Då var det ej tomt

2012-02-25 @ 15:36:44
Mitt kylskåp ekar inte längre! Det blev äntligen påfyllt med nytt käk! Det har stått hyfsat tomt nu den här veckan sen jag kom hem från Norge. Varit dåligt i plånboken ett tag också, men igår kom de efterlängtade pengarna. Tack o lov! Så det blev en riktig storhandel idag! Väldigt mycket grönsaker och frukt, fisk, bulgur, quinoua (aldrig testat) med mera blev det.
Innan påfyllningen (ni håller med om att det är ganska tomt?) Bortse från cidern :P
Mathandeln! Jag tror jag rensade hela butiken?
Då såg det lite bättre ut!
Så blev det en väldigt god lunch efter shoppingen; äggröra, stekt korv, tomat, gurka, rucolasallad, sockerärtor och groddar. Nam!
Nu måste man ju ta hand om disken (som bara har byggts på mer och mer under veckan). Sedan blir det duschen och lite fixande. Fest hos en tjejkompis ikväll, peppad....ja! :)

Kurant - Melke - Sjokolade

2012-02-18 @ 00:20:12
Som vanligt har jag inte varit så duktig som jag önskat. Planerna för idag var att plugga! Men det var inte lätt, satte mig ner och läste och fastnade i ett avsnitt som tog mig 2-3 timmar att ta mig igenom för att jag skulle försöka förstå det jag läste (gjorde). Varför kan de inte göra ett klokt exempel i boken så man förstår? De tar bara fram massa siffror och så förväntar de sig att man ska förstå hur de fått fram dem? 


Sen blev det inte så mycket mer läsande efter det. Ares kompis kom på besök så läsandet blev lagt på hyllan en stund, men läste lite till en stund senare. Hoppas på bättre tider imorn, för nu känner jag stress! Jag har kommit fram till att jag måste läsa minst en kursbok i veckan (i 3 veckor, vilket motsvarar då 3 böcker). Och jag som vill anteckna så mycket när jag läser för jag tycker det är bra att kunna men som kanske inte är relevant till just det jag borde lära mig. Och därför tar det tid!

Resten av kvällen har jag suttit och läst bloggar, nyheter (läste på helagotland.se att det varit en brand i Vibble och också bara 100 meter ifrån där mina morföräldrar bor), tog en test shot av Absolute Kurant (vilken var greit, gick direkt upp i skallen, spin.), ätit massa melkesjokolade och ska nu äta en sjokoladebolle. Måste ju hitta på något medan pojkarna sitter med sina datorer och "koder" (programmering). Älsklingen sitter och gör en test-app, vilket är rätt grymt :) Det vart ett enkelt spel! :)
Absolute Kurant
Melkesjokolade (abviously)
och så sjokoladeboller (Mmmmm!)

Valentine's Day

2012-02-14 @ 18:33:33
Glad alla hjärtans dag! Min har varit (än så länge annat än) glad, bara en massa saker som strulat idag! Datorn fungerade inte, fick total fnatt på skolan,så kunde inte ladda min iPod. Jag behövde minst någon av dessa två saker för att kunna använda ett lexikon. Så lite svårt var det att hänga med i boken idag. Det gick OK!
Men dagen är inte slut än. Jag och hjärtat ska ut och äta middag nu, och efter det blir det en tur till bio. Så därför har jag gjort mig lite fin; tagit på mig min spetsklänning och lockat håret (som jag för första gången blev HELT nöjd med)! Nu måste jag kila! Ta hand om er valetine ikväll <3

Snowy Sunday

2012-02-12 @ 21:11:02
Jag har nog inte nämnt det, men i torsdagskväll åkte jag till pojkvännen (som jag då befinner mig hos nu) uppe i Trondheim och här ska jag tillbringa tiden en vecka till. Awesome! Även fast jag är iväg från skolan innebär inte det att jag inte har tagit med mig skolböckerna upp hit. Vi kommer mestadel sitta på skolan hela dagarna (han har föreläsning varje dag oavsett) och vi har båda två mycket att göra. Det blev några timmar i fredags och några timmar idag. Mina planer är att komma igenom ett kapitel varje dag (i MINST en av böckerna varje dag) och hittils har det gått rätt dåligt, men jag har bara varit här i knappt 3 dagar, 7 kvar. Igår sov vi ganska länge och på eftermiddagen drog vi till Lille London (pub) och såg fotboll (Manchester United vs. Liverpool). Efter det drog vi hem och Are och Fredrik spelade lite playstation och jag satt o surfade på datorn.
Senare på kvällen blev det film och mys med vin. (jag blir lätt påverkad av vin kan jag säga, oj oj.)
Idag har vi tvättat och pluggat. Are kommer väl sitta hela natten om jag känner honom rätt. Men det får han inte, han behöver ju sömn (även jag) om vi ska orka upp tidigt imorgon och gå till skolan tidigt.
Å jisses vad det snöar här, flingorna är stora som pingisbollar og!
Hoppas ni haft en bra söndag

Smått o gott

2012-02-09 @ 14:54:58
Det blev en fördröjt inlägg om vad som fanns i paketet (+ i ett annat paket), men tiden går fort. Men får ta och lägga upp det nu då.
Converse Shoulder Bag
Två tröjor och en jacka (som är Ares)
Denna kom i det andra paketet:
Fred Perry Holdall
Peal Performance - jacka
Köptes på friluftsfabriken i stan. Bästa köpet ever! Varm!!

Paket på posten

2012-02-01 @ 22:18:35
Äntligen! Min paket har kommit från junkyard! Skickade beställningen i söndags och den kom igår. Jag hann dock inte hämta ut den igår (stängde 21 och jag var där kvart över, typiskt). Så jag fick hämta det idag! Stooort paket! Så vad kan det vara i paketet tro?

RSS 2.0