The Devil's eyes

2008-03-27 @ 20:54:22
Do you believe in a seperate living evil?
-You´re a primitive man on the Savanna. You see something move out of the corner of your eye. You asume it´s a hyena, you run and you live. If you asume it´s the wind and you´re wrong, you die. We have the genes of the ones who ran. We´re geneticly hardwired to believe living forces that we can not see.

The devil's sliest trick is making us believe he isn´t real.
- But call his name loud and long enough, guess who comes knocking on you door.


 Tror du att ondska har en egen skepnad?
- Du är en primitiv man på Savannen. Du ser något röra sig i ögonvrån. Du antar att det är en hyena, du springer och du överlever. Om du antar att det är vinden och dy har fel, så dör du. Våra gener kommer från dem som sprang. Vi är genetiskt programmerade att tro på krafter som vi inte kan se.

Djävulens slugaste knep är att få oss att tro att han inte finns.
- Men ropa hans namn länge nog, gissa vem som knackar på din dörr.

Zenita Johansson :D

Grattis

2008-03-27 @ 20:31:44

Grattis på 6-årsdagen NOAH!!! Hoppas du hade en jättebra födelsedag med många presenter och mycket annat!!! PUSS och KRAM // Zenita ;P
image9

27/3-08 - Packdag!!!

2008-03-27 @ 10:41:35
Måste packa färdigt inför morgondagen, då jag åker till Gävle för att hälsa på brorsan!!! Det är mamma, pappa,Carola & Jag som åker...... Det ska bli så kul.....Behöver kommer bort från denna Ö ett tag. I need a break!!
Samla & rensa tankarna, försöka tänka på något annat än på det jag tänker på just nu!! Önskar jag kunde sluta tänka på det, med verkar som att det klistrat sig fast på hjärnan.... AHHH!!! Just make it stop!!!

Vi kommer säkert på lördag besöka Valbo....SHOPPING-centret....Har allt!!! Hoppas jag kan hitta ett par skor på STADIUM! Jag behöver verkligen ett par!!! LÄNGTAR!!

Fast jag längtar mest av allt att få träffa Freddy igen, my lovely bigbrother!! Snart kommer jag!!!

Nej, måste packa nu.....Annars kommer jag vara i sista minuten, då blir det lite stressigt!!!

(Måste bara säga GRATTIS till min kusin NOAH, som fyller 6 år idag!!! GRATTIS gullunge!!!)

Ha det bra!!! ;P
Kram // Zenna Benna

26/3-08 - Where are u? My shining armer?

2008-03-26 @ 21:04:02

Helloj!! ;P
Vilken helskön dag!! Gick upp vid 9, åt frukost i lugn och ro! Sedan slängde jag in mig i duschen, kände det svalkande vattnet rinna nerför kroppen! Jätteskönt!! Klädde på mig.... Åt en snabbluch vid 11 tiden, tog sedan bussen till Klinte, där jag skulle träffa Anna.... Först gick vi in på Konsum och köpte lite godsaker...Sedan gick vi lugnt hem till henne....Hon visade mig runt hur hon bodde, för jag hade inte vart där förut!! Det var jättefint!! Sedan gjorde vi i ordning lite te, som vi drack medans vi kollade i ellos-katalogen och ELLE-katalogen.....
Mm, och sedan höll det på att sprutas te ur mun och näsa, för något roligt hade blivit sagt!! Haha, något som jag helst inte vill berätta vad det var om.... ;P Anna, du vet?!! HAHA.... Sedan tog vi godsakerna och läsken till övervåningen, som vi åt och drack tillsammans med filmen Coyote Ugly....(Kevin O'Donnell är så sexig i filmen....Speciellt i sin strippdans....lr hur Anna??? ;P) jag tog bussen hem 20 över 3, för att klockan 4 skulle jag sitta barnvakt (på vägen till bussen, höll jag på att kissa på mig...Läsken rinner verkligen rakt igenom...Haha...Anna sa åt mig att inte skratta.....Men det var inte så lätt, så kul som vi har det!!! Haha....)
Att sitta barnvakt gick jättebra, hon satt i mitt knä hela tiden...Vi satt och såg Nils Karlsson Pyssling, hennes nya favoritfilm.... Jag tjänade 150 kr....Bra med nånting i alla fall!! Lönen var då för två ggr.

Jag kom hem klockan halv 6 ungefär, och då försökte jag packa. Men det gick inte så bra, för jag vet inte vad jag ska ha med mig.....Men men, jag får fortsätta imorn...... Jag chattade lite grann med Julia också, vi jävlades lite med varann...eller aa.....jag jävlades med henne......Det var kul!!! ;P Vi pratade om killar, att de kan vara riktiga jävlar ibland...!!! USCH!!! :D Aa......sedan kom vi in på drömprinsen, om: Varför kan han inte bara ramla ner från himlen och säga: Jag e din drömprins!!?? Och komma precis som man vill ha honom!??? Det hade varit perfekt och underbart!!!!

Såg precis So You Think You Can Dance! hur tänker folk egentligen? De tror verkligen att de kan dansa, fast i själva verket så suger de på det! Men man får ett gott skratt när man ser andra göra bort sig!! Haha

Nu ska jag se Grey's Anatomy, så jag måste sticka...... c ya later, aligator!! ;P
Ha en trevlig kväll, ALLIHOPA!!!!

image8
Adam Garcia - (Kevin O'Donnell i Coyote Ugly == HOT HOT!!!!! TSS!!)

Kram // Zenita :D


Stan m. Anna

2008-03-25 @ 15:49:20
Kom hem för en halvtimme sen. Var på stan med Anna..... Vi hade ganska kul... Yrade runt som några galna höns!!! Hehe....bokstavligen!!! Sedan...Hur kan man göra av med 260 spänn på nästan ingenting?? Det kan jag bevisa..... Små dyra saker!!!

Nej, snart ska jag se film!!! Men vet inte riktigt vilken jag vill se.... Fast det kan jag sitta och tänka på medans jag sitter och ser på "Angel"..... ;P

3 dagar kvar!!!!!!!!! LÄNGTAR!!! :P

Kram :D // Zenita

25/3-08 - My day

2008-03-25 @ 10:33:47
Hola
Klockan 8 vaknade man,(igen). Åt frukost, klädde på mig....Och om en timma ska jag med bussen till stan med Anna.....Vi ska shoppa lite, men för min del blir det väl fönstershopping.....Jag måste spara tills vi åker till Gävle på fredag...... Men nu måste jag laga lite pasta, äta lite innan jag sticker!!!

Berättar mer sedan!!!! ;P
Kram // Zenita

Keep your head up!

2008-03-24 @ 16:02:49
Oj... Måndag igen, fast ingen skoldag!!! Det är ju påsklov!! Skönt.......

Idag kunde jag sova till 10, det var så skönt......Eftersom jag vaknat vid 8 nästan varenda morgon.... Gjorde i ordning lite frukost, rostade mackor med ost och ett glas oboy fick göra sällskap med mackorna! Satte mig framför tv:n......men fanns inget speciellt!!! Tråkigt!!! Finns inget att göra här hemma, så blir det väl när man bor på landet antar jag! Fast imorgon ska jag och min roliga Anna gå på stan en stund........ (Vi ses på bussen halv 12!!!!) Men jag ska nog inte handla så mycket, det blir väl att fönstershoppa.....Jag ska ju till Gävle på fredag, så jag antar att jag får spara lite tills vi åker!!! Det ska bli kul att träffa honom igen, SAKNAR DIG "PEPPY"!!!!

Aa...... Nu ska jag se lite mer tv och sedan duscha!!!! Ha en bra solig dag! ;P

Kram // Zenita
           
                       image7
                                 Vilken årstid tycker du e bäst???!!! ;P


Sunday! with snow :(

2008-03-23 @ 16:52:17
Ännu en söndag? är det möjligt? Men idag är ju egentligen den riktiga söndagen ;P Med mer snö, snöade inatt igen......Ingen vill ha mer snö!!!! Get that through your thick head!!!
Men dagen blir väl som gårdagen, slappt...Mycket tv-tittande......Men det skadar inte!! Fast man blir möjligen trött på det efter ett tag! Idag klev man upp vid åtta tiden, något som jag gjort nästan varenda morgon nu nä man varit ledig. Jag har ingen aning om varför?!! Jag gick ner, gjorde ordning lite frukost, tog en muffins (<---efter frukosten såklart ;P) satte mig framför tv:n.....men inget exciting var det..Zappade igenom alla kanaler, inget bra! Men sen kom "Superman returns", så jag satt och såg den.....

Mina kusiner åkte hem idag också, så jag kommer sakna dem....Jag får se om jag kanske åker till dem i sommar.... Fast det beror också på om jag får ett jobb eller inte...Men resan kan man kanske klämma in ändå.. jag får se hur det blir!!

Aa.....och om fem dagar sticker jag till Gävle med mamma, pappa och Carola...... Vi ska dit för att hälsa på brorsan och Emma (hans tjej)... Det var ett tag senast vi träffade dem...Aaa...det var väl i julas senast......Synd att Dennis inte följer med, då hade hela familjen varit samlad... Fast man vet aldrig, han kanske dyker upp!!! hehe ;P


image6
I julas när vi alla vi syskon var samlade! Har blivit som en ny tradition!!! Syskonfoto each year!!

Last day!! :/

2008-03-22 @ 19:33:26

Hola!
Lördag???? Har inte känts som det över huvudtaget.....Söndag!!!!!!!!?? Aa, verkligen...det har det sannerligen känts som......inte kul...och imorgon när det är söndag, så bli också tråkigt!! Har inte gjort nått idag!! Jag har varit så rastlös!!! Därför den deppiga känslan!! Kommer det vara så här hela veckan??? Det hoppas jag inte.... Jag vill inte bara sitta och inte göra nått..då kommer jag få damp.....kanske inte bokstavligen...men.......ändå!!!
Aa, och imorn kommer mina kusiner åka hem!!! Den ena, fick jag träffa först idag och de kom för nästan en vecka sedan...Han har varit vid sina kompisar dessa dagar.....Men när jag träffade honom idag, så gav jag honom en varm kram!! Den kändes härlig!! Det kommer säkert ta 3 månader till innan jag får träffa dem igen!! Hur ska jag klara mig???? Jag får helt enkelt stå ut!! :/

Jag e tuff, jag klarar mig....Jag e inte ensam!! Jag har ju alltid er i mitt hjärta!!! Älskar er!!!



481813-5
Jag, Liam & Noah <3


image6
Super duper brothers!!<3

Glad Påsk!!

2008-03-21 @ 17:51:09
Påsklov at last!!
Äntligen ledig i lite mer en vecka! Och inget att göra!!! Men jag ska väl för det mesta ta det lugnt!! När man e ledig, så kan man ju sova hur länge man vill, men självklart så ska man vakna tidigt iaf. Det gjorde jag. Först vaknar man klockan 3, vet inte varför, sedan klockan 5, 7, och tio i åtta.....För det första så var det säkert för att min mage änn inte riktigt är på topp, men det kommer den bli förhoppningsvis. Sedan klibbade täcket fast på kroppen, och sista gången när klockan var tio i 8 så gick jag upp, för då kunde jag verkligen inte sova längre. Det var för ljust ute!!! Och det kommer bli ljusare på mornarna längre framåt!!

Till frukost ansträngde jag mig att göra varm choklad, som jag drack till två rostade mackor. Det var gott!!! Sedan satt jag coh såg ett avsnitt av Starter Wife, som mamma spelat in åt mig nu i veckan. Mamma badmig också att baka lite till senare, så jag fixade ihop några chokladmuffins. Men misslyckades lite grann, det blev inte muffins, man kan väl säga att det blev som kladdkaka istället. Men det var inget fel på det. Det gick att äta i alla fall!!! Härligt!!

Idag hände samma sak som förra gången jag stod i duschen, jag fick shampoo i ögonen. Fy fan vad det sved. Jag trodde jag skulle dö av smärta!! Usch, det var inte vackert!! Mm, gjorde sedan i ordning mig. För främmandes skull... mommo, moffa, Göran, Dennis och Carola skulle komma och äta påskmat med oss (jag, mamma, pappa...och Fam. Schalén) det var gott, förutom att jag blev så fruktansvärt mätt efter jag ätit lite grann...  Efter maten gick jag upp med pappas data (jag beslagtog den än en gång). Jag hade liksom mitt spanskaarbete på den, så jag var tvungen att ta den. Men jag tycker bättre om att använda denna. Mkt bekvämare!!

Aa...nu har jag skickat den...hoppas att den blev bra!!! Mm, och nu ska jag verkligen bara slappna av....
Så.....Glad Påsk önskar jag Er alla!!!

Kram // Zenita ;P
                   Glad Påsk!!

20 mars 2008

2008-03-20 @ 17:17:31
Vilken slapp dag!!! Gick upp klockan 6, åkte till skolan så man kom in till 8. Men jag hade inga lektioner förrän klockan kvart i 10. Men jag satt i bibblan och läste min bok som jag började med idag. "Den andra kvinnan" av Jane Green. Jag hoppas det kommer visa sig vara en bra bok, med så långt som jag har kommit så känns den bra! Sedan hade vi svenska, då vi pratade om olika insändare. Hur de var skrivna, hur personen argumenterar om problemet. osv. Efter en timmes sittande så hade vi lunch. Vi var väldigt några vid lunchen idag....Jag tror typ att det bara var halvklass idag, vi var verkligen nåra. Så det kändes ganska tyst på lunchen.

Aa......efter lite mat i magen, gick vi till bibblan. Där satt vi ganska länge, för vi hade en jättelång håla....Den var ca 2,5 timme lång. Så jag satt mest och läste i min bok och lyssnade på musik. Sedan kom Jocke och Tom och pratade med oss en liten stund. Sociala pojkar. ;P

Killarna i vår klass kan vara väldigt omogna och oseriösa ibland. Idag fick vi några frågor vi skulle diskutera om och svara på, och de svarade med så omogna svar..... Jag tänker inte gå in på vad det vara för frågor, för det orkar jag inte!!

Slöt klockan kvart över två..... PÅSKLOV!!! Jag, Josefina och Isabelle gick till en koisk och köpte lite godis. Gick sedan tillbaka till Caffis i skolan, för det var inte så mycket vi kunde göra....Jag skulle ändå ta bussen halv 4. Jag lämnade dem vid tre tiden, och promenerade ner mot busstationen.... Det var riktigt skönt med en liten promenad, vädret var så avslappnande... ;P
   Nu sitter jag framför tv:n och tittar på CSI. Spännande!! :D Och det är så skönt, för jag har lov nu i lite mer än en vecka.... Jippi.....jag har inget planerat.....Bara i slutet av veckan då jag ska till brorsan i Gävle!!! Säg till om ni vill hitta på ngt!!! Öppen för idéer. ;P

Ha en bra dag!!! Kram // Zenna ;P

Onsdag 19 mars :)

2008-03-19 @ 13:10:48
Halloj
Dagen visade sig sluta bra i alla fall!!! Jag har varit så spänd inför denna vecka....Med allt som vart i skolan nu! Med matteprovet och den muntliga presentationen i engelska. Jag fick ett VG+ på matteprovet, var en poäng ifrån MVG, vad surt!!! Det kommer gräma mig lite grann! Sedan på engelskan, jag blev väldigt glad när jag fick ett MVG. Jag var så nervsös, och när jag blir nervös, så pratar jag fort och mumlar väldigt mycket. Men jag försökte lugna ner mig och slappna av, och tänka på att prata långsamt! Och det gick bra! Jag tyckte det! ;P

Nu är det bara den skriftliga delen kvar i engelskan. Den kommer bli lite tuff...Jag har några citat ur boken, men jag vet bara inte vad jag ska skriva om dem! SHIT!!! Press!!!

Imorse var det inte kul att titta ut genom fönstret och se............SNÖ! Nästan 3 centimeter snö har kommit...och det fortsätter komma....Vi vill inte ha mer snö!!! Vintersäsongen är slut!!! Vi vill ha VÅR!!! Så man kan gå med en lite tunnare jacka, och känna våren, känna blommornas doft! Längtas!!

Nu ska jag försöka skriva om mina citat, och om en och en halv timme går bussen. Som jag och Anna ska åka tillsammans i. (Hon står framför mig just nu och tittar på bilder på datorn) ;P

Så Ha en bra dag! (Lillördag som vi kallar det) Jag tänker nog mysa lite ikväll med min kusin om jag hinner!!! Älskar ER!!!!

PUSS // Zenita ;P

Tisdag 18 mars

2008-03-18 @ 16:50:47

Halloj i stugan!!
Jobbig start på morgonen! Med snö på marken, vintern e över!! Kan inte Han där uppe fatta det!? Jaja, man vill ju ha vårkänslor nu! Slutet av mars är det ju, nästan iaf...MItten!! Det måste ju räknas!

Ahh, började med No i skolan...Hade värsta klumpen i magen, för jag trodde vi skulle redovisa en massa inför klassen, så det blev en liten lättnad när vi diskuterade det tillsammans. Men stenen i magen inför matteprovet låg kvar! Men som tur var hade vi lite tid på hålan, så vi kunde plugga lite. Men så fick vi besök av fordonarna, Tom, Jocke, Simon & Christoffer. Så då blev det lite prat istället, men jag kunde plugga lite, och så fick jag hjälpa några andra... Men det gör jag med nöje....Skönt att någon ber om hjälp i det område jag kan lite om!!! Hehe!!

Spanskalektionen var ganska skön, vi fick se Spanglish, med engelsk text. Det värsta är var att vi såg ju inte färdigt den, och nu ska vi skriva ett slut på filmen, på SPANSKA och det kommer väl bli typ 2 sidor....LYCKA TILL med det liksom. Det ska vara färdigt denna vecka!! Yeah right som om man kommer hinna det!!

Sedan kommer då det som man fasade över mest................MATTEPROVET!!!! Men ärligt....så trodde jag att det skulle gå värre....Men det märker jag imorgon, när vi får tillbaka det....Hoppas jag kommer få komma hem och säga till pappa: Jag fick ett MVG!!! Men...aaa....HOPPAS!!!!!

Nu sitter jag hemma i köket, ser på mamma när hon springer som en jojo... Fram och tillbaka!!!  Hehe.....Aa...och snart måste jag nog börja läsa färdigt min bok, speciellt om jag ska kunna prata om den imorgon!! Aa...jag har slösat för mycket tid nu vid datorn...Har sökt lite jobb......men är inte klar!!!!

Så...BYE..................C yaaaa!!!!
Kram // Zenna Benna


Måndag 17 mars :P

2008-03-17 @ 16:55:38
Hallojsan Everybody!!
Helgen har passerat och skolan har börjat igen! Vad jobbigt!! Jag har sådan ångest för allt!! Vaknade halv 7, tänkte jag skulle plugga lite innan jag började skolan.. Första lektionen började halv 10. Japp! Men på vägen till skolan, på bussen så blev jag så jädrans arg!! Jag hade skickat ett sms till en person igår, men han svarade inte.....Och det var han som tyckte jag skulle skicka till honom så det gjorde jag, men fick inget svar! Så sur jag blev! Men så visade det sig att han hade svara, men jag fick inte sms:et förren på bussen imorse...när jag egentligen borde fått det igår....Och det andra var att det inte bara var det sms:et. Det kom 6 till på raken, ett skulle ha kommit i fredags, och det var tre dagar sedan.....Fy fan, jag hatar min mobil! Jag kände mig dum för jag hade inte svarat på dem! Jag var liksom kattvakt i helgen...och igår morse var sista matningen, för han (hussen) skulle komma på kvällen, så jag matade dem inte på kvällen, men jag märkte att han inte kommit hem och då var klockan 23. Och det visade sig morgonen efter att han skickatett sms där han frågade om jag kunde mata dem kvällen också!! Men det messet fick inte jag!! Fatta vad dum jag kände mig!!! 
    Aaa.... som jag sa började dagen med svenska.Sedan hade vi livskunskap...JIPPI!!!...............NOT!!!! Det e så tråkigt! Gjorde nån konstig övning som jag inte ens vill gå in på!! Ni får klara er utan den informationen! Ehh...och sedan slöt vi för dagen....Nja, en del iaf!!! Börja klockan halv 10 och sluta klockan 12 det är väl ganska soft?

Aaaa....v.erkligen skönt, men jag och Mikaela satt kvar i bibblan till halv tre ungefär...Tänkte att vi skulle plugga lite, men för henne gick det inte så bra...... Vi fick sällskap av två killar (Tom och Jocke) så vi satt och prata mer än vad vi räknade matte... Eller hon iaf, jag räknade samtidigt...Försökte iaf!!!

Ja så kan det vara! Mikaela och jag gick sedan ner tillsammans mot öster....Sade sedan hej då!! Och jag...jag gick in på Coop och köpte lite godis!!! Det var ju billigt, då satsar man stort!! Hehe

Som jag säkert sagt, så kommer mina kusiner idag!!! Dom borde vara här nu, men de missade flyget för att det j**vla tåget var försenat, så de är tvungna att vänta till klockan 5, som den e snart!! Egentligen skulle de ta flyget vid1, så det var ju lite synd att de missade det!! Så om ca 1 och ½ timme så kommer dom!!! Längtar....
Men jag kommer säkert inte vara så social eftersom jag måste plugga till matteprovet som vi har imorn!!! Och det kommer inte går bra, det känner jag redan nu!! Jag e inte ens färdig med kapitlet!! Jaja, det går som det går!! Jag kan väl inte göra så mkt mer!!!

Jaja.....Ha en bra dag!!! Och tänkte bara säga en en gång!!! (GRATTIS Fanny, på födelsedagen ;P)

KRAM // Zenna

Lördag!

2008-03-15 @ 12:49:05

Dagen började med att väckarklockan slog igång klockan 9, med en hemsk låt. Den var hemsk för att den fick mig att vakna!!! Jag kände att jag kunde sova längre, men var tvungen att gå till grannen och mata "odjuren". Två katter och ett monster till kanin.... Hehe...det är sant, när man ska ta matskålen, så attackerar den handen...Jag blir helt förskräckt av den, den skrämmer mig!!! Hur fjantig e inte jag? Det är ju bara en kanin! Jaja, men jag kom ut levande iaf!

När jag kom tillbaka in till mitt, frågade mamma om jag skulle med till stan. Jag svarde nej, jag kände inte för att åka iväg. Ännu är jag inte på alerten! Så jag stannade hemma och såg på tv, något som jag ännu gör!

Jaha ja, ikväll e det final i melodifestivalen!!! Vem tror ni vinner? Jag kan iaf slå vad att rätt låt inte kommer vinna....Vi i Sverige kan inte rösta klokt! Varför röstar vi fel? Tänk liksom på att vi ska kvala in i år, då måste man ha en bra låt om vi ska kunna gå vidare! Då kan vi inte skicka iväg t.ex Frida, det funkar bara inte i ESC. NEJ NEJ NEJ!!!!! Men det som jag verkligen längtar till, i melodifestivalen, är BJÖRN GUSTAVSSON.. Hoppas han hittar på nått riktigt kul ikväll...Jag kan behöva piggas upp lite grann!

Om två dagar kommer mina kära kusiner på besök. De har påsklov nu! Jag har inte träffat dem sen nyår! Det är förjävligt, så det ska bli skönt att träffa dem igen! Hoppas jag blir bättre innan också, det kan man i alla fall hoppas på!

Aa, ni alla få ha det bra! PUSS / Zenna ;P


14 mars / (Matilda)

2008-03-14 @ 14:59:35
Hallojsan
Aa, ligger fortfarande hemma och är sjuk!!! Vaknade flera gånger inatt på grund av att magen krånglade!! Asså, jag vill inte vara sjuk!!! Jag var i skolan en snabbis i förmiddags för att hämta några böcker som jag glömde igår, senila jag!! Det var inte kul att pina sig till skolan, jag hade så ont i magen att jag nästan började gråta.....USCH!! Mm, men nu e jag då hemma!! Just nu tittar jag på tv, men det finns typ inget bra...Och jag hittar ingen bra film heller....eller rättare sagt, jag orkar inte leta efter nån!!

Det är ju också typiskt att man skulle vara sjuk när det var Sävefest :/ Men jag var nog inte så sugen på att gå iaf, vet inte varför, men det var bara så! Hoppas alla som gick, att ni hade kul!!!

Om exakt två veckor kommer jag att vara i Gävle, där brorsan bor!!! Jag har inte träffat honom sen nyår, och nu är det äntligen dags, jag längtar så!! Hoppas man mår bättre då!! Aa, och på kvällen samma dag, ska jag på bröllop. MIn kusin Magnus ska gifta sig. Jag hade inte ens nån aning om att han hade tjej, och jag vet inte vad hon heter! :P
Haha, men det ska bli kul ändå!

Det är den 14 mars idag, och det betyder att jag har namnsdag... Matilda, som jag heter i mellannamn!! Mamma gav mig en kram och sa grattis när jag kom ner i morse! Mm...

Ha en bra dag!

481813-2

Awful day!

2008-03-13 @ 12:03:52
Gud vilken dag, fattar inte varför jag gick till skolan idag! Jag mådde inte så bra igår, jag var nära att ramla i trappen för att jag var så yr! Sedan skulle jag hänga upp kläder, men var tvungen att sätta mig på golvet för att magen krampade!! Men magen blev lite bättre, så jag bestämde för att jag skulle gå till skolan.. Men det var nog en dålig idé..Det känns som att min mage kunde ha blivit min död idag..Ok, det var väl att ta i...Men det har verkligen gjort ont....Som tur var kunde jag äta lite iaf..Det var bra!!

Jag berättade att jag var barnvakt, och det gick faktiskt bra...Det var lite svårt, eftersom hon inte har vant sig att vara ensam med mig än..Men det ska nog gå bra!!

Ahh...Det är vad jag haft för mig....Mm, jag var och fikte med Catrin igår också..Det var riktigt mysigt... Vi har inte umgåtts nånting sen vi slöt 9:an...Så det var riktigt kul att träffas och prata igen!!!

Mm, Bye..C ya later!!!

The day off!! ^^

2008-03-11 @ 15:54:42
Jaha ja..Idag har man varit ledig...Nästan i alla fall!! Jag bestämde att direkt när jag vaknade i morse att jag skulle börja plugga, för att jag kände att jag verkligen behövde det! Men blev det så? Nej!! Jag vaknade vid 9 tiden, åt lite frukost och satte mig framför tv:n, Något som jag alltid gör när jag är ledig!!! ;P Ahh.... Jag orkade verkligen inte börja plugga, så jag vid tv:n några timmar.... Ända fram till klockan ett.... Då kände jag mig tvungen att börja!!! Ehh....jag slog upp engelskaboken och läste i en och en halv timme......Sedan satte jag mig med matteboken en stund och räknade några tal, och jag får fortsätta senare ikväll, för om en halvtimme så ska jag sitta barnvakt. En riktigt söt tjej som bor längre ner på gatan!! Tre bast!

Ahh.....Nej, får väl ta och äta lite mellis innan jag går, så jag inte kommer vara så hungrig....

Jag berättar lite senare hur det gick!!

C ya!! ^^ / Zenna ;P

Studiebesök! *

2008-03-10 @ 17:33:57
Idag har inte varit en riktig skoldag... Det har varit en koncentrationsdag som har med samhällskunskapen att göra!  Vi har alltså gjort två studiebesök, under hela dagen!! Först var vi på GT, (Gotlands största dagstidning). Det var ganska intressant, men jag vet inte om jag skulle kunna klara av att jobba på en tidning. Det var kul att se tryckpressen, visste ni att de bara använder sig av fyra färger? Ahh, svart, röd, blå och gul!! Sedan hade vi lunch, en del åt på  Solbergaskolan och en del åt...ja....nån annanstans! Mm, jag och några till åt på skolan för varför göra av med pengar när man får det gratis?..eller ahh.....
 
Efter lunchen...köpte jag och några till glass, som vi åt medans vi gick längs ringmuren, genom Östergravar!! Det var faktiskt ganska mysigt, för solen sken, och det var inte speciellt kallt! ^^

Vårt andra studiebesök var på lasarettet. Det var först två kvinnor som pratade lite granna om ekonomin inom sjuk,- och hälsovården.Jädrans vad pengar det går åt inom sjukvården!! Sedan fick vi gå på en liten rundtur inne på själva lasarettet,.. Fick se akuten, IVA (Intensivvårdsavdelningen), mm. Det var riktigt intressnant.....Men jag hade lite svårt att koncentrera mig, för en förskräcklig huvudvärk dök upp!! Men jag fick pina mig igenom den!!

Ehh, vid tre kunde vi gå hem....Jag tog bussen från lasarettet till busstationen, där jag var tvungen att byta buss...För att komma hem!!! Min kompis Anna höll en plats åt mig!!! Schysst av dig!! ^^

När jag kom hem, mötte jag mamma i hallen...Hon skulle åka till Vibble och hämta något på posten!  Så jag blev ensam en liten stund. Åt lite tårta som någon hade bjudit på, samtidigt satte jag mig framför tv:n. Jag såg på OC, riktigt bra serie...UNDERBART!!^^

Nåja, nu ska jag försöka arbeta lite med matten och min engelskabok....Hoppas det kommer gå bra!!

C ya!! // Zenita ^^


GT!!;P


Visby Lasarett!!

Sloppy day!" ^^

2008-03-09 @ 21:00:29

Hemskt vad trött jag e!! Jag gick inte tills sängs förrän halv tre i natt... Pratade med en kille från Kanada, det var faktiskt ganska kul att prata med någon från en annan del av världen.....Det var också 6 h skillnad med oss, när klockan var 2 på natten här, så var den 8 på kvällen vid honom..... Jag blev lite trött, men inte han!! ^^
   Hehe.....men det var inte det värsta......som sagt så lade jag mig halv tre, och som vanligt ska jag ändå lyckas vakna tidigt......Gud så arg jag blev! Kunde inte sova längre, för att jag kände mig inte trött och det var ljust ute.....Ahh!!!

Jag gick ner, gjorde ordning lite frukost.....Lade mig sedan i soffan och åt samtidigt som jag såg på tv. Jag hade spelt in en film igår som jag såg idag (Click). Ganska rolig, lite gripande!!! Ehh......jag såg på tv ända fram till 3 på eftermiddagen....Sedan tog jag tag i tyglarna, satte mig vid skrivbordet och planerade hur jag skulle lägga upp mina arbeten som jag har framför mig. Usch, vilken vecka jag kommer att få!! Måste göra nästan 5 sidor varje dag i matteboken, sedan måste jag läsa minst 35 sidor i engelskaboken, för att jag ska hinna färdigt i tid!! Det kommer bli stressigt!!! Jag kommer säkert falla i koma när jag e klar!!! Usch!^^

Jaja, jag hann läsa lite och räkna lite i matteboken, so if I can keep it up....I´ll make it perfectly!!! ^^

Aja, nu ska jag gå och lägga mig...Kan inte vara trött inför den så intressanta dagen imorn!!! Studiebesök på GT och lasarettet...... JIPPI!!! Vilken entusiasm jag visar...eller hur? :P

Ha det!! / Zenita ^^


Björn :(

2008-03-08 @ 23:01:23

Gud vad besviken jag blev, jag som hade hoppats på att Björn skulle vara med i Melodifestivalen ikväll!!
Det hade ju varit spekulationer om han skulle vara med eller inte, för att det var så många som ville ha han med. Och vad jag hade hört så skulle han det. Så jag var ju så glad, och det var därför jag såg på det. Och blev det nån Björn??? NEJ, det blev det inte...Fy fasen vad arg och besviken jag blev.... I år var det som om man såg melodifestivalen för att Björn var med, det gjorde i alla fall jag.... Han gör hela programmet. Han är höjdpunkten av det hela!!!

Han ska väl vara med i Globen? Om inte då tänker jag inte se det!!! Jag gör det bara inte!! Eller, jo...Kanske, jag måste ju veta vem som vinner.......Charlotte Perelli's låt kan gärna få vinna!!

Jaja....Nu vet ni lite hur jag känner inför det hela!!! Ilska!! :*

:P / Zenna


Lördag!! ;P

2008-03-08 @ 19:06:45
Jistaness, vad lördagen har gått fort. Det Kändes precis som om jag steg upp för att äta frukost! Och nu är den efter 19. Och känner att jag inte gjort någonting viktigt idag! Men vad finns det att göra?

Jag steg upp vid halv 9, ungefär, för att kasta mig in i duschen. Klockan kvart i 10 var vi tvungna att åka hemifrån. Bara för att farsan skulle träffa laget, innan detskulle börja spela matchen. (Bowling) Medans han bowlade så gick jag och mamma på stan. Vi startade vid Willy's, för att handla mat till nästa vecka! Sedan tog vid avfart mot Intersport, för att jag behövde nya skor, men hittade inga. Fast min mamma hittade en vårjacka. Det var egentligen inte meningen att hon skulle ha nått, men så hittade hon nått iaf. Då sa vi båda: Vi vet nog båda vad pappa kommer att säga!! Haha.... Mm!  Vi åkte sedan mot Öster, för att köpa grillad kyckling, till kycklingsalladen ikväll... Det ska bli gott!! Jag börjar faktiskt bli lite hungrig nu för att vara ärlig!!!

Jaja, det är bara en timma kvar tills melodifestivalen börjar, inga bra låtar ikväll. Inga som man ba: Ja, men den måste bara gå vidare...Den är ju bäst!!! " Verkligen inte.....jag kan inte säga nu, vem jag vill ska gå vidare, men kanske Caracola, fast jag är inte säker!!!  Vilka hoppas ni på då? ;P

Nej, nu måste jag gå ner för att se om maten har tillagats!! Jag är så hungrig. Och så måste jag putta i mig huvudvärkstabletter, eftersom det känns som att mitt huvud snart ska exploderas!!!! Den kom efter jag jag kom hem från stan... Har ingen aning om varför, det bara blev så!!!! Varför?????  Det gör så ont!!! :P Det känns också som om jag fått feber, men jag inbillar mig nog bara!!! Haha

Ha en trevlig lördagkväll! Något som min huvudvärk har förstört!!!

Kram / Zenna Benna :P  

 

Myskväll!!

2008-03-07 @ 18:12:43
Hej
Kvällen har börjat bra, sitter just nu och ser på tv. Jätteskönt att inte göra någonting. Jag ska, ikväll, försöka se ifatt alla program som mamma har spelt in åt mig, eftersom jag går och lägger mig ganska tidigt om kvällarna..... Men nu behöver jag inte det, för det är ju helg, då kan jag gå och lägga mig när det behagar mig! Det är ganska mycket som jag ska se, och det är skönt att då veta att man har något att fördriva tiden med, och det ska jag göra med lite godsaker!!! Eller mycket!!

Nej, nu kom pappa hem.....Gissa vad han sa när han såg mig med datorn?:När ska du köpa en ny dator till mig då?...... Han sa så, för att jag har använt den ganska mycketpå sistone... Och det ska bli hans arbetsdator, och han tycker att jag sliter ut den...för han har inte riktigt än börjat använda det till sitt ändamål.....men då kan jag ju använda den lite till eller hur? Mm, jag kan använda den lite i smyg så han inte får reda på det! Haha, innan han kommer hem från jobbet....Japp, så får det bli.....!!! :P

Ha en mysig fredagkväll, för det ska jag försöka med!! Puss / Zenna

Fredag!!!

2008-03-07 @ 15:01:50

Hej
Nu står jag här och skriver mitt första inlägg till min blogg... Spännande!! Jag har ingen aning om vad jag ska skriva!! ;P Men jag kan ju börja med att säga att det äntligen är fredag eftermiddag, och jag har haft min sista lektion för idag.... Det betyder att skolan är slut.... I alla fall för denna vecka!! Ska tillbaka nästa vecka!!

Idag har inte hänt något spännande, förutom att jag skapat en blogg. Jag klev upp som vanligt i morse. Jag hade egentligen sovmorgon till halv 9, för att jag började 11 och skulle då vara tvungen att ta bussen halv 10. Men jag kunde inte ens sova till 7. Så jag gick upp, tog det lugnt. För att var ärlig, var det första dagen som jag kände att jag sölade mig lite grann. Ganska skönt! Sedan tog jag bussen halv 9 istället, för att jag inte orkade vänta en timma till. Jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och åka till skolan lite tidigare för att läsa i min engelskabok, som ska vara utläst om nästan 2 veckor...och jag har inte kommit så långt...AJAJAJ!!! Jag måste försöka sätta lite fart för att jag ska hinna! Men det ska säkert gå bra!

Klockan 11 började spanskan...Jag ville verkligen inte gå, man hade verkligen lust att stanna hemma idag... Men jag är inte en som skolkar för att jag känner för det! Vi fick fortsätta jobba i boken, skulle arbeta färdigt med uppgifterna..... Fatta vad korsord kan var konstiga ibland! (Skulle lösa ett spanskt korsord) 
         Klockan 13 började NO:n, den var nästan som man också ville skippa! Vi började med något nytt som jag inte ens förstod nånting om......Sen ska vi typ redovisa om det om 1½ vecka....värsta konstiga ämnet!!! USCH!!!! ;P

Jaja, snart ska jag gå till bussen.....Åka hem!!!! Gud vad skönt!! Ledig i två dagar.....sedan plus att man är ledig på tisdag...SOFT!!! :P  Ingen riktig skoldag förrän på onsdag....För att på onsdag ska vi på studebesök på GT och lassarettet (har ingen aning om hur det stavas..kanske det ska vara lasarettet, med ett -s. ) Ja, så ska det nog vara......Nej, nu måste jag gå!!

Alla som läser detta för ha en bra dag. Och en fortsätt trevlig helg!!! Kram // Zenita :P


Välkommen till min nya blogg!

2008-03-07 @ 14:41:41

Hoppas ni kommer trivas med min blogg, som jag hoppas att jag kommer göra. Ni kommer få veta vad som händer i mitt liv, hur mina dagar ser ut, osv. Jag vill få det så intressant som möjligt, men det är ofta svårt..... Men jag hoppas att jag fångar er uppmärksamhet....iaf några minuter om dagen!!!
Ha det bra!! XOXO / Zenna


RSS 2.0