Snart lov

2009-04-03 @ 08:22:52
Hejsan! Hur mår ni idag då? Jag  mår jättebra. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Men det har inte funnits tid att skriva. Har man hur mycket som helst i skolan blir det ju det som går i första hand. Men idag så är det sista dagen i skolan på en hel vecka, för snart är det lov och det ska bli jätteskönt. Då drar jag till Gävle med familjen.

Jag kan väl säga lite vad som har hänt denna vecka.
Lördag: Middag med tjejerna. Vi lagade ihop en god lasagne.Det var ju samma kväll som man skulle släcka ner alla lampor mellan klockan 20.30 och 21.30. Vi gjorde det. men efter ett kanske 20 minuter var vi tvungna att tända lamporna eftersom vi blev rädda. Vi kom på att det kanske inte var så bra att prata om spöken osv när det är helt mörkt med bara några ljus på bordet. Inte smart. Jag åkte hem ungefär vid 1 på natten.
Söndag: Sömn, plugg och tv-tittande.
Måndag: Läste ut Den unge Werthers lidanden, till svenskan. Skrev lite grann på romantik-uppsatsen.
Tisdag: Hade matte, filosofi och idrott.  Var så trött efter den idrottslektionen. När jag kom hem, skrev jag lite till på romantik-uppsatsen.
Onsdag: Hade företagsekonomi hela dagen från 8-12. Väldigt slappt om jag får säga det själv. Vi hade en liten tävling i klassen. Jag och min grupp hade 4 rätt av 10 eller 12. (Kommer inte ihåg) Och det var mitt fel!!! =) Haha. Har skrivit klart Romantik-uppsatsen, den ska bara finputsas.
Torsdag: Svenska, filosofi och matte var på schemat. Jag har jobbat färdigt med uppgifterna i matteboken som man ska räkna. Bra! Har inte kommit långt med filosofin. Dåligt av mig!! När man kom hem var det engelska grammatik som gällde. Har prov.
Idag, fredag: Idag är det prov i grammatik som gäller. Det kommer nog inte gå bra. Det är fasiken inget som man kan plugga in. Det är att man känner det och redan vet. Usch, inte lätt. Jag får chansa.

Nu innan det blir prov har jag tänkt att jag ska plugga lite till och nu har jag suttit här alldeles för länge så nu måste jag verkligen kila. Vi hörs sen senare! Byebye ♥

Kommentarer

Vad tycker du om detta inlägg:

Ditt namn sätter du här :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikten:

Trackback