blogg hos Nadja. Jag är nummer 2 (PS. Vinner jag, får ni som röstat på mig en länkning här i min blogg.) TVEKA INTE, RÖSTA!!! =)


 


 

Puss på er!!! <3

jag är i final! - Rösta igen

2009-08-05 @ 11:51:40
Åh, tävlade om att bli veckans blogg och fick nyss veta att jag hamnade i final. (GUD SÅ KUL) Så nu måste ni rösta igen. Låter säkert jobbigt att behöva göra om det igen. Men snälla ta er tid till det.

Allt tar bara nån minut, så gå in här hos Nadja och rösta på nummer 2 (vilket då är jag)

PS.
Om jag vinner så kommer alla som röstade på mig i semifinalen och som röstar på mig i finalen få en länkning direkt här i bloggen.
Så passa på när ni äntligen ha möjligheten. Kom ihåg: Just do it!

Rösta!

Puuwss!

Goooood Morning

2009-08-05 @ 10:27:02
Hejsan svejsan denna onsdag förmiddag
Har ni vaknat än sömntutor?
Hur står det till där ni befinner er?

Här så är det bara bra, blev väckt av ett jättefint sms. Tänk att bara några ord kan betyda så mycket. Jag hade satt väckarklockan på ringning vid 10, men det var så mycket bättre att bli väckt av sms-signalen och se vem det var ifrån. (Och det var bara några minuter före väckarklockans oljud.)
Jag är pigg och glad. Har trots allt sovit 7,5 timme, vilket inte är så dumt. Solen funderar fortfarande över om den ska titta fram bland molnen eller inte. Jag tror den har svårt att bestämma sig. Hoppas den vill visa sig synlig hela dagen. Skulle inte det var perfekt?
Anna kanske kommer senare idag. Vi skulle bestämma någon tid senare. För hon visste inte när hon vakna. Hon kom med båten, vid halv 4  -  4 inatt, så hon vill nog sova ganska länge. Så vi får se när det blir.

Frukosten står nu nere och väntar på att bli uppäten, så jag ska väl inte låta den vänta längre.

Vad ska ni göra idag?
Puuwss

Rösta på mig!

2009-08-05 @ 00:00:22
Veckans blogg
Jag, nummer 6:
Här: Nadja

RÖSTA NU! =) tack

Bosatt igelkott

2009-08-04 @ 23:04:55
Då har man äntligen fått satt sig ner och ta det lilla lugna. Gud, idag har det varit rätt vilt ändå. Har inte bara suttit framför datorn eller tv:n. Duktigt Zenita! Bokbussen väckte mig i förmiddags, vilket var mycket bra ändå, för annars hade jag sovit längre av vad jag gjorde. Sedan blev det så att jag skjutsade in mormor och mig till sjukhuset. (Fan vad jag hatar sommartrafik, jävla turister) Jaja, morfar verkade mycket pigg och sina försök till skämt var i full fart framåt. Han var mycket glad och frågade ett par gånger om öl, för det skulle sitta fint sa han. När han säger så, så lutar det mot förbättring. Men ingen öl fick han, och tyvärr ingen mat heller. Han hade ju spytt upp allt innan han ätit, vilket nog berodde på all morfin som de stoppat i honom i nättres. De rådde honom att låta bli att äta tills imorgon. Man såg hans höga leende vika sig ner till ett rakt streck i ansiktet. Han som var sugen på mat ändå. Han kommer få stanna där några dagar innan de vågar släppa hem honom igen, bara för att vara på den säkra sidan.

Kom hem vid halv 5 ungefär. Då gick jag direkt till en väninna till mamma som jag ska hjälpa på torsdag som serveringspersonal på en bröllopsmottagning och behövde då veta tider inför dagen. Inte blev jag klokare för det, för då skulle jag prata med ngn annan. Som tur är bor hon på samma gata som mig, så gick dit för att prata med henne istället, men då var hon dessvärre inte hemma. Så imorn får jag prata med henne istället.

Senare drog vi in till stan igen och firade min andra morbror och kusinbarn som fyllde år. Där blev det tårta, kakor, bullar, läsk och saft. (känner mig onyttig) Jaja, på födelsedagar får man räkna med sånt.
Därifrån kom vi hem vid halv 10, då gick jag in till grannen och vattna hennes blommor.

Åhh, så såg jag också en igelkott i vår trädgård. Vi tror att den bor här, för det ligger ofta *varnar känsliga läsare, haha* bajs utanför vår ytterdörr. Screw that liksom, igelkottar e sööwta ändå. Har nog sett samma igelkott i trädgården förut. Lite roligt att den bosatt sig här.

Så, nu har mitt långa inlägg säkert blivit lite tråkigt. Avslutar därför nu.
Puss

En annan morbror

2009-08-04 @ 17:23:01
Jag hinner tyvärr inte skrva så mycket nu. För vi ska just nu åka och fira min andra morbror som fyller år idag (det var hemskt många födelsdagar nu).

Men jag kan snabbt säga att morfar verkar mycket pigg och glad. Så det lutar mot förbättring. Men jag talar ut lite mer om det senare.

Åhh, kvällens fråga (svara medans jag är borta, inget måste, men vore kul och höra):
Vad händer ikväll?
(haha, enkel va?) ^^

Pussar

Drar till the Hospital

2009-08-04 @ 13:21:04

Då drar man iväg till sjukhuset för att träffa moffa. Ska första hämta upp mormor.
Jag tycker egentligen inte om sjukhus så himla mycket, men vem gör det?
Jag kmr ihåg för lite mer än 1 år sedan då farfar låg där på sjukbädden. Se honom ha ont och lida, jag ville inte vara där. Men jag kände att jag behövde det. Nu har han det mycket bättre uppe hos änglarna!!
Det är säkert inte samma sak med morfar, jag tror han blir bra snart igen, men jag hatar ändå sjukhus. (!)

Puss
Today!


Dåliga nyheter

2009-08-04 @ 11:11:11
För det första vaknade jag inte självmant och det var inte mamma som väckte mig heller...BOKBUSSEN VÄCKTE MIG MED SIN TRUDELUTT som de spelar högt på högtalarna för att tala om att  - nu går det låna böcker här!
Snällt liksom, vaknar med ett ryck klockan 10 då den står PRECIS utanför mitt fönster och spelar trudelutten. Det första jag säger: Men. Vad. I. Helvete!!! (ursäkta språket)
(Min mamma är dagmamma så varje månad kommer bokbussen då hon får låna nya böcker till barnen. Varje gång de har kommit så har de varit mycket snälla och stannat exakt utanför vårt hus. Jag har aldrig varit hemma när de kommit så jag har aldrig behövt oroa mig över att bli väckt. Men den här gången var jag verkligen inte beredd på det.)

Men det var lika bra att jag vaknade, annars hade väl mamma kommit upp igen och sagt - sov inte bort hela dagen idag också! Igår sa hon till mig att inte lägga mig så sent - men vadå, klockan 6 på morgonen är väl inte sent? (*sarkastisk*)

För det andra fick jag höra en dålig nyhet
. Fick veta att min morfar har fått åka in med ambulans inatt till lasarettet, IGEN. Han han varit så frisk på sistone, pigg och glad. Sen händer det här. Han har varit inne ett par gånger förut då han fått ont i bröstet på natten och fått åka in på lassis. Senast han låg inne, tror jag att han låg där minst 2 månader innan han var pigg nog att få åka hem. Men då hade sjukhuspersonalen vissa krav på att han skulle få åka hem. Och de kraven var uppfyllda. Så han har ju vart hemma ganska länge nu.
Mamma berättade för mig vad hon hade hört - Hon sa att personalen på sjukhuset att frågat min morfar hur ont på en skala 1 till 10 han hade. Då hade han svarat 9!
Fatta: 9! Då kan man inte ens ana hur mycket ont han har. Du hade pumpat i honom skitmycket morfin för att lindra smärtan. Usch, det är så hemskt! Gud det är jobbigt att höra om det här.

Get well!




Breathing fire

2009-08-04 @ 00:14:12

Nej!!! Jag har nu gått i blivit sjukling. Halsen bränner som eld. Kan inte svälja, eftersom halsen är svullen. Näsan är täppt, halsen är täppt. Hur ska jag då kunna andas?? Genom öronen? Hmm, tough.

Förhoppningsvis imorn har det blivit bättre. Det kan ju bero på att jag är lite trött om dagarna och kanske inbiller mig att jag mår dåligt? Fast jag mår ju inte dålig. Jag mår hur bra som helst! Hmm, konstigt.


Vill också bara påminna er om att snälla rösta fram mig till finalen i veckans blogg hos Nadja. (det pågår fram till onsdag, så ni har fortfarande tid på er. Men tveka inte när ni ser detta. Det är lika bra att ni röstar med en gång..PLEASE PLEASE) Jag är nummer 6 - Rösta! =D

MASSOR MED PUSSAR TILL ER FRÅN MIG
(BTW, helt onödig information säkert: men jag hade besöksrekord idag, eller igår kanske det blir eftersom det är en ny dag. Det var då lite kul för min del.)  =)


Vinn rosa bloggdator - besök Therese

2009-08-03 @ 18:33:33
Jag har precis anmält mig till att tävla om en liten bloggdator från Acer i en rosa nyans.
Fatta vad kul det skulle var om man vann. Det är den perfekt storleken som gör att man kan ta med sig den nästan vart man än går. Hade inte det varit helt perfekt om man kunde det?? Ja, verkligen

Vill ni också vara med och tävla?
Då ska ni besöka tävlingen här hos Therese


Plakatmålning

2009-08-03 @ 18:17:56

4 TIMMAR ägnade jag åt målningen av plakaten till pappa. Det första plakatet var det värsta. Då skulle jag mäta och få allt på sin rätta plats. Det var jobbigt och jag är VÄLDIGT nogrann av mig, därför vill jag att det ska bli bra. Det andra plakatet gick mycket fortare för då kunde jag använda måtten från det första plakatet. Också så slappa jag rita alla bokstäver på egen hand. Mamma hittade några mallar på de små bokstäverna, så jag sparade lite tid genom att använda dem, vilket var hur skönt som. Annars hade jag kanske itne varit färdig än, som jag sa så var jag oerhört nogrann av mig.
Klockan 5 blev jag klar med båda. Blev faktiskt ganska nöjd. Det är inget konstverk dock som ska hängas upp på museum liksom. Bara användning för vardagligt bruk. Haha =)





(haha, lite reklam för pappas företag på samma gång...)


Veckans blogg - RÖSTA!

2009-08-03 @ 12:40:02
Oj, det där trodde jag inte. Det var väl ganska många som hade anmält sig?? Hmm, vad roligt att just jag blev vald till att komma med i semifinalen! Nu har jag chansen igen att bli veckans blogg, hur kul som helst. Vilken ära!

Går gärna in här på Nadjas blogg och rösta på mig. Jag är nummer 6!
(Muta? Ja - vem vet, du som röstar på mig har chansen att bli länkad om jag skulle vinna)

RÖSTA NU! -Tveka inte!
Pussar

Sova länge - vad är det?

2009-08-03 @ 11:48:41
Inatt blev inte så sent som de två tidigare nätterna (gick o la mig klockan 6). Istället nannade jag kudden runt två (eller var det halv 3?) och det var hur skönt som helst. (att jag lade mig tidigare berodde på att någon skulle jobba idag så vi kunde inte prata lika länge *suck*). Vaknade nu, men jag kan inte säga att det var självmant. MAMMA KOM UPP OCH VÄCKTE MIG!
Hon ansåg att jag inte skulle sova mer, sova bort hela dagen. Nån timme till hade inte skadat. Hon frågade när jag gick och la mig, jag svarade bestämt: "2!" Det räckte. Till svar fick jag: Hmm, jag tycker du borde gå och lägga dig i klokare tider. Meh, jag kan inte hjälpa att det blir så sent. Det är roligare att sitta uppe på nätterna. *That's when the magic happens* HAHA
Men i alla fall har jag sovit ut ganska mycket. Men inte helt pigg.
Visst blir man ändå lite tröttare ju längre in på dagen man sover? Hmm.....?

Idag ska jag måla de där plakaten till pappa (bestämda order från mamma o pappa. Buhu! JAG SKA LIKSOM. CHILL OUT, WILL YA??)

Usch så hungrig jag blev, mamma håller på med maten så nån frukost är ingen idé. Sedan ska jag försöka vara ute i solen, för det är verkligen ett strålande väder ute. Underbart, lite dumt av mig att sova bort hela förmiddagen. Oops!

Vad ska ni underbara människor göra den strålande måndag? Jobba, slappa.....etc????
puss<3

Kelly Clarkson

2009-08-03 @ 00:11:53
Nu sitter jag och lyssnar på musik. Kelly Clarksons nya album. Har redan några favoriter! Already Gone och Cry är två av dem! Helt underbart bra!

Kelly Clarkson - Already Gone


Kelly Clarkson - Cry

Olycksdrabbad joggingrunda

2009-08-03 @ 00:07:02

Joggingrundan förut var hur skön som helst, men ett rent helvete. Först går skosnöret upp, så jag måste stanna och knyta det. Sen måste jag re-set håret i en toffs. Snodden ramla ur, så var tvungen att stanna och sätta upp håret klokt. (två ggr fick jag göra det).  Sen håller jag på att snubbla, på vad vet jag inte....så fick jag kramp i vaden..men det sket jag i, jag fortsatte ändå! Hmm, otursdrabbad runda. Buhu! Men annars gick det väl bra. Synd att det blev fler stopp än 2..

Såg Privileged förut. Inte något speciellt med det avsnittet, därför inte värt att nämna.

Puss


Nu är det slut med det....

2009-08-02 @ 18:27:33
Då var man hemma från det lilla spektaklet. Och ska redan nu direkt kila på en liten joggingrunda. Har fått sådan ångest för jag inte varit ute på 2 (3?) dar. Så nu behöver jag känna mig duktig igen! Gud, har ätit så mycket onyttigt nu..Nää, slut upp med det!

Ska se Privileged vid 19 så jag måste skynda mig om jag ska hinna...
Jag gör en uppdatering senare...
 
This was the look of today!


God morgon - (eftermiddag)

2009-08-02 @ 13:05:31

God morgon (eller nja för mig iaf)
Är allt bra med er denna söndags eftermiddag?
Med mig är det bara bra, lite trött, men inget som ska kunna påverka mig idag. Jag har varit ganska pigg nu två dagar i rad även fast man då gått och lagt sig klockan 6 på morgonen och vaknat vid 12-tiden.

Har både hunnit ätit a small breakfast och varit inne hos grannen och gett katten mat (kattvakt denna helg). Den är det absolut bästa katt jag vet. Den är så fruktansvårt kelig och låter som en traktor då man tar upp henne i famnen och klappar henne. Hon är bara för helt underbar. Jag är egentligen inte så jätteförtjust i djur, men älskar verkligen den katten. Kattungar är det bästa jag vet, inte för att hon är kattunge, men ändå.
Vilket är ert favorit djur?

Efter maten (som morsan lagar nu, som precis blev klar) så ska vi åka till morbror och gratta honom på hans födelsedag som är idag. Då bjuds det även på smörgåstårta (som morsan gjort). Åhh, det är så hemskt gott!

Nu ska jag äta och sedan klä på mig...Hmm, vad ska jag ha på mig??
Kramar
Hoppas ni får en trevlig söndag!!!! =)


Fortfarande vaken

2009-08-02 @ 05:39:29
Ja, fortfarande vaken är man då. Ögonen börjar sakta men säkert stängas, just nu bestämmer de över mig så det är lika bra att gå och lägga sig. Godnatt (-morgon)

I miss you and I want you here with me. Life is hard!

Ingen rubrik, bara 2:a Augusti

2009-08-02 @ 01:24:08
Har jag gått o blivit en nattuggla!?
Det blir sent varje dag nu! Kom i säng vid 6 imorse. (Vårt nya rekord, *toffel*) Och du är värd varje minut som vi sitter uppe.
Nog om det!
Imorgon (idag) fyller min morbror år, så vi ska åka in o fira honom på eftermiddagen. Åhh, och så blir det mammas berömda smörgåstårta. Mums! Ni anar inte hur goda de är! Smaken är hur fet som helst, men man kan inte låta bli att älska den ändå!
Åhh, så läskande det blev nu! Borde nog sluta prata om det så jag inte går ner och tar en bit redan nu (de står i kylen, mohaaha)

Fler som tycker om smörgåstårta???

D.U. Ä.R. S.A.K.N.A.D

2009-08-01 @ 17:19:51
Hmmmm.....vad ska jag skriva? Har inget jag kan komma på som kan låta intressant, för inget som vart idag ÄR intressant.
Det enda jag kan säga är att jag har legat ute och solat i två timmar. Jätteskönt, får passa på när solen ligger högt. Satt och läste Om jag kunde drömma, som än så länge är hur bra som helst. Ska nog nu sätta upp det våta håret i en hårknut och sedan börja med pappas plakat, så jag får det rätt den här gången. Jag är inte speciellt taggad inför det. 
Hmm, vad mer?
Jo, vill bara också säga att jag saknar en viss person! ;) I miss you<3

Spana in detta

2009-08-01 @ 14:12:44
Fick 6 timmars sömn idag (kan tyvärr inte säga INATT), sov till 12.
Är ni mattegenier och kan räkna ut hur dags jag gick o la mig då?
Av att ha gått o lagt sig sent (tidigt...? Whateva!) och sovit 6 timmar, så upplever jag mig väldigt pigg ändå.
Hmm, förvånad??
Ja!!!!
Satte mig och såg Pakten när jag steg upp. Den är rätt bra, plus att Steven Strait är rätt smokin' hot! (Sen också han som spelar Pogue, har ni sett hans magrutor??...DAMN!!!) Han som spelar Nate i Gossip Girl är också med i filmen, ni som inte redan visste det. Ville bara påpeka det!^^

Jag funderar nu på om jag kanske ska sätta mig ute och börja läsa Om jag kunde drömma. Efterson det är fint väder, ska man väl passa på?
Gud, ni skulle ha vart här igår kväll. Satan vad det regna. Himlen bara öppna sig! Våra stuprännor hann inte med. Fick en lite damm på gräsmattan också, eftersom det forsade ut vatten från stuprännan. Från alla håll och kanter, bokstavligen!
Det var rätt häftigt när man såg åskvädret komma in. Speciellt molnen, ni kan se kontrasten på de bilder jag hann ta innan det började ösa ner. Jag var precis i rättan tid!
Check this out!








Ska ni göra idag då denna soliga dag(om ni har sol det vill säga)?

Bedtime

2009-08-01 @ 04:37:00
Haha, sen natt igen. Det är väl egentligen lika bra att man säger: GodMorgon!
Det kan inte hjälpas att det blir så här. Jag är bara så glad just nu. Hoppas det kanske håller i sig ett tag till.  =)
Ska närsom nanna kudden.
Natti <3

RSS 2.0