Turned out efficient

2012-03-04 @ 21:48:10
Jag trodde aldrig för en sekund att jag skulle orka upp ur sängen kl 10 i morse. Vaknade upp helt svettig och kände mig vilsen. Ögonen mer svillna än vanligt. Jag har haft vagel i båda ögonen under två veckors tid och i morse var det jättesvullet under mitt vänstra öga. Det är ingen bra idé att börja klia, för så fort man kommer i närheten gör det ont. Rör jag det, känns som om någon trycker på ett blåmärke och vet säkert hur det känns.
Men i alla fall kom jag upp, satte mig vid datorn och såg färdigt filmen som jag börjat på igår, men somnade efter 20 min. Fick därför fortsätta idag. 

Tog mig till skolan runt halv ett, men blev inte så glad då jag inte kom in dit jag ville. Vilket även var där jag hade mina gymkläder som jag behövde ha till ett senare tillfälle. Mina gymplaner fick därför bli inställda idag. Fick sätta mig i datasalen och efter cirka 2 timmar ringer min älskling <3 Men skrämmer dock nästan livet ur mig då jag har den där alarm-ringsignalen på iPoden. Lika rädd varje gång!


Senare får jag sms av syster och frågar om jag använder skype och jag typ borde göra det mer nu för nu har mamma fått ett konto. Och under dagen testade vi även det (också när jag satt i datasalen på skolan). Roligt att få se dem igen. Har inte sett dem sedan jul. Snart blir det dock IRL, eftersom jag kommer till ön i påsk. 3 härliga lugna dagar, förhoppningsvis. Det brukar sluta med att jag åkt runt överallt för att hinna träffa så många som möjligt samtidigt som jag ska ha hunnit vara med familjen. 

Det blev ett långt videosamtal och det behövde jag. Nu känner jag av mer drivkraft för de nästkommande 2-3 veckorna (tentaperiod). Jag har mycket att göra!
Satt i skolan till klockan 7 och fram tills nu har jag hunnit duscha, lagat mat (ugnsstekt laxfilé och bulgur för måndag och tisdag) och skrivit matschema för den kommande veckan. Jag och en kompis har ingått i en liten deal nu fram till sommaren. Vi ska ha godisförbud, MEN vi kommer att få ha EN onyttig dag i veckan. Och den som inte klarar detta får bjuda den andra på bio. Nu gäller det att peppas och göra ordentliga scheman och försöka hålla sig till dem! Jag vill klara detta! Jag har sagt det till mig själv att jag ska låta bli så mycket men redan dagen efter har jag förlorat. Men nu har jag någon jag kan göra det med! Hoppas vi kan peppa varann! Hjälp! Veckan som kommer nu blir min onyttiga dag på lördag för då fyller en av mina absolut bästa vänner 25 år! Då blir det fest! :D Hurra hurra!

Kommentarer

Vad tycker du om detta inlägg:

Ditt namn sätter du här :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikten:

Trackback