Gröt med solrosfrön

2010-09-30 @ 09:53:30
Satte klockan på halv 8 imorse, men mådde inte bra. Jag ska nog inte springa när jag så förkyld som jag är, det skulle säkert bara bli ännu värre. Det orkar jag inte med. Därför lade jag mig ner i sängen igen och sov två timmar till.
Nu sitter jag vid lilla matbod på ungefär en kvadratmeter (om det är ens är det, det tvivlar jag på) och äter frukost, havregrynsgröt med solrosfrön och mjölk. Solrosfrön är en nyhet i min gröt och jag måste säga att det är underbart gott!
Om förhoppningsvis en timme ringer de från ups transport och ber mig komma och hämta ett paket, de var här igår, men jag missade dem. Jag sökte även igår på var paketet var nånstans, då stod det att de inte kunde leverera till den adress jag angett. Vad ska man annars ange då om inte den plats man bor på? Jag ringde dem igår i alla fall och fick förklara hur det låg till, så idag ska de komma igen och då ska de ringa så jag kan få gå ner och hämta mitt fina paket. Jag kommer visa senare vad det är.
Efter att jag förhoppningsvis får mitt paket så ska jag hoppa in i duschen, laga lite mat och sedan gå till skolan och plugga lite. Jag har varit ganska dålig med det på sista tiden så jag måste ta tag i det.
Fredag/Lördag är det lek och fest. Rabalder heter evenemanget, ni kan läsa om det på Sexmästeriets hemsida.
Jag tror det kommer bli så kul!
Kram Kram

Kommentarer

Vad tycker du om detta inlägg:

Ditt namn sätter du här :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikten:

Trackback